95
  • AlucardHuN
    Hát az a random felbukkanás akár egy Űrgolyhós jelenet is lehetett volna (semmi bajom a faszival, de tényleg fura fejet vágott). A golyszli droidnak meg olyan játékszer hatása van. Nekem annyira erőltetett, nem tudom mi benne a pláne. Ennyi erővel lebeghetne is.

UI: sajnos tényleg arra hasonlít a kardxD
    Utoljára szerkesztette: AlucardHuN, 2014.11.29. 13:47:39
  • TomecK
    Az nem lézerkard, hanem szúrólánggal üzemelő valami. Nem tudom ti mit néztetek, de az a lihegő feka meg a focilabda droid az elején, én tényleg azt hittem paródia.

Tessék itt van a fénykardotok: http://1drv.ms/11DWkJe
    Utoljára szerkesztette: TomecK, 2014.11.29. 13:11:53
  • SirBubu
    hát most ahogy így mondod, mintha tényleg lenne némi változás

korábban mintha az alsó meg a felső szárnyak fedték volna egymást, egyformák voltak, most meg a korábbihoz képest "félszárny"-aik vannak

hát, nem tudom. szerintem azzal, hogy kevesebb lett a gép, nem lett több a hely egy tractor beam beszerelésére
  • Szefmester
    http://imgur.com/gallery/rXss2
  • ZilogR
    Az amúgy senkit se zavar (még a cikkírót se), hogy 2015 december van kiírva a végén vagy csak elcseszték?!??
    Ilyen viszonylatban 2 hét nem zavaró.
  • AlucardHuN
    Ha megnézed az X-wing is változott valamicskét, főleg ha a szárnyait nézed.
  • Rita79
    "azonban Magyarország még mindig a Disney tiltólistáján van a kamerázó kalózok miatt" --> ez valóban így van?
  • SirBubu
    a magam részéről az Új Köztársaságnak túl fényes jövőt mondjuk nem jósolok, elnézve az X-szárnyúkat, amik ránézésre semmit se változtak

bezzeg a Birodalom!

már a TIE Fighter-ben 20 éve(!) benne volt a TIE Defender, pajzsgenerátorral, vonósugárral felszerelve

úgy lűdöztem szét vele az X-szárnyúkat, mint a szart. az Y-szárnyúk meg még viccnek is rosszak voltak. A-szárny, B-szárny? LOL röhög a vakbelem
  • AlucardHuN
    De jó hogy jöttök a sok wikipédiás linkkel, de ha jobban megnézitek az a fajta crossguard az egyátalán nem így néz ki... Ez túlzottan is a középkorra hajaz (igen tudom hogy az alkotók eddig is sok történelmi dolgot emeltek át, a középkor meg amúgy is a kedvencem) de ez már tényleg ilyen, tessék itt van az újdonság, swag. Ennél már csak az zavar jobban hogy a fénykard olyan mint egy mágikus tűzkard, a pengének tiszta flare hatása van.
    Mielőtt valaki mondaná hogy begyöpesedett lennék, számomra a prequels (amit egyesek izzó haraggal utálnak) és az original trilogy egyaránt kedvenc.

Khmmm ez menőbb mint a dupla pengéjű? Ugyan már... csak annyira volt sikeres hogy azóta a legtöbb játékban és egyéb termékben benne van:D
  • ostoros
    Na, ez volt az:
    http://starwarsmedia.hu/e107_plugins/content/content.php?content.247
    De közben találtam újabbat is:
    http://bookline.hu/product/home!execute.action?_v=Timothy_Zahn_Star_Wars_A_mult_kisertete&id=104497&type=22
  • ostoros
    Én ismerek olyan könyvet, amelyben benne vannak. Egy éve olvastam, de már elég régi darab, könyvtárból vettem ki.
  • NandorHUN
    Ezt valamelyik könyv alapján írják, vagy attól teljesen el fog térni?
    Mert ha belerakják az öreg Luke Skywalkert mert a régi karaktereket akkor gondolom nem az alapján lesz megírva sajnos.
  • Etinger
    Elég soványka. A kard továbbra is baromság :) Viszont szerintem a film jó lesz. Várom a következő előzetest :)
  • ostoros
    Tudtommal amit "magyar" ként azonosítottak, az cirill betűs volt... Na de sebaj...
  • ostoros
    http://en.wikipedia.org/wiki/Crossguard
    http://starwars.wikia.com/wiki/Crossguard_lightsaber
    Már hogy ne lenne funkciója.
    Utoljára szerkesztette: ostoros, 2014.11.29. 10:33:27
  • culas25hc
    Hihetetlen, hogy mindenki az újszerű fénykard miatt van kiakadva. Mert hogy nincs funkciója... Na és? Mert egy birodalmi lépegetőnek aztán kurva sok értelme van, lassú, sebezhető, instabil, harcászati szempontból egy marhaság. Mégis atom jól néz ki, ez a lényeg.
  • SirBubu
    dehát ott az új sisak, te nem láttad? ez már NEM a 30 éves dizájn
  • SirBubu
    hát ez kábé olyan értelmes logika volt, mint az hogy: "ha a tyúk kukorékolni tudni, az volna a kakas" vagy "ha a nagyanyának faxa lett volna, az lett volna a nagyapa"

mielőtt írsz, G-O-N-D-O-L-K-O-D-J, végy példát rólam például :DD
  • Serutekin
    omg!!!! Melyik hülye buzeráns találta ki ezt a lézerkardot??? Tuti valami igazgató homokos csemetéje. Moziban akartam nézni egy jó Star Wars filmet DE erre én be nem ülök...
  • Montanosz
    manapság a látvány mindent elvisz a hátán
  • Ender Wiggin #35
    a tréler alapján olyan szar, hogy a kamerafelvétel csak javít rajta...
  • sirpalee
    Ez a fajta rohamosztagos ruha design már 30 éve is cinkes volt, nemhogy manapság... Szomorú, hogy nem modernizálták a designt.
  • Dobronski
    ha nem SW lenne, egy komment nem lenne itt :)
  • RAZOR27
    nyilván keresztvas funkciót lát el a kis szar, azt meg most hogy kilóg HÚHA HUR DURR A LORE! Ha csak a fele bullshit belekerült volna a filmbe abból ami a nevetséges könyvekbe van már a kutyát se érdekelné ez az új rész. (és igen tudom, hogy "lefokozták" a könyveket, de nem azért mert televolt irdatlan baromságokkal, hanem hogy ne fingjon bele dizni aranytojást tojó filmjeibe)
  • NEXUS6
    Csatlakozom, az előttem szólóhoz.

De az is magával tol ki, aki a lekamerázott minőségben néz meg egy ilyen filmet.
    Most néztem meg az Into darkness-t másodszor, végre elfogadható minőségben és most azt mondom, hogy egy jó kis film.
    A kamerás változat után azt mondtam, hogy egy fos.
    Hát ennyit jelent, legalább is nekem.
  • SirBubu
    tehát ezt egyeszrűen nem hiszem el, hogy 1-2 barom miatt, akik KÉPPESEK A.Sandler szarabbnál is fosabb filmjeit lekamerázni, az SW késni fog itthon

menjetek ti a csába, sandeler-rajongók

(szerk.) senkiháziak
    Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2014.11.28. 23:56:00
  • SirBubu
    "azonban Magyarország még mindig a Disney tiltólistáján van a kamerázó kalózok miatt, így előfordulhat, hogy a Marvel-bemutatókhoz hasonlóan csak egy-két hetes csúszással ér el hozzánk a film. "

amúgy ha szabad megkérdeznem, MELYIK VÓT AZ, AMELYIK A MÚTKÓ IS MELLŐLEM KAMERÁZOTT VAZZE?!?!
  • Lapajka
    A könnyem kicsordult...
  • SirBubu
    eddig tetszik

lehetett látni a modernizált birodalmi rohamsisakot is

tök jó
  • NEXUS6
    A 9 perces extra változatban van egy lezbisó is, amiben egy Rodian és egy Ewok szűz játszik egymással.

Feltétlenül nézd meg!
    XD
  • lac coo
    Origo:

Ahogy az várható volt, keveset mutat csak, de ezzel a sejtelmességgel együtt is új reményt ad az előzetes a Star Wars-rajongóknak, vagyis minimum az emberiség felének, hogy nem lehetetlenség A Jedi visszatér-rel abbamaradt varázslatot folytatni.
  • lac coo
    Manapság ilyen okoskodó a fiatalaság ?

Nem baj, nekünk öregeknek ez STARWARS ! :D
  • cateran
    Ez az utos teaser?:D Jesszus..1:30, amibol 45 sec fekete kep, 10 sec sivatag, 5 sec izzado neger...4 sec szivargyujtos lezerkard, 4 sec X-wing, 4 sec YT-1300 (valoszinuleg Millenium Falcon) teherurhajo....ja, tok klassz...
  • BooMiller
    Valami a szemedbe ment?:) Közlöm mégis van benne ilyen kard!! Mea Culpa..
  • RAZOR27
    brühühühűűűű
  • BooMiller
    Érdekes de ha megnézed nem a tövéből indul a sugár, tehát simán levágna a kis pengét.. ez szerintem hűha mutassunk valami újat igaz a büdös életben nem szerepelt ilyen a lore-ban...
  • Matte87
    Nem sokat mondó de hatásos kis teaser. Szerintem egész jó lett!

Örülök, hogy a tippem is bevált a magyar címmel kapcsolatban! Jobban hangzik a " Az Erő ébredése " mint a " Az ébredő Erő " alcím! Most kivételesen nem csalódtam a Fórum Hungary-ban.

Nem mellesleg asszem rájöttem az új fénykard funkciójára! Ha valaki picikét is fanatikusabban nézte meg többször is az SW filmeket és 1-1 fénykard párbajt szinte képkockáról képkockára is szemügyre vette, akkor pl az Ep2-ben Dooku úgy intézi el Obi-t, hogy a kardok egymásnak feszülése után gyakorlatilag Dooku csak simán végig húzza a kardot Obi kardján, mint egy kést a késfenőn és ezzel a mozdulattal bele tud kapni Obi karjába aztán utána már csak egy mozdulat kell a lábába is! Na mármost Anakin is valami hasonló mozdulattal intézi el Dookut is az Ep3-ban, pontosabban Dooku saját magát, annyi különbséggel, hogy Anakin nem oda biggyeszt egyet Dookunak, hanem hagyja, hogy az öreg a saját csapdájába essen bele pont azzal a mozdulattal amit Obi-nal is használt, igen ám... csak Anakin ezt a hibát kihasználva a végén lefogja Dooku mint két karját és csak át kell húznia a saját kardját ezzel le szeletelve Dooku mind 2 kezét!
    Viszont, ha elég okos lett volna Dooku is és Obi is, akkor ezzel a kard megoldással ez gátolható, hiszen ezt a mozdulatot nem tudta volna senki se eszközölni, mert a két kis penge gátolta volna meg ezt a támadást! :D

Persze ez csak az én hülye elméletem, és lehet teljesen más funkciója lesz! De majd kiderül! :D

Amúgy meg hamar hozzá fogunk szokni.... Maul dupla kardja is az elején nagyon fura és szokatlan volt, de ettől volt izgalmasabb a párbaj is, és nagyon is illet hozzá! Remélem itt is hasonló lesz a helyzet! :)
    Utoljára szerkesztette: Matte87, 2014.11.28. 21:57:07
  • NEXUS6
    Jó lesz ez szerintem. Látvány eddig szupcsi. Szerencsére JJ. nem olcsó műanyag játékoknak kinéző CGI űrhajókban gondolkodik.
    De remélem azért valami értelmes sztori is lesz benne. Ford is lökhet néhány laza poént és akkor már minden öröm és bódottá!
    :D
  • NEXUS6
    Ja, mert gondolom otthagyta a 2. Hácsén.
    :)
  • lac coo
    És yupi, a Falcon új antennát kapott ! :D