920
6d6d2634-4efe-48c0-bc43-6a1223c6b3dc.jpg
  • Evoluti0N
    LiS 2 első epizód megjelenés. Amúgy kéne ennek a topicnak egy működő banner, nem?

• BBencze
    Valakinek nincs meg esetleg a PS3-as magyarítás? Filerise oldalán már nem érhető el a letöltés, más oldalakon meg nem találom meg a teljest, csak EP3-ig.
  • molnibalage83
    Csak a W2 befejezése 0 hatással van a W3 főszálára. Pár mellékszereplőt befolyásol és ennyi.
  • wollnerd #837
    Még valami: Éppen a hatalmas sikere miatt sztem a készítőknek nem kellett volna úgy csinálniuk hogy lezártnak tekintsék a Chloe és Max történetét, hanem másképp kellett volna csinálni úgy, mint pl. a The Witcher 3 pont ott folytatódik ahol Witcher 2, pedig annak is több fejezése van, 2-nek mentéséből kiolvasott adatokból folytatódik a 3 története. Ugyanezt lehetett volna csinálni a LiS-nél is,
    Ja és ott volt az törölt kórházi jelenet, amit már soha büdös életben nem fogjuk megtudni milyen lehetett volna.
  • wollnerd #836
    Nekem vegyes érzésem van. Imádtam a LiS-t. Még a BtS-t is.
    De Captain Spirit az egyáltalán nem fog meg. Ahogy ez se igazán...
    Amit észrevettem a official gameplay-ból:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Milyen alapon volt joga lelőni a fiúk ártatlan apját?!?! Ez engem nem kicsit felbaszott...
  • molnibalage83
    Nekem ez alapján valahogy nem lett kedvem a LiS2-höz. Attól tartok, hogy az első rész sikere megismételhetetlen. A BtS végére bakker már nem is emlékszem. A LiS-nek meg kb. minden kis momentumára...
  • kirol
    A The Awesome Adventures of Captain Spirit-hoz készül magyarítás?
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
  • benőmenő
    Ezektől a trailert teaselő izéktől a falra tudnék mászni...
    A 10-10 egyébként, ha hihetek a google-nak, verekedést jelent.
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.08.02. 17:30:11
  • wollnerd #830
    Life is Strange 2 Teaser

Minden kiderül Aug. 20-án!
  • Darun
    Remélem ezzel majdnem mindenki bódog is lesz.
  • mtibee
    Max és Chloe története képregény formájában folytatódik
  • Chipii
    Élőben nem hívnék fel telefonszámokat lol :D A webcímek az más dolog, a https://katesvid.com/ óta mindent megnézek :D
  • Darun
    Csak gépről netezek. Chrome-ban nekem még a gombot sem mutatja. Egyébként nem baj, csak azért irtam, mert én rögtön láttam a szöveget, nem kellett lenyitogatnom semmit.
  • PiszkosFred
    Hat, asztali gepen FFQ alatt ott van mindig a spoiler gomb, mas bongeszonel passzolom.
  • Darun
    Nekem nem is tette spoilerbe, simán megnyitotta! :O Reported!
  • PiszkosFred
  • molnibalage83
    Melyik kommentet olvassuk a linken?
  • molnibalage83
    Mármint élőben vagy a játékban?
  • Darun
    Ezt rögtön gondoltam.
    Még az ütésnyomot az apa hálószobájának ajtaján is csak második vagy harmadik alkalommal vettem észre. Illetve feltételezem hogy volt valami jelentősége annak is, hogy hol/mikor/hányszor használjuk az opcionális lehetőségeknél a super power cuccot.
  • PiszkosFred
    Sot, adatbanyaszok nekiestek a CS allomanyainak es...

Egyebkent lassan ideje lenne atneveztetni a topikot a #809 komment alapjan.
  • Cef
    Akkor úgy tűnik a szomszéd kis srácnak lesz a lebegtetős képessége.
  • Cef
    Egész jó volt ez a köztes rész, bár nem szippantott be annyira mint a LIS meg a BTS, de a hangulat azért ott volt, a vége pedig vááá :)
  • mtibee
    Kiderült néhány dolog a 2. rész szereplőiről!
  • Chipii
    Egészen biztosan csomó dolog kimaradt :) Nekem 3 óra volt, mondjuk minden zenés részt kihasználtam pihenésre, de még így kis elkerülte pár apróság a figyelmemet.
    Pl. egy cetli a mosógépben, amin egy telefonszám, amit fel is lehet hívni, és lol :D
  • Darun
    Én is letoltam. 2 óra volt úgy, hogy egy csomót töketlenkedtem. Szerintem is nagyon frankó lett.
    A Jeffersonos utalás nekem is megwót, de ez azért érdekes, mert ez a LiS után játszódik jópár évvel. A vizmelegitős/autós-űrhajós részek különösen tetszettek, amikor odamentem a "setétkamrához" és beadta azt a trutymószörnyet, majdnem hanyatt estem. Mondjuk én a PIN kódra nem jöttem rá, igy az az egy feladat nekem kiesett. Pedig szinte mindent átnéztem számokat keresve. Én azt mondanám ezek alapján, hogy a LiS 2 főszereplője majd ez a srác lesz, persze kicsit idősebben. A srác apját először kicsit sajnáltam, de a végére eléggé antipatikus lett. Megkérte a fiát, hogy ébressze fel, ha bealudna a meccsen, aztán meg lehordja a sárgaföldig? Ráadásul karácsony előtt?Ráadásul a sráccal kimostam, elmosogattam, kaját csináltam neki, a pisztollyal nem lőttem meg, nem beszéltem vele, mivel nem akartam zavarni tévézés közben, erre nekiáll kiabálni hogy hozzam már a sört? Az is érdekes volt, hogy a gyereknek megvette az új konzolt, de a házat meg el kell adniuk, mert nem képes fenntartani. So... so...

Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mivel rukkolnak majd elő a második részben. Ha marad ez a szinvonal, akkor nem okoz majd csalódást. Annak azért örülök, hogy nem lett olyan nyomasztó, mint a LiS, de azért nem hazudtolták meg magukat a fiúk most sem.
  • caps lock
    The Awesome Adventures of Captain Spirit
    Lélek Kapitány fantasztikus kalandjai zseniális lett! Csak az ilyen gyöngyszemek miatt játszom még videójátékokkal.
    A könyvespolcon van egy képzőművészeti magazin Mark Jefferson nevével. A borítókép már erősen sejteti a tanár úr hajlamait...
  • Kmarha
    Úgy nézem, ez sem lesz egy túl hosszú fejezet. Mindenesetre így az első fél óra alapján elégé kreatív és ötletes, nagyon jó a kamera mozgás, és maga a játék menet is egy hangyányival interaktívabbnak tűnik, mint az eddigiek.
    A történettől meg előre félek, megvannak a jelek, így sejtem merre fog haladni.
  • Evoluti0N
    Végigvittem. Faszányos lesz. Játsszátok.
  • PiszkosFred
    Egyetertek.
  • molnibalage83
    Kicsi a látogatottsága ennek is, Life is Strange Universe vagy más átnevezés simán mehet meg kéne egy jó banner és ennyi.
  • Evoluti0N
    Kijött az Awesome Adventures of Captain Spirit. Akar valaki LiS 2 topicot csinálni? Mivel úgy tűnik, h nem folytatás, csak ugyanaz az univerzum, akkor szerintem lenne helye egy új topicnak. Vagy itt akarjuk kitárgyalni a második részt is?
  • benőmenő
    Azért látod, mert abloadra feltöltött képként (is) raktam be.
  • Evoluti0N
  • molnibalage83
    Episode 1 of Life is Strange 2 will release on September 27th 2018.

• PiszkosFred
    Jol gondolod :)
  • molnibalage83
    Nekem megjelent, pedig céges gépen FB és minden más ilyesmi normál esetben tiltva van.
  • benőmenő

Jól gondolom, hogy nem lehet ide tweeteket beszúrni?
  • benőmenő

Ingyenes cucc lesz, tippre kb. olyan hosszú, mint a Farewell. A készítőpáros szerint ezzel akarják bővíteni a Life is Strange univerzumot a második évad előtt.
    Tehát ez NEM a Life is Strange 2, ami egyébként szintén készül.
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.06.12. 08:31:56