Ground War: Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Hetzer nálam egy vicc. Igaz hogy sebez 600-at szerencsés esetben de eddig a csatáim 90%-át t6 ellen mentem.Na oda nagyon gyenge. T4 egy álom lenne de olyanba még soha nem tett.Ha csak ötösök vannak,már örülök....T28 ugyanez.T3-4 egy kínlódás.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Akkor szép sorjában. A klánokban van lehetőség bizonyos tankokat kifejleszteni ( és csak ott). Ezeket az alábbi módon kell (szerintem) kifejleszteni.
Első feltétel csatlakozzunk egy klánhoz, majd kezdjük el gyűjteni a Loyality pontokat.
Naponta egy meghatározott mennyiségű pontot tudunk beváltani. Beváltáshoz aranyat, vagy ezüstöt lehet beváltani.
Ha a szükséges mennyiségű pontot összegyűjtöttük, elkezdhetjük az adott tank kifejlesztését.
Például nézzük meg a legelső Tier V-s szintű tank kifejlesztéséhez mire lesz szükségünk.
A33 Excelsior kifejlesztéséhez 3600 loyality pont és 106220 XP szükséges.
Kattintsunk a tank melletti research gombra
Ekkor megnyíló ablakban látható, hogy mire is lesz még szükségünk.
Látható, hogy még nincs elegendő loyality pontom, valamint az is, hogy milyen tankok által gyűjtött XP-t lehet ennek a tanknak kifejlesztéséhez felhasználni.
A példában látszik, hogy nálam csak az A20 tank szerepel, valamint a szabadon felhasználható (free) XP.
Tehát a klánban fejleszthető tankok hozzávalói:
- megfelelő mennyiségű loyality pont
- megfelelő mennyiségű XP
Ez utóbbira az a szabály vonatkozik, hogy csak szabadon felhasználható XP-t lehet felhasználni (ez ugye elég drága mulatság) vagy - és itt a lényeg - olyan tankok által gyűjtött XP, amelyek egy szinttel alacsonyabbak, mint a kifejlesztendő klán tank. Tehát a példában szereplő tank kifejlesztéséhez, Tier IV tankok által gyűjtött XP szükséges.
Első feltétel csatlakozzunk egy klánhoz, majd kezdjük el gyűjteni a Loyality pontokat.
Naponta egy meghatározott mennyiségű pontot tudunk beváltani. Beváltáshoz aranyat, vagy ezüstöt lehet beváltani.
Ha a szükséges mennyiségű pontot összegyűjtöttük, elkezdhetjük az adott tank kifejlesztését.
Például nézzük meg a legelső Tier V-s szintű tank kifejlesztéséhez mire lesz szükségünk.
A33 Excelsior kifejlesztéséhez 3600 loyality pont és 106220 XP szükséges.
Kattintsunk a tank melletti research gombra
Ekkor megnyíló ablakban látható, hogy mire is lesz még szükségünk.
Látható, hogy még nincs elegendő loyality pontom, valamint az is, hogy milyen tankok által gyűjtött XP-t lehet ennek a tanknak kifejlesztéséhez felhasználni.
A példában látszik, hogy nálam csak az A20 tank szerepel, valamint a szabadon felhasználható (free) XP.
Tehát a klánban fejleszthető tankok hozzávalói:
- megfelelő mennyiségű loyality pont
- megfelelő mennyiségű XP
Ez utóbbira az a szabály vonatkozik, hogy csak szabadon felhasználható XP-t lehet felhasználni (ez ugye elég drága mulatság) vagy - és itt a lényeg - olyan tankok által gyűjtött XP, amelyek egy szinttel alacsonyabbak, mint a kifejlesztendő klán tank. Tehát a példában szereplő tank kifejlesztéséhez, Tier IV tankok által gyűjtött XP szükséges.
Én most néztem, hogy 5 szintig keményebb az orosz, utána a német jobb.
Ha megszakad a kapcsolatom vissza lehet valahogy térni csatába ? (eddig még nem sikerült)
Csata közben látni reconnecting embereket.
Csata közben látni reconnecting embereket.
Én is kérdeztem már a tankfejlesztős dolgot a vezértől, azt mondta, hogy mindenki egyénileg fejleszti a tankot. Elvileg ha rámész egy tankra és elindítod a fejlesztést, akkor lehet csinálni. De nem kezdtem el, mert nagyon drága, egyelőre inkább fejlesztem a sima tankokat. Engem szoktak hívni szakaszozni, nem győztem elhajtani őket eleinte, mert még nem volt ötös tankom, ők meg már hatossal tolták akkor.
Az amcsi td vonal nem rossz, elég jók az ágyúk. De a német td a favorit, ez vitathatatlan.😊 Az orosz nehéztank ág meg a legkeményebb. A német tankok szerintem gyengék itt is, az átütés magas szinten nem akkora, mint kellene, a páncéljuk szintén sovány...
Az amcsi td vonal nem rossz, elég jók az ágyúk. De a német td a favorit, ez vitathatatlan.😊 Az orosz nehéztank ág meg a legkeményebb. A német tankok szerintem gyengék itt is, az átütés magas szinten nem akkora, mint kellene, a páncéljuk szintén sovány...
Hogy legyen még hozzászólás.
Én nem tudok angolul, de nagyon örülnék, ha egyes küldetések, feladatok le lennének fordítva, hogy tudjam mit kell egyáltalán csinálni.
Vagy a klánban pl mit kell megint tennem? Tudom, hogy egy tankot lehet összeállítani, de ez jelenleg, hogy áll, vagy nekem mit kell tennem a fejlesztéshez nem tudom. az biztos, hogy 3x 90 000 et már beadtam a klánnak... ahelyett, hogy a tankomra fordítottam volna.
Rengetegszer próbáltam írni a klánvezetőnek, vagy meghívni szakaszba,. de többnyire rám sem bagózott, azóta nem is foglalkozom vele, még ha látom is...
Amerikai TD vonalat kezdtem el. de lehet jobb lett volna a KV 1, és a német vonal.
Én nem tudok angolul, de nagyon örülnék, ha egyes küldetések, feladatok le lennének fordítva, hogy tudjam mit kell egyáltalán csinálni.
Vagy a klánban pl mit kell megint tennem? Tudom, hogy egy tankot lehet összeállítani, de ez jelenleg, hogy áll, vagy nekem mit kell tennem a fejlesztéshez nem tudom. az biztos, hogy 3x 90 000 et már beadtam a klánnak... ahelyett, hogy a tankomra fordítottam volna.
Rengetegszer próbáltam írni a klánvezetőnek, vagy meghívni szakaszba,. de többnyire rám sem bagózott, azóta nem is foglalkozom vele, még ha látom is...
Amerikai TD vonalat kezdtem el. de lehet jobb lett volna a KV 1, és a német vonal.
Ott az ellenfél csapatát én hoztam ösze.. 😊 Ha jó csapatod van, és van aki irányítja őket, akkor nagyon jól össz tudunk dolgozni. 😊
Leonidas valóban jó játékos. sokat voltam vele szakaszban. 😊
Utoljára szerkesztette: Tarczay78, 2014.11.29. 16:24:14
Utoljára szerkesztette: Tarczay78, 2014.11.29. 16:24:14
Mondjuk a KV-1S elég veszedelmes jószág, bár elég lassan tölt. Lehet, hogy egyesével próbálták kiszedni, ami elég nagy hiba.
itt meg csak pislogtam
srác egyedül lealázta az ellen csapatát gyakorlatilag
egy negyednyi hp-t vesztett összesen a kv-1s-el
srác egyedül lealázta az ellen csapatát gyakorlatilag
egy negyednyi hp-t vesztett összesen a kv-1s-el
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

juhuu soha többet M2 😄

köszi 😊
azért rettenetes gyökerek vannak itt is, én is béna vagyok de néha amiket látok h csinálnak mások, te jó ég 😄
a hetzer meg.. gyakorlatilag a csapatok 70%-át egy lövésből szedi a többit max 2ből 😊
azért rettenetes gyökerek vannak itt is, én is béna vagyok de néha amiket látok h csinálnak mások, te jó ég 😄
a hetzer meg.. gyakorlatilag a csapatok 70%-át egy lövésből szedi a többit max 2ből 😊
Elvileg a "Z" billentyüvel, de lehet hogy az "Y" kell hozzá. Ez a kettő gyakran összekeveredik a játékokban.
ezt a rádióüzenet választót hogy lehet elővarázsolni? 😄
oO
visszavonom az előzőt
a-20 egy állat 😄
csak sajnos bele kell ölni egy tonna exp-et a 37 milis autogun-ba de ha megvan... pontos gyors és mindent átüt ami szembe jön 😉
visszavonom az előzőt
a-20 egy állat 😄
csak sajnos bele kell ölni egy tonna exp-et a 37 milis autogun-ba de ha megvan... pontos gyors és mindent átüt ami szembe jön 😉
én belefogtam a tutiba.. amcsi oldalon M2-őt húzom most oroszon már ugye eljutottam az A-20ig de ez se az a gyilkológép hanem gyors felderítő 😊 csak akkor jön xp ha szépen tudok spottolni és a többiek aprítanak is... ez ami még egyelőre ritka 😊 aztán majd meglátjuk a t-34 hogy muzsikál 😊
az M2 meg... az lassú is és rossz is a lövege 😄 de akkor sem pocsékolok rá free xp-t a rohadt életbe 😄
az M2 meg... az lassú is és rossz is a lövege 😄 de akkor sem pocsékolok rá free xp-t a rohadt életbe 😄
Te vagy Bacon? Na, máris többet sebeztél, mint a PzIII...
Sajnos a tier3 elég undorító, mert az ellenfél fele simán tele van ötös tankokkal. Tier1-2-ben királykodik az ember, aztán a hármassal keményen lehet szívni... A négyes megint jó lesz, kivéve ha német tankkal vagy, akkor tovább tart a szívás.
én is ott voltam a stock a-20al 😛 😄
Igen, ma megint túltengenek az agyhalottak... Íme egy kör, ahol az egészet elvittem egy 270 hp-s fos tier3 amcsi vadásszal, tier5 körben. Ez a szégyen...
És még mindig vannak olyan igénytelen gyökerek, akik ötös szintnél még mindig nem jöttek rá hogyan kell nevet változtatni, mit várunk az ilyenektől...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.11.28. 20:43:28
És még mindig vannak olyan igénytelen gyökerek, akik ötös szintnél még mindig nem jöttek rá hogyan kell nevet változtatni, mit várunk az ilyenektől...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.11.28. 20:43:28
találkoztam magyarokkal..😊
de az MM elmehet a picsába ez meg milyen fair leosztás volt kéremszépen? 😄
nem elég h ugye az ellen 80%-a egy szakasz de pofátlanul kicsiket rakott be ellenfélnek nekik 😄
de az MM elmehet a picsába ez meg milyen fair leosztás volt kéremszépen? 😄
nem elég h ugye az ellen 80%-a egy szakasz de pofátlanul kicsiket rakott be ellenfélnek nekik 😄
na sikerült túlszárnyalnom magam kerek 0 exp-es körrel 😄
pedig rallyztam spottoltam ahogy tudtam.. de hiába ha a csapatomnak esze ágában sincs rálőni az ellenfélre 😄
aztán a gold sörmi leláncolt és 2 mp múlva meghaltam 😄 undorító azért 😊
pedig rallyztam spottoltam ahogy tudtam.. de hiába ha a csapatomnak esze ágában sincs rálőni az ellenfélre 😄
aztán a gold sörmi leláncolt és 2 mp múlva meghaltam 😄 undorító azért 😊
Erre való a KV-1. A minap 3 db M4 sorozatlövő szart szedtem le, az elsőt 1 vs 1, aztán 2 jött 2 irányból. Mondom, ha amatőrök kezében vannak, nem érnek sokat. Kedvencem, mikor kitáraz rám közelről, miközben oldalt ÁLL végig, a 6 lövésből jó ha 2 betalál, én meg közben minden lövéssel szedem róla a 300-akat, persze a láncát is lövöm, hogy amíg tölti a 23 másodpercet, addig is bekapjon párat. Nem nagyon szoktak eljutni a hetedik lövésig, pedig csak annyi lenne, hogy körbetáncol, nem tudnám lekövetni... Nekem sokkal inkább Stug fóbiám van, meg a PzIV-et se kedvelem. De a KV-1 igazán csak egy KV-1-től fél...😊
a legjobb köröm eddig... pf 😄
még csak rá se tudtak lőni azokra akiket spotoltam csak két lövés és vége...
igen még mindig T3 😄

még csak rá se tudtak lőni azokra akiket spotoltam csak két lövés és vége...
igen még mindig T3 😄

Épp a prémium Troll tankokból kezd tele lenni a hócipőm. Nem lehet normálisan tankot fejleszteni mert ezek a szarháziak mindenhol ott vannak és falkákban közlekednek. Túl sok ész meg nem kell az irányításukhoz.
Na végre újra itt ! Pont most kellett beszarnia a gépemnek,a prém sörmiből meg maradt 1 napom. 😞 Na mindegy,holnap még kiszedek vele pár KV1-et. 😄
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Hetzerrel a második helyen! Nem sokkal maradtam le az első mögött. Trucker, te a negyedik vagy ahogy látom.😊
Hetzer
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.11.28. 16:30:14
Hetzer
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.11.28. 16:30:14
Megnéztem a ruszki szervert. Á, az nem. Az orosz duma nagyon gáz, már tier1-2-ben tízes csapatok, természetesen 4ből 3x az én csapatomat verik rommá ott is. Esélytelen. Meg se merem nézni mi lenne ott az amúgy is fos tier3 sorsa... Jó ez a kis angol verzió, kevés ember, nagy része nulla amatőr, nyugisabb és a hangok is jobbak, az oroszban tényleg meg se szólal sokszor a legénység... Mondjuk az fps a duplája, a ping meg bőven a fele az angolnak, ennyi előnye van.
Na jó, de full ciril betűsen, orosz legénységi hangokkal? Ráadásul míg itt nem jön szembe hetes az ötösre, mert még nincs sok, ott gondolom azért keményebb a tier5...
Már írtam többször is, nézzetek körül az orosz szerveren. 70-100 ping körül van. Van rajta létszám is. Ugyan ez a menü, grafika. Néhány dologban már előtte jár jócskán az amerikai szervernek. Van az a terület harc is benne. A tech tree-k teljesen megegyeznek az angol verzióval. Azt ígérték az angolon, hogy tervbe van véve más nemzetek tankjainak is a játékba telepítése. Az orosz szerver nagyjából két éve üzemel, az angol (USA) meg egy hónapja. Szerintem ahhoz képest egész jó. A Ping meg valóban sok, nálam 180 ms szokott lenn de jól játszható, kivéve este.
Itt van mind a két szerver honlapja. A kliens verziót ne erőltessétek. Ma kipróbáltam, semmi többet, újat nem ad a játékhoz.
USA szerver
Orosz szerver
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.27. 19:34:32
Itt van mind a két szerver honlapja. A kliens verziót ne erőltessétek. Ma kipróbáltam, semmi többet, újat nem ad a játékhoz.
USA szerver
Orosz szerver
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.11.27. 19:34:32
T-46 saját osztályában halálosztó. Remélem én is , hogy jobb lesz a szerver, bár 190-250-es pinggel még lehet játszogatni.
Szerintetek fog bővülni ez a játék? tartalmilag. még több tank, vagy lefagy az egész. Szerintem az egyszerűbb grafika miatt pont be lehetne hozni több harckocsit és több nemzetet.
De sajnos a jelenlegi másfél ezernél több játékos szám nem garantálja ezt.
Szerintetek fog bővülni ez a játék? tartalmilag. még több tank, vagy lefagy az egész. Szerintem az egyszerűbb grafika miatt pont be lehetne hozni több harckocsit és több nemzetet.
De sajnos a jelenlegi másfél ezernél több játékos szám nem garantálja ezt.
angelus1991ster.blogspot.hu
Részemről azért nem érdekel már annyira, mert szinte állandó 250ms pingem van.
Így meg játszhatatlan számomra a játék, majd ha lesz valami EU szerver, akkor visszanézek.
Így meg játszhatatlan számomra a játék, majd ha lesz valami EU szerver, akkor visszanézek.
Nem csak ketten játszunk, a játékban a klánban már majdnem 50 magyar van. Ide járnak kevesen. A játék facebook oldalán az akciókra is több klántag beírt, tehát azt figyelgetik. Be kell írni a kláncsetbe, hogy jöjjenek ide is.😊
Ingyenes weblapféleséget nem olyan nehéz csinálni, külön sablonos-kattintgatós verzió is van, a wotos klánunknak csináltam egyet anno, így néz ki:
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.11.27. 17:46:34
Ingyenes weblapféleséget nem olyan nehéz csinálni, külön sablonos-kattintgatós verzió is van, a wotos klánunknak csináltam egyet anno, így néz ki:
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.11.27. 17:46:34
Nem csinálok Ground War: Tanks weblapot is. Egy részt, mert nem értek hozzá, másrészt mert csak ketten játszunk.
A KV-1 valóban hozza amit kell...😊

De ezekkel nincs sok baj, mert nem tudnak játszani, nem sok vizet zavarnak. A baj a profi M4 játékossal van.😊
Nos, ami az M2 tier3-ban, az a PzIII tier4-ban. Egy fos. Nem üt át semmit, ellenben nem is pattog, tökéletes arra, hogy elsőnek meghaljon. Ötösök ellen nulla esély, de még négyesek ellen is necces. Ilyen szar ágyút miért kellett iderakni? Az orosz négyes legyilkol mindent, a vadászok szintén, még az amcsi négyesen is van 93 átütés, ez meg szenved egy 60, majd egy 67-es pennel! Ma a duplázó körre kaptam kemény 60 xp-t...
Egyébként lassan olyan ez a fórum, mintha ketten csetelnénk...😊
Nos, ami az M2 tier3-ban, az a PzIII tier4-ban. Egy fos. Nem üt át semmit, ellenben nem is pattog, tökéletes arra, hogy elsőnek meghaljon. Ötösök ellen nulla esély, de még négyesek ellen is necces. Ilyen szar ágyút miért kellett iderakni? Az orosz négyes legyilkol mindent, a vadászok szintén, még az amcsi négyesen is van 93 átütés, ez meg szenved egy 60, majd egy 67-es pennel! Ma a duplázó körre kaptam kemény 60 xp-t...
Egyébként lassan olyan ez a fórum, mintha ketten csetelnénk...😊
Amúgy meg jók lettek a javítások meg egyebek.
Van egy másik FB csoport is. Ott aktívabbak a játékosok.
FB csoport
Sajnos valami miatt a magyar játékosokat nem nagyon érdekli ez a játék. Pedig szerintem teljesen rendben van.
Van egy másik FB csoport is. Ott aktívabbak a játékosok.
FB csoport
Sajnos valami miatt a magyar játékosokat nem nagyon érdekli ez a játék. Pedig szerintem teljesen rendben van.
Tegnap megvolt nekem is a beszólós ellenfél. Egy kis M2-vel jött neki szemből a Hetzernek, persze nem ütötte át, csak lőtte, az oldalát mutatva. A 10,5 ágyúval természetesen 1 lövés volt a fullos tankja. Erre egyből telesírta a chatet, hogy "hacker".... Szóval ha a játék legpocsékabb hármas tankjával nem tud megölni egy négyes szintű, döntött páncélos páncélvadászt, illetve ha a 10,5-ös ágyú egy lövéssel szétszedi 10 méterről, oldalról, akkor a másik a csaló. Szeretem, mikor a tankokról, a tankos játék "fortélyairól" abszolút semmit nem tudó 5 éves hülyegyerekek szólogatnak be...