43
hatred
  • RAZOR27
    Ugyanezeket a kérdéseket teszem fel amikor látom, hogy érkezik egy új cod vagy AC
  • Gabe18
    Olyan céltalan az egész így első ránézésre.
    Kimegyek és ölöm a fegyvertelen civileket. Miért? Minek? Mint játék, mi ebben a jó? Vagy kinek készül?
    Arra emlékeztet mikor a vagy 12 éve a helyi konzolosnál a kisgyerekek játszottak a GTA 3-al meg a Vice City-vel. Egyetlen küldetést nem csináltak meg soha, csak lelőttek-elgázoltak mindenkit folyamatosan.
    Nem tudom a készítők is miből indultak. "Ok, ne csináljuk meg az ötszázadik játékot amiben zombik tömegeit kell megölni, legyen inkább... egyszerű emberek tömege! "

Ettől függetlenül én nem ítélem el. Sőt kíváncsi vagyok a fogadtatásra. Emlékszem milyen cirkusz volt a CoD:MW2 repteres részétől (ahol igazából ha nem akartál senkit se kellett lelőnöd...) , akkor mit szól majd ehhez a világ. De a sima erőszak mellett tegyenek bele valamit amitől játék lesz a játék, mert különben semmit se ér. Egyelőre a rövidke trailerekből ezt nem látom benne...
  • Dency
    Hali. Na gondoltam megnyitom ezt a témát.
    Mi a véleményetek a játékról, nekem kicsit olyan feelingje van mintha a Postal 1 felújított változatát látnám. :)

Megjelenés: 2015 Q2
    Platform : PC

Steamen itt tudsz rá szavazni:
    Hatred steam greenlight URL