920
-
#680 +1 -
#679 +1 -
#678 Evolution-nak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az hogy Rachel találkozzon Sera-val azt két lehetséges módon lehet elérni, a könnyebbik út ami 100 % tuti siker az az hogy a csók helyett a karkötőt választod és az Episode 3 végén Chloe odaadja Sera-nak és Sera találkozik Rachel az Ep3 végén, ha csókot választod a karkötő helyett akkor az esélyed arra hogy Sera találkozzon Rachel-el nagyon kevés, mert a játék legvégén nem mindegy hogy mit válaszolsz Sera-nak ha rosszul döntesz akkor távozik és The end, de ha nálad van a Bracelet a legutolsó Dialog Option-nál Chloe odaadja a Bracelet-et Sera-nak, mindenki aki a Kiss Option-t választotta az csak a mázlinak köszönhette hogy beadta azt az Endinget amikor Sera találkozik Rachel-el. Ha nálad vana Bracelet akkor sokkal könyebb dolgod van !
Amúgy más dolog te hogy döntöttél az EP3 végén én nem mondtam el az Igazat Rachel-nek, tudom mit művelt James meg hogy milyen ember, én inkább Sera-ra hallgattam igencsak meggyőző tud lenni. Meg egyébként is emlékszel mi volt Chloe Falára irva az original LIS-ben Everybody Lies No Exceptions.
Meg van egy két újabb érdekességek ami lehet elkerülte a figyelmedet legfőképp a Kórházas résznél, ha alaposan végig vizsgálsz mindent akkor az egyik félig nyitva tartott ajtónál hallasz egy Beszélgetést Sean Prescott és Nathan kezelő orvosa között, hogy Nathan mentális állapota egyre csak romlik és szüksége van segítségre de Nathan faterja ezt magasról le se szarja és nem törődik vele.
Ha tovább vizsgálódsz a kórházban akkor szem és fültanúi lehetsz Nathan és Samantha beszélgetésének, a kórházban ugye Samantha-t elütötte egy Biker véletlenül és Samantha magát hibáztatja de Nathan ott van hogy támogassa mindenben. De ez persze függ attól hogy döntöttél az előző részekben ha az EP1-ben kiálltál Nathan mellett és az EP2-ben segítettél Nathan-nel a színdarabban akkor Nathan és Samantha boldogok együtt a kórházban, de persze ha másképp döntöttél akkor elég depressziós hangulat van kettőjük között. És ugye az EP3 végén Nathan és Samantha is boldogok együtt, de persze ez függ attól hogyan döntöttél az előző Epizódokban.
Jah és igen az utolsó cutscene amikor a Dark Roomot mutatták az igen csak mellbe vágó volt emlékeztettek arra hogy pontosan mi is fog történni késöbb az Original LiS-ben mert ugye ugrottak 3 évet mert Rachel telefonja már 2013-at mutatott a BTS meg 2010-ben játszódik.
-
#677 +1
Sztem lehetne olyan banner, amin egy-egy kép lenne a LiS és LiS BS-re vonatkozva, összevonva,illesztve. :)
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.12.20. 11:38:46 -
Evoluti0N #676 Támogatom. -
#675 Én elvállalom, ha nincs más. -
Evoluti0N #674 Más: Nem akar esetleg valaki házigazda lenni és kicserélni a broken bannert? Csak engem zavar? :D -
Evoluti0N #673 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként a statisztikák alapján el lehet érni, h Rachel találkozzon az anyjával, de valami minimális százaléknak sikerült csak. Redditen próbálják kinyomozni, h hogyan lehet elérni, mert senki se tudja. Ilyen kevés embernek sikerült. :D Azt írják, h ha Rachel karkötőjét elkéred a 2. epizódban, akkor azt oda tudod adni Serának és akkor találkoznak, azonban állítólag van valami más mód is rá. -
Evoluti0N #672 Life is Strange Before the Storm 3. epizód vége spoiler.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért jó nagy pofán baszás volt a végén a stáblista után a jelenet a sötétszobával, meg Rachel telefonjával a 17 nem fogadott hívással. Csak, h emlékeztessenek minket, h nem lesz a kapcsolatuk vége happy end. Thx Deck Nine. Kellett ez nekem. -
#671 Hol a doboz cigim?
-
Chipii #670 Úgy néz ki, már december 19-én jön az előkarácsony :)
Episode 3 Release Times -
Chipii #669 2018 elején (tavasz?) jön Androidra is, bár nem tudom ki a célközönség, én valahogy nem tudom elképzelni, hogy metrón vagy vonaton ezt toljam. Belegondolok, hogy valaki felugrik egy epizód végi kliffhengernél, és felüvölt a vonaton, hogy MIÉÉÉÉRT?? :D -
#668 Kulonos* :) -
#667 Apple-n kívül nincs élet. -
#666 Senkinek nem tűnt föl hogy a napokban bejelentették a LiS mobilos verzióját? :D
Amúgy miért csak Apple?! Ez kiszúrás! az Android-osokkal szemben!
Nem tudom miért gondolják az egyesek hogy jó lesz hogy csak Iphone-okra adják ki... (egyelőre vagy sem) -
#665 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler]Észrevettétek?[spoiler]A trailer egyik képkockáján van egy meglepő dolog. Mutatom. Ez sztem kicsit erős spoiler![spoiler]Eléggé hasonlít a LiS 1-es Chloe-ra... aki pasi mellett van. (Gondolom, Rachel apja.)
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.12.06. 23:51:16 -
Chipii #664 Erős leszek, és nem nézem meg a 3. epizód trailerét :) Elbújok valami spoliermentes helyre az internetnek. -
#663 Köszi, akkor még várok. -
#662 EP3 tréler:
-
#661 -
#660 Ket het mulva, dec. 20-an jon. -
Evoluti0N #659 Gondolom, h most a Before the Stormra gondolsz. :) Holnap jelentik be a 3. epizód megjelenési dátumát. Valószínűleg valamikor jövő héten fog. A bónusz 4. epizód pedig jövőre. Ha tartják a tempót, akkor valamikor január végén, február elején valószínűleg. -
#658 Kijött már az összes epizód? -
#657 Na meg saját bevallása szerint is hasonlít a személyisége Max-re. Ugyanolyan félénk, magának való típus. :) -
Evoluti0N #656 Szavakkal nem lehet kifejezni, hogy milyen aranyos a Maxet alakító színésznő. -
#655 Mondjuk en vagyok a hulye, hogy megneztem, most, nem pedig majd a vegen egyszerre... johetne mar 2018. -
FartingSquirrel #654 -
Az utolsó, bónusz részre Ashly Burch visszatér Chloe szerepébe.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.30. 18:54:47 -
Chipii #652 Nyilván Rachel nem tökéletes, de ellenkező esetben nem is kezdett volna Chloe-val, aki lássuk be, nem könnyű eset. Persze manipulatív, pl a parkba hívásnál a cél alapvetően az volt, hogy ne egyedül menjen oda, nem pedig a közös együttlét, és a környezetét is sok esetben ráveszi arra, amit szeretne, de ez nem feltétlen rosszindulatból van így, egyszerűen ilyen a természete. Kakukktojás jelenet a Victoria elleni meglepő tette bizonyos körülmények között, az tényleg necces, de ugye őt Max is leöntötte festékkel, és le is fotózhatta, mégse éreztük Maxot gonosznak :D
Érzelmek terén viszont nem hiszem, hogy manipulálta volna Chloe-t, látványosan eltérő reakciói vannak attól függően, hogy alakul közöttük a kapcsolat. Láthatóan számára is teljesen más érzelmi kötődés alakul ki, manipuláció esetén nem így viselkedne. Ennek betetőzése a háromféle ****-jelenet. Esetleg annak "furcsa" verziója lehet az, ami esetleg azért lehetett, hogy Chloe-t meggyőzze, nem pedig érzelemből.
Teljesen különvenném a LiS-ben, illetve az előtt közvetlenül történteket. Az, hogy 18 éves kora után érdeklődik a másik nem érettebb tagjai iránt is, egyáltalán nem jelenti azt, hogy 16 évesen ne lett volna őszintén szerelmes. Sőt az, hogy nem tudta ezt elárulni utána, csak egy félig eldugott levélben megírni, azt jelentheti, hogy azért nem mer őszinte lenni Chloe-val, nehogy elveszítse őt.
Utoljára szerkesztette: Chipii, 2017.11.25. 14:15:31 -
#651 Van más is rajtam kívül, akinek egyáltalán nem kóser ez a Rachel?
Spoiler nélkül írom.
Feltevésem, hogy Chloét abszolút csak manipulálja, valójában csak egy eszköz a céljai megvalósításához.
Life is Strange-ben is kiderül, hogy Frankkel kavart, amiről Chloé nem is tudott.
-
Darun #650 A naplóból talán én is csak azt a részt olvastam. Mondjuk ez tényleg emberi vonás, nyilván ő is tisztában volt vele, hogy előbb-utóbb összefutnak, még is halogatta.
A Max-es rész elvileg lehetne a visszatérése is, demi értelme lenne, ha akkor még nem találkozott Chloe-val? Talán egyetlen olyan momentum van a játékban (kivéve persze Chloe apjának "megmentését") ami a LiS idővonala előtt történt, amikor összetépi a fényképet, amivel a versenyre nevezett. Azt meg ugye szintén nem lenne érdemes piszkálni, hiszen az magában a játékban is szerepet kapott. -
Chipii #649 Hogy miért nem kereste fel Chloe-t? Valószínűleg szégyellte magát, és nagyon kínosan érezte magát, és csak halogatta, halogatta (erre utalt a naplójában is, az igaziban, és az alternatív idővonalasban is)
Éppen akkor tolt Chloe egy ládányi plakátot ki (a kocsijában is volt látható még egy szép adag). Nyilván korábban is voltak kirakott plakátok, csak nem olyan sok, meg idővel mennek a szemétbe faliújság takarításkor. -
Chipii #648 Sajnos igen, de ezek elég tartalmas részek eddig, nekem 4 óra per részre jött eddig ki, mondjuk alapos is voltam. Ezek alapján kijöhet 12 óra, miközben az első LiS végigjátszásom 15 óra volt (amiből le lehet vonni az 5. rész felét, ami eléggé out of story volt), azaz mondjuk van 1 tényleges epizódnyi különbség ahhoz képest időben.
De igazából nem is az összhossz lesz a lényeg, hanem hogy mennyire kereken tudják lezárni az egészet, és milyen hangulatban. Eddig remekül csinálták, most ne szúrják el :) -
#647 Igen én ugyanazt a slotot kezdtem végü de a 2. részt teljesen elölről és úgy is működött.
Szerintem a Maxes rész nagyon rövid lesz és a Seattle-be költözést, azaz a búcsút foga feldolgozni max félórába. Ha kapnánk egy teljes résznek megfelelő hosszúságú bónusz epizódot az kellemes meglepetés lenne.
Annak fényében, hogy a Deck 9 nagyon is jól vette át a stafétát a Dontnod-tól sajnálom, hogy csak 3 részbe sűrítették a Before the Stormo-t. -
Darun #646 Azt nem mernék meglépni. Egyébként is, azzal kiherélnék az egész történetet.
Bennem felmerült egy logikai kérdés. A játék elején ugye a suliban ébredünk. Mondjuk lehet nem ártott volna megjegyezni a telefonban milyen dátum szerepel. Szóval... elvileg készültek a Halloween-re, tehát a tanév nem akkor kezdődött el, Max-nek is vissza kellett térnie a városba legalább hetekkel, ha nem hónapokkal előtte. Hogy nem futott össze korábban Chloe-val? Miért nem kereste fel? Az ok hogy a költözés után telefonon nem nagyon tartotta a kapcsolatot, de hazatérve azért csak meglátogathatta volna. És ugye bent ült az órán, de amikor végigmegy a folyosón, meglepődik pl a Rachel-es plakátokon is. Addig nem látta őket? -
Evoluti0N #645 A Maxes epizód is kb. ugyanakkor fog játszódni, mint a BtS.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.10.31. 00:48:45 -
argo001 #644 Egyébként fogalmunk sincs, mi lesz a vége, hiszen lesz egy epizód, amiben Maxet irányíthatjuk. Még a végén visszahozzuk Rachelt (és/vagy Chloét) az élők sorába.
Bár nem biztos, hogy jót tenne a játéknak. :/ -
Chipii #643 Én is belefutottam ebbe a második végigjátszásnál (PC). Úgy sikerült megoldani, hogy a hibás mentésnél azt az opciót választottam, hogy újrakezdeni az epizódot a 3. mentés slotban, és úgy rendben működött (azt a kis részt pedig újrajátszottam).
Utoljára szerkesztette: Chipii, 2017.10.29. 09:22:47 -
#642 Én 2 szálon viszem a történetet. Az elsőn végig vittem a 2- rész végig és elkezdtem a másik szálat de belefutottam 1 bugba.
A roncstelepen az autó belseje ele kész van mát és nem tudom felnyitni a jó állapotú rendőrség által lefoglalt pickup motorháztetejét az aksiért.
Én XBOX One-on játszom, Más is futott bele hasonlóba? Square Enix supportnak már írtam. -
Chipii #641 Sokat gondolkoztam a sorrenden, mi történen ha...
- Ha LiS, majd BtS sorrendben nézzük, akkor a LiS-ben megmarad a misztikum, ami azért elég erős része volt a történetnek. BtS-ben ekkor már induláskor tudunk azonosulni Chloe-val lelkiekben, mert nem csak egy lázadozó tinit látunk.
- Ha valaki viszont időrendben nézné, akkor kap elsőre egy tinidrámát, amiből így hiányzik a háttérben megbújó fájdalom a jövő miatt, ami azért elég sokat hozzáad az érzelmekhez. A LiS sokat veszítene a misztikumából, (meg egy két apróbb ellentmondásba is belefutnánk, de ezen most lépjünk túl), cserébe a Rachellel kapcsolatos emlékek SOKKAL intenzívebbek lennének.
Én személy szerint inkább a kijöveteli sorrendet preferálom, megkockáztatom, hogy fordított esetben nem is foglalkoztam volna BtS-sel (mert a tinidráma alapvetően nem az én műfajom), így viszont mint előzmény, eddig minden várakozásomat felülmúlta.