2149
-
#1067 Ha ugyanannyiba kerül, akkor nem célszerűbb mindig uptodate-nek lenni? :-) -
#1066 Én nem cserélgetek olyan sűrűn mert nem kell.(Szerencsére a pc a konzolok miatt most megint szüttyögésen lesz még 2-3 évig). De így is csak 170kba fáj hogy 1 széria kimarad.4K-ra váltás miatt már brutál proci se kell többé ott is elég csak egy 80-90 ezres. -
#1065 No de ha Emese 'szobán dolgozik', akkor havonta megvan a 270 többszörös szorzóval...Emesét tudni kell tartani. Dopeman filozófiájával...
Utoljára szerkesztette: broman191, 2018.02.12. 16:33:28 -
#1064 Na de Emese azért többe kerül 3év alatt, mint 270ezer, szal jobban megéri őt adni.
Amúgy engem addig hidegen hagy, amig ugyanúgy 50-80k befektetéssel tudom a legújabb genre lecserélni az előzőt. :-) -
#1063 270ezer ft nem sok hogy 3 évig maxon toljál mindent.
Heti ~1750ft kevesebb mint 2 doboz cigi. Aki gamer annak nem pálya ez a pénz. Sőt ha eladod az előző csúcs vgat akkor már kevesebb mint a fele... -
#1062 Megoldódott? -
#1061 A tetején lévőkért meg már egész Emesét oda kell adni. :-( -
Borg #1060 És akkor alulról felfelé, 1 vese, 2 vese.... -
#1059 NVIDIA GeForce GTX 2080 Ti - GA102/3384/384-bit/GDDR6
NVIDIA GeForce GTX 2080 - GA104/2560/256-bit/GDDR6
NVIDIA GeForce GTX 2070 - GA104/2048/256-bit/GDDR6
NVIDIA GeForce GTX 2060 Ti 6GB - GA106/1280/192-bit/GDDR5
NVIDIA GeForce GTX 2060 6GB - GA106/1024/192-bit/GDDR5
NVIDIA GeForce GTX 2050 - GA107/768/128-bit/GDDR5
-
#1058 Rumor: Nvidia Ampere might launch as GeForce GTX 2070 and 2080 on April 12th -
stalker001 #1057 Srácok nekem GTX760 van és a mostani legújabb driver-el fagyás, kékhalál vinyó csörgés, nem bír beindulni a gép ilyesmi problémák voltak.
Nem tudom hogy a rákba tudnak így elbaszni egy drivert.
Ha tehetitek szerintem ne tegyétek fel. :D Legalábbis 760-ra biztos hogy ne. :D -
#1056 Szedd le az MSI Afterburnert, a Riva tunert, majd telepítsd újra az NV drivert. Ha minden rendben akkor próbálhatod újra telepíteni az MSI AB-t. -
#1055 Most bedaráltam vele és csökkentettben is telepítettem újra. Indul a teszt fázis. -
#1054 Próbáltál már egy tiszta driver telepítést, a DDU-val?
-
#1053 Na most alkotott egy olyat a kártya, hogy megint tolt egy fekete képernyő..helyreállt... dolgot. De utána kb 2 perccel egy pillanatra megállt a kép, majd ugrott egyet és végleg megállt. Már semmi nem reagált nem mozgott az egér... A gép hang alapján töltött és dolgozott. Az utolsó infó amit a Reset gomb előtt letudtam szedni a képernyőről, hogy azt írta az MSI Afterburner, hogy Connection to GPU1 is lost. Sejtem ez nem túl jó jel. -
#1052 Sziasztok!
Kijött most az új driver update a 390.65, pár napja tettem tel. Ma elkezdett olyanokat produkálni, hogy pár secre elsötétedik mind a 2 monitor, majd visszajön és írja lent,hogy az NVidia kernel leállt, majd sikeresen helyreállt. Ami viszont nem mindig igaz, mert ezután kb 50-50 eséllyel teljesen kifagy az NVidia Control Panel is és ha rá nyomok csak dobja, hogy program leállítása, de soha nem áll le. Illetve OBS-t sem tudok használni, mert indításkor feldobja, hogy ha NVENC H kódolást akarok használni, akkor NVidia kártyára van szükségem, mintha nem érzékelné a kártyát. Emellett az MSI Afterburner se mér róla hőmérséklet adatot. Ha ez a verzió fordul elő, akkor újra kell indítanom a gépet és csak az oldja meg a problémát. A mai nap kb 5 óra alatt 3x fordult elő.
A kártya Gigabyte 1060 OC 3 GB, rendszer Win 7 64 bit, és más programot nem telepítettem fel semmit az elmúlt időszakban, ami ezt okozhatná. Játék közben nem szokott előfordulni a dolog, általában inkább Youtube-ozás/böngészes közben. Újratelepíteni már próbáltam egyszer az Drivert-t az sem segített.
Remélem tudtok vmi hasznos infót mondani, ami megoldaná ezt a dolgot. -
pett3rson #1051 Ja, ne is mond, nekem meg DVI-I volt a régi kártyában, és nagggyon régi VGA-s monitorom ami már másodlagossá fajult az évek során, de amikor megvettem az új kártyámat, - szintén 1070 csak Gigabyte - akkor nem tudtam rákötni, mert a kis tűk miatt nem ment bele a DVI-D foglalatba :) -
#1050 Én is olyan kábelt vettem, ami dvi-hdmi. Amiben nincs tüske a vízszintes kis izé körül. Ekkora szívatást.
Megjött a kari, erre rohantam venni zárás előtt euronics-b kábelt. Ha már beszereltem a vga-t, ki is akartam egyből próbálni....
Tv-re meg maradt a hdmi-hdmi. Ennyi. -
pett3rson #1049 DVI-D csatoló van rajta. Ennek megfelelő kábel kell hozzá.
Nekem mondjuk olyan kábellel lett összekötve amin a középső részen hiányzik pár tű, de a mellette lévő vízszintes kis akármi az a lényeg.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.12.18. 10:43:39 -
#1048 Van a kártyán DVI is, dvi-hdmi átalakítóval is használhatod a másik monitort minden további nélkül. -
cibi17 #1047 Sziasztok.
Én is át álltam a zöld oldalra végre újra kb 10 év után :) Tegnap berendeltem egy msi 1070 gaming x-et.
Kérdésem az lenne, hogy ha két kijelzőn szeretném használni (monitor + tv), akkor hogyan tudom rá kötni?
Mert ugye csak 1db hdmi van és 3 dp port.
Amin képek alapján nem láttam , h dp++ lenne megjelölve.
Így kell vennem külön egy aktív dp-hdmi átalakítót? Vagy tudja esetleg simán is az átalakítást egy dp-hdmi kábellel?
Köszi -
#1046 Benchmark - Brutális! Ha ilyesmi lesz a 2080Ti? ,akkor eléggé zoral lesz -
#1045 NVIDIA Announces TITAN V "Volta" Graphics Card -
Archer6938 #1044 a kulonbség érezheto,de kinek mi az érezheto. Teszteket nem néztem róla,de szerintem 5% lehet azoknál a játékoknál amik kérik a sok ramot.
A márka pedig szerintem mindegy. A tuningolt kártyák ugyan alapból gyorsabbak és jóval drágábbak,de nagyon sok esetben drop FPS van ezeknél. Ezt úgy képzeld el,hogy pl. 20 percenkét egy nagyot laggol ha fullon megy. Neten keress rá ha komolyabban érdekel -
Archer6938 #1043 Nah kaptam egy választ a gigabyte supporttól. Beletehetem a PCIX4-be és mukodni is fog,de ha gtx1080-ról van szó akkor úgy -20% teljesítménnyel kell számolnom. gtx1060-asnál csak 2% ,hogy az a határ. -
#1042 Ahoy! GTX 1060-nál nagy különbség érezhető 3GB és 6GB között? Melyiket válasszam, megéri a felárat? És melyik gyártótól lenne érdemes, hogy ne úgy érezzem, hogy bármikor felszállhat a gép? -
#1041 Ah, nekem az jött le, hogy állva nem ér el az áram. :-) -
Archer6938 #1040 Milyen átalakítót? Nem az áramellátásra gondolok hanem a PCI-E16 riser kábelra. Az eredeti Thermaltakes kábel 50€ korul van és ebay stb. helyekrol lehet csak rendelni. Amit én vettem (5€) az jó meg minden csak úgy 5cm hiányzik.
de akkor marad fekve, sajna -
#1039 4x-be hogy akarod egyébként belerakni? Csak 8x-ba lehet. (Látom komoly alaplap, pcie16 hosszra pcie4x kapacitás, vicc.)
Ha a felsőbe nem ér el, akkor használd a kártyához kapott átalakítót(?) és/vagy vegyél egy hosszabbítót pár százasért.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.11.16. 13:09:12 -
Borg #1038 Az 1080-at szerintem semmiképp ne rakd x4-be. -
Archer6938 #1037 Sziasztok
Van egy Gigabyte GA-AX370-Gaming K3 alaplapom amiben állva szeretném elhelyezni a grafikus kártyát. A riser kábel megvan meg a doboz is ami támogatja,de a kábel picit rovidebb mint kellene. A felso pcix16-ból nem ér el,de az alsó pcix4-bol elérne simán.
Nos ez így mukodhet? Teljesítmény csokkenés lenne?
a graf. kártya egy zotac gtx1080
a válaszokat elore is koszonom.
a dobozról egy kép
-
#1036 Az Ampere lehet az NVIDIA következő architektúrájának a kódneve? -
#1035 Leleplezte első GDDR6-os memóriáját a Samsung -
pett3rson #1034 sziasztok,
Van egy apró problémám. Felraktam az LG monitor vezérlőjét és azóta sötétebb árnyalatok vannak. Nagy gond nincs vele, mert az Nvidia asztali színbeállításokban erősebbre tudom veni a fényerőt, de a gond az az, hogy ezt nem jegyzi meg a gép (win10 pro,x64).
A vicc az az, hogy ott van a megadott érték, de nem lép életbe. Átlépek a színbeállításokat más alkalmazások vezérlik, majd vissza az nvidia-ra és violá...fényesség van.
Ez mi és mivel tudom rábírni, hogy megmaradjanak a beállítások? szedjem le az LG monitor-vezérlőt? -
#1033 Már rettentően várom ezt a csoda Voltat -
#1032 A Voltáig legalábbis... -
Borg #1031 Gondolom ez lesz a pascalos titán, ami egyáltalán nincs megvágva. -
nxs #1030 Új Titan most csak 2499 USD :P
Ez a jövő hidd el,enélkül még a rántottád is ízetlen! -
#1029 Sok a selejt meg kell a pénz :)
Ismét valami újat kapunk....
Nagyon tolják a szekeret
-
#1028 Ilyesmi bűzt is ki lehet szagolni belőle, lehet hogy nem is teljesen alaptalan... :))