Különös foltot észleltek a Ceresen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
+1 :'D
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
A vicc az, hogy amint megjelent egy antiufó komment a viccelődések között, te máris megtámadva érezted magad.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Ceres_(t%C3%B6rpebolyg%C3%B3)#mediaviewer/File:Ceres_Rotation.jpg
Csak nehogy ...
XD
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Azért írtam, akinek nem inge ne vegye magára, aki viccelt, az viccelt. Az más kérdés, hogy sokak szerint az ilyen vicc is káros, mert vannak akik komolyan veszik, és így már annyira nem vicces, mint inkább szellemi környezetszennyezés. Erre jó példa az index crematil vicc-cikke, amit több százan elhittek, sajnos. Lapajka eddigi hozzászólásit megfigyelve nem vagyok benne biztos, hogy teljesen viccnek szánta.
Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2015.01.26. 13:44:41
Szerintem bárki, aki azzal viccelődött, hogy UFO bázis, komolyan gondolta?! Daaaaaa!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Egyébként ez nem ritkaság, erősen valószínű, hogy ez jég. Ennyi. Ebből, hogy lehet ennyi sületlenséget összehordani, azt csak egy grafomániás tudná megmondani, ugye?
Tuti hogy a zufók energijapajzsát látták a képen, nem valami megcsillanó fényt egy gázbuborékon. 😄
globálelit világösszeesküvők, a világ-árnyékkormány..? Az más... Na bocsánat, akkor nem szóltam... 😄
Utoljára szerkesztette: Lapajka, 2015.01.25. 22:17:07
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)