25
 • Irasidus
  #25
  Egyre izgalmasabb a Ceres. Újabb Fényes folt Jég, sóhegy, vulkán, esetleg meteorbecsapódás-ok?
 • Romanov555
  #24
  Kurvanagy napernyő. Mi lenne.
 • who am I 7
  #23
  csak a gyíkemberek helyeztek oda egy reflektort, hogy megtévesszék a mélyentisztelt publikumot
 • Etinger
  #22
  "A vicc az, hogy amint megjelent egy antiufó komment a viccelődések között, te máris megtámadva érezted magad."

  +1 :'D
 • kissssss
  #21
  .... már késő!
 • gothmog
  #20
  Egyébként szerintem a Ceres az Átjáró-aszterodia. Ha esetleg mégsem, akkor a Pluto lesz az.
 • gothmog
  #19
  "még senkit nem láttam azt állítani, hogy ufóbázis lenne" -senki, csak pl. te is te egy kommenttel korábban :)
  A vicc az, hogy amint megjelent egy antiufó komment a viccelődések között, te máris megtámadva érezted magad.
 • Alexease
  #18
  "A Hubble űrtávcső képei a Ceresről. 2003 áprilisában készültek, körülbelül 30 km-es felbontással. A fehér folt pontos oka nem ismert." :)

  http://hu.wikipedia.org/wiki/Ceres_(t%C3%B6rpebolyg%C3%B3)#mediaviewer/File:Ceres_Rotation.jpg
 • NEXUS6
  #17
  Ufók mí? Hüék!

  Csak nehogy ...
  XD
 • Etinger
  #16
  Igazad van, szóval pl "40 éve jártunk először a Holdon" cikkeknél feltűnő, "Kamu az egész, mert..." kommentekre gondoltam :)
 • Ender Wiggin
  #15
  nebazz, nem jártunk a holdon? hol van ilyen cikk...
 • Soundmaker
  #14
  Szerintem meg ez a halálcsillag, csak most jött ki az Űrbázis mosóból.... Csillog villog és fehér. Ha jobban megnézzük a kikockázzuk a képeket lehet látni a Zsiványkommandót is akik épp mennek robbantani.... Mire a szondánk odaér már nem lesz ott semmi .. :(
 • Vol Jin
  #13
  Ha esetleg leesik, hogy poénnak szánták, te akkor sem fogod beismerni, hogy benézted.
 • Etinger
  #12
  A baj az, ha meg se próbálják sokan megmagyarázni tapasztalati, bizonyíthat ó úton-módon a jelenségeket, hanem egyből jönnek valami extrém megoldással. Ha valaki UFO-t kiállt nem jelenti egyből azt, hogy UFO-ra gondol, ez manapság mondhatni ilyen összefoglalás :) Az ilyenek (nem rád értem félre ne értsd, értettem az ironiád) kommentelgetnek a Holdon nem jártunk cikkekhez.
 • Etinger
  #11
  Akkor olvasd el a negyedik kommentet, persze tudom viccnek szánta, de akkor is :)
 • Irasidus
  #10
  A fantázia szükséges de önmagában még igen kevés ha világot akarod megismerni, hiszen pusztán fantáziálással nem fogsz megismerni semmit. Az ilyen műsorok is egy réteg igényt elégítenek ki, ezeknek nem valósághoz hanem a csatorna profitmaximalizálásához van köze...

  Azért írtam, akinek nem inge ne vegye magára, aki viccelt, az viccelt. Az más kérdés, hogy sokak szerint az ilyen vicc is káros, mert vannak akik komolyan veszik, és így már annyira nem vicces, mint inkább szellemi környezetszennyezés. Erre jó példa az index crematil vicc-cikke, amit több százan elhittek, sajnos. Lapajka eddigi hozzászólásit megfigyelve nem vagyok benne biztos, hogy teljesen viccnek szánta.
  Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2015.01.26. 13:44:41
 • SanMaster
  #9
  Irasidus, neked hihetetlenül beszűkült a fantáziád. Ismerek ilyen embert, nem tud végignézni egy sci-fi filmet mert "ilyen nincs". Egyébként ajánlok neked egy sorozatot, hogy kicsit kitágítsd az elméd, a Discovery Science-en a NASA lezáratlan aktái-t. Zseniális műsor, sok elgondolkodtató és meglepő videó, kép, hang, stb. Adnak egy tudományos magyarázatot, ami van hogy egyértelműen megmagyarázza a történteket, de van hogy egyértelmű, hogy fogalmuk sincs, mi történt.

  Szerintem bárki, aki azzal viccelődött, hogy UFO bázis, komolyan gondolta?! Daaaaaa!
 • Pares
  #8
  A vicc az, hogy még senkit nem láttam azt állítani, hogy ufóbázis lenne, de egyeseknél máris bekapcsolt a védekező mechanizmus...
 • Pares
  #7
  Azt honnan veszed, hogy el akarnak rejtőzni? Bracewell-szondáról hallottál már? Lehet, hogy arra várnak, hogy elérjünk egy bizonyos fejlettségi szintet, és csak akkor fedezhetjük fel a jelenlétüket vagy csak akkor veszik fel kapcsolatot velünk. A jelenlegi földi helyzetet elnézve egy idegen helyében lehet, hogy én se sietnék felvenni a kapcsolatot az emberiséggel. Te amúgy kinek az álregje vagy?
 • Irasidus
  #6
  Akinek nem inge, ne vegye magára. De mindig lenyűgöz egyes emberek irracionális gondolkodása, ha egy új dolgot fedezünk fel a természetben, akkor nekik az ismeretlenről mindig ugyanaz jut eszükbe (mint Mórickának), és nem egy természeti jelenség. Sajnos így még az elektromosságot sem fedeztük volna fel, mert hát Zeusz csinálja a villámokat ugye, akarom mondani az ufok... Jaj. Ezt vágy vezérelt gondolkodásnak hívják, vagy másik szakszóval a fehér foltok istene, és nagyon károsnak tartom.

  Egyébként ez nem ritkaság, erősen valószínű, hogy ez jég. Ennyi. Ebből, hogy lehet ennyi sületlenséget összehordani, azt csak egy grafomániás tudná megmondani, ugye?
 • Szefmester
  #5
  Az a vibráló fény az erőtér ami megvédi őket a meteoroktól! :D Még nem jutottak el odáig hogy világítás nélkül működjön, de az is lehet azért világít mert máskülönben sötét lenne az "utcákon". :D

  Tuti hogy a zufók energijapajzsát látták a képen, nem valami megcsillanó fényt egy gázbuborékon. :D
 • SanMaster
  #4
  UFO bázis, daaaaa! :D
 • Lapajka
  #2
  Okozhatja egy gigantikus vihar azaz hurrikán tölcsér ami ott forog (némileg hasonlóan mint a Jupiter "szemét" csak pindurkával kisebb méretben.... hiszen a Jupiter fényes vihar-foltja nagyobb jóval mint maga az egész Ceres)... De ahogy a Jupiternél, így itt is akár lehet az az anyag, ami az így felkavart porban-gázban van... pl üveg vagy egyéb erős fényvisszaverő anyag dominanciája... így a kavargó vihar tölcsér, szépen kör alakban világít a felszínen, ha a Nap rásüt... Nem kell legelőször alien bázisra gondolni... Mert ha valóban bázisokat építgetnek, de el is akarnak bújni előlünk, akkor nem lesznek olyan hülyék, hogy ad egy pont ennek a bolygónak a felszínére építik jól láthatóan, ad kettő, miért is világítana így az egész (ja hogy a kupolája olyan anyaggal van bevonva ami vilgáít..? Mlért hogy minél előbb észrevegyék? Teljesen irreális), ad három, a legrosszabb, mondhatni öngyilkos választás egy olyan kisbolygó, amire záporoznak az aszteroidák és meteorok.... lényegében tehát a földön kívüli civilizáció műve, mint ok racionálisan kizárható, ezek miatt, de főleg amiatt, hogy semmi más jele sincs, és aligha ez lenne az első jele, ha lennének a közelünkben.. eleve ha ilyen közel lennének, már vettünk volna tőlük rádió- illetve egyéb hasonló természetellenes magasfrekvenciás jeleket és számos már a Földről észlehető anomáliát okozna ott egy alien bázis.. Ja? Hogy eltitkolják a
  globálelit világösszeesküvők, a világ-árnyékkormány..? Az más... Na bocsánat, akkor nem szóltam... :D
  Utoljára szerkesztette: Lapajka, 2015.01.25. 22:17:07
 • KopaszIsten
  #1
  Ufonauta turisták fényképeztek, és túl nagy vakut használtak. :D