Mafia 3

← ElőzőOldal 15 / 15

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergou
Ehh, nem is tudom mit mondjak. Sztem nem hiába hagyta ott a Mafia 1. része mestereinek java része ezt a kuplerájt... Nézvén a gameplayeket, ötvözték a Crazy Taxyt a Max Payne 3 al... Ja bocs, a Crazyben legalább nem robbantak fel az ütközéstől az autók. Szegény Hendrix, ha látná mikben használják a korszakalkotó számát, fel lenne háborodva, az biztos 😊 Rakétavető, robban az autó, majd 1 másodperc múlva a magasba emelkedik 😄 Ki volt az a szerencsétlen, aki azt a projektet jováhagyta??? Megalázzák már tényleg az 1. részt... Bár a mai gamereknek ez a menő, nem a Keresztapa, vagy a Sebhelyesarcú. Ez eddig egy nagy nulla, nálam törölve.
Utoljára szerkesztette: gergou, 2015.08.05. 20:18:35

`Take a look to the sky just before you die`

MerlinW
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a probléma gyökere, hogy még csak TV-ben láttál fekete embert... Mintha a fehér bármiben is jobb lenne a feketénél.
Nem kell elfogadni - hiszen itt többnyire azok vagyunk mi is - de tény, hogy az europoidnál "rohadtabb" rassz nem létezik.

[merlinw.org]

Majd biztos talalsz olyan jatekot ahol feherkent olheted az osszes tobbi rasszt.
"A főszereplő a Vietnami háborúból visszatért Lincoln Clay, egy félvér árva, aki a családját az utcán találja meg. Szövetséget köt az olasz maffia elnyomása alá került három figurával (Vito Scaletta, Cassandra, Burke), és együtt egy új birodalom kiépítését kezdik meg."

Teljes cikk: http://www.pcguru.hu/hirek/gc-2015-mafia-3-trailer-es-az-elso-reszletek/33327
Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.08.05. 19:50:33

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

A 2-ben lehet adni nekik 😄 😄

Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!

Ja. Szörnyű. NIGGEREK!
A health-bar az ellenség feje felett elég hangulatromboló. Meg számomra fontos részlet volt, hogy az autók irányítása a többi GTA klónhoz képest nem volt annyira arcade, a lenti videóban ennek már nyoma sincs. Lehet, hogy jó játék lesz, csak egyelőre (és kevés infó alapján) úgy tűnik, hogy még távolabb került az eredeti Mafiától.

szabii98
Amúgy annyiban igazat adok neked, hogy tényleg az olasz maffiáról kéne szólnia, de nemtudom. Meglátjuk! 😄

I met God. She's black

szabii98
Hogy miért nemtudok megint videót beszúrni, azt nemtudom, de itt egy másik videjó is

I met God. She's black

Nem fogok egy afroamerikaival európaiakat gyilkolászni, az holtbiztos. A San Andreas is ezért maradt ki az életemből néhány óra játék után és nem bánom. Ez a játék mindeddig az olasz maffiáról szólt, olasz, európai főhősökkel. Kizárt, hogy ezért fillért adjak ebben a formában. Meg ilyen szövegek, hogy a rohadt rasszista fehér rendőr a szegény ártatlan négert inzultálja... - ez nálam becsukta a kaput.

Na jó, befejeztem, elnézést a kirohanásért.

Je suis blanc et européenne!

szabii98
Ne ítélj előre ez alapján😊 Szerintem a 60as évek vége-70es évek témája baromi jó lesz. Aztán hogy a sztori milyen lesz majd kiderül. Messze van még 2016

I met God. She's black

Tehát ha jól értem, akkor a srác egy afroamerikai családban nevelkedett, amit felszámol az olasz bűnszervezet és a félvér főhős nekimegy a New Orleansi olasz alvilágnak. Lecsupaszítva arról van szó, hogy bosszút kell állnunk a néger tesók meggyilkolása miatt az olaszokon. Na, akkor én most dobtam a kukába ezt a játékot.

Je suis blanc et européenne!

Szerintem nem véletlenül vágták azt a zenét a végére, úgy kezdődik a zene: "There is a house in New Orleans" szóval tuti ott játszódik 😄

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Systore
hát én többet vártam ennél

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ez de baszottul kurva jó! Baromira hangulatos: lehet hülyeség előre lelkeskedni és a játék nem hozza az elvárásokat, de ezzel most megfogtak.
Nesze semmi fogd meg jól. A Fallout 4 féle gameplay trailer stilus jobban bejön.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

szabii98
Jónak tűnik, tetszetős
New Orleans lesz talán a város, vietnámot megjárt karakter. Várós

I met God. She's black

szabii98

I met God. She's black

Zenék jók lesznek benne 😄

Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.08.05. 14:09:21

szabii98
No, lement a trailer, szerintem hamarosan fel is kerül youtube-ra legalábbis nagyon remélem, mert csak a végét csíptem el egy orosz streamen

I met God. She's black

zzeN
Egy új:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Palinko
talán a 70-80 as évek kaszinó meg kokain boomjáig el lehetne menni, de tovább már én sem hoznám közelebb a jelenhez.
szabii98
aaaaa<#szeret>

I met God. She's black

grebber
Csak legyen megint NV PhysX és szarrá lehessen löni mindent

Next PC upgrade: 2022

akyyy
azt olvastam, 60-70es években játszódik. hát erre azt mondom jó, is meg rossz is

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

grebber
Remélem valami gameplay lesz és nem értelmetlen teaser fos.

<#finom>

Örülünk, Vincent?

Utoljára szerkesztette: BryceHUN, 2015.07.28. 14:11:23
grebber

Palinko
ja, de valamiért az első questjei jobban beleégtek az ember fejébe, talán mert nehezebbek voltak (vagy én voltam bénább fiatalon, mert most hogy újrajátszottam pl elsőből meglett az autóverseny, régen meg hetekre megakasztott 😄), más volt a küldetések felépítése, mindhez rendelt egy jellegzetes töltőképernyőt ami jobban beégett. kevesebb volt a kis rövid küldi ami nem szólt nagyon semmiről, csak menj el, hozd el, lődd le amazokat, lopd el stb. azért a mafia 2 is hatalmas lett, pl mikor kigyújtják a házadat stb, lehet ott is találni olyasmiket amik rögtön beugranak.
Most, hogy írod amikor énekeltek a kocsiban az a rész tényleg jó volt

Palinko
hatalmas volt a 2. is, főleg mikor te nyírtad ki Angelot 😄 a vége nem lett annyira epic a csillagvizsgálós lövöldözéssel, de volt így is rakás jó rész, mikor berúgtak de hulla volta csomagtartóban stb
Az első részt imádtam, a mai napig az egyik leghangulatosabb játék amivel játszottam, csodásan megalkották az akkori világot, történetet, karaktereket, stb.
A második részét talán 1 éve játszottam csak ki, de bevallom semmire sem emlékszek már belőle. Annyira kiábrándító volt, hogy a DLC-ket talán ki is hagytam.

Szóval remélem a 3. rész hasonlóan kiemelkedő lesz mint az első, várom nagyon.

grebber
Remélem az E3-on lesz majd valami info róla ,mert nagyon várom már!

Palinko
szerencsére
Az bizony. 😊
AnuluWork
Ápr. 1.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

grebber
Ha lesz valami szerintem ezzel lesz tele minden oldal. Aztán ide is be lesznek linkelve!

Botond
Azóta vmi update?
A belinkelt hírt még nem is olvastam!
Köszi
grebber
Izgalmas Mafia III hírekre számíthatunk?

Úgy tűnik, hogy idén végre hivatalosan is bemutatkozik a Mafia-széria harmadik felvonása, a második rész egyik karakterének hangját kölcsönző színész ugyanis a Twitteren elhintette, hamarosan izgalmas hírekkel fog szolgálni.

Tavaly márciusban szívárógtak ki az első meg nem erősített információk a Mafia-sorozat lehetséges folytatásáról, de az azóta eltelt majdnem egy évben gyakorlatilag semmi érdemi pletyka nem érkezett a játék kapcsán.
Egészen mostanáig, tegnap ugyanis a második részben Vito Scaletta hangját kölcsönző Rick Pasqualone a Twitteren kapott "csinálj Mafia 3-at" üzenetre azt válaszolta, hogy hamarosan izgalmas hírekkel fog szolgálni.

info: Gamekapocs

← ElőzőOldal 15 / 15