1104
Tankos játék webes felületen
-
#224 Kipróbáltam, marha jó :) -
#223 Ha ilyen Arty lenne a WoT-ban is, talán kevesebb sírás-rívás lett volna. Ez is egylövésezik gyakorlatilag bárkit, de ennek oda kell mennie céltávolságba, hogy lőni tudjon. Szó sincs műholdas nézetről, meg lövöldözésről a pálya másik végéből. Igaz, jó sok HP szorult belé és félelmetesen gyorsan tölt, illetve céloz. Nyilván nem egyesével kell oda menni hozzá kilőni, hanem mindjárt vagy 3-4 tanknak egyszerre.
Amúgy jól bemutatja a videó ennek a tanknak az erősségét és a gyengéit is.
-
#222 Bemutató videó azoknak, akik még nem próbálták ki ezt a játékot.
-
Luciferkee #221 Na igen, bár most kicsit lelombozódtam, nem tetszik, hogy T3-ban csak T4-T5 ellenfelekek ad a játék. :(
10-ből egyszer tényleg van csak T3 csata, akkor meg épp a játék lagosabb szerverére tesz! Meglátjuk! :) -
#220 Igen, vannak jó ötletek megvalósítások, ebben a játékban. Már rengeteg mindent felsoroltunk (nem kell letölteni, havonta frissíteni, ahhoz meg újabb MOD-k, roncsok érnek valamit, új, eddig nem játszható tanktípusok, egyenlőre élvezetes játékmenet) eze kívül hacsak megemlítem, hogy nincs műholdnézetes Arty és ennek ellenére jó a játékmenet, már megérte kipróbálni.
Azt nem szabad elfelejteni, hogy egyenlőre egy szerverrel üzemel (az is USA nyugati part) és csak nyílt beta fázisban van a játék.
Ez utóbbi számomra azért kissé érthetetlen, mert az orosz szerver meg lassan két éve működik és köszönik, jól megvannak. Épp tegnap néztem az ottani Ranked listát és az első helyezettnek valami 80 ezer csatája van. Gondolom, nem két nap alatt csinálta meg.
Meglátjuk, hová vezet ennek a játéknak az útja és ha tetszik én is el játszogatok rajta szívesen.
Szerk: Mondjuk lehet bene haladni, mert 10 nap alatt 650 csatánál járok és különösebben sokat nem is játszottam vele.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.30. 23:04:01 -
Dewri #219 Egyébként a KV-1 a wotban is jó volt pár verzióval ezelőtt. Szakaszban, saját tierben leöltünk mindenkit. Aztán mikor behozták az új német vadász ágat, vége lett, mint ahogy a teljes KV nehéztank vonalnak is. Nulla látótávval és lassúsággal a 400 méteres látótávok ellen, olyan ágyúk ellen amik hosszában átlőnek, nincs sok értelme már játszani velük... A Hetzer ugyanez, régen saját tierben egylövésezett mindent, +2 tier ellen is simán belevágott akármibe 100-150 sebzést. Most meg ha 50 sebzést ki tud osztani +2 tier ellen, az már nagy szó, sajátban meg ha 2 lövésből sikerül kilőni valami kis szart, az már siker. Hajdanán sorjáztuk vele a 6-9 killes köröket, most meg 3 kill alig jön össze. Mi változott? Az ágyú, páncél ugyanaz elvileg, tehát nyilvánvalóan belenyúltak a készítők... Ezért is ragadtam itt, itt még érnek valamit ezek a "klasszikusok". :) -
Luciferkee #218 Na most, hogy kicsit játszhatóbb (ping) jobban belemerültem.
Még csak az orosz ág T3-nál vagyok, de csodálatos a játék. Leköt. Nem érzem ezt már sem a WT-nél, se a WoT-nál. Itt valamiért... nemtudom.
Vicc például, hogy itt be lehet állni a "halott" tankok mögé, nincs átlövés rajtuk. (WT-ben (RB), mikor abbahagytam nem így volt). Nem tűnnek el, ottmaradnak a csata végéig. Fejlesztések tetszetősek, nem biztos, hogy a legdrágább ágyú a legjobb.
Továbbá a jelenlegi Tier-ben nem úgy tűnik, hogy hetekig kellene 1-1 modult "grindelni".
Ha megoldják ezt a lagg/server problémát, tőlem biztos kapnak valamennyi prémium előfizetést. -
#217 Majd a Brumi-nál mit szólsz 20s újratöltés, 6 sec célzás HE
-
Dewri #216 Továbbra se értem, hogy egyesek minek játszanak tankos játékkal?? Tier6 Vk3601, kifestve, ő az egyetlen hatos, mindenki más 5 és 4. Erre átmegy a pálya egyik oldalán (nem találkozott senkivel, mert az ellenfél a másik oldalon jött) és beáll foglalni. Kész. És nem érdekli, hogy foglalják a bázisunkat, nem érdekli, hogy hullik a csapat, ő csak ül a körben... Az ilyen idióta nyugodtan mehetne akármilyen más fps-be bújócskázni... -
Dewri #215 Valahogy nem olyan jó a Stug trollágyúja (105 mm), mint amikor a Hetzer használja. De néha azért elgurul a gyógyszer a Stugnál is...:)
-
Dewri #214 A töltésgyorsító majdnem egy másodpercet dob. A +100 hp-t adó cuccok is életet tudnak menteni. Célzásgyorsító talán nem kell, elég jók azok az idők. Mást még nem használtam. -
#213 Még nem nagyon. Elég sokba vannak. Ezüstöt meg inkább tankokra költöm. -
#212 Jó volt a KV1 a wotban is de hogy itt mekkora egy király az a tank. 80% win lazán megy vele.Persze gondolom ha majd több lesz a t7 csata,azért ez csökkenni fog.
Van már valakinek tapasztalata a különböző felszerelésekkel? Mit érdemes itt felrakni? -
#211 Igen. Egy-két óra időtartamban valami történik a szerverrel és gyakorlatilag játszhatatlanná válik. A Ping alig emelkedik nálam, ezért gondolom, hogy a szerveren van valami munkálat. Remélem elébb utóbb csinál majd a fejlesztő egy európai szervert is. -
Luciferkee #210 Nálatok is úgy van, hogy esténként szinte játszhatatlan? 5 csatából 3-ban olyan lagg van, hogy élvezhetetlen! :(
Esetleg tippek ellene? -
#209 Ha VIP időszak alatt vesz valaki advenced kiegészítőt azzal a VIP lejárakor vajon mi lesz ?
Mert vannak jó dolgok, de ha deaktiválódik lejárat után akkor csak pénz kidobás. -
Angelus1991ster #208 Jelenlegi alacsony játékos szám és 7vs7 valamint a +2tieres kill-ekért járó medál nem indokolja a + 2 tiert, akkor legyen ha már 15/16/18/20 vs 20/18/16/15-ös csaták vannak. -
Dewri #207 A +1 tierrel nincs semmi probléma. A gond a +2 tier, azokkal nem lehet bírni. Ma volt olyan meccsünk is, hogy nálunk csak páncélvadászok voltak, szemben meg csak tankok, több M4 prémium és 2 KV-1. Tehát 300-500 hp-s járművek az 1100-1200 hp-s páncélosok ellen. Na ez a beteg!! Nem is nyertünk... -
#206 Ahogyan meglett a Tier VI, már az első csatában volt egy Löwe, egy T-34 és egy IS-3. Szerintem engem sem nagyon szeret a szerver. Azóta is rendszeresen besorolja a hatost hetes tankok közé. -
Dewri #205 Hát nem tudom mi alapján sorol be, de nálam talán 2-3 csata volt, ahol jött szembe hatos, az összes többiben négyesek és ötösök, azokból is főleg az M4 prémium, KV-1 elvétve. Szóval pusztítok rendesen...:) -
#204 A Hetzer nálam egy vicc. Igaz hogy sebez 600-at szerencsés esetben de eddig a csatáim 90%-át t6 ellen mentem.Na oda nagyon gyenge. T4 egy álom lenne de olyanba még soha nem tett.Ha csak ötösök vannak,már örülök....T28 ugyanez.T3-4 egy kínlódás. -
#203 Akkor szép sorjában. A klánokban van lehetőség bizonyos tankokat kifejleszteni ( és csak ott). Ezeket az alábbi módon kell (szerintem) kifejleszteni.
Első feltétel csatlakozzunk egy klánhoz, majd kezdjük el gyűjteni a Loyality pontokat.
Naponta egy meghatározott mennyiségű pontot tudunk beváltani. Beváltáshoz aranyat, vagy ezüstöt lehet beváltani.
Ha a szükséges mennyiségű pontot összegyűjtöttük, elkezdhetjük az adott tank kifejlesztését.
Például nézzük meg a legelső Tier V-s szintű tank kifejlesztéséhez mire lesz szükségünk.
A33 Excelsior kifejlesztéséhez 3600 loyality pont és 106220 XP szükséges.
Kattintsunk a tank melletti research gombra
Ekkor megnyíló ablakban látható, hogy mire is lesz még szükségünk.
Látható, hogy még nincs elegendő loyality pontom, valamint az is, hogy milyen tankok által gyűjtött XP-t lehet ennek a tanknak kifejlesztéséhez felhasználni.
A példában látszik, hogy nálam csak az A20 tank szerepel, valamint a szabadon felhasználható (free) XP.
Tehát a klánban fejleszthető tankok hozzávalói:
- megfelelő mennyiségű loyality pont
- megfelelő mennyiségű XP
Ez utóbbira az a szabály vonatkozik, hogy csak szabadon felhasználható XP-t lehet felhasználni (ez ugye elég drága mulatság) vagy - és itt a lényeg - olyan tankok által gyűjtött XP, amelyek egy szinttel alacsonyabbak, mint a kifejlesztendő klán tank. Tehát a példában szereplő tank kifejlesztéséhez, Tier IV tankok által gyűjtött XP szükséges.
-
Tarczay78 #202 Én most néztem, hogy 5 szintig keményebb az orosz, utána a német jobb. -
#201 Ha megszakad a kapcsolatom vissza lehet valahogy térni csatába ? (eddig még nem sikerült)
Csata közben látni reconnecting embereket. -
Dewri #200 Én is kérdeztem már a tankfejlesztős dolgot a vezértől, azt mondta, hogy mindenki egyénileg fejleszti a tankot. Elvileg ha rámész egy tankra és elindítod a fejlesztést, akkor lehet csinálni. De nem kezdtem el, mert nagyon drága, egyelőre inkább fejlesztem a sima tankokat. Engem szoktak hívni szakaszozni, nem győztem elhajtani őket eleinte, mert még nem volt ötös tankom, ők meg már hatossal tolták akkor.
Az amcsi td vonal nem rossz, elég jók az ágyúk. De a német td a favorit, ez vitathatatlan.:) Az orosz nehéztank ág meg a legkeményebb. A német tankok szerintem gyengék itt is, az átütés magas szinten nem akkora, mint kellene, a páncéljuk szintén sovány... -
Tarczay78 #199 Hogy legyen még hozzászólás.
Én nem tudok angolul, de nagyon örülnék, ha egyes küldetések, feladatok le lennének fordítva, hogy tudjam mit kell egyáltalán csinálni.
Vagy a klánban pl mit kell megint tennem? Tudom, hogy egy tankot lehet összeállítani, de ez jelenleg, hogy áll, vagy nekem mit kell tennem a fejlesztéshez nem tudom. az biztos, hogy 3x 90 000 et már beadtam a klánnak... ahelyett, hogy a tankomra fordítottam volna.
Rengetegszer próbáltam írni a klánvezetőnek, vagy meghívni szakaszba,. de többnyire rám sem bagózott, azóta nem is foglalkozom vele, még ha látom is...
Amerikai TD vonalat kezdtem el. de lehet jobb lett volna a KV 1, és a német vonal. -
Tarczay78 #198 Ott az ellenfél csapatát én hoztam ösze.. :) Ha jó csapatod van, és van aki irányítja őket, akkor nagyon jól össz tudunk dolgozni. :) -
Tarczay78 #197 Leonidas valóban jó játékos. sokat voltam vele szakaszban. :)
Utoljára szerkesztette: Tarczay78, 2014.11.29. 16:24:14 -
#196 Mondjuk a KV-1S elég veszedelmes jószág, bár elég lassan tölt. Lehet, hogy egyesével próbálták kiszedni, ami elég nagy hiba. -
twi452 #195 itt meg csak pislogtam
srác egyedül lealázta az ellen csapatát gyakorlatilag
egy negyednyi hp-t vesztett összesen a kv-1s-el
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
twi452 #194 juhuu soha többet M2 :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
twi452 #193 köszi :)
azért rettenetes gyökerek vannak itt is, én is béna vagyok de néha amiket látok h csinálnak mások, te jó ég :D
a hetzer meg.. gyakorlatilag a csapatok 70%-át egy lövésből szedi a többit max 2ből :) -
#192 Elvileg a "Z" billentyüvel, de lehet hogy az "Y" kell hozzá. Ez a kettő gyakran összekeveredik a játékokban. -
twi452 #191 ezt a rádióüzenet választót hogy lehet elővarázsolni? :D -
#190 Végre ez is kifejlődött.
-
#189 Meg még egy. Jók ezek a 7 killes csaták.
#188 No még egy PzIV akció. A csapat apraja tette a dolgát csak a saját, két M4/Troll aludt valahol.
twi452 #187 oO
visszavonom az előzőt
a-20 egy állat :D
csak sajnos bele kell ölni egy tonna exp-et a 37 milis autogun-ba de ha megvan... pontos gyors és mindent átüt ami szembe jön ;)
-
twi452 #186 én belefogtam a tutiba.. amcsi oldalon M2-őt húzom most oroszon már ugye eljutottam az A-20ig de ez se az a gyilkológép hanem gyors felderítő :) csak akkor jön xp ha szépen tudok spottolni és a többiek aprítanak is... ez ami még egyelőre ritka :) aztán majd meglátjuk a t-34 hogy muzsikál :)
az M2 meg... az lassú is és rossz is a lövege :D de akkor sem pocsékolok rá free xp-t a rohadt életbe :D -
Dewri #185 Te vagy Bacon? Na, máris többet sebeztél, mint a PzIII...