47
-
Ender Wiggin #7 3 dolog biztos:
1: Erika Johnson, csak úgy, mint az előtte multimilliomossá vált nők, akik valami célzatosan írt szarral filmszerződéshez jutottak, nem tud írni.
2: Valahol, valamikor látta a Secretaryt, mert a könyve elég egyértelmű plágium (ráadásul a faszit ott is Mr. Greynek hívják, ami LoL)
3: A kritikákat többnyire férfiak írják (kíváncsi lennék, hogy női szemmel is ennyire borzasztó-e a könyv és/vagy a film, előbbin biztos sokat ront az is, hogy Tótisz ferdítette) -
#6 Olvastam, a könyv borzasztó, dugás&szenvedés, és pongyolán is van megírva, a Tótisz Andras fordítás pedig csak ront rajta.
Szeretnék egy olyan opciót a válaszok közé, hogy nem tervezem megnézni.
Utoljára szerkesztette: vegicsek, 2015.02.17. 01:07:38 -
#5 Középkorú elhanyagolt nők megtalálták a könyvesboltok polcain a torte-net egyik 3.9-re értékelt, túl hosszúra nyújtott novelláját, és lőn, így lett a csokapik.. -
#4 A MÁV menetrendet előbb végigolvasnám, mint ezt a fost. :D -
#3 Kritika :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.02.16. 21:42:03 -
Archenemy #2 De azt tudod, hogy eredetileg alkonyat fanfictionnak indult? :D -
#1 Mint üzleti modell biztos kiváló, rengeteg balfasz megveszi a könyvet és megnézi majd a filmet, ehhez kétség nem fér.
Maga a téma viszont totál érdektelen. Én megnéztem az alkonyat filmeket mert ott legalább volt egy kis fantasy vonal, de az nagyon úgy tűnik, hogy annak a fantasy mentes változata főleg 30-on felüli nőknek.