Mafia 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Simán inventory és ott ilyen opció,hogy vehicle delivery és ott valami Hank szállítja le.Semmi animáció hozzá se telefon semmi.Még CB rádió se volt akkor úgyhogy ha nincs ötlet rá,kihagyhatták volna mondjuk
Akkor gondolom, h hasonló, mint a Saints Rowokban. Mondjuk ott mobilon rendeled és bandatag hozza. Itt nem tom, h hogyan adod le a rendelést. Gondolom, h telepatikus úton. 😄
Meg van vágva a videó, lehet látni, hogy valaki kiszállt belőle. Gondolom, úgy hozta oda egy NPC.
szabii98
Érdekes -és nekem sem tetsző- mechanika... ráadásul a rángatózós vezetős kamera sem tetszik

I met God. She's black

Azt mondja itt sem lehet áthajtani a piroson ha rendőr van a közelben...

Viszont ez mi? Egy gombnyomás és oda ,,teleportál" egy autó? Hogy hívta oda a kocsit? Ha mai korban játszódna, meg lehetne magyarázni, hogy mobilról oda rendeli , és ennyi. De így?
szabii98

I met God. She's black

Az csak az elején idegesítő😊 Mikor már vagy 5x játszottam vele simán néztem a radart és ha nem jött rendőr, téptem és a piroson is átmentem. A gyalogos rendőr nem rendőr😊
De kétségtelen nekem pont az jött be, hogy nem az a gta féle őrült autózás, igaz ennek azért nagy része köszönhető, hogy az autók gyengék voltak.
macleody
Nekem is egyből ez jutott eszembe mikor néztem a videót. Nem igazán örülük neki, de a puding próbája az evés. Majd meglátjuk.
<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Még nem néztem végig, de már meg vagyok győzve...Remélem páran visszamondják a gyűjtöit és marad nekem egy példány.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Első rész alá toljanak egy új engine-t azt jóvilág van<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

Seth
Most is van olyan, hogy piroson átmész akkor lekapcsol a rendőr, láttam videóban

PSN ID.: Beegabor

Szerintem az első rész szigorú kresz alapú közlekedése rohadt idegesítő volt...Valósághű, de roppant idegesítő.Játékmenet szempontjából nem volt túl szerencsés húzás valószínűleg ezért is kukázták.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.09.11. 11:43:28

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

AnuluWork
A két nő amikor telefonálni akart, nos, az megdöbbentett, mármint az, hogy a 2. mennyire bután tette ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Tiszta GTA. Ami nem is lenne baj ha nem Mafia lenne. A Mafia annak idején azért volt jó, mert más volt mint a GTA, kár hogy ilyen irányba mentek el. Jobb lett volna ha marad az, hogy például be kell tartani a sebességhatárt, nem lehet őrült módra közlekedni mert megbüntet a rendőr, stb.
De ez így csak egy GTA-klón.
AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

hangulatkeltést tessék 😊

MerlinW
<#bee1>

[merlinw.org]

Valószínű azért kérdezi...

MerlinW
Akkor így megveszed?

[merlinw.org]

Gabisan666
Ezek szerint nem lesz Denuvos.

Asrock Z390 PhantomGaming9☆9700K/4500Mhz☆GSkill TridentZ DDR4 2x8GB KIT 3200MHz/3600Mhz☆ Gainward RTX 4070 Ti Reunion GS 12GB☆Samsung980NVMe500GB☆Toshiba SATA3 2x3TB☆Asus Xonar AE☆ Seasonic GX-1000☆

MerlinW

[merlinw.org]

Maxtreme
Abban biztos lehetsz.

JaSoN HuNTeR
Sziasztok, a maffia 3 denuvos lesz?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

viccelsz? Már az Lső kettő büntet.Full classic.Nekem a maffia2 is a zenéjével volt teljes

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

AnuluWork
Nézem a listát, és semmi ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?

ReszegKoldus
"nem voltak egyéb tevékenységek, mint mondjuk a bárban iszogatás"

Érdekes, pedig nekem ilyesmi rémlik a 2. részből. Persze nem olyan módon, mint a GTA-ban van.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Ja, ha már volt ilyesmi a GTA4-5-ben is, akkor itt is elfér... <#hehe>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

<#eljen>

Skypack
Azért ez ütős

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

AnuluWork
Jó lesz ez. 😊

grebber
grebber
grebber
grebber
grebber
szabii98
Engem az AI zavar baromira. Nagyon butának tűnik. Ez is denuvo-s lesz?

I met God. She's black

Palinko
ne, soha ne vegyél tutira semmit ilyen ismeretlen stúdiótól, barbárság volt a kezükbe adni egy ilyen címet.
Aha... Engem ez a 20 perces videó tett érdektelenné. Mi ez a Rambo-féle "szíjjjeeelszedekmindentmégakkorishamárcsakakésemmarad"-idiótaság? Oké, a zene eszméletlen jó, pont az én stílusom a rock+jazz stb muzsika... de ez annyira nem Mafia, hogy az vaami botrányos. A grafikáról meg ne is beszéljünk. Elnagyolt, ocsmány textúrák, kevés részlet.A hajós jelenet? Az mégis mi akar lenni? Mafia 1-es grafikai szint. Azért ma a Witcher 3, Uncharted 4 és Division korában már többet várnék... legalább egy GTA V-ös szintet, így 3 évvel a GTA megjelenése után.

Hát srácok... Eddig tuti vétel volt nálam. Most már nem az.
grebber
grebber
Engem az a pár bakelit lemez azért erősen vonz.

grebber
Uhhh ha lenne 40 ezrem már nem lenne... 😄 Viccet félretéve nagyon kéne de negyvenet nem adok érte.

ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340

Azért az a bakelit lemez nem egy megszokott cucc. Mondjuk 40k-t még így sem fog érni.

grebber

A CE a következőket fogja tartalmazni, amely október 7-től lesz elérhető:

a játékban hallható zenék bakelit lemezen
a játék hivatalos zenéje bakelit lemezen
két litográf
56 oldalas művészeti album
Lincoln Clay dögcédulája
bőr italalátétek
Season Pass

Lesz vagy 40 k de steaalbookra nem futotta<#levele>

grebber
E3 2016: Félperces Mafia 3-ízelítő érkezett

Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.27. 23:39:50

Palinko
jah mind need for speedben, alapjáraton volt egy arcades irányítás 200 al kanyarban stb 😄 meg sem csúszott soha, max kéziféknél, aztán meg bementél drift módba ugyanazzal a kocsival és bármilyen kanyarra eldobta a seggét 😄