Mafia 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Europa (tarsadalmilag) fejlettebb reszein - akik koszonik jol vannak anelkul is hogy a magyarok megvedenek oket - egy ilyen szoveg, mint a tied szerencsere mar nem szalonkepes.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a jelenleg zajló afrikai és ázsiai népvándorlásról már ne is beszéljünk, röhej, hogy egyesek mennyire nem látják, hogy minden egyes perc amivel később cselekszünk az előre hozza Európa halálát
[merlinw.org]
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ezt most szerintem átgondolják és még rengeteg időt fogunk várni a játékra😞
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.08.11. 16:25:37
Je suis blanc et européenne!
ez nem történhet meg hogy elpusztítják a kultúránkat, csak ha mi dobjuk el a saját kultúránkat...
"kizárólag a fehér embertől eredeztethető"
mégis mi eredeztethető a fehér embertől? vannak afrikának olyan részei ahol több ezer éve ugyanúgy élnek, "kistányérral a szájukban", törzsekben, sok fajtában. az összes afrikait egy kalap alá venni ugyan akkora hülyeség mint a fehéreknél, mert vannak akik törzsi szinten élnek, mások meg bluest játszanak. ezek a kultúrák semmivel sem jobbak vagy rosszabbak a magyar néptáncoknál vagy a borosüveggel fejen táncolásnál, egyszerűen csak mások.
"soha nem volt nagyobb szükség a faji öntudatra, mint manapság"
ez is csak egy marhaság ami mentén megosztanak benneteket, a faji öntudat egész jól elbaszta a 20. század kezdetét semmi szükség hasonlókra, mert addig oké hogy büszkék vagyunk rá hogy fehérek vagyunk meg hogy magyarok, de itt soha nem szokott megállni, hanem jön a másik lenézése, ami feszültséget szül.
"Ez a fajta programozási módszer rám rég nem hat"
attól nagyobb ember programozás nem kell, mint amit a nácik csináltak faji alapon
Az állítólagos számottevő afroamerikai bűnöző szervezeteket szinte sehol nem említik meg jelentős tényezőként a várossal összefüggésben sem. Wiki olvasnivaló. Még egy.
Mindezek alapján kijelenthető, hogy New Orleans az érintett időszakban is egyértelműen az olasz szervezet befolyása alatt állt és ezt a hegemóniát senki nem tudta megtörni. Így egy olyan történet tálalása, amiben egy kis senki felszámolja a helyi szervezett bűnözést, simán történelemhamisítás és semmi sem igaz belőle. Az afroamerikaiak szerepe pont az volt a helyi bűnöző életben, mint bárhol másutt. Ők voltak a legalja szinten, ahogy említettem, wannabe utcai gengszterecskék, akik megpróbáltak lemásolni egy működő mintát, azonban egyenértékű szervezetet az életben nem tudtak kiépíteni.
A következőkben nem közvetlen a játékról esik szó, akit nem érdekel, ne olvassa el:
Szennynek nem csak azért neveztem a játékot, mert olyan figurák szerepelnek benne, amilyenek, hanem azért is, amit a játékmechanikából eddig láthattunk. Ezt korábban kifejtettem, nem értem, miért nem veszed figyelembe. Rasszista vagyok? Oké, ha ez rasszizmus, simán vállalom. Legyek rasszista. Nem érzem rosszabbul magam ettől. Azt hiszem, soha nem volt nagyobb szükség a faji öntudatra, mint manapság, amikor pl. a saját civilizációnk– tehát az európai emberé - van veszélyben. És továbbra is kiállok az mellett, hogy nem fogok egy afroamerikai karakterrel fehéreket öldösni halomra még egy játékban sem. Ez a fajta programozási módszer rám rég nem hat. Úgy tűnik, van, akinél még bejön.
Megnyugtatásképpen: Ezzel a válasszal ejtem a témát részemről, már ha nem érkezik rá további olyan hozzászólás, ami újabb kommentet követel a részemről a helyzet tisztázása érdekében. Minden esetre tessék észben tartani, hogy nem csak azokat a véleményeket kell tolerálni, amik a tiedével megegyeznek, mert hát a nagy liberális tolerancia elméletben (!!!) nem erről szól ugyebár…
A játék további megítélését a következő bemutatóig jegelem, aztán ismét véleményezek – elvégre erre valók ezek a bizonyos bemutatók.
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.08.11. 11:10:12
én arra kérnék meg mindenkit hogy inkább azok unfavolják a topicot akik nem játszanának ilyen játékkal.
DantesHUN egyébként egyetértünk
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.08.10. 20:12:22
Majd ha lesz tapasztalatod rájössz, hogy mekkora baromságot írtál...
Csak mellesleg, igaz történet, az American Gangster, Frank Lucas, néger, bűnöző, maffia vezér. Kiemelném, hogy igaz történet volt.
Aztán normális gondolkodású ember, legyen bármilyen a bőrszíne, nem mond ilyen marhaságokat, hogy ,,ikaiak veszik meg a játékot és a normális gondolkodású fehérekkel nem számolnak"
Normális gondolkodású ember, nem foglalkozik a bőrszínnel.
Az amerikai néger kulturkör nem valami idegen dolog, továbbá az olasz maffia is jelen lesz, továbbra is, és nem isteníti egyik maffiát sem, legyen az olasz, vagy néger, vagy akármilyen.
Ellenben szennynek nevezni valamit, csak azért mert négerek vannak benne, nos erre mit lehet mondani ami nem sértő? Maradjunk annyiban, hogy szimplán rasszista vagy, és ennyi. Ja persze, ezt gerincesen bevallani, azt nem megy, csak folyamatos hiszti ,hogy
,,jaj...jaj niggerek...jaj de szörnyű...niggerek"
De én még ezt is megértem, bár elfogadni nem nagyon tudom. Csak egy dolog van, ami még kérdéses. Oké, utálod a négereket. Oké, a Mafia 3 egy kalap szar, mert néger van benne. De ezt miért kell naponta többször leírni? Ne vedd meg, kész lépj tovább. Miért kell ezt naponta elmondani? A négerek miatt hisztizni meg lehet más fórumokon, vannak amik kifejezetten erre specializálódtak.
Szerintem, a játékról kéne írni, és nem azon háborogni ,hogy négerek...négerek négerek!
Mivel a Mafia 1-2 egy jól meghatározott kultúrkörben játszódott, úgy amennyiben a Mafia 3 egy teljesen idegen kultúrkört vesz alapul és azt isteníti a másik ellenében, nem nevezhető Mafia 3-nak, csak valami szennynek. Ezzel a bemutatott, istentelenül gyagyi játékmenettel pedig pláne.
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.08.10. 18:18:32
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.08.10. 13:00:52
Next PC upgrade: 2022
majd ha kijött a 3 akkor vágják annak is oda a legjavát ne ilyen elbaszott trailert trollkodjonak szét, de te se játszd meg hogy ezeket nem láttad magadtól
szerintem nagyobb sikere lenne ha max 3 évente jönnének ki részek és tovább megtartva egy karakter történetszálát.
Palinko: A L.A. Noire-t próbáltam volna, de az első küldetés közben jön egy aranyos gamebreaker bug, a karakter nem tud beszállni egy autóba sem. Innentől játszhatatlan a cucc. Nem virágbolti, Steam-es.
[merlinw.org]
A Mafia 3-ról már írtam, nem ismételném magam.
jocking: 😄 Sajnos manapság már bármi elképzelhető.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.08.07. 08:44:48
Amit meg a mostani bemutatóban láthatunk, az egy rémigénytelen fércmunka, látszik, hogy az Illusion Softworks-nek ehhez már semmi köze nincs. Az egész környezet nem ér fel sem az első rész bombasztikus hangulatával, sem annak karaktereivel, kb ahogy a MOHAA és a MOHW viszonyul egymáshoz. Ez eddig egy igggazi amcsi futószalag produkciónak tűnik.
(Aztán lehet, hogy rohadt nagyot tévedek és mire kiér, egy "korszakos klasszikust" kapunk - szoktunk mostanság. 😄)
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.08.07. 07:09:58
szerintem pont arról szólnak a játékok, hogy olyan szerepekbe bújhassunk ami a való életünkben nem adatott meg vagy nem tudunk vele azonosulni. na mind1 majd járok rajtatok röhögni mint annak idején a san andreasnál akik "nem jáccunk niggerszimulátort" és ezzel kihagytak egy korszakos klasszikust ami addig nem látott játékelemeket vezetett be az iparba, a lényeg hogy mi jól szórakoztunk.
inkább lehet kritizálni a papír autókat amik robbannak meg repülnek, de ez egy bemutató minél látványosabb dolgokat akar mutatni a játékból ezért nem meglepő hogy ezek vannak, sztem majd élesben nem lesz sok különbség a 2 eshez képest, csak jobban irányíthatóak lesznek az autók, mert már könnyebbek és keményebb felfüggesztéssel készültek abban a korban, emígy a 2 es autókázása is zseniális volt
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
A GTA IV-ben egyébként egy Niko Belick nevű európai volt a főhős, de ne hagyd magad ez miatt megzavarni, amiről te akartál beszélni, az a San Andreas... A lényeg továbbra is az, hogy ez így elsőre nem Mafia játék, csak a neve az. És valami iszonyat ahogy kinéz, valami döbbenetesen ócska az autóvezetés, ahogy mozognak a szereplők, ahogy minden érintésre felrobbannak a verdák valami átok tré animáció keretében. Bukás esélyes.
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.08.06. 10:28:29
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Hogy valami ontopic is legyen: Egyébként szerintem (!) ennek a játéknak igazából nulla köze van a Mafia 1-2-höz az eddigi információk alapján. Semmiféle érdemi kapcsolódási pont nincs, teljesen más a felállás, a gameplay videókból nulla hangulat jön át, a grafika és részletesség sem verte ki nálam a biztosítékot. Ez van, amikor az eredeti fejlesztőgárdát beolvasszák valami amerikai futószalag-gépezetbe, aminek fingja nincs arról, hogyan kell érdemi tartalmat előállítani.
Remélem a Mafia 4-ben egy homoszexuális gengszter tör borsot a hetero, tehát egyértelműen homofób náci NYPD korrupt zsaruinak orra alá és kiosztja az utca igazságát nekik. Egy ünnep lenne egy ilyen játék mostanság, talán még meg is filmesítenék és akkor automatikusan tarolna az Oscaron.
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.08.05. 22:08:01
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Félek tőle, hogy ez a Mafia 3 is bőrlehúzás lesz, az 1 részhez képest sehol nincs, bár tudom, hogy az "első" mindig a legjobb, de tudok mondani olyan játékot, ahol bizony a 2. rész nálam jobban ütött.
Merlin! Ez komoly, mert ez inkább szégyen!
Ezentúl korban is, a polgárjogi mozgalmak, stb, idejében járunk. Tehát ilyen tekintetben is bele illik a történetbe. A fekete embert elviszik ,hogy meghaljon a fehér ember háborújában amint a sárga ember ellen vív...hangzott el akkor.
A 20-as, az 50-es években hülyeség lett volna ezt behozni, de ennek a korszakban Amerikában , éppenhogy ostobaság lenne a néger-témát kihagyni.,