324
Revelation online
  • Hitmanus
    Nagy szar az egész akkor. eddig amikkel játszottam mindig volt solozási lehetőség. k*ják be...
  • wudoORock
    A játékban egyetlen egy esemény se szól szóló játékosnak. Random partikkal ellehet lébecolni 49ig és onnantól kifújt a játék a magányos farkasoknak.
    Klánosoké és nagy csapatjátékosoké a Revelation
  • Hitmanus
    Melyik class jó solozásra?
  • frango
    Nem egy hatalmas szám a Revelation, de a Blessnél mérföldekkel több. Blessnek csak egy belső tesztelésen lévő játéknak kéne lennie max. Az a játék sehol sem tart. Nem játszható. Nincs benne semmmi és ehhez híven rohadt unalmas is. :)
  • Yuuya
    nekem idáig tetszik :) most lesz új class, de remélem új fajt is betesznek, mert még 3 van ami nincs bent
  • Cassell
    Semmit sem vesztettél, remélem a Bless jobb lesz bár ott meg a kiadó miatt rezeg a léc...
  • alcca
    Te kertel segitseget... Amugy meg az anti cheat engine összeakadhat dolgokkal
  • Yuuya
    egy gaménél se kellett semmit kikapcsolnom, ezután se fogok semmit. nem megy? nem kell erőltetni xD
  • Yuuya
    neked lehet, hogy az, de nekem nem. de nyugi, töröltem. nem fogok vele szenvedni. amúgy is most a blesst nyomom. azért köszke a segítséget
  • alcca
    Ezek mind futnak a gepen? Kapcsold ki oket
  • Daditsx
    rengeteg felesleges progi... semmire se jók csak a gépet fogják meg és nem tudsz játszani XD
  • Yuuya
    tudok zárni progit, csak nem mind1, hogy hol, azért köszi. :)
    nincs fent ilyen advanced system care. ezek vannak: avast, ccelaer, spybot, argente regístry cleaner, meg a vpn a bless-hez.
    de ha nem indul hagyom, van másik game bőven :)
  • alcca
    Az avastot nem lehet bezárni max feladatkezeloben kilovod. Amúgy jobb klikk az avaston a rendszer óra mellett és kikapcsolás. De ha nem prod van, vagyis nincs benne tűzfal nem hiszem hogy bajt okozna. Nekem is az van és simán fut.

Esetleg advanced system care nincs fennt? Vagy más iobit termék?
  • Daditsx
    Ha már nem tudsz egy progit bezárni régen rossz... Nekem meg nincs kedvem alap számítástechnikát tanítani. Bőven elég father. :)
    Google-z egy kicsit.
  • Yuuya
    win 10-em van.
  • Yuuya
    mert keresgéltem, de nem lehet leállítani... amugy milyen progikat állítsak le és hol? a feladatkezelőben?
  • Yuuya
    leírnád, hogy az avastot hogy kell "bezárni"? : )
  • Daditsx
    Zárj be minden vírusirtót és progit ami fut és engedélyezd a tűzfalnál. Ha ezek után se indul el visszatérünk rá.
  • Hitmanus
    Hali! Eventide szerveren van esetleg magyar klán?:)
  • Yuuya
    jó nektek, hogy tudtok játszani, nekem nem indul el. valaki tudna segíteni?
  • wudoORock
    A küldizés gyötrelem, de túl kell élni és az a legkevesebb a játékban. Minden más kontent kárpótol...
    Grafika ha szebb lenne akkor az open worldos több száz fős csatákhoz erőmű kéne, teljesen rendben van az endzsín csak ez a kínai világ teszi szokatlanná. Szárnyas meg volt sok játékban, minden volt sok játékban szóval ilyen alapon te aki már mindent látott ne is mmoz többet.
    Egyébként a lv10 az a kezdő területe fele se! Bevezető szotiri lv20-ig visz, de lényegtelen. Sok mmo van, biztos találsz kifogástalant
    Utoljára szerkesztette: wudoORock, 2017.03.06. 20:40:03
  • Cassell
    Nagyon pörög a topic... ja nem:D
    Ez mi akarna lenni 2017-ben? Jó láttam írták már a zárt béták kapcsán is, hogy F F F Space a nagyszerű küldik, a kevéske csatás rész is teljesen hangulattalan, level 10 nél ment is az uninstall. A grafikától sem estem hanyatt, ez a szárnyas repülés meg már az aionban is benne volt.
  • Yuuya
    az avastot hol kell? xD
  • savior666
    probald meg kikapcsolt viruskeresovel
  • Yuuya
    nekem nem indul. kiírja, hogy game starting, ez eltűnik és ennyi. valaki segítsen! :C
  • Krusade
    open beta el startolt. :3
  • Krusade
    The servers will be taken offline Monday, March 6th at:
    11:15 - 14:00 Central European Time (CET)
    2:15am - 5:00am Pacific Standard Time (PST)
    10:15 - 13:00 Western European Time (Ireland, Portugal and UK)
    12:15 - 15:00 Eastern European Time (Romania, Bulgaria, Estonia, Greece, Turkey, etc)

kíváncsian várom.
  • wudoORock
    csináltam hozzá PAINTel képet hogy könnyebb legyen megérteni :D

Utoljára szerkesztette: wudoORock, 2017.03.05. 16:34:52
  • wudoORock
    Van bank és van nyersanyagnak is külön hely. A bankot a kraft fülben kell feloldani, capter 1-be már ott van. V betű megnyomásánál a második fülön belül, legfelül kell kihúzni az Utility Scroll 1-et kell kifejleszteni (könyv ikon).
    Ugyan úgy az Utility Scrollon belül van a nyersanyagos táska de az már a Capter 3-ba az Utility Scroll 5-ben található.
    Ehhez materialokat kell szedni és kraftolgatni kell, hogy fejlődjön. Kulcsfontosságú a kraft szóval minden bokron szedjetek úton útfélen.
    Utoljára szerkesztette: wudoORock, 2017.03.05. 16:08:39
  • alcca
    http://dulfy.net/2016/11/03/revelation-online-new-player-guide/#BankMaterial_Warehouse

Egy leírás hogyan lehet unlockolni. A városban meg inventory valami néven kell keresni
    Utoljára szerkesztette: alcca, 2017.03.05. 11:01:09
  • Daditsx
    tényleg? hol? én kerestem városokba, de nem találtam. XD
  • foxxi
    Van bank :)
  • Daditsx
    tudnék örülni valamiféle banknak, mert mindig tele van az inventory-m :)
  • kalif
    Ez a Material Warehouse benne van a játékban ? Material Warehouse
    Tehát jól olvasom, hogy a crafting alapanyagokat külön lehet tárolni ? Köszönöm.
    Utoljára szerkesztette: kalif, 2017.03.04. 20:09:56
  • Krusade
    ez engem is érdekelne, hogy hánykor indul. adok még 1 esélyt a játéknak.
  • Kiraizen
    Valaki meg tudná mondani, hogy hétfőn az open béta startja hány órától lesz?
  • wudoORock
    Hamarosan az ingyenes felhasználóknak is indul a játék, ezért érdemes a hétvégén LETÖLTENI ha még nem tettétek meg.

Aki úgy gondolja szeretne egy összetartó, nagyravágyó, jó hangulatú klánhoz tartózni az olvassa el a szabályzatunkat, amennyiben egyet ért vele és elfogadja akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.
    Szerver: [EU2] Tidewater
  • Daditsx
    Megtaláltam :D
  • Daditsx
    Hmmm, hogy tudom aktíválni a founder pack tartalmát? Nem találom sehol se. Mount, wing, scrollok, semmi....
  • foxxi
    Majd lesz rá válasz. Az idő megold mindent. A ban meg nagy úr!
    Nincs MMO amiben ez ne jött volna elő bármilyen formában :(