1104
Tankos játék webes felületen
  • twi452
    szemből a kv-2 alap troll ágyúval kétszer átlőtte a t7-es M6-ot
    ennyi is voltam ugye mert az több mint 2500 dmg
    ennyit a nem orosz tankokról..

5400at sebzett a végére az a szar... alap tank
    menjenek a csába :D
    nekem még vagy 50 kör ilyen tempóban mire lesz rendes ágyúm :D
    Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.12.30. 10:51:57
  • twi452
    9 körül asszem
  • Koridor
    Mikor van napváltás a szerveren?
  • Gottfried
    A 122-essel lesz egy állat az a tank.Addig csak "használható". Amikor 800-at beleversz egy tigrisbe szemből,az azért már elrettentő tud lenni. :)
  • Dewri
    Aztán a második kör az új 85 mm ágyúval már kinézett valahogy, bár szoros volt, mert ketten maradtam egy prémium M4-el és az mindig kétesélyes: vagy egy autista vezeti (90%), vagy normális tanker (5%), a maradékban afk... Most bejött, normális, bár kissé túl óvatos arc volt vele, így végig tudtuk lőni az ellent. A KV1s sokat kapott, mégse tudták 1000 hp alá lőni. Remélem ez még tud majd ennél is jobb lenni a nagyobb toronnyal.:)

• Dewri
    Megvan a KV1s. Első tapasztalatom vele, hogy meglepően jó pattog! Alapágyú természetesen nevetséges, lényegében csak dísz a tornyon, de pár kör alatt kiszenvedtem a 120as átütésű ágyút, mert volt némi free xp a lánctalpra. Ezt rögtön első körben nem tudtam kipróbálni, mert MIND a 7 ellenfél velem szemben érkezett meg (újabb véletlen nyilván, kár hogy 10ből 8x ez van, mindegy merre indulok...) és a mellettem 5 méterre kempelő M6, KV1 (mert a nehéztank azért van, hogy az első bokorban üldögéljen, ezért is lett kitalálva, én magam is ezért játszom tankos játékkal, mert ettől lesz élmény...) elnézte ahogy rommá lőnek 5 méterre tőlük... Meglepő módon bukta lett a csata, nem is értem miért...
  • Dewri
    Ja, Sherman ma, (azaz már tegnap) hétfőn ismét tier5 ellen, szórványosan tier6 ellen ment. Semmi 5ből 4 tier7... De ez csak összeesküvés ugye...
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.12.30. 01:09:20
  • Dewri
    Ma sikerült végre ötös szakaszban menni. Hát egész más azért a fíling! Rögtön nyertük a meccsek 80%-át simán. Általában a 2 nem szakaszos halt csak meg a végére... Sokkal jobb úgy játszani, hogy egymást támogatjuk, fedezzük, megy a spotolás, egy célra tüzelünk. Még erősebb ellenfeleket is legyőztünk így. És dőlt a tépé, a Sherman 0-ról 35ezernél jár és 39ezer valamennyi az M6, szóval nem sok kell hozzá. Igaz hogy ez kb 6 órányi játék gyümölcse volt...:) Remélem összejön még párszor ilyen ötös "tím", ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki ha van rá módja!!
  • Gottfried
    Olyan lag van már megint hogy teljesen játszhatatlan :(

• Terawatt
    T4 Hetzer , 10k dmg és 11 kill arcade mode.
  • twi452
    ez ilyen..:)
  • noharka
    Érdekes MM Tier 5 vs. Tier 7

• twi452
    harmadik köröm vele..
    itt azért elmorogtam egy k..va .nyátokat :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

is-4 persze mint a kés a vajban :D
  • twi452
    megvan a pénznyelő..:D
    azért a másfél milás felszerelések nem piskóták..amikor az egész tank került 1.6-ba :)

• twi452
    előbb volt egy brummbar a csapatomban
    végig 1000 felett sebzett mindenkit
    szegény vk-t egy lövéssel kicsapta

ezért a legundorítóbb dolog ez a gold ammo-s gyökérség egy hp alapú játékban
    nem kell skill semmi, gyakorlatilag mindegy hol lövi meg elpusztul minden
  • twi452
    fent a kupolán és oldalról/hátulról simán üthető ez is
    amíg játszottam a sráccal szakaszban néha belefutottunk ebbe h simán kilőtték szemből úgyhogy ez se legyőzhetetlen :)
    de az esetek többségében működött az a taktika h ő ment fogta a lövéseket mi meg lőttünk mindenit aki tudtunk mögötte :D

viszont lejárt az ajándék vip.. lehet h most ez az utolsó tizen párezer annyi ideig fog tartani mint az első 40 :D
    Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.12.29. 13:02:09
  • Gottfried
    Hát arra én is mert a KV3-at mindjárt eladom,a tigris meg nem győzött meg,így kellene valami jó hetes.Ellenfélnek elég kemény.
  • Dewri
    Az már tényleg nem sok! Majd kíváncsi leszek mik a tapasztalatok a hetesről!
  • Terawatt
    Rouletten kétszer húztam pénzt, kétszer xp-t és 1x smoke bombot...Valaki járt több sikerrel? :)
  • twi452
    még egy pici kell..:)

amúgy így a rendes ágyúval lehet azért xp-t szerezni de egyáltalán nincs egy szinten a kv-kkal vagy akár a vk-val sem az M6

olyan mint egy td, addig jó amíg nem rád lőnek, ha így sikerül menni akkor nincs gond :)

ha leláncolnak akkor kb vége
    fél percig egyhelyben állni úgy h a fél tankod kilóg ugye mert szar helyen van a torony és nem pattan semmi róla

kv-2 az alap troll ágyúval hajszál híján egylövésez mert az is simán átlő bármikor, kv-1sek meg 800at ütnek ugye nekik is két lövés a tank
    én meg 400akat max és ezekről a szemetkről azért tud pattanni is :)

úgyhogy lehet vele játszani de nagyon ritkán élvezetes az M6, a 90es ágyúig meg hajhullós
  • twi452
    hű én meg felkerültem a 760. helyre a semmiből :)
    látszik h elkezdtem a népszerűbb tankokkal játszani :D
  • Dewri
    A Tigrisnek szerencsét hozott a 13-as szám. A tizenharmadik csatát mentem vele, pont videóztam is, így sikerült megörökíteni ezt a hihetetlen ütközetet! Ilyen idén már nem lesz többet szerintem... Nem kell valami világszenzációs látványosságra gondolni, mindössze ez az első olyan csatám a Tigrissel, amikor végre 3ezer fölött tudtam sebezni, túléltem és nyertük is!! Mivel a Tigrissel ez lényegében csodaszámba megy, ezért nagyon örültem neki! Az első 8.8 ágyú van rajta, a 132 átütésű és még kistornyos. Végre kiélhettem bosszúmat a rettegett hetes M6 tankon, oldalt volt a tornya, adtam is neki gazdagon...:)

• Dewri
    Na, jött ellenünk egy T28 PT, az a nyolcas amcsi td. Szakaszban voltunk, én JPzIV, haver KV1S, de csak a 85 mm ágyúval, ott tart, 120 pen. És 2x is belevágott 300-at a T28-ba szemből, alul a kötényt lőtte nem is túl közelről!! Szóval itt legalább megadják a lehetőséget a különben teljesen elpusztíthatatlan tankok ellen is, mert a 305 front ellen senkinek nem lett volna semmi esélye hatos, de még nyolcas szinten sem, így viszont, hogy 120 pen átcsapja, lehet izgulni (wotban a 305 frontos T95 egymaga ledarált vagy 6 tankot szemből, csak az arty tudta bántani...). Persze amikor majd én ülök benne, csúnyán anyázni fogok mikor a 120 penes szarok átcsapják a 305 frontomat...:)
  • Dewri
    Én a T18-at használom nyugtatónak...:) Nem 100%-ot akarok, de olyat el tudnék viselni, hogy mondjuk fele-fele arányban legyen szemét és jó csapatom, ne zsinórban 8-9x fosadék... Csak ennyi. Ez akkora kérés? A win arányom azért volt olyan jó, mert tier6-ig le lehetett hozni egyedül is a meccseket egy jó tankkal, jó ágyúval akkor is, ha mindenki hülye volt a csapatban. De most a tier7 erre már alkalmatlan, mert itt a legbénább ellenfél is belém csap 500 sebzést minimum. Itt ha mindenki hülye (ÉS MINDIG AZOK!!!!), már nem tudok nyerni, mert nincs az a tank, akkora hp, ami kibírja hogy egyszerre lőnek 4-5-6 helyről 500-as sebzésekkel... Az egy dolog, hogy a statom zuhanórepülésbe kezd majd ettől, de az egész játéktól is elmegy a kedvem, ha minden egyes kör bukta, függetlenül attól hogyan játszok, mert egyedül játszok. Ott a Tigris szakaszról szóló sírásom. Az is egy tökéletes példa hogy mi a fő problémám... No mindegy, úgyse fog változni semmi, majd igyekszem kevesebbet sírni ide...:)
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.12.28. 22:14:32
  • twi452
    nekem meg közben már az egyharmada megvan a bucifejű M6-nak :)
    azért most h mentem pár kört a sráccal szakaszban láttam h gyilkolják a tapasztaltabbak
    közelről nagyon könnyen ennek is a kupolát lehet lőni simán a feje tetején és oldalról is simán átlőhető
  • Gottfried
    Szerintem te szeretsz sírni. :D

Mivel állandóan panaszkodsz,megnéztem a statodat.Most aztán tényleg nem értem hogy mi a gondod.64,8% a wined,ani nagyon jó eredmény ha egyedül játszol.Milyen mm-et szeretnél,hogy 100% legyen?
    Íme:

Utoljára szerkesztette: Gottfried, 2014.12.28. 15:54:33
  • Gottfried
    Ja,amikor veszítesz,a győztes csapatot miért nem szopatja? Elvileg ugyanannyian veszítenek mint ahányan nyernek.Szóval hol van itt az összeesküvés????
  • Gottfried
    Szerinted téged direk kipécéztek hogy szívassanak? Egyszerűen rossz szériád van.Egy időben ruletteztem,egyszer 16x jött ki a fekete egymás után.Mindenki pakolta a pirosra a végén,mert nem hitték el hogy még mindig fekete lesz.Ráadásul ez nem gép volt hanem élőben.Ilyen a véletlen.

Egyébként nem hiszem hogy a teljesítmény alapján ad ellenfeleket mert nekem a KV1s-el 300+ csatával még mindig 71% a winem,full randomban,teljesen egyedül.Egy csatát sem mentem szakaszban.Többnyire t6 csatákba rak de a t7-8 is játszható vele.Ha valamivel úgy érzem hogy szopóágra kerültem,átülök ebbe a vasba és percek alatt lenyugszom. Csak ajánlani tudom neked is.Farmtanknak is kiváló ilyen win aránnyal. :)
    Egy hetes és egy nyolcas csata az elmúlt percekből.(a top tankjaink szégyene hogy nekem kellett 6000-ret sebeznem)

• Dewri
    Na még egy kis cry... Vasárnap nem játszom. Harmadik vasárnap telik el extra szemét MM-el. Ez már nyilvánvalóan nem véletlen. A Sherman egész héten még hatossal is alig találkozik. Most 5ből 4 csatában hetesek jönnek. Ennyit erről. A Tigrissel tegnap még tudtam nyerni néha, ma semmit... Mi változott? A tankok ugyanazok, én is, tehát itt is a játékba nyúlnak bele, ahogy a wotnál is ugyanez van a hétvégi akcióknál. Folyamatosan azért veszíteni, mert a készítők direkt keresztbetesznek nem ugyanaz, mint azért veszíteni mert valamit rosszul csinálok. Így pedig nem játszok, mert semmi nem rajtam múlik. Napról napra közelít a "színvonal" a wothoz. Kár, jó játék is lehetett volna ebből...
  • twi452
    na nekem most reggel nagy mákom lett az m6-al

első 3szoros csatában volt a csapatban egy 7es m6
    ott állt mellettem mondtam neki rögtön h hello nagytesó :D
    aztán végig mentem vele és csipegettem rendesen mindenbe, a végére kifogyott a lőszer is
    ő meg állta a sarat nem nagyon sebezték :D
    4k-s exp-es kör a végén pff

aztán szakasz felkérés tőle és lenyomtuk ugyanígy a többi 3szoros meccsemet.. most már megvan a 90mm-s ágyú is aztán dumáltunk és majd jön később fel megint és segít kihúzni a nagy dögöt :D

• Gottfried
    A KV4-el játszott már valaki? Használható valamire vagy a lassúsága miatt ugyanolyan vacak mint a KV3?
  • Gottfried
    Nálam is előfordul ez elég gyakran de azért t6-ig a 60-70% win még simánmegy a KV1s-el és a VK3601-el is. T5-ben szintén megvan a 60-70% szinte mindennel amivel mentem.
    T7 viszont már nekem sem megy.Igaz eddig csak a KV3-al mentem de azzal úgy 50% körül vagyok. Ebben igazad van,itt már nem lehet egyedül kompenzálni a hülye csapatot,főleg ha t8-9 is jön szembe.Alig várom hogy eladhassam. T7-ben ellenfélnek talán az amcsi heayv tűnik a legkeményebbnek.Lehet hogy a tigris helyett arra megyek majd.
  • Terawatt
    Kezdem úgy érezni, hogy tele van a fórum már a cry-al.
  • Dewri
    Hatodik kör zsinórban bukta JagdPzIV-el. Saját tier mindegyik, majdnem mindegyik nullás, max 7-2 környéke. Ez már erősen wot szint... Úgy látszik ilyenkor éjjel már nincs sok értelme játszani, még annyi se mint nappal...
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.12.28. 02:34:18
  • Dewri
    Erről beszélek. Végre nálam volt egy négyes szakasz, benne 3 db Tigris, szemben egy szakasz, 2 IS. Na, ez majd jó lesz. Körbementem JagdPzIV-el. Az út felénél elkezdték sorjázni a Tigriseket!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mire odaértem, én voltam az egyetlen élő ember, az eredmény 6-0!!!!!!!!!!!!!!!!! Kiszedtem egy Kv1s-t, aztán jött egy FULLOS Tigris, majd egy FULLOS IS hátulról kiszedett!!!! Három Tigris szakaszban még csak nem is sebzett semmit az ellenfélen!!!!!!!!! És ezek megint nálam voltak, nem szemben!!!!!!!!!!!! És éjjel kettőkor!!!!!!! Ilyen a világon nincs!!!!!!:(

Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.12.28. 02:27:04
  • Dewri
    Továbbra se értem. Mi alapján ad az MM folyamatosan nekem retardáltakat????? 3 kört mentem, mindhárom bukta, saját tier, közel azonos erőviszonyok. Csak éppen nálam a hülyék, náluk a pro-k. MINDEN csatában!!!!! Statfüggő? Ennyire nem vagyok jó szerintem. Akkor miért???????
  • Dewri
    A Pz4 mindent átüt, a Tigrist is szemből alul...
  • twi452
    nem fogod szeretni az m6-ot :D
    most beforgatva seggel kibújva pz4 szemből oldalról troll ap-val átküldött xD
    ha fedezékben leláncolnak akkor fél órát ott ácsorogsz úgyhogy a tank kilóg picit te viszont nem tudsz lőni mert szinte középen van a torony.. ők meg sebeznek ha kicsit is de a lánc lövésekkel is :D
    úgyhogy ez is csak egy nagy nagy lassú szopás eddig :D
  • Dewri
    Eh, hetes szint már tényleg esélytelen. Eddig még nagyon véres harcok árán le lehetett hozni a meccsek egy részét a klasszikus 7 vs 1 felállásban. De itt ahol alaphangon 500at sebeznek a szembejövők, nálunk a 2 legnagyobb afk, a meccs végére egyedül maradok egy feles Tigrissel a fullos KV3 és IS ellen, akik jóval nagyobbat ütnek mint a Tigris, ez így már nem fog menni. Itt tényleg szakasz vagy semmi...
  • Dewri
    Shermannél ismét megtapasztaltam az ágyú és az MM összefüggéseit. Fölraktam a 76 mm topágyút, ellenfélnek egyből hetesek (IS, Párduc). Visszaraktam a 75 mm alapágyút, ellenfél: tier5, top tank egy Sherman... Úgyhogy marad ez.