Revelation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rengeteg felesleges progi... semmire se jók csak a gépet fogják meg és nem tudsz játszani XD
tudok zárni progit, csak nem mind1, hogy hol, azért köszi. 😊
nincs fent ilyen advanced system care. ezek vannak: avast, ccelaer, spybot, argente regístry cleaner, meg a vpn a bless-hez.
de ha nem indul hagyom, van másik game bőven 😊
nincs fent ilyen advanced system care. ezek vannak: avast, ccelaer, spybot, argente regístry cleaner, meg a vpn a bless-hez.
de ha nem indul hagyom, van másik game bőven 😊
Az avastot nem lehet bezárni max feladatkezeloben kilovod. Amúgy jobb klikk az avaston a rendszer óra mellett és kikapcsolás. De ha nem prod van, vagyis nincs benne tűzfal nem hiszem hogy bajt okozna. Nekem is az van és simán fut.
Esetleg advanced system care nincs fennt? Vagy más iobit termék?
Esetleg advanced system care nincs fennt? Vagy más iobit termék?
Ha már nem tudsz egy progit bezárni régen rossz... Nekem meg nincs kedvem alap számítástechnikát tanítani. Bőven elég father. 😊
Google-z egy kicsit.
Google-z egy kicsit.
win 10-em van.
mert keresgéltem, de nem lehet leállítani... amugy milyen progikat állítsak le és hol? a feladatkezelőben?
leírnád, hogy az avastot hogy kell "bezárni"? : )
Zárj be minden vírusirtót és progit ami fut és engedélyezd a tűzfalnál. Ha ezek után se indul el visszatérünk rá.
Hali! Eventide szerveren van esetleg magyar klán?😊
jó nektek, hogy tudtok játszani, nekem nem indul el. valaki tudna segíteni?
A küldizés gyötrelem, de túl kell élni és az a legkevesebb a játékban. Minden más kontent kárpótol...
Grafika ha szebb lenne akkor az open worldos több száz fős csatákhoz erőmű kéne, teljesen rendben van az endzsín csak ez a kínai világ teszi szokatlanná. Szárnyas meg volt sok játékban, minden volt sok játékban szóval ilyen alapon te aki már mindent látott ne is mmoz többet. <#crazya>#crazya>
Egyébként a lv10 az a kezdő területe fele se! Bevezető szotiri lv20-ig visz, de lényegtelen. Sok mmo van, biztos találsz kifogástalant
Utoljára szerkesztette: wudoORock, 2017.03.06. 20:40:03
Grafika ha szebb lenne akkor az open worldos több száz fős csatákhoz erőmű kéne, teljesen rendben van az endzsín csak ez a kínai világ teszi szokatlanná. Szárnyas meg volt sok játékban, minden volt sok játékban szóval ilyen alapon te aki már mindent látott ne is mmoz többet. <#crazya>#crazya>
Egyébként a lv10 az a kezdő területe fele se! Bevezető szotiri lv20-ig visz, de lényegtelen. Sok mmo van, biztos találsz kifogástalant
Utoljára szerkesztette: wudoORock, 2017.03.06. 20:40:03
Nagyon pörög a topic... ja nem😄
Ez mi akarna lenni 2017-ben? Jó láttam írták már a zárt béták kapcsán is, hogy F F F Space a nagyszerű küldik, a kevéske csatás rész is teljesen hangulattalan, level 10 nél ment is az uninstall. A grafikától sem estem hanyatt, ez a szárnyas repülés meg már az aionban is benne volt.
Ez mi akarna lenni 2017-ben? Jó láttam írták már a zárt béták kapcsán is, hogy F F F Space a nagyszerű küldik, a kevéske csatás rész is teljesen hangulattalan, level 10 nél ment is az uninstall. A grafikától sem estem hanyatt, ez a szárnyas repülés meg már az aionban is benne volt.
az avastot hol kell? xD
probald meg kikapcsolt viruskeresovel
nekem nem indul. kiírja, hogy game starting, ez eltűnik és ennyi. valaki segítsen! :C
open beta el startolt. :3
The servers will be taken offline Monday, March 6th at:
11:15 - 14:00 Central European Time (CET)
2:15am - 5:00am Pacific Standard Time (PST)
10:15 - 13:00 Western European Time (Ireland, Portugal and UK)
12:15 - 15:00 Eastern European Time (Romania, Bulgaria, Estonia, Greece, Turkey, etc)
kíváncsian várom.
11:15 - 14:00 Central European Time (CET)
2:15am - 5:00am Pacific Standard Time (PST)
10:15 - 13:00 Western European Time (Ireland, Portugal and UK)
12:15 - 15:00 Eastern European Time (Romania, Bulgaria, Estonia, Greece, Turkey, etc)
kíváncsian várom.
csináltam hozzá PAINTel képet hogy könnyebb legyen megérteni 😄

Utoljára szerkesztette: wudoORock, 2017.03.05. 16:34:52

Utoljára szerkesztette: wudoORock, 2017.03.05. 16:34:52
Van bank és van nyersanyagnak is külön hely. A bankot a kraft fülben kell feloldani, capter 1-be már ott van. V betű megnyomásánál a második fülön belül, legfelül kell kihúzni az Utility Scroll 1-et kell kifejleszteni (könyv ikon).
Ugyan úgy az Utility Scrollon belül van a nyersanyagos táska de az már a Capter 3-ba az Utility Scroll 5-ben található.
Ehhez materialokat kell szedni és kraftolgatni kell, hogy fejlődjön. Kulcsfontosságú a kraft szóval minden bokron szedjetek úton útfélen.
Utoljára szerkesztette: wudoORock, 2017.03.05. 16:08:39
Ugyan úgy az Utility Scrollon belül van a nyersanyagos táska de az már a Capter 3-ba az Utility Scroll 5-ben található.
Ehhez materialokat kell szedni és kraftolgatni kell, hogy fejlődjön. Kulcsfontosságú a kraft szóval minden bokron szedjetek úton útfélen.
Utoljára szerkesztette: wudoORock, 2017.03.05. 16:08:39
http://dulfy.net/2016/11/03/revelation-online-new-player-guide/#BankMaterial_Warehouse
Egy leírás hogyan lehet unlockolni. A városban meg inventory valami néven kell keresni
Utoljára szerkesztette: alcca, 2017.03.05. 11:01:09
Egy leírás hogyan lehet unlockolni. A városban meg inventory valami néven kell keresni
Utoljára szerkesztette: alcca, 2017.03.05. 11:01:09
tényleg? hol? én kerestem városokba, de nem találtam. XD
Van bank 😊
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
tudnék örülni valamiféle banknak, mert mindig tele van az inventory-m 😊
Ez a Material Warehouse benne van a játékban ? Material Warehouse
Tehát jól olvasom, hogy a crafting alapanyagokat külön lehet tárolni ? Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: kalif, 2017.03.04. 20:09:56
Tehát jól olvasom, hogy a crafting alapanyagokat külön lehet tárolni ? Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: kalif, 2017.03.04. 20:09:56
ez engem is érdekelne, hogy hánykor indul. adok még 1 esélyt a játéknak.
Valaki meg tudná mondani, hogy hétfőn az open béta startja hány órától lesz?
Hamarosan az ingyenes felhasználóknak is indul a játék, ezért érdemes a hétvégén LETÖLTENI ha még nem tettétek meg.
Aki úgy gondolja szeretne egy összetartó, nagyravágyó, jó hangulatú klánhoz tartózni az olvassa el a szabályzatunkat, amennyiben egyet ért vele és elfogadja akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.
Szerver: Tidewater
Aki úgy gondolja szeretne egy összetartó, nagyravágyó, jó hangulatú klánhoz tartózni az olvassa el a szabályzatunkat, amennyiben egyet ért vele és elfogadja akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.
Szerver:
Megtaláltam 😄
Hmmm, hogy tudom aktíválni a founder pack tartalmát? Nem találom sehol se. Mount, wing, scrollok, semmi....
Majd lesz rá válasz. Az idő megold mindent. A ban meg nagy úr! <#alien>#alien>
Nincs MMO amiben ez ne jött volna elő bármilyen formában 😞
Nincs MMO amiben ez ne jött volna elő bármilyen formában 😞
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
milyen undorító, hogy a gold seller-ek szétbasszák ezt is...
En is eltudtam vinni 25os szintig, de mar nem enged be.
Megoldódott. Állítottam a letöltési beállításoknál a fórumokon olvasottak szerint, újraindítottam a launchert és a gépet 1x-2x, utána végigment a csík, imádkozva de sikerült.
Csak azt nem értem, hogy úgy voltam minek, rá ér, mert úgy sincs founder packom, ERRE MÁR LVL 10 vagyok, vmiért enged játszani. 😊 Csak nem értem, hogyan, mikor egy FT-OT SEM költöttem a játékra. 😊 Valami bug?
Csak azt nem értem, hogy úgy voltam minek, rá ér, mert úgy sincs founder packom, ERRE MÁR LVL 10 vagyok, vmiért enged játszani. 😊 Csak nem értem, hogyan, mikor egy FT-OT SEM költöttem a játékra. 😊 Valami bug?
Letöltés halt be? Érdekes... Igazság szerint, ha potato pc-d is van az egyiknél se állhatna le. Nem lehet, hogy a vinyód szektor hibás?
Lehidalok, hogy ez a játék sem akar működni se a BDO se ez nem indul el. Pontosítok, ezt még le sem tudom tölteni. 99%-nál megáll a letöltés error üzenettel, hogy "error accessing files." Tűzfal kikapcsolva, vírusírtó kikapcsolva, de az utolsó 1%-nál mindig felugrik az ablak, 20 sec lenne már csak hátra. Értitek ezt??? 99%???!! 😄 Lehet nem kéne már olyan sokat várnom a 6 éves konfigomtól. Leharcolta már az idejét bőven, az már egyszer biztos. 😊
Ha nem próbáltad akkor nem éri meg csomagot venni! Bírd ki ezt a hetet ;-)
Nem tudom mennyire eri meg az alap de en megvettem. 30 nap premium is jar hozzá. Nem sokkal dragabb mint mas játékhoz egy havidíj. Ha kibírom 30 napig vele akkor megerte. Amúgy 5000 ft az alap. Pontosan 5167.
Sokan indultok egy héttel korábban? Megéri szerintetek az alap csomag cirka 8.000 Ft.-ért, ahhoz képest, hogy f2p lesz? Van aki a drágábbat vette közületek, van aki nem bír várni? 😊
Csak mert nem volt alkalmam kipróbálni a zárt bétát, de böki a bordám a játék, sok jót hallottam róla?
Vagy szerintetek pénz kidobás, nyugodjak le és várjam meg még azt az 1 hetet? Gondolom nem sok mindenről maradnék le 1 hét alatt 😊
A BDO sajnos nem indult el, valamiért mindig kifagy és erre is nagyon kíváncsi voltam. Kéne már valamilyen mászkálós játék. 😊
Csak mert nem volt alkalmam kipróbálni a zárt bétát, de böki a bordám a játék, sok jót hallottam róla?
Vagy szerintetek pénz kidobás, nyugodjak le és várjam meg még azt az 1 hetet? Gondolom nem sok mindenről maradnék le 1 hét alatt 😊
A BDO sajnos nem indult el, valamiért mindig kifagy és erre is nagyon kíváncsi voltam. Kéne már valamilyen mászkálós játék. 😊
vááááá..... név foglalási dátumot elfelejtettem. Ha lefoglalják a nevem le pk-zok valakit első belépésnél. (persze, ha nem üt vissza 😊 )
Ertem koszi az infot
Szia.
Előreláthatólag Tidewater-re megyünk. Zárt bétában ~80 tag fordult meg nálunk, de nyílt bétában nagyjából 30-40 emberrel számolunk indulásnál.
A többi magyar klánokról nem tudunk semmit és nem is tervezünk egyeztetni senkivel. Semmi közünk hozzájuk :-)
Én csak egy tanáccsal tudom ellátni a klánt alapítani vágyókat amit lentebb leírtam részletesebben, mégpedig hogy a szűk családi klánok és a gyűjtőklánoknak itt nem lesz hosszú életük ezért azt javaslom érdemesebb egy nagyobb csapatott keresni ami valamennyire összeszedett és van 1-2 cél a név mögött.
Előreláthatólag
A többi magyar klánokról nem tudunk semmit és nem is tervezünk egyeztetni senkivel. Semmi közünk hozzájuk :-)
Én csak egy tanáccsal tudom ellátni a klánt alapítani vágyókat amit lentebb leírtam részletesebben, mégpedig hogy a szűk családi klánok és a gyűjtőklánoknak itt nem lesz hosszú életük ezért azt javaslom érdemesebb egy nagyobb csapatott keresni ami valamennyire összeszedett és van 1-2 cél a név mögött.
Jah még egy kérdés. Eddig kb hány tag van a klánodban?
Szia
A te klánod melyik szerveren lesz? Volt egyeztetes a többi magyar klannal? Vagy itt is ugy lesz mint blade and soulban? Minden klan masik szerveren?
A te klánod melyik szerveren lesz? Volt egyeztetes a többi magyar klannal? Vagy itt is ugy lesz mint blade and soulban? Minden klan masik szerveren?
Klánunk összedobott egy gyorstalpalót kezdőknek tömören, hátha segít valakinek. itt a link
Egyébként neked pont írtam is PM-et guilddel kapcsolatban. Ha van időd majd válaszolj rá! 😊
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Lemaradt a mondat vége és már nem tudtam szerkeszteni:
"Csak hogy egy példát mondjak a sok közül: területet foglalni és megtartani minden héten KLÁNUNK TERVEI KÖZT SZEREPEL."
"Csak hogy egy példát mondjak a sok közül: területet foglalni és megtartani minden héten KLÁNUNK TERVEI KÖZT SZEREPEL."
Mi mindenképpen csinálunk klánt, pár napon belül közzéteszem melyik szerveren leszünk.
Zárt béta alatt gyűjtőklánként üzemeltünk Magyarok néven, hátha láttál minket. Max létszámmal voltunk jelen, 90 fő.
Nyílt bétától kezdve viszont talán csak kezdetben nem lesz szűrés, ez csak attól függ mekkora lesz az érdeklődés a játék iránt hazánkból. Idővel igyekszünk felvenni egy progresszív vonalat és természetesen a nevünk sem Magyarok lesz.
Mivel a játék szinte minden pontja klánra épül és követelménye a csapat játék ezért mint írtam csak kezdetben nem tartunk nagy szűrést.
Csak hogy egy példát mondjak a sok közül: területet foglalni és megtartani minden héten.
Szóval aki teheti ne gyűjtőklánba verődjön és ne csináljon kis létszámú barátaival/játékos pajtásaival külön közösségeket mert a klánok se tudnak fejlődni ha nem fognak össze és ölik meg a szükséges bossokat amikből klánhoz szükséges nyersanyagokat dob, vagy éppen nem hajlandó klán küldetéseket csinálni a banda. Egy szóval ide összetartás és csapatjáték kell egy versenyképes nagy közösségben különben sose juttok egyről a kettőre.
Klán nélkül meg legalább a fele játék nem lesz elérhető. A magányos farkasok az első hónapban uninstalálni fogják a játékot...
Zárt béta alatt gyűjtőklánként üzemeltünk Magyarok néven, hátha láttál minket. Max létszámmal voltunk jelen, 90 fő.
Nyílt bétától kezdve viszont talán csak kezdetben nem lesz szűrés, ez csak attól függ mekkora lesz az érdeklődés a játék iránt hazánkból. Idővel igyekszünk felvenni egy progresszív vonalat és természetesen a nevünk sem Magyarok lesz.
Mivel a játék szinte minden pontja klánra épül és követelménye a csapat játék ezért mint írtam csak kezdetben nem tartunk nagy szűrést.
Csak hogy egy példát mondjak a sok közül: területet foglalni és megtartani minden héten.
Szóval aki teheti ne gyűjtőklánba verődjön és ne csináljon kis létszámú barátaival/játékos pajtásaival külön közösségeket mert a klánok se tudnak fejlődni ha nem fognak össze és ölik meg a szükséges bossokat amikből klánhoz szükséges nyersanyagokat dob, vagy éppen nem hajlandó klán küldetéseket csinálni a banda. Egy szóval ide összetartás és csapatjáték kell egy versenyképes nagy közösségben különben sose juttok egyről a kettőre.
Klán nélkül meg legalább a fele játék nem lesz elérhető. A magányos farkasok az első hónapban uninstalálni fogják a játékot...
Ha alakulnak guildek, akkor ideje lenne lassan jelezni, hogy léteznek! 😊 Bő 1 hét és indul a buli...
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Open beta datum: marcius 6.
Akik megevettek, azoknak Early Access: februar 27.
Utoljára szerkesztette: savior666, 2017.02.14. 14:24:54
Akik megevettek, azoknak Early Access: februar 27.
Utoljára szerkesztette: savior666, 2017.02.14. 14:24:54