Ground War: Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terawatt
Fast training-nek csak én nem igazán látom hasznát? Ugyan úgy 100 valamennyi xp körül kapok max meccsenként ami hozzá adódik a legénység xpjéhez.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Terawatt
:DDDDD erre már csak ezt lehet mondani.

Hát igen, elég beteg. Én meg most mentem egy hatos kört. Nálunk a top egy Tigris, vele szakaszban egy KV1s és egy M2... Ez már gyanús volt... Szemben 2 KV1s, Su100, nincs szakasz. Én a VK-val. Természetesen bukta lett, a Tigris 275-öt sebzett, ennyire volt pro. HETES SZINTEN, HATOSOK ELLEN, KV1S SZAKASZBAN!!!!!!!!!!! És megint az én csapatomban. Egyszerűen nem értem hogy miért mindig az én csapatom a fos. Valami algoritmus osztja ezt be a nevem alapján, vagy mi?????????????
az érthetetlen pofátlanság netovábbja :D

még a nem szakaszban lévő 6-ost is oda rakja xD
miért nem tudnak olyan játékot csinálni amiben valami alap dolog nincs elkúrva rettenetesen
Koridor
Nem.

Trucker39
Engem be engedett most Crome alatt is az FB-s acc-ra.

én nem is találok ilyet :D
persze simán lehet h csak vak vagyok :)
Terawatt
Lehet, de akkor miért van feldobva nekünk is? :P

Gottfried
Azért ez még a KV1s-el is ritka. 4 db t7 volt a csapatokban,mégis a hatossal kellett lehozni a csatát. Szeretem ezt a vasat,talán még jobban mint a KV1-et vagy a stugot,pedig azok is eredményesek.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

az csak az orosz kliensnél van vagy nem?
Terawatt
Más: Ez a micro client nektek letöltődik? :D

Terawatt
Cool. Mentem is párat szakaszban, bátyám elkezdte és tier 4ben jár, kv-1et ajánlottam neki azt mentünk arattunk. Hetzerel egyik körben 6 killem volt, úgy hogy top tank voltam. Tiszta ovoda nehézség, de ugyan ez igaz bármelyik troll gunos tankra ha top tierben jár. Lövely :D

Koridor
Akkor Chrom-on és Opera-n át nem megy, de IE-n és Firefox-on igen. Hmm.. érdekes.

Nekem működik facéról, Firefox-al. A weboldaluk nálam is sima t1 tankokkal indít, pedig régen onnan is belépett a facén keresztül.
Gottfried
Köszi!!!! Úgy megy nekem is :)

Koridor
Az IE-n beengedett.

Terawatt
Internet explorerrel beengedett facen keresztül. Próbáljátok ki. /eredetileg chromeon próbáltam/
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.12.24. 20:02:05

Koridor
Van már két T5-ös tankom nem fogom ujra kezdeni inkább hagyom a francba.

Gottfried
Te csináltad jól.Én nem akartam otthagyni a három t5 tankot,most meg már hogy kiszenvedtem a KV3-at és lassan meglesz a KV4,nem kezdem újra.Ha ilyen balfaszok hogy nem lehet belépni a saját accomra,holott a pecs előtt lehetett és ezért egyből a pecs után reklamáltak is,akkor hagyom a francba az egészet.
Hihetetlen hogy ennyire amatőr banda legyen,vagy ami még rosszabb,ennyire leszarják a játékosaikat. :(

nem, én regeltem egy sima profilt
még korábban láttam h ilyen szopások vannak úgyhogy hagytam a facebook-os profilomat és beregeltem egy simát inkább :D
azóta onnan játszom gond nélkül :)
Gottfried
Egyszer tudnának valamit úgy megcsinálni hogy ne csak a méreg legyen vele.A weboldalon be tudok lépni de csak egy új accal,3 fasza t1 tankkal. A sajátomra úgy már a legutóbbi pecs óta nem enged be,pedig előtte simán be tudtam úgy is lépni. A faceen keresztül meg nem tölti be.Fasza kis karácsonyi akció.Ha nem szenteste lenne,nagyon csúnyát írnék.......

Koridor
A faces profillal?

én a sima weboldalukon http://www.gamebox.com/tanks/

már láttam t-34 100-at előző körben... ő is kapott a trollpz-től szeretetcsomagot
eddigi messze legdurvább köröm, IS-t is meg tudtam küldeni ap-vel aztán HE-vel befejeztem az értetlenkedőt szemből :D

Terawatt
PFf nem mondjátok komolyan? *felborítja az asztalt* :D

Gottfried
Engem sem enged be.Egy darabig tölt,aztán megáll. :(

Koridor
Ti hol játszotok? Én a facen akarok belépni de nem enged.

Ja. Most szembesültem vele, mikor pörgettem volna. Eh...
hát...
a roulett pénzes keményen..ahogy az életben :D

300 gold egy pörgetés..illetve az első az akciós az 150 arany
vagy 150000 ezüst de azt csak akkor veheted meg ha legalább pro I az account..
Nem rossz hogy 2 helyen is tankot ad. Nyertél már valami értelmeset rajta? Más játékban is van hasonló rulettszerű pörgetős napi ajándékosztás, de ott szinte soha nem ad semmi jót, mindig csak a legkisebb valamit. VÉLETLENÜL persze...
Trucker39
Rulett? Szerintem olyan lesz mint az orosz szerveren.

Dear all,
To maintain the server stability and update the new contents, the server has been closed, and it may last for 1.5 - 2 hours. Please get ready and tell other players.
Thanks for understanding.

ezt írták ki 50 perccel ezelőtt úgyhogy még egy-másfél óra aztán kiderül a rulettezés :D

én ma azért le tudtam nyomni pár trollos pz4 kört, úgyis kaptam valami küldetésre egy nap vip-et
hát rohamosan megnőttek a statisztikáim a pz4 miatt :D
Terawatt
Jaja. Kíváncsi leszek erre a rulettes játékra, hogy mennyit lehet pörgetni. Remélem nem napi 1 alkalomra lesz szűkítve, hanem inkább játssz 5 nyertes meccset (hasra ütöttem).

Trucker39
Mire oda keveredtem, hogy kicsit még játsszak, szerver karbantartás. Nekem mára ennyi is volt a tankozásból akkor.

Most van a karbi az oldalon ha jól látom.
Koridor
Még nem tudom hogy med vagy heavy, valoszinü heavy. Kár hogy nincs T29-es.

Trucker39
Oroszt már régen tanultam, beszéltem. A premium tank kap szorzót ezüst farmolásra igen.

Korridor: Ha med ág végig akkor van egy med képesség, szerintem azt először.

(Sok a munka a konyhában, alig jutok gép elé. )
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.12.24. 16:23:27

Terawatt
Ezzel elvileg majd jól lehet pénzt farmolni nem? Ha már prém tank akkor illene neki. Fordíts plz <#idiota>

Koridor
Az M4-es ágnak milyen plusz képpeséget kéne fejleszteni a legénységnek?

Trucker39
Tessék addig megnézni.

http://www.youtube.com/embed/G-Kbz-8FroQ

de ha mindenki ezekkel fog menni akkor nem lesz más :D
Hát az MM-et elnézve én erősen esélyesnek tartom, hogy a KV1 ellen jön majd vagy 3 ilyen csoda...
egymás ellen fognak menni úgyhogy nem gond :D
A T-34-100-at meg lehet nézni a boltban az aranytankok között. Hetes szint. Az ágyúja 232/383 értékű, nem is rossz! Kevesebb mint 10 sec a töltése, viszont 7,5 sec a szűkülés. Kellemetlenebb lesz szerintem mint az M4-ek...
Lehet hogy már lejöttek a légkörbe...:) Poénnak jó lesz, a pajzsok bírják egy darabig, bár lényegében helyben állva lövik halomra egymást... Viszont jól néz ki. Az Armored Warfare után, ami ugyanaz a wot klón, mint a Ground War, csak modern tankokkal, ez kisebb csalódás. Még a World of Warshipre lennék kíváncsi, de már arra is azt írták, hogy tengeri wot...
Trucker39
Nos, nem egészen értettem a koncepciót. Hol az űr ? Legfeljebb a fejekben. Böszme csatahajók kergetik egymást föld közelben , sziklák között. Miért? Miért nem magasabban, miért nem az űrben? Ja, olyan már van millió meg egy darab. Szerintem erre kár az erőforrást elpazarolni. Nem bántásból mondom, de ennek nagyon kevés értelme lesz szerintem.

OFF

Jövőre érkezik a WoT az űrben...:)

Dreadnought
Trucker39
Szerinted ezzel a legénységgel, meg felszereléssel mit tud az enyém ? <#awink>

Nem véletlenül ezzel farmolok. T8-ra nincs pénz.

Fene, visszavették 3ra a 3x szorzót... Gondolom az event végén minden tele lesz a T-34-100 tankkal, remélem ér is valamit, gondolom 100 mm ágyúja van.
na én meg beváltottam a régi 1 hetes gold sherman ajándékot nehogy lenyúlják ezzel az új egy hetes belépegetőssel :D
olyan op tetü szemét amilyennek mindig is gondoltam :D
első köröm vele egy vk-t majdnem teljesen és egy fél kv-1st is lebontottam a végén :D
Trucker39
Közben látom, indul a karácsony.

Akciók!!!