1104
Tankos játék webes felületen
  • Koridor
    Ha már szóba került a prém tank, szerintetek melyik lesz a nyerö T8-as prém tank?
  • twi452
    meglett a 88as a vk-ra ;) így azért elég jó már
    előbb egy 3001p-t le akartam lökni a hegyről vele xD
    lendületből neki de gyakorlatilag az oldalára állítottam csak és full hp-ról egy lövéssel szétrobbant az egész alulról :D
  • Dewri
    Troll Vk-m ellen Object 701 prémcsi tier8. 3500 hp, oldalról 170 test, üsd meg 89 pennel. Valószínűleg volt esélyünk... Amúgy mi van itt? Valaki szakítsa már meg a monológomat...:)
  • Dewri
    Nos, ha már kilőni nem lehet a hülyéket a csapatban, tanítani még igen. KV1 beállt mögém, nem tudtam tolatni, maradt 400 hp-m VK-val. Na, megkerültem és keresztben kitoltam a tűzvonalba. Hamar vége lett. Erre elkezdett sírni. Leírtam neki, hogy tanulja meg hogy nem lökdösi a másikat...:)
  • Dewri
    Aha, úgy látom a nehéztankokra ad 6x szorzót. Most mentem a T-34-el is egy győztest, de ott csak 3x számolt, míg a KV1-KV2-Vk3601-nél 6x szorzók voltak.
  • Dewri
    Mostmár tényleg megcsinálhatnák a PzIV páncél-bugot, mert nagyon kezdem unni, hogy azért halok meg állandóan, mert ez a szar 10 méterről rommá lövi a KV1-et én meg a 120 átütésemmel a kupolán kívül sehol nem tudom átlőni!!!!!! Rendszeresen!!!!! Se oldalt, se szembe, pedig kemény 50 mm a tornya és szinte függőleges, a teste is csak 80, oldalról még ennyi sincs sehol, lazán kéne bárhol vinni KV1-el!!!!! Már előre rettegek ha van egy szembe, mert a KV1-KV2-VK3601 triómmal képtelenség megütni!! Ezzel is foglalkozhatnának olyan serényen, mint a büntetés kiosztással a karácsonyi incidensért......
  • Dewri
    Eh, ez is egyre wotosabb. El van döntve egy-egy meccs előre. Amikor 10ből 8x nem ütsz át semmit sehol, akkor lehet tudni hogy úgyis mindegy... Az a 8ezres kör biztos megdobta a statot, most vagy 10 kör bukta következik... VÉLETLENÜL...
  • Dewri
    Az MM hozza a formáját. Ismét vadászok a heavyk ellen. Mondani se kell kinek az oldalán voltak a heavyk.... Az már csak apróság, hogy náluk ott volt egy ötös hatos szakasz...Továbbra se értem miért jó nulla páncélos, feleakkora életerős szarokat küldeni nehéztankok ellen...

Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.12.26. 17:41:57
  • Dewri
    Az más. Akkor nem szóltam... Amúgy ma 6x szorzó van? Mert győzelemre most adott 6x szorzót Vk-ra, 8800 xp lett így a kör...

• TTSS
    Nem nagyon játszom a játékkal, 150-180k-m volt, de a tegnapi akcióból csináltam 3,8millt és hagytam a rakiban 100 javítót. Mára 54, igen ötvennégy! silver maradt az accomon (a raktárhoz nem nyúltak). XD Szóval a kisebb hasznot is visszavették...
  • Dewri
    Szerintem csak azoktól vontak, akiknél még volt a garázsban 10 milliónyi vagy afölötti pénz. Mert nekem még mindig megvan a 2,6 millám, ennyit hagytam, miután vásárolgattam. Vagy ilyen lassan találnak rá a csíterekre és én még ezután következem...
  • Gottfried
    Elmennek ezek a tetves kurva anyjukba!! Volt már másfél millám a KV4-re félretéve. Mivel 11-et szereztem hozzá,kettőt elköltöttem. Most maradt 64 ezer kreditem. Én neki nem állok még egyszer gyűjtögetni.Most fejeztem be a játékot. Nyomorék kommunista orosz megoldás ez megint.
  • twi452
    most én is mentem végre egy jó kört
    felraktam a vk-ra is a trollágyút.. az a helyzet h ezen jól működik :D
    előző körben tigris kettőt ütöttem szemből, nem forgatta be a hülye csak sajnos ugye ő egy picit több hp-val gazdálkodhatott mint én :)

ez meg.. csak tetszett :D
  • twi452
    viszont már emlékszem miért gyűlöltem a wot-ot :D
    ez a tank fejlesztgetés.. végigszopni 100 meg 100 csatát csak azért h használható állapotra hozd a hülye tankot, odáig meg csak szenvedés az egész és nem kikapcsolódás, rosszabb mintha melózna az ember :D
  • twi452
    fb-ról

[Announcement] Consecutive Login Event has been canceled.
    Dear all,
    Currently, there exists a problem on Consecutive Login Event, thus we are sorry to inform that the event has been canceled. We will release it again when we solve the problem. Also, we will send you all a gift as compensation after next maintenance. Hope you can understand.
    Moreover, we noticed that some players obtained a lot silver from the bug of Consecutive Login Event. To maintain the fairness in server, we will deduct the silver of relevant players. Thanks for understanding.
    Best regards,
    GWT Team
  • Dewri
    Pánikszerűen vettem gyorsan egy JagdPzIV-et. Ráraktam a 105 mm trollágyút. Rögtön az első kör hetes-nyolcas mezőny ellen, SU101, Ferdinánd, Tiger2, TigerP, Tiger ellenfelek. Sűrű anyázások közepette bentmaradtam (így utólag magam sem értem miért, ilyenkor mindig ki szoktam lépni...), elrejtőztem a bokorban. Ezek egy kupacban dugdosták a tankjukat a sarkon. Szerencsére a mi kemény tankjaink is odajöttek lődözni őket, így én a háttérből tudtam célozgatni. Kupolalövés minden nagy dögre. És mindegyiket rommá lőttem!!!! Én lepődtem meg a legjobban, mikor a Ferdinándba egymás után toltam a 600-as lövéseket!!!!!! A saját KV4 annyira kemény volt, hogy nem bírtak vele, csak ő maradt és én, én megkerültem közben a maradékot és hátulról kiszedtem a Vk3002-t és a TigerP-t, mindezt 42 hp-val! Remélem a többi kör is ilyen lesz ezzel a td-vel!!!! Kár hogy nem vettem videóra...

• twi452
    én bent hagytam 1 milliót, innen indultam tegnap a többit elköltöttem erre arra
    eladható cuccokban van kb 6-7misi a raktárban :)
    eddig még nem nyúltak hozzá
  • Terawatt
    Te lelkeden szárad. /nincs miért elnézést kérned :D / Aki megszedte magát az jól járt, aki épp tier 7-8ra gyűjtött beszopta, de nem behozhatatlan.
  • Angelus1991ster
    Most nézem - 6,42 millió. Mindenkitől elnézést kérek. egy napot erre csesztünk el.

ők baszták el, 2-3 ezer játékos szám mellett karácsonykor ezt megcsinálni
    az a kredit úgyis elköltődik egyszer
    wargaming ezt nem csinálta volna meg, ( ja azért ennyire nem amatőrők )
  • Koridor
    Én is gyorsan elköltöttem a felét.
  • Terawatt
    Érdekes, én elkölteném a biztonság kedvéért. Vegyél belőle javító csomagot :D vagy nézz szét minél buksz legkevesebbet
  • Dewri
    Nekem még mindig nem aktív a karácsonyi 7 napos rész, de még megvan a maradék 6 millám...:)
  • Terawatt
    Eredetileg mennyi pénzed volt? Lehetséges, hogy nem tudták jobban megoldani valami adatbázisbeli hülyeség miatt. Szerintem emiatt ne add fel. :)
  • Trucker39
    Most raktárba kerül a játék nálam. Talán majd egyszer előveszem. Tőlem kaptak egy hatalmas mínusz pontot ezért a húzásért.
  • Terawatt
    Uhh. Könnyen jött könnyen ment akkor. Nem is értem hogy bírtad ki anélkül, hogy költs belőle. :D Első dolgom az volt pár milla után hogy vásároltam.
  • Trucker39
    2 milla? nekem 28 milla. vajon miért nincs kedvem játszani ?
  • Terawatt
    Nekem is eltűnt több mint két millió, de van accesoryban 3~ millám, ha el akarnám adni azokat.

Szerk: Hosszú távon nem lesz nyoma szerintem, hogy itt ekkora imbaság volt.
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.12.26. 12:18:15
  • Trucker39
    Sajnos én semmit nem vettem, mire megvettem volna az első eszközt, már nem tudtam, mert nem volt rá elég pénz. Kicsit el is ment a kedvem a játéktól.
  • twi452
    én sem vertem még el ilyen gyorsan 15 milliót...XD
    vettem néhány töltésgyorsítót a raktárba és stb :)
    ha megmarad jó..ha nem akkor meg így jártunk
  • Dewri
    Hát igen, mert ha már belenyúlnak, akkor állítsák vissza az eredeti pénzt. Nekem nem nyúltak hozzá, de gondolom csak idő kérdése. Gyorsan vettem is minden tankomra advanced felszerelést...
  • Trucker39
    28 millióból csináltak 34 ezret. Nem hiszem, hogy sok játékosuk marad ilyen fapados megoldás miatt. Ha hibáztak, azt el kell ismerni, de paraszt módon vissza venni, még esetleg azt is ami még szabályosan járt is volna, az nagyon nagy hiba a szememben.

Ennyi volt:

Ennyi lett:

• Trucker39
    Vissza is vették az összeszedett silvert.
  • twi452
    úgylátom akkor megint kiszedték
    reggel már volt egyszer, biztos még hegesztenek rajta valamit :D
  • Dewri
    Nekem továbbra se aktív a 7 napos rész, nincs ilyen gomb a karácsonyi résznél, csak a 2 gold akció van ott...
  • Terawatt
    SODosok fosni fogják az arany lőszert.
  • twi452
    én nem panaszkodom elfogadom a karácsonyi ajándékot :D
    nem kérdezem kitől van vagy honnan csak elteszem xD
  • Trucker39
    Ha végig hagyták volna a hibás belogolásból származó bevételt, akkor ők adták volna az összes tankos játék közül a legnagyobb karácsonyi ajándékot. Sajnos valamelyik admin magához tért a pulykazabálás után és ránézett a szerverre, hogy mi újság van. Gondolom, egyből kitört a pánik, hogy az aranytojást tojó tyúk, ingyen adja az aranyat (na jó, egyenlőre csak az ezüstöt adta ingyen).
  • Trucker39
    Úgy tudom, igen. Ez havonta resetelődik.
  • Angelus1991ster
    Nekem is, de további hónapokban is lesz ilyen? havi ingyen 100 gold?
    Lassan összejön a P40 vagy az E-10.
  • Trucker39
    Nekem meg meg lett a 26 napi bejelentkezés.

3 nap VIP