1104
Tankos játék webes felületen
-
#344 Ha nem csináltam volna meg mind a hat db tankkal, nem állítanám ezt a dolgot, de megcsináltam. A legnehezebb a két TD-vel volt. Folyamatosan vesztettünk. -
twi452 #343 akkor idiótán írták ki a hírben :D
én csak akkor olvastam utána amikor láttam h mi ez a 3x-os szorzó a csatám után és mentem tovább a su-85el és behúztam amit tudtam -
#342 Ez így nem pontos. Minden tankkal 5 gyözelem, 3-szoros XP. Ma biztosan így volt, mert az összes tankommal megcsináltam, és mindre adta az 5x3 szorzót. -
twi452 #341 igen 18-áig minden nap az első 5 győzelem bármilyen tankkal 3x-os exp
szóval egy tankba is bele lehet tolni mindet ha nem játszol mással :)
meg a facebook oldalukon lesznek valami nagy nagy akciók
a hír szerint :)
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.12.11. 22:27:23 -
#340 5 x 3-szoros? Lemaradrtam valamiről? Lépek is be...... -
#339 Szép csapat,összesen még 400-at sem sebeztek. :D Itt terem a vaskereszt! -
twi452 #338 na hála a nagy ötször 3x-os xp csatáknak összekapartam a drága ágyút a su-85re :P :)
jól megnőtt az orra :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#337 Köszi. Face alól csináltam most és egyből feldobta itt, hogy kéne a unity web plugin és megoldódott. -
#336 Ha egyszer hozni kell a csatát, akkor hozni kell, nincs mese.
#335 Egy szerver van összesen (na jó, kettő, de az oroszra teljesen más accounttal kell felcsatlakozni), az az egy összesen 2 órát állt ma délelőtt. Szóval a hiba az ön készülékében lehet. -
Dewri #334 Én a Facebook alól játszok, mert onnan is lehet, de itt a link:
http://www.gamebox.com/tanks/
-
#333 Egy linket dobna valaki légyszíves, mert második este szarakodok azzal, hogy egyáltalán kipróbáljam a gameet. előre is köszi :) /Egyik szerver maintenance volt másik fekete képernyő, tegnap meg egyáltalán semmi/ -
#332 Én pont a birka csapatot szeretem vele,ugyanúgy mint a sima KV1-el és a T18-al. Ott lehet igazán trollkodni ha a többiek nem csinálnak szinte semmit. Ez a 7 vs. 7 kimondottan kedvez egy ilyen OP tanknak egy birka csapatban,mégha egyszer egyszer ki is kapunk a csapat miatt mert az ellennek is van egy OP tankja.Mióta megvan rá a nagy gun,58-ról 67% lett vele a winem.Szinte alig van 1-1- vesztes csatám. :) -
#331 Szerverleállás, karbantartás lesz valamikor a mai napon. -
#330 Igen ez is érdekes jelenség. Meg majd később mikor találkozol (mint én is) KV-1S-ben ülve, 122mm-s löveggel, 100 m-n belül oldalba lősz egy T28-t, ami nem arról híres, hogy micsoda páncélja volna és mi történik? Lepattansz róla. Nem is egyszer, hanem egymást követő két lövés is.
Amúgy meg jó tank a KV-1S. Lehet vele trollkodni, csak nagyon gyakran birka csapatba teszi a játék.
Érdemes megnézni, mennyi volt a lepattanó, lehetséges sebzés.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.12.11. 11:47:18 -
Dewri #329 A PzIV-et se igazán értem. Ha ellenfél, akkor a KV1 120-as átütésével nem tudom átlőni se a testét, se a tornyát, pedig nulla a páncélzata... Ha meg én játszok vele, akkor a szembejövő KV1-et le se tudom lassítani, röhögve átlő akárhol... Kisebb tankok ellen azért pattog rendesen, pedig annyira nincs agyondöntve a páncélja. Lehet hogy itt is bugos néhány páncélzat? A wotban ez állandó probléma évek óta... -
Dewri #328 És akkor ne legyek idegbeteg. Szinte a teljes ellenséges csapatot nekem kellett föltartani egyszerre, hatan jöttek rám szemből, KV1, KV9, PzIV troll köztük. 3000 fölött sebeztem, de hatan azért csak lebontottak. A mi másik KV1-ünk meg nézte a bázisról, aztán rámentek és szétlőtték, pedig nem volt afk, csak hülye, írtunk neki többen, válaszolgatott is, de cseszett lőni, pedig már csak 1-1 lövés lett volna a maradék, mert annyira szétszedtük őket... Nem értem hogy az ilyenek miért játszanak??? Mert azon kívül hogy elrontják mások játékát, semmi értelmük nincs. Nekiindul az ember, mert van még egy KV1, tuti a kör, erre egy ilyen agyhalott 3 éves vezeti... És itt még följelenteni se lehet a retardáltakat...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.12.11. 11:08:17 -
#327 Értem és hogy szakasz de ha látja ez a nyomorult rendszer hogy t6 van a szakaszban akkor miért egy t5 nálunk a top tank ? Ha lenne egy t6 nálunk is,a többi négyes,akkor azt mondom hogy szar az MM de így...... ki is léptem a francba.Mindegy,ez szerencsére ritka és ettől még jó a játék csak akkora ordító hiba hogy tehetnének már vele valamit. -
#326 Dehogynem. Ott van a sok kis "1"-s. Írtam korábban, hogy platoon esetén nem jól működik az MM. Reméljük ezt hamarosan orvosolják. Addig is érdemes random platoonnal menni. -
#325 na ezt már nem lehet megmagyarázni. :D
Nálunk egy t5 tank,az ellennél 2x t6 és 3x t5
-
#324 T6 csatában 5400 dmg. I love 122!! :)
-
#323 Nagyon jól meg van oldva ez a jutalmazás a belépkedésért. 3 nap prém itt is lesz a végén.Pont karácsonykor. :) Ki lehet használni. -
#322 Ezt tudja a 122-es. Az ellennél volt egy t8 is,nálunk csak hatosok. A Panther II tornyát vitte szemből mint a vajat. :D
Ma eddig 10-ből 10 győzelem vele és a 4 kill minden csatában megvolt.Lehet hogy ez lesz a fun tankom,nem a KV1.
-
#321 Orosz szerveren nem viccelnek. Ha egy hónapban 26 napot kattintgatsz, akkor kapsz 7 napra egy premium T8 tankot farmolni.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.12.10. 22:09:20 -
#320 Tart tőle a Tigris és az IS tank is. Csak - mivel gyenge a páncélzatunk - kell közöttünk lenni még egy jó nagy tanknak. Mögüle kitekingetve lehet osztani az észt meg a halált. Kicsit olyannak tűnik számomra a használata mint a WoT-ban a USA T30 forgó tornyos TD. Papír test, lassú töltés, de ha betalál, azt megjegyzi a paraszt odaát.
Szerk: Még csak lett meg hozzá a nagyobbik ágyú (122mm), de máris érezhetően javul a tank "hatásfoka".
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.12.10. 21:21:27 -
#319 Mindent visszavontam a mai nap után! :) Ez a 122-es valami brutális dög. Ma csak hetesek ellen mentem és többször voltam vele top is.Ilyen pzIV,stug szerű tankok egy lövésesek,szinte bárhol találom el őket.Full HP-s Jagdpanthert két lövésből kiszedtem vele.
Szóval eszemben sincs visszarakni a 85-öst,még ha így többször rak nyolcasok közé,akkor sem. :)
-
Dewri #318 Ez a wotban is megfigyelhető volt, erősebb ágyú ellen erősebb ellenfelek. A szakaszokra is él ez a szabály, egyedül egész más jön szembe, mint szakaszban... -
Dewri #317 Ja, eleinte, amíg el nem fogy az a 7 alkalmas ajándékeső. Azután már dolgozni is kell a jutalmakért...:) -
Angelus1991ster #316 Csak belépek a játékba, játszani se kell és dől a free xp és a silver:D -
#315 Igen, lehet benne valami. Nekem ma lett meg a 122-s ágyú, és azonnal T7-s ellenfeleket keresett. Gondolom T8-kat azért nem mert összesen 5 db várakozott a listán. -
#314 Nem a KV1-re gondoltam,arra egyértelmű hogy az a 85-ös kell hanem a KV1s-re.Ott a 122D25T már sokkal jobb mint a 85-ös,viszont amióta fent van,szinte csak t8 csatába kerülök vele,amíg a 85-ös vot rajt addig meg szinte mindig top tank voltam. Ha ez nem véletlen,akkor visszarakom a 85-öst mert topként jobb azzal mint t8-ak ellen a 122-essel. -
#313 Én ezzel használtam végig. teljesen jól elvoltam vele.
#312 Egy kérdésem lenne a KV1s nagy ágyújával kapcsolatban. A 85-ös ágyúval úgy 62% winem volt és viszonylag ritkán rakott t8 csatába.Most lett meg a 122-es és első csata full t8-ak ellen ment vele. Ilyen csatába a 85-el soha nem rakott. Másnál is így van,a 122-vel magasabb lett a besorolása? Ha igen,már veszem is le róla.Top tankként jól elvan a 85-el. :) -
#311 Azt kell észre venni, hogy ez egy wot klón, csak kivették belőle a tüzérséget. A wot-ban is úgy volt, ha kicsit jobban teljesítettél (te és nem a csapat), meg lettél szívatva, mert szemből vagy nagyobbak, vagy jobban teljesítő játékosok vagy ez utóbbiak keveréke jöttek. Magam is gyakran tapasztalom, hogy nagyban párbajozom az egyik oldalon, mire körbe nézek, egyedül maradtam nagyon gyakran 7 (vagyis az összes) ellenséggel. Ilyenkor megfordul a fejemben pár gondolat. -
Dewri #310 Pl erről beszélek, bár ezt kivételesen megnyertük, mert kilőttem a nagyokat oldalról...
-
Dewri #309 Ahogyan a wotban, úgy itt se vagyok képes felfogni hogyan lehetséges az, hogy 10ből 9x az én csapatom az agyhalott????? De tényleg!!!!! Matematikailag 50% kéne legyen, hogy jó vagy rossz a csapatom, de nem, ez bizony csúnyán 90%+ arány!!!! És nem tudom hogy mi alapján. A wotban arra tippeltem, hogy nem fizettem sose aranyat és ezért szívok a fizetősök ellen... De itt szerintem nem sokan fizetnek és játékos is kevesebb van, akkor miért????? -
twi452 #308 én ennyit tudok max letenni az asztalra és nagyon boldog lennék ha minden köröm így sikerülne..de nem :D
#307 Első 7 killes csatám KV-1S tankkal (85.s ágyúval)
#306 Túl a bűvös 5k FC-n. (de csak épphogy)
#305 Ilyen, amikor félelmetesen birka a csapatom, de szerencsére az ellenfél meg nem tudja használni a tankjait. Egyedül tartottam az egyik oldalt, míg a tisztelt csapattársak lemminget játszottak. A kiosztott sebzésen látszik is mennyire aktívak voltak. Sűrű, tömény k**********-t követően méltóztattak megjelenni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Angelus. Hol? Hol? Még 1700-nál többel nem találkoztam a szerveren. Az oroszon már 4000 játékost is láttam. Nem keverted össze a kettőt?