432
-
Probatbicol #432 Menj fel közvetlen az ubisoft oldalára és kérj új jelszót a létrehozott accounthoz. Ha megvan, indítsd a játékot Epic-ből és amikor kéri add meg az új jelszót -
#431 Mi az hogy képtelen vagy újat csinálni? Mit ír ki, mit nem enged? -
tombadillo #430 megszereztem az epictől. de nem műkszik, mert nem tudok uplay fiókot csinálni. illetve csináltam, de valahogy elszált a jelszó, és azóta képtelen vagyok újat csinálni. rohadt idegesítő. valaki tudna segíteni? -
caps lock #429 Szerintem ez az egyik legjobb AC, a főszál nem olyan erős de a mellékküldetések jól össze vannak rakva. Grafikailag is szuperül néz ki, bár a nagy szmog zavaró lehet, de config fájlban ki lehet kapcsolni. -
caps lock #428 Van benne magyar felirat. -
JonasSandor #427 Bezsebeltem azért. -
JonasSandor #426 Magyar nyelvű lesz a játék vagy angol? -
caps lock #425 Csütörtöktől ingyenes az Epic Store-ban! -
#424 Csak uplay -
Gary #423 Van saját topikja, így biztos, hogy itt ez
[OFF]
Szerintem, az lesz a gond, hogy az ingyenes DLC, az CSAK Uplay-es! Így, Steam-en hiába próbálod...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![ON]
Nos, az alapjáték nekem sincs meg, de végigfutottam a folyamaton.
A https://register.ubisoft.com/acod-dlc-giveaway/en-GB oldalra navigált, majd bejelentkezés után, sikeresen hozzáadta a tartalmat az Uplay Library-hoz.
A Launch Uplay gombra elindult a kliens, de nem látni a DLC-t. Gondolom, csak az alapjátékkal együtt látszik, mint a többinél is...
-
#422 üdv
Lehet , hogy OFF topic de hátha tud valaki abban infoval szoplgálni, hogy most a héten ingyen lehet letölteni a oddussey DLC-t a játékhoz, de amikor végig akarok menni a folyamaton a steam hibát ir ki, de nem részletezi , hogy mi a problémája.
itt val a link hozz
A steamen rámegyek , hogy hozzáadjam a fiokomhoz, de azt irja csak ki , hogy hoppá valami hiba történt.
Amit a DLC ir, hogy ez nem magyar játék és , hogy az akkuntom magyar, de ez más játékoknál nem volt probléma. illetve nincs meg az alapjáték, de attól még a DLC-t hozzátehetném és majd később megvenném az alapot. -
#421 Nem tudom, hogy ugyanott akadtunk-e meg de nekem is az volt a gond, hogy mikor találkoztam Greenel, utána volt az a 4 kis feladat amit végre kellett hajtani majd jött a gang war hogy öljük meg Rexford Kaylock-ot, de ahogy lemegy a cutscene aztán beadja a tutorialt és mondja hogy a skill pontoakt hogy oszthatom el rámegyek hogy folytatás akkor bedob a skill menübe ott is folytatás vissza a tutorialhoz és ez így végtelen ciklusban. Megnéztem tuben és nem is a skill pontokat kéne mondania amit már egyszer elmondott, hanem a kést hogyan szerelhetjük fel azt kéne, de mivel se menüből nem tudom felszerelni a kést, se máshogy. Saveket én is próbáltam de csak előröl kezdené a játékot mert látom azok már 4 éves savek nekünk meg 1.5-ös verziónk van már szóval azok nem működnek. Pedig több verziót megnéztem de mindnél beakadt ott. Nem is értem ekkora game breaking bugot egy ilyen játékban... Ezek szerint ez ki fog maradni most. -
Attilasok #420 Help ha van valaki.
Assassin syndikate a problémám nem akar átlépni a 3. sequence tartományba s már amit csak tudtam kipróbáltam. Most az utsó hogy letöltötem mentést s azzal indítottam de ugyanugy megálla töltőképernyőnél habár előtte jelzi hogy az 5. sequence jönne. Mit lehet még tenni? -
#419 Passzolom, nem tapasztaltam ilyet. -
endorphinz #418 Jót fog tenni a sorozatnak.. viszont a Hasfelmetsző Jack DLC-ben van egy talpig úrinő küldi (talán a 2. vagy 3.) és mikor elindítom akkor a játék visszatölt egy korábbi mentésemre és nem indul el a küldetés.. valaki tudja mi a baj?
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2016.10.01. 02:34:33 -
#417 Ezért tették parkolópályára a címet. Sajna elmentek a régi írók, leváltották Jade Raymond-ot, stb. -
xido #416 pláne a francia sokadalom után..ott minden volt..hangulat,tömeg,színek...szerethető karakterek... -
endorphinz #415 hú srácok ez a játék elég nagy csalódás eddig. nem azt mondom, hogy szar vagy játszhatatlan, szimplán dögunalom. 40% körül vagyok már csak a fő szálra koncentrálok (jaj pedig ez is milyen unalmas sztori) mert a mellékküldetésektől fogom a fejem. menj raktárakba, szabadítsd fel a gyerekeket! és most ezt csináld meg még 20x! kapj el templomosokat, és most csináld meg ugyanezt 40x! azon meg nem tudom túltenni magam, hogy az ellenfél 3 modellből áll, mikor küzdök 5 ellenféllel egyszerre és abból négy ugyanúgy néz ki baromi illúzióromboló.
pedig a grafika szép, az átvezető animációk pláne, london gyönyörű, jól is fut ultrán.. nem hiszem, hogy változatosabb karaktermodellek megerőltették volna az ubisoftot -
endorphinz #414 Köszi -
xido #413 kutakodj a menüben alaposan,mert pontosan nem mondom meg..de kivételesen már nem csak egy,hanem két helyen is át kell állítani a nyelvet.. -
endorphinz #412 Sziasztok. A kérdésem az lenne, hogy beállítottam a magyar nyelvet a menüben és az átvezető filmben magyar is volt a felirat, viszont mikor megkapom az irányítást akkor minden maradt angol (hud, menü, stb) erre vajon mi a megoldás? 1.5 a verzióm
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2016.09.15. 23:37:09 -
#411 Köszönöm mindenkinek az értékelést! Mindenképp meglesem. -
xido #410 Jómagam az ilyen irányítási és egyéb bugokat nem építeném az értékelésembe..Egyszerűen a hangulat,a karakterek,a milliő,a zene,a látvány szorzata alapján nekem messze Syndicate felett áll a Unity... -
ratgab #409 Sajnos nekem is azt kell mondanom a Syndicate csalódás összességében. Az eleje nagyon jól össze van rakva és nagy dolgokkal kecsegtet, de aztán teljesen átmegy unalmas, egysíkú dologra és a végére teljesen ellaposodik.
Rengeteg a bug ezt csak meg tudom erősíteni. Több küldetésbe is csúnyán bekavart nekem.
Unity nekem a technikai gondok ellenére is sokkal jobban tetszett. Több a lehetőség benne (Syndicateben megint visszatértek a 3 féle fegyverre ami felháborító a Unity féle bőség után!). -
FartingSquirrel #408 A Syndicate jó? Általánosságban jó játék, vagy az AC-k között jó?
Szerintem szar. :)
Még régebben az első résszel játszottam (meg talán a másodikkal), ami nagyon tetszett, megfogott a játékmenet. Aztán megszereztem a Syndicate-et, és... úgy éreztem, hogy egy hatalmas visszalépés az első részhez képest. (Nem a sztorira meg a küldetésekre gondolok.) Az irányítás rosszabb (bár ezt modnjuk még meg lehet szokni). Tele van buggal, ami viszont eléggé idegesítő volt. Leginkább akkor, mikor parkourozni akarsz: nem arra mászik, amerre akarom; hülyén van leanimálva (nem pontos, összevissza "ugrál" a karakter, mire megtalálja a megfelelő pozíciót); van, hogy D-t nyomok, de balra mászik...
Többnyire ilyen apróságok, de nagyon rontják az összképet, főleg mikor kb. percenként szúrok ki hasonlókat. Trehány munka, ami kár, mert ha átesett volna egy normális tesztelésen (vagy talán normálisan javították volna), akkor egész jó lenne. De szerintem ez így nevetséges...
Viszont kipróbáltam még a Black Flaget. Az már jobb szerintem. Bár abban is van mit kifogásolni, de mégis jobb, mint ez (bár lehet elfogult vagyok, mert imádom a kalózos témát :) ). -
#407 Sindycate jó. Közepes sztori, jó karakterek, változatos(abb) játékmenet. Unity meg - ha eltekintünk a gépigényétől egy gyönyörű és hangulatos Francia forradalomszimulátor gyenge történettel, mégis erős főhőssel. Vegyes érzelmekkel teli játék. Ha szereted a sorozatot egyszer azért érdemes nekifutni. -
#406 Ha a Syndicate-t és az Unity-t kellene értékelni, mi lenne az állás? (az Unity eddig kimaradt) -
#405 Büszke lehetsz magadra, szép hozzászólás volt. Grat. -
Lapajka #404 1500 ft-ja nincs, de konfigja van, amin fut ez a játék normálisan? Csak mert legalább 300 ezer ft tokkal vonóval egy olyan konfig, amin megmozdul 10-20 fps-el... amin meg jól megy, az meg inkább 4-500k... ehhez képest 5 euró probléma? :D -
#403 Ezt láttátok?
-
#402 Nincs. 5€ mindenkinek. -
#401 SePa-soknak ingyen van? (gondolom) -
#400 Most látom, hogy van új DLC. 10 nyomozós quest és állítólag nagyon jók. 5€. -
Czobi #399 options - gameplay - general - menu language -
Metontour #398 A subtitles csak a feliratot változtatja a másik amit nem tudok most én sem az mindent!:)Magyarosított bolti verziód van? -
Czobi #397 Szia!
Igen, lehet! Külön kell beállítani a beállításokban - most fejből nem tudom pontosan, hogy hol, majd este ránézek, de a lényeg, hogy lehet változtatni. :) elsőre én se találtam meg :) -
xido #396 szinte biztos,hogy így lesz,fejből pontosan nem mondom meg,de ne csak a játék dialógusra keress átállítási opciót,hanem kutakodj olyasmi után,hogy kezelőfelület vagy hasonló..Unityben már ilyen kettészedett nyelvváltás volt -
#395 sziasztok! Az miért lehet, hogy beállítom hogy a feliratok magyarok legyenek, az oké is, viszont a menü meg minden más azon kívül angol. lehet ezt valahol máshol állítani? -
#394 Azta, na így már el tudom képzelni Egyiptomban :) Kíváncsi leszek vajon tényleg trilógiát terveznek-e ezzel a karakterrel, mint ahogy Ezioval tették. Persze én Shaynek jobban örültem volna még pár részre :P -
#393 Lesz még a gamehez valami DLC ami a season passhoz jár?
Mert ha nem gyorsan letudom azt törölném.