1104
Tankos játék webes felületen
  • Angelus1991ster
    Nah szépen gyarapodik a játékosállomány. 2600 játékos :)
  • Trucker39
    Lehet XP-t szerezni premium nélkül is, ha a játék épp úgy akarja.

• Trucker39
    Nekem lenne rá XP-m csak barátokat nem ad be vagy ne tudom mi van vele.

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.12.08. 22:45:07
  • Dewri
    Megnéztem ezt a fegyverszétszedős cuccot. Nem is rossz. Viszont ott is tépét kell szerezni, ugyanakkor a lövészetes feladatok nem gyengék, konkrétan még 1x se jött össze az elvárt pontszám AK-val... Majd még játszok vele, jó kis kirakós felnőtteknek...:)
  • Gottfried
    Szerintem a t5 még nem olyan vészes,sőt a t6 sem,bár ott még csak a kv1s van meg. A KV1-el 130 csata kellett hogy meglegyen vele egyik hatos. A kv1s-el is lassan megvan a nagy gun,pedig csak 40 csatám van vele.
    Amiért ez nem tűnik nekem soknak,az az hogy itt sokkal rövidebbek a csaták mint a wotban. Sokszor csak 2-4 perc.Így a 200 csata egy tankkal szerintem nem sok.
    Hogy magasabb szinten mi lesz,az még relytély de még csak 550 csatám van,szemben a wottal ahol úgy 30K-t letoltam.
  • Trucker39
    No talán most sikerül képet be illeszteni. Van még 200 csatám az orosz szerveren is.

• Trucker39
    Meg azt sem szabad elfeledni, hogy vannak elég sokan olyan játékosok, akik nem sajnálják a pénzt és jönnek troll ágyúval és arany lőszerrel, mert nincs türelme lassan fejlődni. Azok a tankok már kezdéskor gyanúsak, hogy egyből rajtuk van az álca festés. Tier V-re minek?
  • Trucker39
    Nohát. Képet még mindig nem tudok betenni, de 1033 csata a jelenlegi "állás " nálam. Igaz, eléggé elaprózódtam, mert mindenféle tankba sikerült belefogni és igazán egyik ággal sem haladni. Abból indultam, ki, hogy nyílt béta teszt és hátha reset lesz belőle.
  • twi452
    szép én összesen tartok 296 csatánál..:D
  • Trucker39
    Lehet velük haladni, de valóban kell hozzá türelem. Én még mindig jobban élvezem, mintha oldalanként 4-5 arty rohangálna. Mind a PzIV-re, mind a StugII-ra trollgun-t tettem, mert ahogy körbe néztem a csatákban, mindenki azt használta és igen, ha átüt, akkor nagyot szól. ha pattan, akkor baj van.

Ha megnézed mennyi csatát mentem az egyes tanktípusokkal, látszik, hogy bizony dolgozni kellett velük, mert az ajándék premium idő nagyon gyorsan elfogyott.

Szerk: No szóval a kép megosztási oldal, amit használni szoktam bedöglött egyenlőre, ha majd működik teszek fel képet.
    Addig is:
    Stug III : 203 csata
    PzIV: 159 csata
    KV-1: 118 csata

OFF
    Ha meg túl sok már a rossz csatából, gyertek fegyvert szét -összeszerelését gyakorolni.
    World of Guns Disassembly
    Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.12.08. 16:43:37
  • twi452
    az 5ös tankokkal amíg volt vip addig 500-800as körök jöttek
    mióta lejárt 200asok jönnek ja :D néha pár jó kör sikerül és akkor 500 xp is jön de igencsak lelassul az ember
    viszont az 5ös csatákat élvezem a tier 3as csaták meg rémálmaimban se jöjjenek elő újra :D
    Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.12.08. 16:31:48
  • Dewri
    Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogyan fogok kipörgetni 40ezer tépét egy PzIV-el vagy egy Stuggal úgy, hogy csatánként ad 60-230 átlagot. A legszerényebb becslés szerint is ha minden kör jónak számít, akkor is legalább 200 kör kéne járművenként!!!!!!!! A PzIV szánalmas 110 átütése sokszor nagyon kevés, itt is bejátszik a klasszikus wot fíling, hogy mikor ellenfél a PzIV akkor kilőhetetlen, de ha én ülök benne, akkor nem ér semmit... Stug ugyanez, a troll pattog, a 150 átütésű ágyú már jó lenne, de kevés a sebzés és sok a hatos szemben. Egyedül elég kínlódós ez is már ötös szinttől...

Ettől függetlenül továbbra is inkább ez mint a wot, bár jelentősen lelassultam, mert 3-4 bukta után inkább kilépek a francba, nem szórakozok órákat, csak így sose fogok előrelépni...
  • Gottfried
    Többnyire kiteszem teljes képernyőre.Ha közben beszélgetek is valakivel,akkor szokott így menni.
  • Dewri
    Ja. Amúgy van külön program, amivel lehet képet menteni, meg föl lehet venni menet közben a csatákat, akár szakaszozás közben is ts hanggal. Pl a Bandisoft Bandicam nevű kis progi. Itt van néhány jobb csatám, ezzel a progival csináltam őket:

• Dewri
    Hát ma nálam is szar volt az MM, eddig még nem volt ekkora trágya. Szemben 3 db hatos, nálunk egy se!! Azért ez kissé vicces... A németeket továbbra is agyonszopatják, a PzIII kínlódás után ugyanazzal a nevetséges ágyúval kellett még vagy 6ezer tépét összeszedni a PzIV-re, csak sűrűbben adta a hatosokat, miközben egy átlag Stugot se lövök át ezzel a 67-es átütésű szarral, amit rápakolnak...

Az orosz szerverrel az a baj, hogy nem nagyon van kedvem egyszerre 2 vonalat tolni, itt ötösökkel, ott meg elölről újra... Időben is 2x annyi. Jó lenne egy EU szerver, mert pár napja a ping nagyon el van szállva, de nem látom, hogy dolgoznának a problémán, hacsak nem majd egy hét eleji frissítéssel csinálnak valamit. A facebook oldalukon mindenesetre nem szoktak válaszolni senkinek a panaszokra, csak kiposztolnak néha valamit és kész...
  • Trucker39
    De ugye csak a kép készítése kedvéért játszol így ablakban? Csak mert jelentősen leromlik a képfrissítés mértéke ebben a módban.
  • Gottfried
    Hát a 85-ös 120-as átütése és a 270 demage nem túl vastag a nyolcasok ellen.Egyébként nem a t8-akkal van a baj hanem azzal hogy egy hét fős csapatból az egyikben 4 db. t8 van,a másikban csak egy,vagy egy sem,az elég flusztráló. Nem szeretem ha már a csata elején vírít az esélytelenség és ezzel a csata teljes értelmetlensége. Ezért morgok egy kicsit. :D
  • Trucker39
    A platoon kavarja meg a dolgokat. azt kell rendbe rakni. Egyébként ez a megoldás, én is így járok el. Megjelenik a túl oldalon egy 5 fős platoon, persze magasabb besorolással, már lépek is ki, mert csak felhúznám magam. A másik ok, hogy magas Tier-ben még aránylag kevés a játékos és így kénytelen a szerver lejjebb tenni őket.
    Próbáljátok ezt ki az orosz szerveren. Ott ilyesmibe még nem futottam be. A másik érdekesség szintén az orosz szerverről, hogy nagy, böszme tankot nem lehet gyorsan a frontvonalra vonatoztatni (vagyis 2-3-n tolni hátulról), mert aki tolni próbál, azonnal leveszi neki nullára a sebességet és lemarad.
  • Dewri
    És nem elég az átütés? A wotban is kapja a kv1s a nyolcasokat, igaz ott se volt ellenük túl jó... Én még csak tier5-ben járok, hetes nem nagyon jön, hatos is csak ritkán szerencsére.
  • Gottfried
    Egymás után 3 hasonló csatába tette a KV1s-t. Közvetlen az előző után nálunk 1 db t8,az ellennél 4.Én meg t6-al egyedül alul.Ha ez így marad,megy ez a játék is a süllyesztőbe mert így ezt játszhatatlan. Eddig csak jót írtam róla de ez az MM mindent alulmúlt ma.
  • Dewri
    Ja, vannak érdekességek. Egyszer volt olyan, hogy szemben csak tankok, nálunk csak páncélvadászok. Ami lényegében 1000+ hp vs 1000/2 hp. Esélytelen volt...
  • Gottfried
    Hát sok furcsa MM-et láttam már mióta tankozom de ez azt hiszem elviszi a pálmát. Hogy ezt hogy tudta így összesorsolni,az relytély a számomra.Minden esetre azonnal kiléptem a büdös francba a csatából.

Nálunk egy db t7 tank a topon és két t5 alul,az ellennél 1 t8,3 db t7 és t6-ok alul. Röhely....

• Dewri
    Megvan a PzIV végre. De hiába, ugyanaz a fos ágyú maradt rajta, mint a PzIII-n... Még jópár kör, mire elkezd használható tankként viselkedni...
  • Dewri
    Sok esetben a tűzgyorsaság többet ér a sebzésnél. A 85 mm majdnem 3at tud lőni annyi idő alatt, mint a 122 mm, tehát ugyanott van az ember és nincs 10 másodpercig kiszolgáltatva az ellenfélnek. Az átütés is nagyon fontos a játékban, mégis rengetegen csak a troll ágyúkat használják, mert 600at sebez, pedig keményebb ellenfelek ellen semmit nem ér. Nagyon nem mindegy, hogy 5x lepattanok nulla sebzéssel, vagy 5x átütöm feleakkora sebzéssel...

Én személy szerint ezért azokat az ágyúkat preferálom, amiknek jó az átütésük, de emellett gyorsak is, így nem trollozok és a 122-est is kerülöm.
  • Gottfried
    A KV1s-t mivel használjátok? Ma lett meg és free-ből megvan rá a 85-ös ágyú,amivel egyelőre nagyon elégedett vagyok. A 122-es jobb lesz majd rá? (kicsit lassú a töltés)
  • Dewri
    Nem válaszolnak... Már más is írta a problémát, arra se...
  • twi452
    a su-85 viszont itt is állat persze ha van hozzá megfelelő csapat akik spottolnak és csak ki kell szépen szedegetni az ellenfelet mert az ágyúja kiváló :)

de ha az ember az ASU ágra akar továbbmenni... a szokásosakon kívül ki kell fejleszteni egy tier 7es ágyút ami majdnem 23k exp és akkor utána lehet a tankot ami még 40k exp :D

nálam most ez a következő cél..:D
    vagy legalább az ágyú mert az is nagyon ígéretes papíron :)
    Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.12.06. 14:19:14
  • twi452
    felraktam a sörmire a trollágyút... 120-akat sebez kb 15 mp-es újratöltéssel :D mondom ez meg mi a f...:D
    a pz4 meg a többi troll 600akat ütnek..ez meg semmit :D
  • Gottfried
    Pont ez a helyzet nálam is.Ha válaszolnak,légyszi dobd fel ide a választ!
  • Dewri
    Én nem regisztráltam külön anno, a weboldalról is a facés bejelentkezésre kattintottam. Most viszont ha ott a facés bejelentkezésre megyek, ugyanúgy egy új nullás account jön be... Facebook alól meg simán behozza a régi garázst. Ez így kicsit gáz... Most kezdjek újat a weboldalról? És ha rendberakják akkor azok tűnnek el? Eh... Írtam a facés oldalukra, megkérdeztem hogy mi a helyzet ezzel, most várom mit írnak...
  • twi452
    ha ez is befut nekik akkor tuti lesznek még szerverek
    rálestem más játékukra, ugyanez a szerverválasztó van ott is és minden régió tele van szerverekkel
  • Dewri
    Nekem nem jön be, az orosz szövegelés messze nem olyan hangulatos és poénos mint az angol, meg kevesebbet is beszél. És a full orosz betűs rendszer se az igazi. A ping jó...

Viszont nekem is az van, hogy facéról jó a játék, weboldalról meg újoncként kezdek...
  • Trucker39
    Itt még van 10:0 nyerés esetén külön érdemrend is.

• Trucker39
    Amúgy jól lehet haladni az orosz szerveren is. Jóval előtte járnak fejlesztésben az USA verziónak. Van pár dolog még ami szokatlan. Az egyik, hogy 10vs10 csaták vannak, a másik, hogy a tank gázadása kicsit máshogyan van, de a legfontosabb különbség az a Ping értéke. Csak kellene már egy EU-s szerver is.

• twi452
    Nálam is most oké minden, a weboldalon valamiért az accountom anonymusxyz viszont belépve már ott van a jó öreg Bacon a tankjaimmal :)
  • ximix #269
    Nálam nem volt gond.
    Véletlen nem keverted össze a Sing up és a Log in ?
    Mert alapból a regisztrációs oldalt volt elöl, ha oda beírod az emil-ed valószínűleg azt írja vissza, hogy már foglalt, én átváltottam és ott egyből beengedett letöltögetett valamit majd ott voltam a régi garázsban.

• Trucker39
    Nálam ugyanaz az az email cím szerepelt mind a két helyen, de mégis mást mutat. Egyértelműen jelzi, hogy a webes felületen most voltam másodjára és már el is neveztem az accountot (valamikor), már nem a ******* valami a név ott. Próbaképpen beléptem egyszerre az FB-vel is, azonnal kiléptetett a webes felületről, mondván, hogy más helyen beléptem. Szóval én nem erőltettem a webes felületet ezután, mert még kinullázza itt nekem az eredményeket. (nem nagy eredmény, 79 voltam frissítéskor a ranged listán)

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.12.05. 12:43:20
  • twi452
    én külön csináltam egy accountot anno a mail címemre és azzal belépve semmim sincs már :D
    a fb-os meg egy másik account amit nem használok úgyhogy passz..

azért az nagy blama lenne ha csak úgy resetelték volna egy szó nélkül :D
  • Trucker39
    Nekem az írja, hogy a megadott email cím már használatban van. Kértem egy jelszó resetet, amit el is küldött, azzal bejelentkeztem és csodák csodája... Tier I-s tankom van azon az accounton, ami az FB-s accounton meg már Tier V-s. A fene sem érti őket, mit csináltak. Egy biztos a webes felület valahogy máshogyan tartja nyílván, mit csináltam.
  • twi452
    fejlesztettek egyet a weboldalon.. remélem visszakapom az acc-om mert én is morcos leszek :D