Lost Ark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak VPN kell hozzá és lehet is játszani, vagy koreai azonosító is kell hozzá?
Nekem engedte a regisztrációt. Csak email címet meg felhasznaló nevet + jelszót kért.
Open béta start: november 7., a regisztráció elindult. Csak koreai nyelv és régió érhető el, továbbra is trükközni kell. FAQ
Nyitó trailer. Látványos, grandiózus, de valahogy lapos, szerintem.
Nyitó trailer. Látványos, grandiózus, de valahogy lapos, szerintem.
Nagy dolog. Tessék: koreai személyi szám generátor 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.09.06. 19:20:51
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.09.06. 19:20:51
Szeptember 17-én lesz egy bejelentés a játékról, összecsődítették a távol-keleti újságírókat, az online közvetítésben meg (állítólag) kulcsokat osztogatnak majd. 100%, hogy a dél-koreai open béta / végleges indulás dátumáról lesz csak szó, más megjelenés egyelőre nem valószínű.
Ha open bétába lép akkor sem,lehet regelni a játékra ? Továbbra is külföldi mobil szám kell hozzá ?
Akkor felejtős,köszi.
Nem! Többen is írták redditen, hogy a hasonló account adás/vétel teljesen megbízhatatlan, sokszor lopott KR adatokkal történik.
Sziasztok.
innen vett már valaki accountot a játékhoz?
https://www.obtgame.com/verified-lost-ark-kr-account.html
Megbízható? Működik ?
Utoljára szerkesztette: xyz123xyz, 2018.05.26. 09:08:43
innen vett már valaki accountot a játékhoz?
https://www.obtgame.com/verified-lost-ark-kr-account.html
Megbízható? Működik ?
Utoljára szerkesztette: xyz123xyz, 2018.05.26. 09:08:43
Ez pedig a bárd.
CBT3 hamarosan indul. A hírek szerint jelentősen módosítottak a játékon, sok mindent kicseréltek, vagy újraírtak, a CBT3 állapot pedig sok új helyszínt és jelentős grafikai ráncfelvarrást is kap. Kijött két új kaszt videócska is: soulmaster (tisztára D3 monk, csak felturbózva) és hawkeye (íjász ranger-szerűség).
Ezt Sajnálattal hallom 😞
Egyelőre semmi konkrét. A 3. closed beta még csak most fog kezdődni. Állítólag ősszel/télen kezdenek Koreában, nemzetközi megjelenés talán majd évek múlva...
Remélem ha jön is felénk,nem zongorázzák le felénk is az egész cbt-t.
Csak jelenjen meg és ennyi.
Csak jelenjen meg és ennyi.
Sziasztok.
Van már valami infó a megjelenésről ?
Van már valami infó a megjelenésről ?
CBT 2 videó, csomó új jelenet, eléggé megváltozott a játék kinézete!
Tervezettek szerint összesen 4 CBT aztán OBT az ütemterv (az első zárt béta előtti média nap alapján)
Ismételten bejutottam a zárt bétára, akit érdekelnek hírek, leírások és egyéb infók a játékról azok kövessék a weboldalam: www.lostarkdatabase.com
Itt fogok streamelni is: www.twitch.tv/chronochimera vagy ha esetleg más csatin akkor írok ide még, szept15-től megy a CBT2 ami nálunk szept 14 délután-estefelé van
Ismételten bejutottam a zárt bétára, akit érdekelnek hírek, leírások és egyéb infók a játékról azok kövessék a weboldalam: www.lostarkdatabase.com
Itt fogok streamelni is: www.twitch.tv/chronochimera vagy ha esetleg más csatin akkor írok ide még, szept15-től megy a CBT2 ami nálunk szept 14 délután-estefelé van
“Creativity is to discover a question that has never been asked. If one brings up an idiosyncratic question, the answer he gives will necessarily be unique as well.”
Gondolom csak koreába?
Mennyi cbt lesz még a megjelenésig ?
Mennyi cbt lesz még a megjelenésig ?
Négy nap múlva indul a jelentkezés a CBT2-re.
Több helyen is a F2P játékok között láttam feltüntetve, holott erről még nem hallottam hivatalos hírt.
Nagy a csend a játék körül 😞
Megjelenésről vagy nyílt betáról van már valami hír ?
Akkor erre még nem kell várni pár évig :/
#48 Az csak annyit jelent, hogy elkezdtek in-house tesztekhez toborozni, a játék alapból contenthiányos és sok melójuk van még vele.
Koreai CBT1-en ott voltam illetve kaptam a Smilegate-től egy szép kis levelet a lostarkdatabase.com oldalamon való datamineolt adatok leakeléséért.
A CBT1-es kliens max szintlimitje 30 volt, a content pedig level 40ig volt megcsinálva fájlok alapján, sok scrapelt ötlet és placeholder adat is bújt mellettük, nem tudom mikor lesz ebből egy teljesértékű játék. Az első teszt nem volt rossz, talán a harc kicsit lassú volt, de a mozgás, animációk és maga a játékmenet jó volt.
Sajnos a grafikai downgrade miatt így nézett ki a játék CBT1-en, ezt mondjuk mondták is, hogy későbbi fázisokban már szebb lesz.
(max beállításon ilyen volt)
Koreai CBT1-en ott voltam illetve kaptam a Smilegate-től egy szép kis levelet a lostarkdatabase.com oldalamon való datamineolt adatok leakeléséért.
A CBT1-es kliens max szintlimitje 30 volt, a content pedig level 40ig volt megcsinálva fájlok alapján, sok scrapelt ötlet és placeholder adat is bújt mellettük, nem tudom mikor lesz ebből egy teljesértékű játék. Az első teszt nem volt rossz, talán a harc kicsit lassú volt, de a mozgás, animációk és maga a játékmenet jó volt.
Sajnos a grafikai downgrade miatt így nézett ki a játék CBT1-en, ezt mondjuk mondták is, hogy későbbi fázisokban már szebb lesz.
(max beállításon ilyen volt)
“Creativity is to discover a question that has never been asked. If one brings up an idiosyncratic question, the answer he gives will necessarily be unique as well.”
Jó lenne,de megvárom az angol verziót.
Ha egyszer kiadják egyáltalán.
Ha egyszer kiadják egyáltalán.
Nem valószínű, hogy be tudnál jutni, esetleg valami proxyval. És persze koreaiul is tudni kéne hozzá...
Egy OBT jó lenne.
A Smilegate nagy számban kezdett tesztereket toborozni. Most ez vagy újabb CBT-t, vagy OBT-t, vagy a játék jelentős részének átdolgozását jelenti...
Ezt sajnálattal hallom,akkor megint kamu szöveget reklámoztak.
RPG mindenkinek..... nah hadjuk,inkább csak a koreának.....
RPG mindenkinek..... nah hadjuk,inkább csak a koreának.....
Ez évben lesz valami ebből a játékból ???
Közel 4 órás CBT2 videó, ezúttal főként az eddig ritkán látott gunner kasztról, az 1. szintről kezdve.
Korábban már láthattunk részleteket a karaktergenerálásról, itt egy újabb videó róla.
12 órás stream első fele, angol kommentárral. (Új videó, nem a korábbi.)
Jaja most olvastam én is,sajnos nem valószínű hogy 2017-be megjelenjen nálunk 😞
Én arra tippelek hogy 2017-es koreai megjelenés,és majd csak 2018-ba fog elérni hozzánk,sajnos 😞
Én arra tippelek hogy 2017-es koreai megjelenés,és majd csak 2018-ba fog elérni hozzánk,sajnos 😞
Lesz valami info a G-star-on ?
Azt mondták lesz,de eddig nem jelentettek be semmit.
Valaki tud valami infot ?
Azt mondták lesz,de eddig nem jelentettek be semmit.
Valaki tud valami infot ?
12 óra hosszú koreai stream az augusztusi CBT-ről. Az első 10 percet nyugodtan át lehet ugrani, csak állítgatja a gépét, utána a városi rész is szenvedős, átléphető. Nem néztem végig, csak beletekergettem. 😊
Jó lenne ha jövőre megjelenne a Lost Ark vagy a Lineage Eternal.
Tuti vétel lesz mind 2 😊 De sajna abban kételkedem hogy jövőre megjelenjen,ahogy most halad..... max koreában... 😞
Tuti vétel lesz mind 2 😊 De sajna abban kételkedem hogy jövőre megjelenjen,ahogy most halad..... max koreában... 😞
Új, összefoglaló videó az eddigi infókról, régi és új játékmenet részletekkel.
Egy angol Lineage Eternal-nak is tudnek orulni. Remelem tenyleg lesz. B2p lesz az is?
Mert véget ért a CBT1 vasárnap (csak 5 nap volt az egész). Nem tudni még, mikor lesz a követkző menet.
Az ára sem ismert, de 99%, hogy b2p lesz. Az international kliens - ha lesz - nem lesz elérhető induláskor, talán majd egy év múlva. (A Lineage Eternal béta viszont a pletykák szerint nemzetközi lesz, angol klienssel is.)
Az ára sem ismert, de 99%, hogy b2p lesz. Az international kliens - ha lesz - nem lesz elérhető induláskor, talán majd egy év múlva. (A Lineage Eternal béta viszont a pletykák szerint nemzetközi lesz, angol klienssel is.)
Twitch-rol meg eltuntek a lost ark kozvetitesek.
Az ararol lehet mar valamit tudni? b2p lesz vagy havidijas?