1104
Tankos játék webes felületen
-
#264 A weboldalas nekem sem megy. Azzal ma sikerült valamit elbarmolniuk. Az FB-s módon viszont beengedett. -
#263 Mi az istent csináltak ezek a szerencsétlenek??
Egyszerűen nem tudok belépni a saját accomba. Eddig mindig simán ment. Most meg belépek az oldalra és bármit csinálok,egy új accra rak be,anonymus ******** névvel,fasza 3 db. t1 tankkal.Ha facen keresztül lépek be,akkor is. Járt már így valaki? -
twi452 #262 Én is kipróbáltam mondjuk telefonon(nexus 5)
Ezen szépen fut 40 fpsel 1080p-ben és jól is néz ki de ez a mobilos tapijoy irányítás nem az én műfajom :D
igaz h van auto aim ami ráragaszt az ellenre de inkább hagytam egy kör után mert nem volt kényelmes számomra
-
#261 Közben feltelepítettem a táblagépre a Blitz-t. Nos, nem az én gépemre való. Max 10 FPS-t tudott rajta. A traininget végigszenvedtem, szó szerint, mert szerintem borzalmas tankot így irányítani. Törölve is lesz a gépről. -
#260 Nem tudom, már kiléptem onnan is, meg a klánból is. A sok laggolás meg javítgatás miatt jelenleg az orosz szerveren játszom, klienssel. 60-90 ping, 90-120 FPS, 2-4000 játékos. Vissza szeretnék majd menni az amerikai szerverre, csak most elég problémás nálam. Ilyen 3000 (ezer) a ping elég gyakran, úgy meg nem annyira jó játszani.
A mobilos, táblagépes játék meg szerintem érdekességnek jó, de célozni csak egérrel lehet szerintem megfelelően. Majd ha bírja a táblagépem és nem fizetős teszek vele egy próbát. -
#259 off
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: ximix, 2014.12.04. 23:37:48 -
Dewri #258 Milyen a facebook csoport oldala? Oda írnak a népek? Ahogy látom 9 tag van bent, az nem a teljes klán... -
#257 El adtam a Stug III-t, már nem szeretném vissza venni. Mindent kifejlesztettem vele, amit lehetett. A Brummbar meg azért esélytele, mert csak HE lőszere van, meg HEAT. He lőszer nem sebez, HEAT lőszer meg aranyba kerül. Inkább elindultam a JPzIV úton és majd meglátjuk. Es sem annyira jó, mert még M3Lee is kilőtt délután szemből természetesen. Szóval ez sem könnyű, de próbálok két német tankot felváltva, így azért el lehet lenni. -
Dewri #256 Hát neked aztán van türelmed úgy látom. Én egyedül csak kínlódok a Stuggal, mert 6 agyhalottal nem tudok legyőzni 7 ellenfelet (amiből 2 általában már tier6), kevés hozzá a hp és a sebzés... Így meg alig jön az xp + elmegy a kedvem is 4-5 kör után, mikor folyamatosan a kempelő/mellélövő idióták miatt úszik el a meccs, miközben én a vadásszal elöl aprítok 3 ellenfelet. Az imént pl "körbeszaladgáltam" egy KV-1-et, közben lőttem, de kiszedett egy Marder. Nekem kell STUGGAL körbeszaladgálni egy heavyt!!!!!! Szóval próbáld meg nyugodtan a Brummbart, menni fog az is!:)
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.12.03. 19:21:59 -
#255 Igen, kifogom sajnos hagyni a Sturmot, mert embertelen vállalkozás lenne kihúzni. Inkább a könnyebb utat választom.
Erre indultam tovább:
-
Dewri #254 Ja, itt trollágyúk ilyenek. A T18-ra is ráraktam a trollt, mert 580 sebzést ír rá, de lényegében mindig 200-240 körül sebez és nem is repesszel, annyit meg tud a nagyobb átütésű másik ágyú is, tehát inkább azt használom. Bár érdekes módon a Hetzer és a Stug 10,5 ágyúja jól sebzett. A KV-2 vajon milyen lesz majd? Hát igen, akkor nem nagyon éri meg a Brummbar, vagy át kell valahogy kínlódni, esetleg annyi szabad tépét gyártani mással, hogy ki tudd hagyni, de az embertelen munka... Gondolom a Sturmtigert te is megnéznéd azért.:) -
#253 Ja 185 átütés a GOLD ammonak van. szerinted veszek hozzá?
A normál lőszernek meg ennyi az átlaga, de kb 10 csatából a legtöbb amit sebzett az olyan 300 dam volt egyszerre. Többször sebeztem viszont 50 (ötven) -t Így elegem lett és el is adtam.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.12.02. 23:47:11 -
Dewri #252 Hogyhogy? Az igaz, hogy HE lőszere van, de hatalmas kaliber van mellé és 155 az átütés papíron. A wotban a Hetzer 10,5 ágyúját kizárólag HE lőszerrel használtam. Itt ez nem működik ezek szerint? Jó hogy szólsz, akkor alapból a JagdpzIV felé megyek, a Jagdtiger úgyis szimpatikus...:) -
Dewri #251 Az is érdekes, hogy nekem másodpercekig kell várni a szűküléssel, mert különben egy házat nem találok el, viszont az ellenfél megérkezik, rámfordul és rögtön kilő a picsába, nem foglalkozik holmi célzással, szűküléssel pláne nem... -
twi452 #250 huhuu a sörmanóra kaptam egy plecsnit :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#249 Aki meg nem akar ide írni, de szeretne tájkozódni, esetleg kérdezni a játékkal kapcsolatosan, annak tudom ajánlani a Ground War: Tanks -HUN- FB csoportot. Igaz, ez egyben klán csoport is, de hátha érdekel valakit.
Magyar GW:T csoport -
#248 Igen, ebben a játékban sajnos ez van. magam is vissza tettem a StugIII-ra a trollgunt. Még egy ideig "boldogítom" a játékosokat, mert a Brummbar nem jött be, így ki kell fejlesztenem a JagPzIV-is. Szerintem lesz minden Tierben egy olyan tank, amit utálni fog az, aki a cső rossz oldalán áll. Én még mindig azt mondom, hogy arty mentes környezet, ennyi kellemetlenséget megér.
-
twi452 #247 ezek a trollágyús szarok azért undorítóak :D
most reggel játszottam kicsit és minden második csatában ott volt ez a 3 fős trollágyús stug 3 csapat.. semmit nem lehetett kezdeni velük mert ha egyet támadtunk a másik kettő ugye 1-1 lövéssel szedte a tankjainkat
nem volt túl szórakoztató :D -
#246 Persze,kilőhető.Én is lőttem ki a prém sörmivel de egyelőre sokan nem tudják hogy hol kell lőni és az esetek 90%-ában t5 csatába kerül. Így nagyon OP. A 80 % feletti win mindent elmond róla. Talán még az is kedvez neki hogy itt csak 7 vs 7 van,így nem kell annyit kibírnia és hozható vele a csata.Egy 4-5 fős KV1 szakasz meg egyszerűen legyőzhetetlen lehet.Szerencsére még nem találkoztam olyannal. :) -
#245 Félelmetesen rossz tank vagy TD vagy nem is tudom, micsoda. Ezen látszik számomra legelőször, hogy csak akkor lehet egy tankkal harcolni, ha hajlandó vagyok hozzá gold lőszert vásárolni. Az alap lőszere semmire sem jó. A semmi alatt azt értem, hogy szó szerint semmire.
El is adom a fenébe szerencsétlent. Nincs pénzem gold ammo-val tömni szerencsétlen tankot.
-
twi452 #244 aranyos :D
nekem még 300 xp kell a t-34hez úgyhogy azt hiszem eredményesen kihasználtam az ajándék vip-et ma :)
-
#243 No ez is meg lett.
-
twi452 #242 na ennyi volt..
felment 240-re a ping és laggol mint a kva élet.. minden este ez a szopás -
#241 A Fighting Capacity kicsit sűrűbben is frissülhetne. Kezd lemaradni a klán a többiek mögött. -
twi452 #240 igen azt én is benéztem... gyűjtögettem szépen aztán hupsz eltűnt :D
akkor a 7naposnál nem sietek beváltani a gold shermant
igazából most úgysem használnám mert csak pénzszerzésre meg max legénység fejlesztésre jó na meg egy maroknyi free exp ugye :) -
Dewri #239 A 7 napos ajándék eltűnik 7 nap után és kész. Viszont a napi bejelentkezős résznél alul a 2-5-10-stb bejelentkezésre kapott ajándékok havi szinten vannak, mert most elsején újraindult. Kár, már csak pár nap volt a 100 aranyig... -
twi452 #238 még egy kérdés
van ez a hét napos minden napra valami ajándék amiket ki lehet váltani
mi van ha mindet kiváltottad? akkor generál egy új kört vagy ez csak ilyen egy alkalmas dolog aztán annyi? :) -
twi452 #237 t-34eket nem nagyon látok, talán ötször találkoztam eddig csatában velük szinte ritkaság -
twi452 #236 amíg lehet őket sebezni addig nincs gond :) -
#235 Csak azután el ne bízd magad. Egy - két jó csata és máris két Tier-el magasabb csatában találod magad. -
twi452 #234 ezaz meglett végre a rendes ágyú is.. többe került mire eljutottam az ágyúhoz mint az egész tankot kifejleszteni a lee-ből :D
mostmár jöhetnek a tetves kv-k és társai :)
#233 Tessék? Egy játékkal játszunk? Ma is kilőtt StugIII KV-1 tankból két lövéssel. Illetve tegnap este szedett ki szintén két lövéssel PanzerIV és szintén szemből. Ma meg már mutattam képet, hogy lőttem ki én is StugIII-al KV-1-t igaz nem rám figyelt, ami nagy hiba volt. Simán szedhető szemből is a KV-1, feltétele, legalább egyszer pattanjon rólam. Ugyanúgy, mint a WoT-ban, elől és alul átviszi a trollágyú, nagyot sebez, erre bepánikol a KV-1 forgatni kezdi a tornyát mire észbe kap, már ugyan oda kapja a másikat is.
Ugyan így belefutnak a csőbe KV-1S tankkal is, csak azt már csak oldalról sebzi a trollgun. -
Dewri #232 Maximum hátulról érnek valamit ellene a trollok, akkor is főleg meglehetősen közelről, nagyon mákos lövés kell, hogy elölről sebezzem. Oldalról még 2 méterről is lepattanok róluk Stuggal és Hetzerrel is (ágyú ugyanaz). Persze torony oldalról vagy hátulról az lőhető, de messziről még a segge is pattog. Beforgatva meg garantált esélytelen meglőni.
Ami érdekes még, hogy a PzIII olyan szinten tud lepattanni, hogy az már pofátlanság, pláne, hogy papíron nem sokat ér. Ellenfélként is szenvedés, meg ha én játszom is sokat elvisel, én csodálkozok a legjobban, mikor a sokadik lövés után még mindig megvan több mint a fél hp... Vannak még ilyen csodás tankok, a SU-76 gyakran kilőhetetlen, meg a T82 is okoz meglepetést, noha ezek lényegében papírtankok, a 120-as átütés is kevés sokszor ellenük... -
twi452 #231 megint jó volt az mm :D
nálunk csak 5ös tankok ellenél ötösök és egy 7es... miért? :D
nem volt szakaszban se, semmi csak úgy magában bedobott egy 7est a tréfa kedvéért? :D persze kv-3 volt :D -
twi452 #230 az ilyet szeretem :$
kár h ritka :D
twi452 #229 én meg lekűzdöttem az m3 lee-t is hála az égnek :)
voltak vele jó csatáim és végre sebeztem rendesen a köcsögöket de azért ez nem több mint egy rohadt nagy lomha td nulla páncéllal és kevés hp-val :D
a sörminek viszont örülök, végre egy rendes tank :) -
#228 A KV-1 eset miatt nem is kellett "messze mennem. Épp összejött egy ilyen bemutató csata.
Két lövést kapott a KV-1 és 1080 sérülést szenvedett el.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.12.01. 12:24:33 -
#227 Közben tessék lájkolni. 10 ezer like és kezdődik a nagy csata.
Link
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.12.01. 12:18:26 -
#226 Csak ne jöjjön szembe egy PanzerIV vagy egy StugIII megfelelő löveggel és lőszerrel, mert akkor a KV-1 max két lövést jelent nekik. -
#225 Tudom,mentem vele pár ezer csatát. De itt egy megállíthatatlan állat.Ma 7 killel kezdtem vele,úgy hogy a csapat összesen 400-at sebzett és elhullott az első percekben.Egyelőre a legnagyobb fun a KV1 . :)