749
Mafia 3
-
#185 Első rész alá toljanak egy új engine-t azt jóvilág van -
#184 Most is van olyan, hogy piroson átmész akkor lekapcsol a rendőr, láttam videóban -
ratgab #183 Szerintem az első rész szigorú kresz alapú közlekedése rohadt idegesítő volt...Valósághű, de roppant idegesítő.Játékmenet szempontjából nem volt túl szerencsés húzás valószínűleg ezért is kukázták.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.09.11. 11:43:28 -
#182 A két nő amikor telefonálni akart, nos, az megdöbbentett, mármint az, hogy a 2. mennyire bután tette ... -
DantesHUN #181 Tiszta GTA. Ami nem is lenne baj ha nem Mafia lenne. A Mafia annak idején azért volt jó, mert más volt mint a GTA, kár hogy ilyen irányba mentek el. Jobb lett volna ha marad az, hogy például be kell tartani a sebességhatárt, nem lehet őrült módra közlekedni mert megbüntet a rendőr, stb.
De ez így csak egy GTA-klón. -
#180 -
xido #179 hangulatkeltést tessék :)
-
#178 -
ratgab #177 Valószínű azért kérdezi... -
#176 Akkor így megveszed? -
#175 Ezek szerint nem lesz Denuvos. -
#174 DLC, egyebek -
#173 Abban biztos lehetsz. -
#172 Sziasztok, a maffia 3 denuvos lesz? -
Stockbauer33 #171 viccelsz? Már az Lső kettő büntet.Full classic.Nekem a maffia2 is a zenéjével volt teljes -
#170 Nézem a listát, és semmi ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!? -
Stockbauer33 #169 -
#168 "nem voltak egyéb tevékenységek, mint mondjuk a bárban iszogatás"
Érdekes, pedig nekem ilyesmi rémlik a 2. részből. Persze nem olyan módon, mint a GTA-ban van. -
#167 A Mafia 3-ban lesznek mellékküldetések, de nem lehet majd csapongani -
#166 Ja, ha már volt ilyesmi a GTA4-5-ben is, akkor itt is elfér... -
Stockbauer33 #165 -
#164 Azért ez ütős
-
#163 Jó lesz ez. :) -
#162 New Bordeaux városát mutatják be részletesen -
#161 Mafia III - Thomas Burke, az anarchista -
#160 Mafia III - ismerd meg a Vudu Királynőt!
-
#159 Mafia 3 - ismerjétek meg Lincoln Clay-t -
#158 Mafia 3 - a kisfőnökök Lincoln ellen fordulhatnak -
#157 Engem az AI zavar baromira. Nagyon butának tűnik. Ez is denuvo-s lesz? -
#156 ne, soha ne vegyél tutira semmit ilyen ismeretlen stúdiótól, barbárság volt a kezükbe adni egy ilyen címet. -
Wallcroft #155 Aha... Engem ez a 20 perces videó tett érdektelenné. Mi ez a Rambo-féle "szíjjjeeelszedekmindentmégakkorishamárcsakakésemmarad"-idiótaság? Oké, a zene eszméletlen jó, pont az én stílusom a rock+jazz stb muzsika... de ez annyira nem Mafia, hogy az vaami botrányos. A grafikáról meg ne is beszéljünk. Elnagyolt, ocsmány textúrák, kevés részlet.A hajós jelenet? Az mégis mi akar lenni? Mafia 1-es grafikai szint. Azért ma a Witcher 3, Uncharted 4 és Division korában már többet várnék... legalább egy GTA V-ös szintet, így 3 évvel a GTA megjelenése után.
Hát srácok... Eddig tuti vétel volt nálam. Most már nem az. -
#154 E3 2016 - 20 perc Mafia 3 gameplay érkezett -
#153 Mafia III - bandaháborúk New Bordeaux-ban -
ratgab #152 Engem az a pár bakelit lemez azért erősen vonz. -
#151 E3 2016: Teaserrel melegítünk a Mafia III-bemutatóra -
smog15 #150 Uhhh ha lenne 40 ezrem már nem lenne... :D Viccet félretéve nagyon kéne de negyvenet nem adok érte. -
ratgab #149 Azért az a bakelit lemez nem egy megszokott cucc. Mondjuk 40k-t még így sem fog érni. -
A CE a következőket fogja tartalmazni, amely október 7-től lesz elérhető:
a játékban hallható zenék bakelit lemezen
a játék hivatalos zenéje bakelit lemezen
két litográf
56 oldalas művészeti album
Lincoln Clay dögcédulája
bőr italalátétek
Season Pass
Lesz vagy 40 k de steaalbookra nem futotta -
#147 E3 2016: Félperces Mafia 3-ízelítő érkezett
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.27. 23:39:50 -
#146 jah mind need for speedben, alapjáraton volt egy arcades irányítás 200 al kanyarban stb :D meg sem csúszott soha, max kéziféknél, aztán meg bementél drift módba ugyanazzal a kocsival és bármilyen kanyarra eldobta a seggét :D