749
Mafia 3
-
mike01010101 #305 Köszi, ennek utána nézek, de nem akarom elhinni, hogy ilyen lehetséges. -
#304 Mafia 3 - már tesztelik az első PC-s javítást -
#303 Pedig ott figyel rajta igen steam-es
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.07. 15:24:33 -
xido #302 a dobozos steam-es?..nem találom a logót a borítóképen -
Nekem nem jutott ki a dobozosból
-
#300 Na kezdődhet a játék nálam is :)
-
#299 Engem minap Witcher 3 szívatott meg, ugyanilyen kidobós bajjal. Mire rájöttem hogy mi volt.
Egyszerűen nem szereti az MSI afterburnert. Kinyomtam és láss csodát ment mint régen.
Érdemes mindenféle háttérprogit kilőni, mert lehet nálad is valamivel összeveszett. -
#298 elvileg SSE4.1 utasításkészletre alkalmas processzor kell a játéknak, a te processzorod ezt nem tudja
ha steam-en vetted, akkor refundold, amíg nem jön rá patch, vagy valami okosság
Utoljára szerkesztette: NEOreg3, 2016.10.07. 13:28:06 -
mike01010101 #297 Igen, eredeti, steam-es. Win10 x64, 6 magos proci, 16 GB RAM, Geforce GTX960 4GB, 256GB SSD.
Ablakban ugyanezt csinálja. Próbálom a gépem naprakészen tartani, még soha semmivel nem volt gondom. Itt is az a baj hogy semmi hibaüzenet nincs, csak visszaadja a desktop-ot szó nélkül. Nekem nincs tippem, félek ezt beszoptam. -
#296 Próbáld meg full screen helyett ablakban indítani. -
#295 Win 8 hoz segitség
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Note for Windows 8 Users
Attention Windows 8.1 x64 Users:
During development and testing, it’s come to our attention that there are some very important Windows KB updates for this version of the Operating System. Instead of including the 800MB for all users, we instead wrote this supplemental information Article.
How to check if you have the KB installed
If you keep up-to-date with your Windows Updates you should be all set! But, in case you haven’t, you can check if this is installed when you go into "Add Remove Programs" in Windows 8.1. Along the left side, there’s a feature to view your "Installed Windows Updates." This list is pretty long, but if you are able to see KB2919355 (800 megs) and KB2919442 (about 10 megs), then you’re good to go!
Where do I download these?
If you don't have these, here are the Microsoft links for the two System Updates we are referring to.
https://www.microsoft.com/download/details.aspx?id=42162
NOTE: Even though the KB number is newer, this one should be installed first
https://www.microsoft.com/download/details.aspx?id=42335
NOTE: This will download about 4 files, and there is a specific order on which these need to be installed.
http://support.2k.com/hc/en-us/articles/226214648-A-Note-For-Windows-8-Users
Last edited by JosephB2K; 5 Oct @ 8:45pm
Utoljára szerkesztette: drop, 2016.10.07. 12:22:28 -
#294 kérdés eredeti e? 4 magos procid van? win 8 ? -
mike01010101 #293 Meg vagyok lőve. Egyszerüen nem indul el a játék. Sose volt ilyen problémám. Indítom a launcher-t, rányomok a Start menüre feltünik a Mafia III logó egy pillanatra és rögtön visszadob a windows-ba. Bárki tapasztalt ilyet? Kikapcsoltam a virusellenörzőt, lefríssitettem a drivert, de semmi. Mi lehet ez? Az a baj, hogy a neten keresgélve se találtam erről semmit. Félek, hogy valami nagyon egyéni probléma. -
-
#291 Nem csak a járműveknél van ilyen.... Eléggé elcseszett lehet a fizika ami benne van. Nem lehet véletlen a 30 fps lock sem.
Elképzelhető akkor hogy az fps unlock megint csak ront majd a helyzeten... -
kutyakiki81 #290 "Viszont!! Nincs sulya a kocsiknak néha. :/ Meg a fizika se úgy hat rájuk ahogy kellene bizonyos esetekben. Tudnak erdekes dolgok szuletni karambolok közben."
30-al nekimentem véletlen egy másik autónak és konkrétan felrepült a levegőbe. Borzalom ez a része.,.. -
#289 Nem, retailben is 30 fps lock van, a hivatalos honlapon is megerősítették. -
#288 Oké Mafia 3 eddig csillagos ötös.
Közel 2 óra jàték utan azt kell mondjam, hogy ez tetszik!
Sőt a story mesélés, hangok, maga a harc/tűzharc, hangulat mind nagyon ellett találva.
Már az első lövésnek is súlya van.
Tényleg nagyon jók a hangok.
Maga a pisztoly kattanása is. Ahogy előveszed.
Zenék meg alapjaiban megadják neked a hangulatot a játékhoz.
"Gps"megoldás fura volt, de így belegondolva nagyon ötletes. Megkellet szokni, hol kanyarodjak is le. :D
Kocsivezetés..hmmm...alapjaiban nekem tetszett. Jobban mint elsőre a gta 5nel anno. Hamarabb ráéresztem. Viszont!!!
Viszont!! Nincs sulya a kocsiknak néha. :/ Meg a fizika se úgy hat rájuk ahogy kellene bizonyos esetekben. Tudnak erdekes dolgok szuletni karambolok közben.
Grafika..hat itt is lesz aki huzni fogja a száját.. a városban.
De csak ott! Meg csak nappal. Mert akkor olyan csúnyácska néha.
De belső tereken, házakban baromi szép a játék eddig.
Az árnyékok hajlamosak bugolni. De nem vészes. A kirajzolódás (textura pop-up) is jelen van azért vezetés közben. Fények is tudnak bugolodni néha.
De én PS4-en tolom. Lehet pc-n nem ilyen.
Lincoln meg teljesen jó karakter eddig. Pedig fèltem tőle. Ezzel a storyval teljesen "szerethető".
Maga a játék véres. Nagyon is. Ez meg külön tetszik, hogy a brutalitas nincs visszafogva. Az ellenfelek rendesen szenvednek ha megsérülnek..még néha megbis sajnáltam őket ezért kapták a kegyelem lövést a földön.
A storyt már mondtam, hogy jó eddig. Maga a felvezetés ahogy tálalva van. Hmmm...hangulatilag 5*. Megyek is vissza játszani. :)
-
#287 Gondoltam. -
#286 Pedig előtted pár órája már temették, és ment a fika. :) -
#285 Tárgytalan, le van tiltva, de akkor miért lehet megnyitni?
Szerettem volna kipróbálni kormánnyal a vezetést, majd ha hegesztenek rajta. -
#284 A biztató, hogy ingame befagyok az options menübe, a nyilakkal tudok mozogni jobbra balra, kilépni nem tudok belőle.
Valakinél előfordult ? -
#283 Srácok azt kell mondanom, a játék fél óra után kibebaszott hangulatos, a vezetés és a lövöldözés és a bunyó atom!
Technikailag:
Full max 1080p 30fps
Városban töltöget eleinte, fordulásnál 11 fps!
Szóval kell még dolgozni rajta, de bíztató -
kutyakiki81 #282 Rossz volt a cím, bocsi
https://www.twitch.tv/borosikiki -
kutyakiki81 #281 Sosem próbáltam ezt a Twitch dolgot, de elvileg itt vagyok
https://www.twitch.tv/kutyakiki -
kutyakiki81 #280 Csináltam pár képet
-
Hunor1 #279 haha, ha az én régi vasamon 30 fps-el fog futni a játék az nekem happy lesz ! :) abban reménykedem hogy ha a Withcer 3 jól futott akkor ez is élvezhető lesz. -
#278 Van értelme a preloadnak :/ -
Orias #277 Nálam kicsomagolás 30 perc -
#276 indul, vagyis valamit csinál és 1 órát ír :)
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2016.10.07. 01:03:14 -
#275 Németeknél reggel 6-ra igérik a megjelenést, akkor lehet, hogy nálunk se lesz előbb.
A gőz kevesebb mint egy órát jósol. -
#274 Az alsó durva, a felső videó meg előfordul :D -
#273 30 FPS Lock is REVIEW COPY ONLY NOT RETAIL -
#272 Meg is érdemlik. Hogy lehet ilyen rakás... Valamivel kijönni?
Igy már legalább biztos hogy nem veszem meg, én ilyen bandának nem adok pénzt. -
#271 Néhány rövidke gameplay
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Elég jóféle a tükör
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.07. 00:32:01 -
#270 A közel és távol keleten úgy látszik nem csúszott, dobálják is a mínuszokat főleg az fps lock miatt. -
#269 Halk kérdés.... PC-n melyik fps lockolt ótvar maradt lockolt? Nem kell válaszolni.... Fa**t kell sírni minden szarért a 0. percbe úgyis megoldják.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.07. 00:22:45 -
#268 Ebből 1óra lesz, vagy nem tudom -
Orias #267 Nekem se. -
#266 hát nekem nem unlockolt a steam :(