A megérdemelt folytatás talán?
-
Hát végig nézve a streamet, nem lesz ez rossz játék annyira mint hittem. Potenciál van benne, meg remek ötletei is vannak, fejlszetőkön múlik hogy mennyire sikerül elmélyíteni őket (meg persze Atari-n, h mennyit enged); de egy dolog biztos: a grafika nagyon szar....... élettelen, fakó, nem jó és ez már sajnos nem fog javulni (különben Cities skylines esetében is ugyanez a helyzet és a bajom, kezdem azt hinni, h ez a Unity motor sajátossága o.O, pedig azt hittem, hogy ezek teljesen függetlenek a motortól, ezt a fejlesztők állítgatják). Az is biztos, hogy 46 euro-t nem ér meg, de 30 - 20-at simán, ami az eredeti ára lett volna egy éve. Sajnálom, hogy nem kaptak még egy plusz évet, hogy kimaxolják az ötleteiket, érződik rajta, hogy kéne még idő - viszont így legalább láthatunk is valamit a játékból, mert nem igazán voltak bőkezűek videókkal és képekkel kapcsolatban, talán a rajongók észrevételeit is megfontolják majd ha már Early Acces mellett döntöttek; Steam Workshop viszont életmentő lesz ennek a játéknak, jól döntöttek, hogy megadták ennek a lehetőségét a rajongóknak. Azért örülök, hogy még se lesz annyira gané, mint amitől tartottam :).