324
Revelation online
-
nxs #164 A hangulat dologba beletrafáltál :) Dúdolom Dion zenéjét és lerajzolok 1 Karik-ot bármikor (újat is régit is) -
p2501 #163 Na, én pont ugyen ezt éreztem mikor BDO-val játszottam :) a grafika oké, nagyon szép. De nekem a combat abszolút nem tetszett. És azért mert NEKEM nem tetszik, attól még nem jelenti azt hogy szar. Nem tudom neked mi bajod RO combatjával, szerintem semmi baj nincs vele, nem újdonság (jaj mert melyik mmo az??) de ettől fügetlenül élvezetes és nincs vele baj. Van elég szabadság az egészben, főleg a skilltreeben, statpontokban stb. Semmilyen szinten nem merültél bele a játékba csak belogoltál, megcsináltál pár küldit és cső. SZAR. Na hát én is így voltam bdo-ban :D a tény hogy pl ott grindelni kell folyamatosan egy dombon és ölni a mobokat, meg közben figyelni hogy jajj mikor jön egy "cashopban vásárolt ruhás karakter kinek a nevét nem jelzi a map pirosan" és faszán leöl, az valahogy nem fun. Az se fun hogy EGYEDÜL viszed a packodat npchez meg farmolsz, bányászol, ültetsz szarok, lovat fejlesztesz és miegymást ami nem igényel csapatmunkát, oh yeah. Izgalom. BDO sem nyújtott SEMMIBEN ÚJAT, se többet (a grafikán kívűl kb). Mindent tud ugyanúgy Archeage is. A különbség az hogy neked az jobban tetszik, az hozzád közelebb áll. Oké, felfogtuk, köszi, mostmár nyugodtabban alszom. Szíved joga mivel játszol, de nem vagy te az atyaúristen hogy meg mond mi a kurvajó és mi a nagyon szar játék. Izlések és pofonok. Tudjuk neked csak az igazán igényes játékok felelnek meg a kifinomult izlésednek, na hát akkor viszlát és BDO-z tovább :)
A többieknek meg: A játék legszarabb része a questelés. Ez tény. És ahogy leírta wudoo, fejlődni nem is a küldikkel kell igazán. Vannak direkt erre kifejlesztett exp-s insták, ahol van dropp is és rengeteg exp-t ad. Ha elértétek hozzájuk a minimal szintet akkor azokat ajánlatos naponta megcsinálnii. Egyébként meg kissé sok minden van a játékban, iszonyat kaotikus tud lenni. Ezért is hasznos (szeritnem) csatlakozni valamelyik guildbe, ott tudnak segíteni.
btw: én Aionoztam évekig, és szerintem aion ehhez képest sokkal gyengébb játék. -
Vicodine #162 Akkor elmondom megegyszer hatha most sikerul:) Nem a tartalommal van a baj, mert az lehet, hogy maga tokeletesseg, a lexikonba a "tokeletes tartalom" mellett a Revelation fenykepe szerepel. Itt az olyan alapveto dolgokrol van szo, hogy a jateknak abszolut semmi hangulata, olyan, mintha odafostak volna valamit, a grafika kegyetlenul rombolja az agysejteket, az animaciok meg jobban, elkepesztoen bugyuta az osszhatas, es ha ez meg nem lett volna eleg az agynak, akkor ott van 1-2 igen fontos dolog, mint pl a kombat rendszer, a skillek ahogyan mukodnek stb...Amikor az ember az elso par ora jatek utan azt erzi, hogy nem hogy visszakellene logolni a jatekba minel elobb, hanem hogy mikor takaritom mar le a geprol ezt az akarmit, akkor az is jelzo erteku:D Egyeduli pozitivumot a dodgeolast tartom a kombat rendszerben, a tobbi hatalmas kula, es mind1 az end game, szarbol nem lehet epitkezni. Ami az egeszben a legszomorubb, es erthetetlenne teszi az egesszet az az, hogy a keszitoknek gondolkodniuk sem kellett volna, hogy hogyan basszanak szet valamit, hanem csak eleg lett volna egy kozkedvelt, jol mukodo normalis kombatot betenni, a grafikai motort nem lebutitani a vegletekig es nevetsegesse tenni, kicsivel tobb hangulati elemet becsempeszni, es maris kisebb lenne az elegedetlenseg. De ha az alapok nevetsegesek es hasznalhatatlanok, akkor miert is kellene varni egy esetleges jo end gamere?:D Neha az az erzesem volt jatek kozben, mintha a keszitok direktben kigunyoljak a jatekosokat, hogy nesztek hulyek, nektek ez is jo lesz...6 evell ezelott ez jo lett volna, de ugy fejlodunk, ha a viszonyitasi alapoknal megprobalunk jobbat csinalni, nem pedig 3-at hatra lepunk vissza az oskorba, es meg jopar evvel ezelott kiadott jatekok moge besorolni az egesszet, vicc...
L2-nek is olyan end game tartalma van, ha csak az szamitana, mai napig legtobb ember azzal jatszana, hiszen az abban verhetetlen, de sajna elavultak az alapok, es mar egyre kevesebben toljak evek ota, es ezzel semmi baj nincsen, de meg mindig tobben, mint a koreaban mar viragkoran tullevo Revelationnal, hiszen, mint tudjuk, jo nagyot zakozott a kicsike, de mar en is ertem, miert...Lehet vedeni, hiszen vannak, lesznek tovabbra is, akiknek ez eleg, de pl az ismeroseim kozul is aki probalta, az mind egyhangulag ugyanazt mondta fuggetlenul a masiktol, mint en, nem veletlenul lett bukta koreaban, es eleg nagy osszegben mernek fogadni, hogy lesz itt is... -
wudoORock #161 Nagyon félre vagytok tájolva :-)
Ebben a játékban nem küldivel kell fejlődni, sőt azzal lehetetlen. Ez kicsit összetettebb annál hogy menj egy kávéért a kismacinak és kapsz fél szintet. A sztori része vicc és a küldizés rakás szar ezzel mindenki egyet ért, viszont minden másnak van értelme és nem csak bele vannak dobálva a tartalmak mint egyes ingyenes mmoknál hogy jól mutassanak. De mindegy, ez csak annak szól aki erősen csapat orientált mert itt a magányos farkasok hamar elfognak tűnni pont amiatt amit Vicodine ír le, mert gőzük sincs a játékról... -
Daditsx #160 B&S nem visszalépés, mert eleve régi játék csak nemrég jött EU-ba. Még javába nyomtam az L2-öt amikor már szemezgettem vele. Ez úgy 2008-ba volt... De nem játszottam vele, mert mire "idejött" már nem érdekelt.
Ez a story questes fejlődés nekem se szívem csücske. Főleg a kínai szinkron miatt. Sokszor kirázott a hideg tőle mire rájöttem, hogy ki is lehet kapcsolni a hangot a dialog-nál. Meg ez a sok F >F > space nyomkodás.
Akkor még ott van, hogy neked kell választani, hogy mi legyen. De persze csak 1 helyes választás van. Ha másra mész visszaugrik az elejére. Akkor meg minek rakták be? Beetet, hogy akár más is lehetne a kimenetel, esetleg változik a történet vagy valami. De nem...tök lineáris az egész. Csak az ember agyát basszák fel az ilyesmivel.
Tera-nál élveztem a fejlődés részt aztán end game-nél hagytam abba a játékot, mert az egy rakás szar volt. Remélem ennél fordítva lesz és a szar, szenvedős fejlődés után mutat valami jót. -
nxs #159 Majd minden MMO visszlépés,B&S a legdurvább példa erre. A kompetitív 1v1 nem "massive multiplayer" hanem egy kalap szar annak aki tényleg játszana is masszívan multit...nekem nem kell BG meg arena,csináljanak jó egyensúlyt a karik között,adjanak célt a pvphez + fossák be a mobokat ugyan oda o.O
Amúgy a játék tényleg full gagyi,ezzel egyet kell értenem :) Kitartó vagyok,megnézek pár GVG-t és ha az működik akkor lehet bármilyen szar a kivitelezés haverokkal biztos jól fogok szórakozni. Viszont a PVE az már most agyhalál,inkább 100 csillámpóni mint ez a fostenger story :D -
Vicodine #158 Most te szimplan gunyolodsz, mikozben a problema nem nalam van, hanem abban, hogy ez a jatek visszafele mutat, nem hogy ujdonsagot nem mutat, hanem a regi mmokat idezi, mindene elavult. Ha ezt a jatekot kiadjak 6-8 evvel ezelott, azt mondom, uberfasza, hihetetlen brutalpro. De most...Olyan kombat rendszere van, amitol besir egy ertelmes ember, aki mar regota mmozik. Persze, aki nem rendelkezik sok eves mmo tapasztalattal, annak lehet bejon, nincsen viszonyitasi alap, de konyorgom, minden mmo alapja, meghatarozo tenyezoje, az egesz lelke a kombat rendszer, a skillezes, annyira elavult bugyuta, hogy arra nincsen szo igy 2017-ben...Amugy jah, vartam, mert tartalom alapjan vartam tole vmit, de igy, hogy mar az alapokkal komoly gondok vannak, semmi esely....Akinek nincsen igenye arra, hogy egyre jobb jobb es fejlettebb mmoval jatszon, annak lehet op lesz, de en azt mondom, most mar ertem, miert volt total bukta koreaban a game...veletlenek nincsenek, lehet nem csak az en izlesem van kificamodva:D -
Daditsx #157 Tőled az lett volna a fura, ha dicsérted volna. Nem is értettem mért érdeklődsz utána. Eleinte csak azt hittem, hogy részeg vagy, vagy be vagy szívva esetleg ráfeküdtél a billentyűzetre. Aztán rájöttem, hogy komolyan gondolod, hogy játszani akarsz vele. Elég lett volna megnézni pár gameplay-t.
Sok játéknál láttam már a fikázásod és tudtam, hogy nem fog tetszeni neked, mert valami epic-re vágysz. Neked valami olyan ízlésed van, hogy keleti INGYENES játék úgyse fog tetszeni. Még mindig nem értem miért próbáltad ki... nem kapok szikrát.
Szokásos ázsiai játékot hozza. Én se várok tőle túl sokat. Olyan fél-1 évet, ha tolom vele (feltéve, ha valami nem veri ki a biztosítékot amiről még nem tudok). Ennyi idő kb. amire megunom a szokásos daily szarságokat meg raid-eket. Addigra remélem kitalálnak és jön valami jobb. -
savior666 #156 En ma 4 orat rohangaltam egyik npc-tol a masikig, 26os szintig ennyi volt. Azert remelem elobb utobb veget er ez a maszkalgatos kuldizgetes es valami jo kis hent jatekka fordul at a dolog. -
Ashyn #155 Tökéletesen leírtad, amit én is érzek a játékkal kapcsolatban. Többen AION 2.0-nak titulálták, ezért is szerettem volna kipróbálni. Sajnos közelébe sem ér AION-nak, sokkal inkább emlékeztet B&S-re. Kár érte... -
Vicodine #154 Volt "szerencsem" kiprobalni ezt a remekmuvet, hat maradando elmeny volt az biztos:D Nem ragoznam tul, kar erte...Legalabb a kopmbat rendszert megcsinalhattak volna rendesen, de hat ennyi tellett, semmi ertelme elsinylodni az end game kiprobalasaig, az maga lenne a gyotrelem ezekkel az alapokkal:/ Vartam azert valahol, biztam benne, de ez van, akinek bejon jo jatekot:D -
amikkamakka #153 Sziasztok ha van valakinek kulcsa szívesen fogadnám, a havert szeretném meglepni vele. -
Daditsx #152 Na akkor csapassuk. Úgy látom a cbt2 lesz folytatva. :)
Nekem legalábbis nincs cbt3 szerveremem.
Dadits néven megtalálható vagyok. -
#151 köszönöm -
#150 szia irtam privit ha nem gond
-
Ashyn #149 Köszönöm, közben sikerült szereznem nekem is. Lehet, hogy a klán miatt majd keresni foglak. -
Daditsx #148 Itt még van 488 kulcs.
http://massivelyop.com/2017/01/18/revelation-online-cbt3-key-giveaway/#keys
1-et eltettem hátha valaki nem jut hozzá :) -
wudoORock #147 Ashyn kövesd őket facebookon ott most a napokban közel 1000 kulcsot szortak szét.
Igen a zárt béták alatt létrehoztunk egy Magyar klánt és tárt karokkal várunk minden magyart. Szívesen segítünk és informálunk minden tagot. Zárt béta ideje alatt gyűjtő klán vagyunk tehát semmiféle követelmény nincs (ez majd változik OB-től).
Keressetek meg játékon belül (wudoO) vagy írjatok itt privát üzenetet. TS-t használunk. -
Ashyn #146 Sziasztok!
CBT3 kulcsot lehet szerezni valahol? Mielőtt kiadnék rá pénzt, kipróbálnám.
Köszönöm! -
savior666 #145 Az jo. Mu Legendben is az o guildjaban voltam. -
savior666 #144 Mi a klanotok neve? CBT3-ban lehet majd csatlakozni? -
p2501 #143 Van magyar guild, ha jól emlékszem itt a fórumon wudoORock említette ezt. -
Daditsx #142 Én megyek. Most több időm lesz, mint az első kettőnél volt. :)
Talán már lv10-is eljutok :D -
savior666 #141 Elvileg holnap delben indul a beta.
Ki jon? Lesz magyar guild ahova csatlakozhatnek? -
Daditsx #140 :) -
kalif #139 és egy linket tudsz küldeni ? -
Daditsx #138 Igen tudok, de arra még várni kell :D -
kalif #137 Az orosz verzióval kezdtem játszani, de jó volna egy english patch, de sehol nem találtam.Valaki esetleg tud működő verziót ? Köszönöm. -
savior666 #136 Meg van. -
savior666 #135 Biztos bena vagyok, de en nem latok ott olyat, ahol aktivalni tudnam. -
Daditsx #134 revelation oldalán a profilodba -
savior666 #133 Ha megvan a beta kulcsom, akkor hol tudom aktivalni? -
Vicodine #132 Igazabol azert voltam ra kivancsi, mert ha mar van bent insta a jatekban, akkor legalabb annyi legyen mar, hogy az odavezeto uton lelehessen meszarolni az embereket vagy valami ilyesmi, ne pedig egy lobybol menekuljenek be az instaba:D -
p2501 #131 Open world területen van a bejárat, nincs ilyen B&S lobbys cucc. Bár van egy party match rendszer ami keres neked tagokat, de a karaktered attól még ott van a mappon (illetve chaten is hirdetnek). Bár nem muszáj odamenned az insta elé, ha van egy partyd már, elég ha a leader odamegy (illetve neki kell mert ő tudja elindítani) és utána minden party tag kap egy teleportot oda. És persze az insták bejárata szét vannak szórva a térképen, tehát mászkálni kell, így több idő mint B&S-ben, nem tudod úgy spamelni + itt minden instára van egy limit. Nem tudok olyanról (és szerintem nincs is) ahova akárhányszor bemehet az ember farmolni csak úgy (hogy legyen is dropja). (jó kis B&S idők mikor kellett az upgradehez egy fegyver, de a hülye ládából nem esik ki és nem dobja a boss és egy fél napod arra ment el, hogy egyfolytába azt a dögunalmas instát farmolod..) -
Vicodine #130 Az instakkal kapcsolatban lenne kerdesem. Amikor elmegy valaki instazni, akkor hogyan teszi? Olyan gyorsitott formaban, mint b&s, hogy egymas utan szinte spamelni lehet oket, betszei az embert egy lobyba, aztan csak bedobja az embert a bejarat ele, vagy olyan mapon van a bejarat, ami open world pvp teruleten van? -
nxs #129 Régen volt már mikor Skyforgeoztam de akkor még nem volt semmi olyan amitől p2w lett volna,sőt nagyon baráti volt a shop. Valahol 200k környékén voltam,mentek már B1 stb...a limit elég jól lekorlátozta mégis volt mit csinálni.
Ha azóta gyökeresen változott a My akkor sry. -
p2501 #128 Valószínűleg igen, ez lesz az utolsó zárt béta, utána valamikor (talán február végén) már jön az open. -
Vicodine #127 De utana ob jon majd? -
savior666 #126 CBT 3 januar 19. -
Daditsx #125 A premium csak több xp. De a founder-ba benne vannak a scroll-ok is.