324
Revelation online
  • p2501
    Az kellemetlen :/ én még upgradeltem is, mert csak mégjobban meggyőzött a játék.
  • Daditsx
    Hát bakker... kezdem azt érezni, hogy elsiettem a dolgot amikor megvettem a foundert. Amire kijön az OB már lehet hidegen fog hagyni a játék. :(
  • p2501
    Attól függ hanyas vagy. 50 felett még vannak insták (grand bulwark lvl 52-55-raid mód ami heti), eternal chasm, tower of pain, + shrine esetleg godemode-ban ami szintén heti limites. 60 felett meg további insták nyílnak.
  • savior666
    Ti mit csinaltok meg napi szinten?
    En a 2 trialt, hot springst es a napi 250 mob megolese a dungeonban.
  • savior666
    Kitoltak a CB-t februar 9ig.
  • Daditsx
    A jól bevált target-os irányítást választod ;)
  • savior666
    Healerrel hogy a legegyszerubb kijelolni csata kozben azt, akit gyogyitani akarok?
  • kalif
    Közben csak megtaláltam : Változtattak a nevén és az ikonján is, és sajnos a cd-n is (30 sec helyett 300 !!! ) :(
  • kalif
    Kösz, ezzel kellett volna kezdeni :) De itt a bétában még így sem találom ezt a skillt,
  • Daditsx
    Nemá, hogy nem találtál videót youtube-on XD

Itt a link akkor: https://www.youtube.com/watch?v=SCW9unkFBdg
    A Te skilled 5:19-nél
  • kalif
    Kösz, de ezt linkeltem én is. Ennek alapján kérdeztem, hogy ez milyen skill ? Mert nem találom a játékban az alap és spec skillek között sem , nem tudom beazonosítani, se név se ikon alapján. Sőt a swordmage-nek is van ilyen nevű skillje a calculátor szerint. Daditsx írta, hogy a neve Meteor Burst-Skyfire , de ilyen néven sem találtam meg.Legalább egy linket adott volna.
  • wudoORock
    itt megtalálod.
  • Daditsx
    Én a youtube-on néztem meg neked. Nyugodtan lehet ott is keresni.
    F3-as special skillje.
  • kalif
    Kösz,de ez pontosan melyik ? Se a skill listában se a játékban nem nem találom a spec skillek között.
  • Daditsx
    Van olyan skillje, hogy "Meteor Burst - Skyfire"
  • kalif
    Sziasztok ! Gunslingerrel játszik valaki ? A Skyfire skillre vagyok kíváncsi.Ez egy spec skill ? Vagy flying skill ? A http://www.progamersonline.com/revelation-online-gunslinger-skill-guides/ oldalon nem sokat írnak róla.
  • Daditsx
    Helyes. Bár ma nem játszottam. :)
  • wudoORock
    A partyfinderre pont ma jött szerver oldali patch. Elméletileg már javítva van és működik, legalábbis ezt hallottam ma 2 embertől is. Bár nem saját tapasztalat mert én mindig a klánnal megyek
  • Daditsx
    Ha a rendszer nem is szűri az AFK-kat, de kick-elni azt lehet majd gondolom. Vagyis remélem, hogy valahogy meg lehet szabadulni tőlük. Máskülönben értelmetlen rendszer lenne, mint a mostani "party finder" a dungeonoknál.
  • wudoORock
    CBT1ben úgy emlékszem a pontosztást illetően, hogy mindenki ugyan annyit kapott, nem számított hogy MVP voltál vagy sem. És sajnos az afkosokat nem szűri a rendszer. Viszont meglehet hogy ez változni fog, de ez már csak a my.com-on múlik...
    CBT3ba még nem pvpztem.
    Ami a randomitást illeti: BG-be van lehetőség szólóba, duóval, partival (5 ember) és Squadal is (10-20 ember) csatlakozni. Több féle BG van, más célokkal és más játékosszámmal. Úgy tudom a partis és Squados csatlakozás időszakosak, eventek lesznek, de ez nem biztos.
    Utoljára szerkesztette: wudoORock, 2017.01.24. 17:13:24
  • kovalik
    #178 engem is érdekel
  • Daditsx
    Engem sose érdekelt mit tud a boss "legerősebb fokon". Addig játszok vele amíg látom értelmét és leköt. Játékba az mmo az a műfaj ami érdekel. Jól megy vele az a kevés szabadidőm. Többi rpg játék meg hidegen hagy.
  • kalif
    Tudnátok egy picit a játékra is koncentrálni ? :)
    #178-ra esetleg ? Tényleg nem számít PVP-ben kinek mennyi killje és esetleg assist-ja van ? PVP pontokat arénából és BG-ből lehet szerezni ? Köszönöm !
  • Vicodine
    Mi az, hogy fikazodni?:D Negativ kritikat nem lehet alkotni egy jatekrol, csak dicshimnuszokat zengeni rola egy forumon??? Ne bazz....
    Amugy sem vagy peldakepem hogy ugy csinaljam a dolgaimat ahogyan te.

• wudoORock
    Én egy forintot se költök a játékokra. De ha már játszok akkor azt úgy hogy el is érjek valamit benne. Valaki üresen a semmiért beleöl több száz órát egy játékba, én nem :-) Itt csak annyi a kérdés hogy te megakarod e látni mit tud az utolsó boss legnehezebb fokon és összetudsz e hozni rá egy kemény társaságot vagy mennyire raktad össze a karaktered és használod azt máséhoz képest egy aréna keretein belül vagy pedig csak úgy tengsz-lengsz, elolvasod a REMEK sztorit aztán nézel ki a fejedből sóhajtozva hogy de uncsi ez a játék...
    Óraszámba nem játszok többet mint más és nem kapok olyan telefont se hogy most azonnal kellesz mert PKzák a klántársakat. Egyszerűen csak izgalmasabb megtapasztalni elsők közt a végjátékot és lehetőleg remekelni benne mintsem csak pár ázsiai videót nézni róla.
    Vicodine, én is várhatnék a tökéletes mmora ahol nincs csúszás és minden tökéletes számomra és midnenki szivárványt szarik de akkor csak úgy járnék mint te. Elégedetlenkedve köpködném az összes játékot. Sokkal toleránsabb lettem az évek alatt az mmoval szemben, elvégre ingyenes és ázsiai játékokról van szó. Hozzáteszem nekem is megvan a BDO de ez kinek mi tetszik dolog. Engem nem láttál a BDO részlegen fikázódni pedig legjobban várt játék volt részemről mert C9 nagy kedvencem volt.
  • Daditsx
    Sok ilyen embert ismertem mmo-s körökbe. De van rosszabb is. Valaki a kocsiját képes volt eladni csak, hogy szerver első legyen.
  • kalif
    Pont ezt kérdeztem, hogy max. vagy max. közeli szinteken is ez a helyzet, hogy volt-e vkinek tapasztalata akár a kínain, vagy látott-e videót, olvasott-e róla.Azt is tudom, hogy 1v1 ritkán alakul ki, és, ha jól tudom BG-nél sem számít , hogy hány killed volt, nem az alapján kapod a pontokat, mindenki ugyanannyit kap attól függően, hogy győztes vagy vesztes csapatban volt. Ez így van, igaz ? Kérdés esetleg az, hogy ha valaki nem csinál semmit úgy is megkapja-e , illetve véletlenszerűen sorsolja-e a csapatokat vagy partiban is be lehet menni.
    Utoljára szerkesztette: kalif, 2017.01.22. 13:38:54
  • Vicodine
    Ember, te nagyon beteg vagy:DD Ezt a hozzaallast es felfogast XD
  • wudoORock
    Vicodine így már értem mire gondolsz. Valóban van pár tízed-század másodperc csúszás, de mint írtad a BDO-t is meg kellett tanulni és tudom ez ócska és szomorú duma de mivel a játékkal jár mert ilyen szarul lett megírva ezért ezt is meg kell tanulni. És igen, meglehet tanulni hogy az ellenfél legyen az npc vagy játékos amikor kasztol valamit te mikor reagáld le.
    Daditsx igen ez így van. Nyüstölöm általában az új megjelenéseket akármilyen port kavartak mert jobb szeretem magam megtapasztalni mintsem olvassak pár cikket vagy videót ami alá beszél valami nagyokos. Ráadásul az MMO-k általában szép egyesével jelennek meg szóval mindig van idő megtapasztalni a nagyon gagyikat is mert "nincs más"... Régiekre nem szoktam visszanézni, esetleg ha nagyon pozitív irányba változott a játék és akkor új szerver nyitásnál jelen vagyok. Én versengő típus vagyok szóval részemről nem érdemes belevágni egy olyan címbe amit a "vetélytársak" már hónapok-évek óta tolnak.
    Egyébként a Riders of Icarus hiába volt üres és béna, legalább büszkén elmondhatjuk a klánommal hogy erősen uraltuk a szervert a másik két szövetségesünkkel és ezért már megérte játszani és beletolni azt az óraszámot hiába volt bukás :-)
  • wudoORock
    Nos Revelationben alapból nem nagyon fogsz 1v1el találkozni. Lesz ugyan Deathmatch 1v1 aréna de a ranked az 3v3 és 5v5 lesz. A Swordmage az egy nuker karakter. Legnagyobb sebzéssel rendelkezik. PvE-ben például általában dupla annyi sebzést oszt ki egy insta alatt mint a második helyezet. PvPben meg ahány ember annyi féle build és skill rota szóval nehéz megmondani hogy a skilljeidet használtad rossz sorrendbe vagy valóban az Occiltusta haverod jókor szakított be vagy ügyesen healelte magát.Én blademaster vagyok ugyan de nem nagyon vettem észre nagy eltéréseket CBT 1-be lvl49en pedig ott az utolsó 2-3 napba csak és kizárólag pvpztem. Elverhető az összes kaszt. Duel is volt mert az klán küldi és battleground is volt (BG-ben egyébként szintén torony magasan a swordmagek az elsők sebzést illetően). Szóval szerintem ne keseredj el.
    Klán harcoknál, terlüt foglalásnál, frakció harcoknál, BattleGroundoknál, open world pk partinál te hátulról fogod küldeni az áldást a gunslingerekkel mindenkire aki mozog amíg a tankok és bm-ek elől feltartják a többieket.

TEHÁT: 3v3 és 5v5 aréna helyezések még nem alakultak ki de majd ha a 10 legjobb csapatba mindegyikbe kivétel nélkül mondjuk lesz 2 occultist akik heteken, hónapokon át tartják az első pár helyezést akkor lehet beszélni unballanceról, addig szerintem felesleges egy kis szintű duel miatt kételkedned :-)
    Utoljára szerkesztette: wudoORock, 2017.01.22. 11:44:03
  • amikkamakka
    Egyet értek az előttem szólóval...A pvp balance nem nagyon létezik egy játékban sem. Alacsony szinten meg pláne. Próbálnak a készítők a max szintre egy normális egyensúlyt össze hozni, de én még nem játszottam olyan játékkal ahol tökéletes lett volna. Nem fogja egyik játék készítő sem minden szintre beállítani csak hogy pl pár ember lvl 37-en duelezgetni akar. És igen majd maxosan is próbáljátok ki és ha ott is ugyan ez a helyzet vagy karaktert választasz vagy megszöksz.
  • Vicodine
    A maxos pvp mindig teljesen mas, mint akar a kozel maxos. Ertem ez alatt azt, hogy ha max szinten fullos gearben begyakorolt buildel is ugyanez a problemad, akkor az a class javitasra szorul. Nem tudom mennyi, 79 vagy mittomen a szinthatar, ha azon szinten is ugyanez, akkor valts karit...De biztos vagyok benne, hogy realis kepet nem fogsz kapni low szintu-gearu-skillu pvpbol. Ez nem Revelation jellegzetesseg, minden mmoban igy mukodik, hiszen alapveto statok fognak megvaltozni a vegere skillekkel egyutt.
  • Daditsx
    Új játék és még nincs balance-olva. Sokáig biztos így marad. Az ilyen duel dolgoknál elég 1 skill ami kicsit erősebbre sikeredett és már eldőlt a kimenetel. Sokan fognak sírni emiatt, de biztos lesz nerf-elve. Akkor meg másik class lesz erősebb és amiatt lesz sírás. PVP-t nehéz ideálisra belőni. :)

Erre csak annyit tudok tanácsolni, hogy ha pvp beállítottságú vagy akkor kezdjél ezzel OB-be. És amikor nerf-elik és már használhatatlan lesz akkor kezdesz másik karit. Sokan így szokták csinálni.
  • kalif
    Sziasztok ! 37-es swordmage vagyok és szoktam duelezni barátommal, aki 37-es okkultist. Magasabb a Magic attackom, több a hp-m, a defem egy picit kevesebb, a gear hasonló, amit ezen a szinten a küldikből el lehet érni. Mégis mindig kenterbe ver, Pedig a swordmage van kikiáltva dps karinak az okkultist supportnak. Próbáltam különböző taktikákkal, de röhögve ver, pedig nem vagyok kezdő. Próbáltuk fordítva is: ő volt a swordmage én az okkiltist. Akkor ugyanolyan arányban nyertem én. Túl erősnek érzem az okkultistát ezen a szinten. 40-es gunslingert is vertem simán, úgy, hogy még a gyógyítást sem alkalmaztam.Kérdésem: Magas vagy közel max szinten is megmarad ez az aránytalanság ? Vagy jobban balance-olt ?
  • Vicodine
    Felreertesz, engem kifejezetten bosszant, hogy par aprosagon csuszott el nalam az egesz game, mikor ici-pici aprosagokkal kifejezetten elvezheto lenne maga az egesz atmoszferaja a jateknak, hogy ne csak a tartalom legyen jo, hanem elvezetes is legyen. Persze igen, itt kepbe jon az izlesek es pofonok dolog, de mivel eleg regota van mar mmo mufaj, ezert van egy oregebb reteg, mint en is, akiknek tulnyomo tobbsegben(nyilvan nem mindenkinek) kicsit nagyobbak az elvarasai, hogy ne csak tartalmilag legyen vmi uberfasza, hanem masban is mutasson ujdonsagot, vagy legalabb a bevaltak kozul a jobbikat tegyek bele. A fiatalabb retegnek, akik mondjuk kevesebbet toltak mmokkal, kevesebb viszonyitasi alapjuk van, azoknak nyilvan nagyobb resze lesz megelegedve.

A start gombos hasonlatod, mar bocsi de kicsit sem adja at azt, amirol iott szo van..:D

Neked pl azt mondod, nem tetszik bdo iranyitasa. Oke, nem tetszhet mindenkinek, de ami nem izles kerdese, az az, hogy sokkal gyorsabb, pontosabb es egyszerubb iranyitasa van, mint barmi masnak, ezzel a pvp sokkal "fejlettebb" lesz, mivel lenyegesen nagyobb tudas kell hozza, mint egy atlagos targetosnal, es pveben is annyira elvezetesse teszi az egesszet ez a rendszer, hogy meg a grindeles is elvezetes:D Nekem pl nagyon nehezen allt at ra a kezem, valakinek 1 ora alatt, nekem vagy 2-3 honapba tellett, mire mar egyetlen skillem sem volt kint a skillbaron, es mindent fejbol toltam, utana jottem ra, h hu ez ja, adja..:D
    De nem kell, nem kell minden jateknak olyannak lennie, en is ellennek ezzel is pl, a tartalom miatt szivesen jatszottam volna ezzel is, mert tudom, h abban eros, de hogy a fight nem real timeban megy es csuszasok vannak, az tette be a kiskaput vegleg. Semmi szerverlagg, semmi egyeb lagg nem befolyasolta, egyszeruen ez igy van motorizalva, mint aionban is...Ha ez nem lett volna, meg azt mondom leveszek minden hangot, es hang nelkul tolom, hogy ne jojjon at az az eszmeletlen bugyuta hanghatasok amik elrontjak az ember kedvet, es toljuk neki.., mert en szeretem, amikor van egy adott jatekra jellemzo kellemes hangulat, de itt nem csak a hangok, hanem az egesz animaciok, grafika, minden, amiben megint csak bosszanto, hogy nehany reszen meg kifejezetten szepre meg tudtak csinalni, de 10 meterrel arebb mar gagyi...Kajak szopat a fejleszto:DD Es van az, hogy neha mar az embert a tartalom nem is erdekli, mert a korites hozza olyan, hogy elmegy az ember kedve.

Majd ha kijott elesben, akkor belogolok megint, elmegyek majd fejlodni mondjuk felhuzom maxos szintre gyorsba a karit, es megnezem, hogy a mar nem beta fazisban levo jatekban adtak-e hozza olyan dolgokat, amik elvezetesebbe tettek az egesszet hangulatilag, javitjak-e, hogy real timeban menjen a fight stb stb..., es ha akkor is ezek lesznek, akkor mar nem takarozhat a ceg a "ez csak beta" duma ala:D Ha pedig ugy latom, hogy az alapveto faszsagokat javitjak, amik szetcseszik jelenleg az agysejtjeimet, akkor meg meglatom, hogy masodik mmonak tolom-e majd kicsit. De erre keves eselyt latok, hiszen nem egy uj fejlesztesrol beszelunk, mind1 hol es miota van piacon csak...
  • Daditsx
    Pár saját vélemény:
    Ebbe a műfajba az a baj, hogy az elején jó benyomást kell kelteni. Szerinted majd minden új játékos tudatába lesz annak, hogy az első 15 óra szopás és csak utána lesz jó? Játszik vele pár órát, ha nem tetszik törli. Ennyi. Ez nem egy film amire azt mondták haverok, hogy megéri megnézni csak várd ki az első fél órát, mert nehezen indul be.
    És emiatt sok játékost veszít. Lehet, hogy tényleg jó lesz mittudomén lv50-től (csak mondtam valamit), de azt sokan nem fogják kivárni.

Irányítást meg a legtöbben leszarják, hogy target/nontarget. Én a jól bevált target-ost szeretem. Nem is hiányzik a nontarget. Vicodine ezt is minden játéknál ócsárolta, hogy elavult irányítás. Ez viszont egy olyan dolog, mint a windows-ba a start gomb. Elavult/régi/15éves, de mégis hiányolják az emberek. Ettől nem fognak jelentősen elmenni a játékosok, mint pl. egy überronda grafikától, vernyákolós kínai dumától. EU/NA-ba sokan nem szeretik az ázsiai műfajt. Ebbe a játékba pedig elég erőteljesen tolják az ember képébe.

A toplistákba tényleg nem lehet hinni. Mindenkinek más az ízlése és az alapján jön létre. Riders of icarus is benne van a top10-be egy 4 hete készült video-ba. Pedig már köztudott, hogy elbukott játék. Valószínűleg olyan emberek csinálják akik semmit se játszottak vele csak megnéztek pár trailer-t. 99%-uk ezekből is van összevágva és odabiggyesztve a "helyezés". Csak arra jók, hogy esetleg tisztába legyél vele, hogy fog jönni valami új játék amiről nem tudsz még.
    Megy a dobálózás a BDO-val is, hogy az milyen jó irányítás meg grafika stb. Nekem pl. a grafikáján kívül más nem tetszik benne. Az irányítás se meg a tartalom se. Ez is csak egy példa, hogy milyen változó az ízlésvilág. Még annyi időt se öltem bele, mint vicodine ebbe a játékba. Nálam pár gameplay után elvérzett. "de azert kár érte." dumával.

Az, hogy ez a játék bukta-e vagy siker majd eldől 3-4 hónap múlva.
    Azt tudom már, hogy Vicodine-nél elbukott. Igazság szerint nála már akkor tudtam amikor megnyitotta ezt a topic-ot :D.
    wudo meg védeni fogja a végéig. Riders of icarusnál is így volt. Amikor már a bőrén érzi, hogy valami nem OK akkor várható tőle negatív kritika.
    Nagyon sok negatív dolog van benne amit ki lehet hangsúlyozni, de ezt egy jó tartalommal lehet ellensúlyozni (ebbe bízok én is).

Szerintem egy free mmo-tól túl sokat vár Vicodine. A jó dolgok szét vannak szórva több játékba és arra vár, hogy ezeket összeollózzák egybe. Pár évig ilyen úgyse lesz, de amire lesz addigra meg megint jönnél az elavult dumával. :D
  • Vicodine
    Erre meg kulon egy pillre visszaternek:
    "De ha arra gondolsz hogy ez még mindig target lockol pár skillt akkor pls... melyik játék nem? C9en kívül nincs és kilátásba sincs full non-targetes mmo."
    De van, bdo...:DD De itt nem csak ez a baj. Az animaciok csusznak, dodgeolas kozben, amikor eppen a dodge full koezepen vagyok, ugyanugy bekapom a dmget, szart sem er az egesz, a skillek chainelhetosege sem megfelelo, ettol meg a 100 evvel regebbi b&s is jobb volt ebben a tekintetben.A skill animaciok sem sikerultek vmi jora, ezzel nehez "dolgozni", az egesz fight nem real timeban megy, olyan full Aion utoerzesem van, ott voltak ilyen boszme elkurasok, mar elnyomtam a skillt, hiaba ugrott felre stb...De ami a legfontosabb, hogy ezer eve mar vannak ettol fejlettebb, hasznalhatobb, sokkal baratibb es letisztultabb kombat rendszerek.
  • Vicodine
    Nem kell sok ido egy buktahoz sem, de egy sikerhez sem, gondolok itt pl a Linegae 2 revolutionre, ami kijovetele utan par nappal mar elmondhatta magarol, hogy sikersztori.... En is lattam amugy par listat, ahol meg a grafikara is kulon lehetett szavazni, es meg olyan gamet is megelozott ebben, mint a bdo, ami mint tudjuk eleve abszurd, ugy lett kimagaslo helyezet pvp teren, hogy a szavazok tulnyomo resze nem is jatszott meg vele(mivel helyileg cbt korlat miatt ekkora letszam nem adhatott le realis szavazatot), tehat jok ezek a listak:D

Amugy meg neked is leirom, biztosan nem olvastad vegig amit irtam: teljesen mind1, milyen az end game, mennyire jatekosbarat, mennyire osszetett, ha az alapokat elkurtak, nem ragozom tovabb, ennyi.

Engem is nagyon erdekelt ez a jatek, meg anno en is kezdtem el ezt a topikot, nagyon megtetszett, es fajo, hogy ennyire alapdolgokat elcsesztek benne, tobb volt ebben, de hat ennyi lett...Van mivel jatszani szerencsere(ha nem lenne se lenne vilagvege:D ), szoval nem elet halal kerdese, de azert kar erte...
  • wudoORock
    Vicodine a játék Kínai fejlesztésű és tavaly November körül még nagyban Open Béta volt KÍNÁBAN. Nem nézek utána mert annyira nem érdekel, de erősen kétlem hogy koreába már megbukott volna egy olyan játék ami a szülőhazájában még alig startolt el. Biztos hogy kevered valamivel vagy nagyon ócskák a forrásaid. (ellen példaként én láttam nem egy helyen már 2017 legjobban várt mmo-s listán top 3-ba)
    Az a baj azokkal akik "osszák a véleményed" hogy mindegyikőtök beleölt maximum 5 órát a játékba ami arra sem elég hogy az első normális dungeonig vagy eventig elballagjatok. PVPről még csak hallásból sem tudtok semmit ennyi idő alatt - ergo a harcrendszer és skillezést szidod vakon.
    Beszélhetsz itt a harcrendszerről, skillezésről de rohadtul ugyan ilyen, sőt ennél szarabb a legtöbb játékban. Itt választható a rég megszokott 3 hardcrendszer típus és azokat át is adja teljesen korrektül. Ugyan olyan mint a többi mai mmo. Itt is van kitérés, skill shot, stunlock, cc vihar és szabaduló skillek amiket be kell osztani. De gondolom te ezeket kb ki se próbálhattad mert csak odáig jutottál hogy F+F+F+SPACE gombokat kell nyomogatnod küldizés közben -> amit megértek hogy beleunsz és szar, de ez amatőr húzás hogy a küldi láncból ítél meg valaki egy mmo-t és hozzáteszem itt ráadásul ritka szar csinálni a sárga küldiket, de túl lehet élni mert csak egyszer kell végigtolni őket és hamar elfogynak.
    Grafika szintén olyan mint a többi mai mmo csak ez az erősen kínai világ teszi egy rakás szarrá, de maga a motor nem szar.
    Szóval ha valaki letudja küzdeni az első pár szintet a fos küldikkel és neki tud állni rendesen játszani és lesz egy kis rálátása arról miként is működik a játék akkor annak a véleményét szívesen meghallgatnám. Nem kell eljutni az endgémig... Bőven nem. Annyi féle-fajta tennivaló van PVE és PVP téren egyaránt, hogy a lent említett bármelyik játék ezeknek a felét se tartalmazza.
    A klán kontentek miatt meg torony magasan kitűnik.
    Mindenki azzal játszik amivel akar, de itélkezni lvl 20-30as szinten egy olyan mmoról ami 50 felett indul be azt ne már... ne már.... ez nevetséges :P küldi kit érdekel? egyszer megcsinálod kész. grafika? ezen ne múljon ha van végre egy normális játék amit érdemes tolni. harcrendszeres dumát meg tényleg nem értem. Ha valaki akkor én biztos hogy játszottam az EUban megjelent mmok 90%ával és mindegyiknek adtam időt. Harcrendszerrel semmi baj nincs itt. PvP simán lehet kompetitív és a PvE is megtud izzasztani egy full geares csapatot. De ha arra gondolsz hogy ez még mindig target lockol pár skillt akkor pls... melyik játék nem? C9en kívül nincs és kilátásba sincs full non-targetes mmo.
  • Vicodine
    Aaa a jo kis dion meg Heine zeneje..:P , bar Girannak is meg volt a maga feelingje, es utolag az ehhez hasonlo hangulati elemekre hogy tud emlekezni az ember:D Na igen, ott volt hangulat, mai napig egyik legjobb hangulatot az a game arasztja magabol:D

p2501: most jossz a baromsagaiddal, en nem hasonlitgattam egyik mmohoz sem, nem dudoraszok dicshimnuszokat bdo iranyaba(pedig lenne miert, mert te szoloban tudtal csak meglenni, az nem jelenti azt, hogy ugy is van es ugy kell lennie) hanem egyszeruen leirtam a velemenyemet, de mar megszoktam, hogy ha valaki mer negativ kritikat megfogalmazni egy jatekkal kapcsolatban, akkor ott ajjaajajaaajj jonnek gyorsban az erveles nelkuli visszatamadasok:D (ha vannak ellenervek az "izles kerdesen" kivul, akkor az mas, johet).Amugy meg nem tartom magamat atya uristennek, hogy megmondjam mi jo es mi nem, de vannak olyan alap dolgok, amik nem izles kerdese, hanem hasznalati es hasznossagi kerdesek. Amugy meg nem kell kispecizni engem, ha lentebb olvasol, lathatod, hogy meg ezen kicsi forumon is osztjak a nezopontomat, illetve az is sokat elarul a hatalmas end game tartalomrol es osszetett jatekmenetrol, elmenyrol, hogy ahol ez kijon, ott bukta van, tehat van meg kinek osztani az iget rajtam kivul:D Persze en is szeretek csetelni, szivesen bunyozom barkivel:D