Mafia 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Nem is arról van szó, hogy driftert akarok játszani, hanem hogy itt szinte csak driftelve lehet kanyarodni, normálisan nem. Legalábbis a videó alapján.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
egyébként mi rajongók akkor jártunk volna legjobban ha 5 évente kiadnak egy tartalmas játékot, már túl is lennénk a 3. rész után és jövőre jönne a 4. viszont akármilyen jó egy főhős vagy történet 3 résztől többet megújulás nélkül nem igazán szoktak kapni. most kicsit korábban eljött ez a váltás, mert nem kaphattuk meg a mafia élményt nyújtó 3. részt ahol pl megtartották volna a 2. főhősét és felépített volna egy birodalmat amit a végén nem tudott volna megvédeni ilyen sebhelyesarcú feelingben vagy tudom is én. viszont 4. részre már tuti váltottak volna és kellett volna a vérfrissítés.
sajna rosszabbul jártunk, hogy a 2K-nak nem volt meg a pénze, lehetősége sűrűbben kiadni a sorozatot és most el is vették tőlük, szerencsére akkorát nem ugrottak mint tehették volna, pl lehetnénk jakuzával is vagy akár a favellákban (mondjuk ez érdekes is lehetne akár, csak nem mafia címmel 😊) azokkal sokkal rosszabbul jártunk volna mint a jelenlegivel. ez a trailer nagyon hatásos, de hát az a dolga, én nem várok sokat akkor csalódni biztosan nem fogok 😊
Egész változatos a Combat de a gránát dobás az vicces😊
Az autó csúszik szépen kanyarban,állat nagyon😊Az ilyen 80-as években látott verdákkal frankó lesz!
Ettől függetlenül szerintem jó kis játék lesz.Az már ugye kérdéses miért pont erre adták a Mafia címet😊
Utoljára szerkesztette: Matte, 2016.04.19. 14:00:53
///// Asus G751 \\\\\\\\\\

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
nem voltam itthon hétvégén, és persze a dátumokat, meg hogy április 1, nem is néztem...
Elnézést mindenkitől, akit esetleg felrántottam mint ahogy ez a hir engem, de szerencse hogy nem igaz...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
I met God. She's black
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
SW Battlefront
Assassin's Creed-ek a BF óta
Tomb Raider RoTR
TC: Division
Halo 5,
Destiny
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe, de van sok. A cikk meg a tipikus eltúlzott, kamuszagú GS minőség. Valamit magára adó újságíró nem ír ílyen formában, stílusban semmiről. A nyugtatós laposüveges mondat meg ismét valószínű, hogy igaz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.03. 18:51:46
[merlinw.org]
Quick time event, és mikrotranzakció a mai trend alapján? Hány PC-s AAA-s játékban van mikrotranzakció ?
Valami elkezdődik, de...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
A GTA5 jatek nekem meg nincs meg, de ahogy latom a videokon, arkadesabb lett az alapjatek, nem olyan meggyozo az auto viselkedese mint a GTA4-ben. Habar a "Realistic Driving mod" talan rendbeteszi a GTA5-ot? (kivancsisagbol letoltottem a mod-ot, csak 2MB, es ugy latom hogy talan csak par jatekban levo file-t kellene atiratni. Ezek szerint a GTA5-ben is benne a fizika csak le van parameterezve butabbra...).
Mafia 3: nem tudom hogy megy ez fejlesztoeknel, de en ugy kepzeltem el hogy ha a Mafia 2 fizikaja tuti volt, akkor ugy ahogy van atemeljuk a Mafia 3-ba es aztan kesobb esetleg meg finomitjuk. Sajnos a Mafia 3 elozetesben latottak alapjan semmi koze a Mafia2-hoz a fizikanak, ami szerintem nem jelent semmi jot.

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
[merlinw.org]

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Next PC upgrade: 2022
Csak időlassítás pls NE,amúgy mehet..
Egyszerűen annyira hangulatos az egész környezet, a város, a verdák és a szereplők, hogy hiába tudom már kívülről mi is fog történni, nem bírom abba hagyni. És emlékszem, amikor az első képeket, és trailereket megláttam, már akkor megfogott, és minden nap néztem, hogy jelenik-e meg valami új tartalom.
Sajnos ez a 3-al kapcsolatban ez az élmény nem volt meg, megnéztem az összes fellelhető videót, gameplayt, képeket, de vegyes érzelmeim vannak vele kapcsolatban.
DE a remény hal meg utoljára, bízom benne, hogy hozza majd a szintet, amit az első két rész felállított 😊
I met God. She's black