330
Stranded Deep
  • Ironman2
    Levél nélkül is gyűjti,csak akkor nagyon lassan
  • urbi
    tervezem a megvételt a (G2A) oldalon. ARK -után egész másnak látom. nem tudom meddig kötne le. meg angol tudásom 0 .nem böngészéssel akarom tölteni az időt.
  • Kriszta1990
    Eredeti steameshez szerintem nem is lesz magyarítás, de annyira kevés dolog van benne, hogy az ember könnyen megjegyzi, még ha nem is angolos :) Esetleg valamiben tudok segíteni? :)
  • Kriszta1990
    Működik, köszönöm :) Sőt, találtam valamit. Ha nyers hússal a kezedben a camp fire-ra nyomsz e gombot, ez lesz az eredménye (egy db hússal működik)
  • urbi
    magyaritásról tud valaki?
  • atty707
    Nekem is ugyanez volt régi játék betöltésekor, új játékot kell sajnos indítani.
    Egyébként nagyon megnehezítették a vízgyűjtő működésének módosításával a játékot. (Régen nem kellett hozzá levél, most jóformán csak a szigetek között csalingázok levelet gyűjteni.)
    Utoljára szerkesztette: atty707, 2018.08.08. 20:09:41
  • Ironman2
    Most nézem opengl,és directx11 választási lehetőség van a launcherben,próbáld ki mindkettőt,hátha valamelyik jobb.Ma már alapkövetelmény minimum egy directx11-es kártya
  • Ironman2
    Ha experimentalra frissitettél valamikor,akkor abból ki kell lépni,a béták fülnél,az EGYIK SEM-kijelentkezés minden bétából menüt kell választani újra,egyébként nekem most frissül.A grafikára nem tudok mit irni,idáig is ilyen volt,vagy csak most jött elő? Válaszd a directx9-et akkor az elején a launcherben ha igy néz ki.Videókártya driver friss legyen mindig!
  • Kriszta1990
  • Kriszta1990
    Nekem még mindig nem stabil:
  • Ironman2
    KIjött a 0.48 stabil változata! NAgy változás nincsen,csak új hangok,és hibajavítások:

https://steamcommunity.com/games/313120/announcements/detail/1694928687282427256
  • Kriszta1990
    Akkor azt hiszem egyelőre visszatérek az alapokhoz, aztán majd frissül gondolom a normál verzió is, akkor legalább nem "feleslegesen" dolgozok vele.
  • Ironman2
    Nem kötelező mindig újat kezdeni,csak akkor érdemes ha belenyúlkálnak a táj kinézetébe.Nem ugrik az eredmény ha experimentalról frissit normalra,de néha azért elszúrják,nem is olyan régen volt ez hogy nem lehetett betölteni az experimental mentést a sima játékba,de hamar javitották azt!
  • Kriszta1990
    Nem mondod, hogy folyamatosan újat kell majd kezdeni? :O És ha kikapcsolom a bétát és kijön a frissítés, akkor is ugrik az addigi eredményem?
  • Ironman2
    Én inkább megvárnám a kész 0.47-est,és akkor kezdenék játékot.
  • Ironman2
    Experimentalt nem érdemes hosszú távon játszani,mert folyamatosan foltozzák,ahogy jönnek be a hibajelzések a játékosoktól,naponta belepiszkálhatnak akár a mapba is,és ha kiadják az újabb experimentalt,akkor új játékot,és mapot kell inditani (ezt hivják wipe-nek),hogy tudjad élvezni a változtatásokat.
  • Kriszta1990
    Hm.. egérrel nem lehetett lenyitni, csak kurzorral lépkedni o.O
  • Ironman2
    Fel is vehetsz amúgy steamen (meg aki akar):

https://steamcommunity.com/profiles/76561198015187023

ja most nézem hatalmas változás lett a steam chaten,nekem most frissitette le csak
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.07.31. 22:21:53
  • Ironman2
    Ott van mellette a pici lefele nyil,az nyitja meg a legördülő menüt,és a legalsót válaszd!

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.07.31. 22:16:00
  • Kriszta1990
    Annyi van az adott helyen: "EGYIK SEM - Kijelentkezés minden bétából."
  • Hexex86 #228
    Steam-en a nevén jobbklikk, tulajdonságok, béták és elvileg ott lesz az experimental build.
    Elvileg nem kell megadni semmilyen kódot.
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.07.31. 18:39:28
  • Kriszta1990
    Nekem ott nem ad ki választási lehetőséget.
  • Norbertboy
    Steam asztali alkalmazás, könyvtár , ott megkeresed a játékot. Jobb egérgomb , tulajdonságokat megkeresed (legalul) béták, ott kiválasztod a az experimentalt.
  • Kriszta1990
    Megvettem a steames verzót. Viszomt nekem még mindig a 0.46-os verzió fut, frissítést nem ír a steam
  • Ironman2
    Van már TPS nézet mod is.

• Ironman2
    Na megjött a 0.47.2 experimental pár javítással,Unity 2017.4-es motorra való frissitésel,Linux támogatással,és zenei aláfestésekkel.Készül a játék soundtrackje is közben.(mondjuk én ki szoktam kapcsolni azt játékok közben.D)

Starting from 0.47.00 we’ll be releasing a 64-bit Linux build along with the normal Windows and macOS builds. Support for Linux builds will be limited due to the nature of Linux and the many distros. However, the Linux community is generally a good, helpful and supportive group.
    The new Linux build has been tested working on Ubuntu 18.04 with NVIDIA 390 drivers.

Have fun :)

Stay Alive!
    :: Beam Team

BUG FIXES
    - Fixed Pipi Plant LOD culling distance.
    - Fixed Bush object in map editor.
    - Fixed Sharks Jumping out of the water repeatedly when unable to grab player.
    - Fixed Ambient Soundtracks playing repeatedly.
    - Fixed Seagulls soaring when taking off.
    - Fixed Fish blocking interaction when held.
    - Fixed Map Editor Objects missing textures and meshes.

NEW CONTENT
    - Added new Nighttime Soundtrack.
    - Added new Daytime Soundtrack.
    - Added new Main Menu Soundtrack.
    - Added new Pause Menu Soundtrack.
    - Added new Eel Boss Soundtrack.
    - Added new Shark Boss Soundtrack.
    - Added new Squid Boss Soundtrack.

DEV NOTES
    - Upgraded Unity version to 2017.4.7f1.
    - Replaced ancient DirectX 9.0 support with OpenGL.
  • Ironman2
    Találtam valami motort egy roncsban lévő ládában,kiviszem ládával együtt a partra,mentek egyet,mert ki kellett lépnem,mikor visszamegyek a játékba,már nem a motor van a ládában,hanem egy jelzőpisztoly,meg ragasztószalag.Egyébként sikerült eltévednem,már a harmadik szigetet lakom be.Le kellett volna rajzolnom az irányokat,mondjuk sokra nem megyek vele,csak akkor ha el lehetne nevezni valahogy a szigeteket.A tájékozódás hiánya lesz a játék örök mumusa,nem is baj,mert így élvezetesebb.Láttam videót a főmedúza (boss) megölésére,mit ne mondjak,még csak nem is támadott a szerencsétlen,körbe körbe úszkált,és úgy vágták bele azt a rengeteg lándzsát.Kicsit nevetségesen könnyü.Madárcsapda jól müködik,fent is akadt egy a kampón.Jó lenne többet elhelyezni,meg halcsapdát,mert akkor házhoz jön a kaja,nem kell annyit tökölni a szerzéssel.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.07.20. 01:27:22
  • Ironman2
    Ott van egy kicsákányozható kőszikla,jó kis kőforrás lenne,gondolom limitált a kitermelése,jó lenne egy csákány hozzá.De ismét kőhiányom van,ezért utazni kell.Fiber meg kötélgondom lassan megszünik annyi lett belőle hogy már tárolnom kell faládában is.Lehet ha a köveket ott tárolom,akkor nem tünik el,mint a földön lévők?
  • Ironman2
    Lassan lomtelep lesz a szigetből.D
  • Ironman2
    post a pic
  • Ironman2
    Én most a meló miatt nem nagyon tudom tolni sajnos
  • Kriszta1990
    Friss: Van krumpli, már 4 palántám van belőle, gyrocopter, lehet csinálni cápariasztót /még nem próbáltam/
  • Ironman2
    Jól kiraktam a gumicsónakot nehogy megszökjön,hehe.Volt már rá alkalom.Viszi az áramlat rendesen befelé a nyilt vizre.
  • Kriszta1990
    48 napot éltem eddig túl. Lehet én is maradok a sima stickekből álló tutajnál, bár nekem már van hozzá működő motorom. Valahol kellene krumplit találnom, elvileg abból lesz az üzemanyag.
  • Ironman2
    Már épitem a raftomat is,azért az gyorsabb mint a gumicsónak,csak kell hozzá sok nyersanyag:

Ez még inkább szánkóra hasonlít,gondolom össze lehet majd kapcsolni több ilyen elemet,mert fura lenne ha egy ilyen deszkával vágnák neki az óceánnak.DD
  • Kriszta1990
    A tigriscápa azt hiszem 8 dárda utál kimúlik, 3 bőrt és 3 nagy húst nyersz belőle :)
  • Ironman2
    Én meg lőttem ilyen szép képet a napfelkeltéről:

Ez meg a tigriscápa,belém is harapott,nem szereti ha szelfizek vele:

• Ironman2
    Pont van kettő pipim
  • Ironman2
    Pont most olvastam róla a wikin,köszi!

https://strandeddeep.gamepedia.com/Antidote
  • Kriszta1990
    Hm.. nem rakok képet. A print screen valamiért nem működik, a telóm meg túl nagy képeket csinál. Tehát: csinálnod kell egy "Antidote" nevezetű gyógyszert, az jó mérgezésre :)