Telefonok millióit lopják el évente
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még jó hogy ez az iPhone kimutathatóan ilyen biztonságos.
Én azért maradok a fele-negyede annyiért megkapható jobb telefonoknál és ha ellopják nem bukok 170000.-Ft
Most pár napja Androidos karóratelefont használok, akkor a gyártó megoldotta a legbiztonságosabb ellophatatlan mobilt. "mondjuk levágják a karom" 😊
Én azért maradok a fele-negyede annyiért megkapható jobb telefonoknál és ha ellopják nem bukok 170000.-Ft
Most pár napja Androidos karóratelefont használok, akkor a gyártó megoldotta a legbiztonságosabb ellophatatlan mobilt. "mondjuk levágják a karom" 😊
Lehet, de egy mezei teló tolvaj nem tudja mit jelent az a flash, max gyári UI-ban beállításokból nyom majd rá egy factory resetet, akkor meg Cerberus is fent marad, telefont meg könnyű előkeríteni.
Hát lehet, de egy régi butatelefon megvan vagy 2-3 kiló, a hozzátartozó táska-aksiról nem is beszélve. Sokkal nehezebb ellopni.
Azt nem lehet ellopni? Ezt eddig nem tudtam.
még egy pont a butatelefonok javára
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ha ráflashelnek egy stock romot, akkor a Cerberus flash-es verziója sem ér semmit
Utoljára szerkesztette: Armagedown, 2014.12.11. 20:30:25
Utoljára szerkesztette: Armagedown, 2014.12.11. 20:30:25
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
" Természetesen a komplex jelszavak alkalmazásával még inkább vissza lehetne szorítani a lopások számát..."
Miért is? Szerintem pont , hogy akkor járunk jobban ha nincs jelszó. Jelszós telefonra rögtön nyomnak egy factory resetet a recovery-ből, de ha nincs jelszó akkor lehet még sokáig használják és ha van fent lopáskövető app, akkor könnyen meg lehet találni (pl. Cerberus).
Nekem spec most Cerberus flash-es verziója van fent, így még factory resettel se tudják leszedni, appot meg nem találják meg csak ha beütöm a kódot...
Miért is? Szerintem pont , hogy akkor járunk jobban ha nincs jelszó. Jelszós telefonra rögtön nyomnak egy factory resetet a recovery-ből, de ha nincs jelszó akkor lehet még sokáig használják és ha van fent lopáskövető app, akkor könnyen meg lehet találni (pl. Cerberus).
Nekem spec most Cerberus flash-es verziója van fent, így még factory resettel se tudják leszedni, appot meg nem találják meg csak ha beütöm a kódot...