Mafia 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I met God. She's black
Viszont ez mi? Egy gombnyomás és oda ,,teleportál" egy autó? Hogy hívta oda a kocsit? Ha mai korban játszódna, meg lehetne magyarázni, hogy mobilról oda rendeli , és ennyi. De így?
I met God. She's black
De kétségtelen nekem pont az jött be, hogy nem az a gta féle őrült autózás, igaz ennek azért nagy része köszönhető, hogy az autók gyengék voltak.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PSN ID.: Beegabor
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.09.11. 11:43:28
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
De ez így csak egy GTA-klón.
Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆
[merlinw.org]
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Érdekes, pedig nekem ilyesmi rémlik a 2. részből. Persze nem olyan módon, mint a GTA-ban van.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Next PC upgrade: 2022
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Hát srácok... Eddig tuti vétel volt nálam. Most már nem az.
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
A CE a következőket fogja tartalmazni, amely október 7-től lesz elérhető:
a játékban hallható zenék bakelit lemezen
a játék hivatalos zenéje bakelit lemezen
két litográf
56 oldalas művészeti album
Lincoln Clay dögcédulája
bőr italalátétek
Season Pass
Lesz vagy 40 k de steaalbookra nem futotta<#levele>#levele>