Mafia 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I met God. She's black
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PC version is locked at 30fps, PC graphics settings revealed
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
De pont jók voltak. Meg így tudtal egyedi kocsikat szerezni.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szerintem egyébként a sajtópéldányok visszatartása nem valószínű hogy bármit is jelent. Felmész a youtube-ra és raklapnyi játékmenet videót lehet találni. Abból azért már sok minden leszűrhető.
A történet valószínűleg remek lesz, a térkép hatalmas, a főhös öltöztethető, testreszabható némileg (ruházat és haj), az autók tuningolhatóak, rengeteg a fegyver. Ami miatt én aggódom az a mellékküldetések (amiket láttunk azok mind a főszálhoz tartoznak szerintem). Remélem jó változatosak lesznek a főszálban a küldik, mert az oda vezető út (rombold le, öld meg, szüntesd meg, faggasd ki küldetések) biztos vagyok benne, hogy egy idő után unalmasak lesznek...Hacsak nem csavarnak ezen is egy jókorát.
Egyébként részemről nekem ezt látnom kell a holnapi napon szóval veszem is....Beszámolót írok róla, ha érdekel titeket. Holnaptól tolom.
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2016.10.06. 07:57:33
Next PC upgrade: 2022
Ha a mindent megváltó open world gta verőt akkor "bukás" lesz xd
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Youtubon meg már millió videót nézhetsz a játékból.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Next PC upgrade: 2022
Én is várom, de előre ne fizessünk semmiért, játékért főleg ne. Épp elég negatív tapasztalat van.
Várjál szépen 1-2 napot, legjobb esetben.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
11K a Steam Pre Order kulcs,nem nagy történet.Lesz benne tartalom biztos megéri
Amúgy meg fedezék nélkül a játék kifejezetten szigorúan kezeli a találatokat (párszor eltalálnak is elpatkolsz nagyon hamar).
Viszont az autó irányítása most egész korrektnek néz ki, így etekintetben a korábbi kritikát vissza is vonom.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: titani, 2016.09.19. 21:17:50
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.19. 15:55:50
[merlinw.org]
(Ugyan nem hinném, hogy nyerni fog, valamiért irtóznak tőle az emberek, bár arrafelé lehetnek olyan hülyék, hogy elhiszik majd megvalósít mindent, amivel kampányol. Nem mintha ez lenne a politikusok legfőbb ismérve.)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
A Hangar 13 által elképzelt fiktív New Orleans bemutatja 1968 Amerikájának sötét oldalát, a korrupt rendőrséget, a háborúellenes hangulatban virágzó féktelen drogkultúrát, vagy éppen a fekete polgárjogi mozgalommal szembenálló rasszizmust és faji ellentéteket. Fekete és fehér szülők gyermekeként és háborús veteránként Lincol úton-útfélen gyűlölettel találkozik, ennek ellenére három hadnagya három valószínűtlen – és sokszor bizonytalan – szövetséget jelent a haiti bandákkal, az ír bevándorlókkal és Vito Scalettán keresztük az olasz maffia kegyvesztett tagjaival.
Egy színes, veszélyes, zavaros világ
A készítők által megálmodott (és a korabeli New Orleans után megmintázott) New Bordeaux nem csupán a pezsgő éjszakai életét és a Bourbon Street jazz-klubjainak világát jelenti majd, hanem a város szegényebb negyedeit, az utcák alatt kanyargó titkos csatornarendszert és a Bayou-t, a város határain kívül fekvő mocsárvidéket is felfedezhetjük. A történetet előrébb mozdító küldetések mellett rengeteg más tennivaló vár rád a változatos helyszíneken, például az alvilágot uraló körök rejtekhelyei felett is átveheted az uralmat.
Bár a helyszínekkel kapcsolatban némi kreatív szabadságot engedtek meg maguknak a Mafia III PS4, Xbox One és PC változatait fejlesztő Hangar 13, az 1968-as hangulat megidézéséhez rengeteg kelléket vonultatnak fel, így például a kor túlméretezett izomautói mellett például az évtized legemlékezetesebb dallamait is hallhatjuk majd.
Számolj le ellenfeleiddel
Lincolnt irányítva több különböző módszerből válogathatsz, amikkel elintézheted a maffia, vagy épp a rendőrök embereit, akik az utadba állnak. A Mafia III főhősének katonai múltja okán nem okoz gondot a komolyabb lőfegyverek használata sem, de ha azt a stílust jobban kedveled, lopakodva is közel kerülhetsz ellenfeleidhez, hogy a katonai késed villanása legyen az utolsó dolog, amit látnak.
Hogy mikor lesz érdemes belemenni egy komoly tűzpárbajba, vagy mikor célszerű közelharcba belevetned magad, azt sokszor megtudhatod, ha kivallatod a rivális bandák valamelyik tagját. A véres lövöldözés és a kemény pofonok mellett hozzátartoznak a játékhoz az akciófilmes autós üldözések, ahol farolva veheted be a legélesebb kanyarokat is, a száguldozás közben leadott lövések nyomán pedig egy lángoló romhalmazként végezhetik az ellenfeleid autói.
Ha pedig elhallgatnak a fegyverek és győztesen kerülsz ki egy összecsapásból, növelheted saját alvilági birodalmad, de ha okosan játszol, a Mafia III-ban nem mindent tartasz meg magadnak, hanem szövetségeseidet is megjutalmazhatod egy-egy frissen zsákmányolt területtel. "
Hát ezért...
A 3. részbe egy fekete arcot tettek be, aki ugyan nem az a tipikus olasz vonal, de ki tudja mi lesz a történet!? Én a ma jellemző ismétlődő, semmilyen feladattól félek. A Mafia első része sem volt a százezer mellékküldetés Mekkája, sem pedig a világ leghosszabb történetszála, de amennyi volt, mind, mind remek küldetésnek bizonyult, bár volt pár amelyiket én spec nem szerettem.
A nyílt világot akkoriban tanulta meg a nép, és bár a Mafia első része is megkötötte a kezünket, azért volt pár lehetőség a játékban, és maga a kor remek volt. Talán azért tartjuk máig etalonnak, mert ebben a korban akkoriban kevés játék játszódott, hátulnézetesben pedig talán az első ilyen game volt. (Ha jól emlékszem a Keresztapa később jött ki.)
Én várom. A 2. rész leggyengébb része a rövidség és a nem túl nagy város volt. Nos, itt ezzel már nem lesz probléma.
Így első blikkre egyfajta Sabotage feelingje van, de majd meglátjuk mi lesz belőle a végén.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.09.16. 21:24:54
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Így meg csak egy GTA klón. Szóval...nem kell védeni..."
Ez az érvelés igaz a feka főhössel kapcsolatban is <#taps>#taps><#hehe>#hehe>
Én az is elfogadom, a Mafia első része sokaknak nem tetszik, mert túl nehéz, túl komoly, túl realisztikus volt. Rendben, semmi gond, nekik ott a GTA. Az is nagyszerű, én nem is mennék bele olyanba hogy melyik a jobb.
De a Mafia-nak maradnia kellet volna olyannak amilyen volt. Épp ez volt a lényeg, ami megkülönböztette a GTA-tól.
Így meg csak egy GTA klón.
Szóval...nem kell védeni hogy jaj hát gomb nyomásra ott terem az kocsi semmi gond . Nehéz-e ezt megérteni?
De itt mindent elmondanak: