102
  • Tarathiel2
    Ma már különben sincsenek összeesküvések, a lelkes Google és YouTube harcosok serege azonnal leleplez mindent, kár is próbálkozni! :)
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2014.11.23. 12:11:55
  • Papichulo
    Ha nem tetszik a "hivatalos mese", nyugodtan elő lehet állni bizonyítékokkal amik megcáfolják.

Dehat azokat is eltuntettek a gonosz osszeeskuvok, ezert osszeeskuves... meg szerencse, hogy a 911TheReallyRealTruthTheCIAWantedToCover-AndTheMoonLandingWasFakeToo.net lelkes kontributorai felfedtek minden titkot :)
  • sempronius18
    Mert nektek aztán sok önálló gondolatotok vannak, egy konteos barom kitalál valamit aztán azt követitek bégetve.
  • SirBubu

akkor a zsidók voltak

így jobb?
  • sempronius18
    Értem akkor ha az alakváltó gyíkember Osvald és ismeretlen cinkosai a zsidó-UFO-k nem ölik meg Kennedy-t akkor már rég meghódítottuk volna az űröt?
  • Tarathiel2
    Ha nem tetszik a "hivatalos mese", nyugodtan elő lehet állni bizonyítékokkal amik megcáfolják. Vagy az már nem megy, csak az ostoba paranoia meg a konteós oldalakról összeszedett marhaságok bégetése, ahogy szoktad? Lehet hogy az atlantisziak voltak, azokban úgyis hiszel. Sok reményt persze nem fűzök hozzád, még a WTC mesédet sem tudtad igazolni, akkor majd pont ezt fogod?
    Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2014.11.23. 11:55:43
  • Pares
    Szánalmas, ahogy a sok birka a gyíkemberekkel próbálja magát meggyőzni arról, hogy minden az, aminek látszik...
  • Amergin
    Nincs itt semmiféle összeesküvés kérem szépen.
    Mindenki nyilt lapokkal játszik, így a történelmi események mindegyike transzparens, a nép egyszerű gyermeke számára is követhető, közérthető módon zajlik.
    Ha esetleg olyan érzésed lenne, hogy ez nem így van, akkor te bizony egy őrült konteós vagy!
  • SirBubu
    azokról a bázisokról beszélek, ahonnan továbbítják a saját világukra a Föld ("Fort Knox") aranykészletét
  • SirBubu
    hámmer meghirdette a holdraszállás ötletét természetesen

az alakváltó ("shapeshifter") gyíkemberek meg fostak ettől, mer a mai napig ott vannak a Hold túloldalán a bázisaik nekik

ez logikus, nemde? :DD
  • NEXUS6
    Ezzel jó pár órát elhülyéskedtem. Jó kis program.

Amúgy az a gáz, hogy Oswald fegyvere (6.5×52mm Mannlicher-Carcano) nem automata volt, gyak minden lövés után manuálisan kellett újratölteni, ami a fegyver célról levételét, zárkihúzása, visszatolása, újracélzást jelent egy mozgó kocsira.

Ezt egy profi mesterlövész megtudja csinálni, 3-ból 3 lövéssel talán. Ahogy tudom Oswald nem az volt. Neki 3 találathoz azért több lövés kellett volna valszeg.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2014.11.23. 10:34:46
  • sempronius18
    Oszt azt magyarázza már el nekem valaki, hogy az állítólagos gyíkembereknek, miért állt szándékában ennek a kurvapecérnek a megölése?
  • Pares
    A hivatalos mesén kívül csak gyíkemberekben tudsz gondolkodni? Szándékosan vagy ilyen korlátolt?
  • SirBubu
    őő, mi lesz az Armatával, mit tudsz? jövőre meglássuk?

(szerk:) a magam részéről biztos hogy betárazok vagy egy kiló (uszkve 8 liter) popcornt, hogy meglássam. hát te?
    Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2014.11.23. 10:03:51
  • Molnibalage
    Őszintén, mire számítottál...?
  • SirBubu
    méghogy én holdkóros??

kikérem magamnak

én csak nyitott szemmel meg füllel járok, próbálok haladni a korral a magam egyszerű módján :DD
  • Papichulo
    Fort Knoxban aranybevonatú volfrámtéglákra cserélték az aranytéglákat

Sulyos... ugy latom ez a cikk osszehozta az osszes holdkorost :)
  • SirBubu
    azokra a gyíkemberekre célzol, akik Fort Knoxban aranybevonatú volfrámtéglákra cserélték az aranytéglákat?

biztosíthatlak róla, hogy azok nem olyanok
    Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2014.11.23. 09:03:16
  • bertino
    nyilván azért erőltetik, hogy Oswald (aki hátulról lőtt) volt az egyedüli magányos merénylő (lol totál behuzták a csőbe), mert világosan látszik a felvételen is, hogy a végső ítélet szemből érkezett, minek következtében a fél agyféltekéje levált szerencsétlennek ?!

tényleg nem összeesküvés elmélet! csak a vak is látja, hogy az, nincs ezen mit magyarázni.
    én nem mondom, hogy gyíkemberek voltak, de áááh, távolról sem bűzlik az egész, véletlenül sem...
  • Tarathiel2
    Természetesen az Illuminati gyíkemberei voltak.
  • paby88
    hát ja nem is értem ezt az egész cikket meg a szavazást mikor aki csak kicsit is körbe néz az tudhatja mik munkálkodnak a háttérbe
  • Sippie
    Ezért ölték meg Kennedyt:

Utoljára szerkesztette: Sippie, 2014.11.22. 18:09:24