2149
-
#1027 Erről írtam már akkor mikor a 6magosaok csak hírbe voltak :) Jönnek a hirtelen kihasználom a sok magot játékok amik se nem szebbek se nem többek semmivel sem. De hát valamivel el kell adni ezeket nem? -
#1026 Általános teljesítményben bika rendszerrel biztosan, de a CPU igényt valószínűleg annál jelentősebben is csökkenthette volna, mivel rengeteget kell etetni a GPU-t feleslegesen a közvetlen kommunikáció lehetőségének hiány amiatt... DX12-vel kiadva biztosan nem írkáltak volna olyan híreket biztonyos oldalak, hogy megkezdődött a 6 magos CPU sweetspot kora...
Utoljára szerkesztette: broman191, 2017.10.31. 16:36:41 -
#1025 AC Onál a fejlesztők nyilatkozták, hogy Dx12-vel 10-15% plusszot lehetett volna kisajtolni, de ezért nem áldoztak rá időt. Amugy az engine már fel van készítve rá
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.10.31. 04:55:46 -
#1024 DX11, többet is tudna a kari, csak hát a szoftver...plusz az új AC: Origins is még DX11-es, az Ubinál nem divat haladni a korral... :)
Utoljára szerkesztette: broman191, 2017.10.30. 22:04:57 -
pett3rson #1023 A videóban sincs minden maxon - értsd jópár helyen ultra is lehetne a beállítás - hanem a legtöbb very high, például a terrain details, ami azért jócskán megnyomja a videómemóriát. Azokkal a beállításokkal nekem is megvan a 40-50 fps, néhol, pl este pedig 60, illetve gondolom lenne több is, de beállítottam a vertical sync-et inkább.
Próbálgattam a beállításokat és most is szép, csak többet vártam a kártyától.
A resolution scale 1.2-őn volt, állítgattam előtte azt is, aztán azon hagytam, szóval igazából azzal is tudná a 40-et, most 1.0. Még ezzel elhet szórakozok kicsit :)
Köszi a tanácsokat Grebber. -
Borg #1022 Nem tudja az 1070 FHD-ben a full maxot Wildlandsben. Ezt én is tapasztaltam már.
Persze nem 25 fps van, az valszeg a resolution scale miatt van nálad, deha minimum 60 fps fixet akarsz, akkor visszább kell venni a maxnál egykét egyéb opción.
Mondjuk ez nem az 1070 hibája, inkább a Wildlandsé. Farcry4 pl megy maxon, és még szebb is a grafikája, csak hogy ugyanolyan játékkal hasonlítsam. -
pett3rson #1021 Igen, akkor az lesz a gond. megnézem ezt a videót otthon és azokat beállítom, hátha még mást is sikerült rányomni, bár gondolom csak ez okozhatja a droppot.
Köszi. -
#1020 Resolution Scale.... de erre gondolom rájöttél, hogy csak elgépeltem -
#1019 Full HD Max 1070
Szerintem te bekapcsolhattad a resolution sacle-t is ami azt eredményezi hogy 4K-t renderel a géped = 20-25 fps-t megy az 1070 4K @ 1070
Azt vedd vissza és full HD-be hasítani fog 50-60 fps-el
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.10.30. 11:38:31 -
pett3rson #1018 Megvan a kártya, de őszintén szólva kicsit többet vártam, aztán ki tudja, lehet ez csak ennyit tud.
Asus Z-170 Pro Gaming, I5-6600K, 4,2Ghz(tuning), 16 GB memória G.Skill (3000 Mhz-re állítva, mert így stabil a rendszer),
Gigabyte 1070 GTX Windforce 2 OC, 8 GB.
Tom Clancy-t próbáltam belőni rajta, most talán egyik legszebb játék és azért kell hozzá vas. Mindent felraktam ultrára, maxra, minden on. Benchmark már nem tudom mennyi, ha hazamegyek lefuttatom megint, de a lényeg, hogy 25 FPS-nél nem ad többet játék közben, 1920x1080-on. (legalábbis az Nvidia beépített fps mérője szerint.) Overclock megy, 1724 Mhz-en pörög a cucc, memó az 8008 Mhz.
Ez normális vagy valamit kellene még állítanom?
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.10.30. 10:36:42 -
Borg #1017 Persze, hogy okozhat. Digitális jelet alakítasz át analógra, majd újra digitálisra... -
#1016 Sziasztok,
Van egy 970-es kártya, amire egy vga-s csatlakozású moniror van rákötve, dvi átalakítóval (most így hirtelen nem tudom melyik) Ez okozhat képi zavarokat? Egyes játékokban, sötét helyeken a kép vízszintesen hullámzik, vibrál.
Vagy ez driver hiba lenne? -
#1015 Tudtommal a GeForce Experience csak átlagolja az userek beállításait és azt dobja ki neked ajánlottnak, amilyet a legtöbben használtak. Csak ugye az emberek sokfélék, lefogadnám nagyobb összegben hogy a kevésbé power user figurák hagynak mindenféle grafikus beállítást mondjuk a játék által belőtt alapra, akkor is, ha bírná a gépük a szebb beállításokat is, de az is előfordulhat, hogy feleslegesen erőltetnek 16x-os MSAA-t a teljesítményt begyilkolva vagy hasonlók...szóval én nem bíznék az ilyen 'instant szuper' beállításokban, inkább túrok bele magam a saját preferenciám szerint az adott játéknál vagy a teljesítmény vagy a látvány felé letéve a voksot...de ahogy Maala írja, 1080p-ben biztosan nem kell majd egy ideig kompromisszumot kötnöd a sebesség és látvány között, ha a hardvered képességeit rendesen kihasználják a játékfejlesztők. Manapság inkább 1440p-ben kezdődik a kérdés bizonyos játékoknál az 1070 társaságában hogy plusz framerate vagy szebb grafikus beállítások, alatta ritka eset és gyakran a szoftver hibája, nem a hardver ereje kevés...már ha a megfelelő CPU/RAM/gyors háttértár adott. :)
Utoljára szerkesztette: broman191, 2017.10.20. 18:05:10 -
#1014 1080p-ben szerintem még jó pár évig max bugyikban kell matatnod csak, a beállitásokat hagyhatod ultrán. -
pett3rson #1013 Azt mondod, hogy az ajánlott az nem mindig jó?
Most mondjuk valószínűleg minden ultrán fog menni, hála az új kártyának, de a jövőben, majd inkább a játékon belül található beállításokban matassak? Elvileg ott is szokott lenni recommended, az azért csak jó, nem? -
#1012 Elvileg nem szükséges semmi mást tenned, mint bepattintani az új karit és élvezni a 960-hoz képest hiperűrsebességet... :) Az automatikus beállításokkal pedig nem érdemes foglalkozni, jobban jársz, ha beállítod magadnak a saját igényeid szerint minden játéknál. -
pett3rson #1011 sziasztok,
Vettem egy 1070-es kártyát, ma vagy jövő héten valamikor meg is érkezik.
Azt szeretném kérdezni, hogy a mostani kártyát (960-as) kiveszem, berakom az újat, akkor érdemes a drivert újrahúzni vagy minden frankó lesz a mostanival is? legfrisebb van rajta, napokban töltöttem le Experience-en keresztül.
Második kérdés erre vonatkozik, az Experience is felismeri, hogy új a kártya és automatikusan beállítja az ajánlottakat a játékokhoz vagy azon nekem kell egyesével végigmenni? -
#1010 PCGH GPU teljesítmény-rangsor: 36 VGA, 19 játék -
#1009 GeForce GTX 1070 Ti Specs and Details - Based on GP104-300 -
#1008 Gigabyte Teases GTX 1070Ti -
#1007 Túl jó lett a Vega...
Érkezik az 1070Ti? -
Borg #1006 Teljesen értelmetlen ez a dizájn, amit a giga erőltet "kis" kártyákra.
Rövid, amivel további 5 féle házba fér bele, de túl magas, amivel további 10-be meg nem... -
#1005 Amíg "mindenki" a VEGA Nano-ra vár....A legrövidebb GTX 1080-as kártyával állt elő a Gigabyte -
#1004 Részletesebben ecsetelte a Volta legnagyobb fejlesztéseit az NVIDIA -
#1003 Kötelező link "a PC gaming halott" figuráknak... -
#1002 "Az NVIDIA nettó bevétele 583 millió dollár volt, ami egy hatalmas, 123% -os éves növekedést jelentett. Az NVIDIA sikere a játékpiacukból származik, ami a legnagyobb bevételi forrása. A PC-s játék még mindig nagy üzlet, az NVIDIA játékrészei 1,86 milliárd dollárt tettek ki, szemben a tavalyi 781 millió dollárral. Ez akkor történik, ha te vagy az egyedülálló high-end / rajongó grafikus kártyák készítője."
-
Grabowsky78 #1001 Egy kis segítséget szeretnék kérni, biztos volt már, de nem találok megoldást a problémámra! GTX980ti (asus poseidon) kártyám van és a legutóbbi 382.33 driver frissítés óta meg vannak hülyülve a ventillátorok a kártyán, felpörög leáll, felpörög leáll borzalom idegesítő. Probáltam már MSI ab.-vel szabályozni, nem ér semmit akkor is csinálja! Próbáltam régebbi drivereket felrakni szintén haszontalan. Letörlöm a drivert akkor elkussol a ventillátor, ahogy felrakom, de még be sem kell fejeznie a telepítőnek, azonnal kezdődik a ventillátor tánc! Megőrülök tőle, nem tudja valaki a megoldást egész véletlenül? :W köszi :R -
#1000 GV104-re beruházok. -
#999 AMD & nVidia Portfolio & Roadmap -
#998 Ha nem játszani szeretnél és az APU kevés. Pl 2D-s grafikai munkák, egyszerűbb 3D-sek, stb. Irodai GPU.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.05.28. 15:40:55 -
#997 Ha játszani is szeretnél, akkor nem sok. Régebbi játékokat elviszi, de sok értelme nincs. Talán ha ingyen adják... -
JonasSandor #996 Ennek a gtx 1030-nak mi értelme? -
SzocsA #995 Nem tudom, hogy ide lehet e írni, de játszottam majd hirtelen lefagyott a gép és kinyomtam a power gombbal, újraindult, közben kimentem, visszarakta 800×600asba a felbontást, meg betöltött mire visszaértem és ezt írja ki, ha megakarom nyitni a kártya beállításait..
Nvidia megjelenítési beállítások nem érhetőek el. Jelenleg nem csatlakozik megjelenítő az NVIDIA GPU-hoz.
Tönkrement a kártya?
A ventilátor pörög meg visszaraktam nagyobb felbontásra.
43 hibakódot dobott ki. Kivettem és visszaraktam a kártyát, újraraktam a drivert, semmi. Most teljesen letörlöm a drivert megpróbálom úgy.
Rendszer visszaállítással nem lehet megoldani? -
#994 Mig kijon elVEGAtalok valahogy( juj de szar volt:). -
#993 Betekintés az NVIDIA Volta architektúra képességeibe Ez elég jól hangzik ,főleg ha pc-s fronton is ilyen ütős lesz az új termék.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.05.12. 09:04:07 -
#992 NVIDIA Announces Financial Results for First Quarter Fiscal 2018
2016 Q1-hez képest a +50% árbevétel nagyon durva.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.05.10. 07:19:29 -
#991 Az NVIDIA új VGA-járól árulkodhat a Hynix bejelentése -
#990 Magyarul is:
A harmadik negyedévben elérhetővé válhat a GeForce 20-as széria
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.23. 14:15:42 -
#989 NVIDIA to launch next-gen Volta-based GeForce in Q3 2017
Fake vagy nem nem tudni... -
kasa85 #988 Sziasztok.
Egy pár hete érkezett Windows 10 re egy frissítés egy Win verzió.
A driver amit használtam a Windows Update szedte le.
Windows Boot nál mikor a logó megjelent a monitor közepén fehér pontok mentek víz szintesen.
Fent egy kék sáv volt.
Ami a vicc kétszer indítottam.
Másodjára bootnál Windows 10 Logónál megint pont ott,és pont annyi sáv volt amennyi volt.
Majd leszedtem a drivert.
Megjavult frisset tettem fel nem a Windows Update szarságait.
Szét kaptam a GTX980Ti kártyát.
A GPU a paszta feomenállisan olyan száraz volt csak lestem szinte darabokban jött le.
Nagyon rátapadt,és mintha ezüstös lett volna a paszta.
Ezüstös paszta lehetett.
Elég sokáig vacakoltam vele mire lejött.
Fogkefe + Aceton mentes csak is híg körömlak lemosó levitte.
Felraktam rá egy Cooler Master pasztát.
Bekapcsoltam ment szépen.
Outlast DX9C használ.
Azt olvastam vannak hibák az új Winvare verzióban.Játék közben nem dobott le az asztalra csak elsötétült a kép
majd vissza jött kicsit szaggatni kezdett majd ment rendesen.
Kiléptem a játékból.
Megint szétkaptam a kártyát.
Tettem még rá pasztát,és jobban meghúztam a csavarokat.
Azóta új driver ami nem Windows saját Update drivere + paszta,és még fogkefével átmentem az alaplapon
A PCI-E foglalatban kefével olyan kormot szedtem ki belőle hogy hót fekete volt a fogkefe.
Aceton mentes körömlakk lemosóval kikeféltem,és a környezetét az alaplapnak.
Matt tiszta lett.
A VGA ra az F10 Bioszt raktam fel nem mókoltam mivel romot írtam a ventivezérlés miatt ne keljen MSI A.
Vagy más tuning + venti vezérló program hozzá.
Biztos ami biztos rá tettem az eredetit,és alapjáraton megy.
Hibajelenség nem volt Win 10 format C: Instal Windows 8.1
Azóta Jobban tuningolható a kártya.
Nincs hiba,és nincs gond eddig.
Tudnám mi lehetett a probléma.