Ground War: Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Láttam én már falon pókot...... 😄
Nem egy Löwevel találkoztam már. Egyébként nem szándékozom prém tankot venni mert egyelőre elég bizonytalan itt minden.Míg nem tudok belépni a weboldalon keresztül,csak a faceen mert új accra rak.........
Nem egy Löwevel találkoztam már. Egyébként nem szándékozom prém tankot venni mert egyelőre elég bizonytalan itt minden.Míg nem tudok belépni a weboldalon keresztül,csak a faceen mert új accra rak.........
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Pont tegnap este lett meg nekem is 😊
Már csak egy milla hiányzik hozzá. Azt hiszem a játék egyik legnagyobb negatívuma lesz a pénzhiány.T5-ig ez nem volt gond de később nem tudom hogy lehet majd pár ezresével milliókat összeszedni.
T8 prém tankja van már valakinek? Hogy hozza a pénzt?
Már csak egy milla hiányzik hozzá. Azt hiszem a játék egyik legnagyobb negatívuma lesz a pénzhiány.T5-ig ez nem volt gond de később nem tudom hogy lehet majd pár ezresével milliókat összeszedni.
T8 prém tankja van már valakinek? Hogy hozza a pénzt?
Úgy látom itt vasárnap nincs értelme játszani (a wotban a hétvégi akciók voltak ilyenek). Ma olyan szinten agyhalottak a csapatok amiket kapok, hogy az túltesz az egész heti agyhalottságon is... Képtelenség nyerni. Szegény KV-2-vel elindulok balra, mire az első dombon felérek, a teljes jobboldalt lemészárolják és ott állok egyedül 5 ellenfél ellen vakon egy lassú ágyúval. És ezt 3x egymás után, úgy hogy top tank voltam mindhárom körben. Ez már nem nevetséges, mert akkor nevetnék, ez már szánalmas. És folyamatosan az én csapatom. 1x nincs az, hogy 7-1-re mi nyerünk. Pedig most kéne nyomatni az 5x3 szorzó miatt, de mivel nem nyerek, így lényegtelen...
Ettől függetlenül egész jó a KV2, bár a páncélja elég gyengécske. Viszont egy 1080 hp-s fullos KV1 1 lövésböl, vagy egy KV1s seggébe 1100, vagy egy M6 oldalába 1300 sebzés nem rossz.😊 Igaz ott a másik véglet, miszerint Stugot, PzIV-et és Vk3601-et nem üt át, hiába a 152 kaliber, a 90 átütés kevés. De majd ha meglesz a másik ágyú 110 átütéssel!
Ettől függetlenül egész jó a KV2, bár a páncélja elég gyengécske. Viszont egy 1080 hp-s fullos KV1 1 lövésböl, vagy egy KV1s seggébe 1100, vagy egy M6 oldalába 1300 sebzés nem rossz.😊 Igaz ott a másik véglet, miszerint Stugot, PzIV-et és Vk3601-et nem üt át, hiába a 152 kaliber, a 90 átütés kevés. De majd ha meglesz a másik ágyú 110 átütéssel!
Ez nálam is így megy, a kv2 első körét nem vettem, az 5000+ sebzés volt, azóta nincs egy jó köröm, csak bukták vele, mert veszem... Most is egyedül tartottam föl MINDEN ELLENFELET, a mi kv1-ünk és vk3601-ünk meg ücsörög a túloldalon a bokorban. Még külön rá is írtam a vk-ra, hogy méltóztasson már odajönni, de hiába... Az ilyenek tényleg minek játszanak??? Bejön egy nehéztankkal és ül az első bokorban! Ez neki a játék??? Így jutott el hatos szintre???? De persze ki van festve, mert apuci adott pénzt rá...
Vannak videóim azért:
Vannak videóim azért:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tegyél fel videókat. Már ajánlgatom őket itt-ott. Én nem készítek videókat, mert amikor elindítom a felvételt akkor nagyon rossz csatákat megyek, de ha elfelejtem elindítani, akkor meg jönnek a 7 killek.
Igen, nem is értem miért így osztották el a tankokat. Logikusabb lett volna ha a KV2-KV3-KV4 van egy ágon és a KV1S-IS a másikon.
Most mentem egy jó kört, hetesek között is a PzIV volt a király, ami mondjuk szerintem kicsit égő a hetesekre nézve...
Most mentem egy jó kört, hetesek között is a PzIV volt a király, ami mondjuk szerintem kicsit égő a hetesekre nézve...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egészségedre. Én a KV-1S vonalat választottam, még eddig nem bántam meg. Kicsit félek a KV-3-tól, mert nagy visszalépés lesz a KV-1S-hez képest. legutóbbi csatában is 5K+ sebzést osztott ki. Egy baja van, nincs páncélja.
A rossz finomabb árnyalata is rossz. 😄 Nagy szakaszokból eddig túl sokat nem láttam, de volt hogy esélyek ellenünk szóltak , 4es szakasz ellen mentünk jobb tierbeliek voltak és a prém m4/fl10-el 3 killel jöttem ki 2k fölötti sebzéssel.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Ez még nem is rossz. Az a szép, mikor szemben 5 db hatos szakaszban, nálad meg csak ötös-négyes... Vagy szemben csak tank, nálad meg csak td (feleannyi hp...). Mert ilyenek is vannak néha.😊
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.12.14. 00:30:30
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.12.14. 00:30:30
A csata vége: a Tigris 4100 sebzéssel legyalulta a "csapatomat", 7-1 oda...
A csapatok tierbeli elosztása gyakran botrányos. Előbb a csapatom 4 db t5 2dbt3ból állt az enemy meg 5 db t5 t4 t3...
Igen, a KV1-el nincs is problémám. Halál nyugodtan lehet szedegetni vele az ellent, miközben több oldalról lőnek.😊 Mondjuk egyre többen jönnek rá hogyan kell robbantani, de még mindig jó.
Jó a stug de azért itt tényleg sokat számít a HP,ezért szerintem a t5 királya vitathatatlanul a KV1. T5-ben egyedül simán hozható vele egy csomó meccs,úgy is ha a csapat alig sebez valamit.
A wottal szemben itt én úgy érzem hogy sokkal kevesebb a random.Ezt a találati arányok is hűen mutatják.80% körül van mindennel,a wotban 65-70% volt. Nem mondom hogy nem fordulnak elő furcsa esetek de szerintem olyan kis arányban a wothoz képest,ami nem zavaró.
Egy pár perccel ezelőtti csata a "királlyal" 😊

A wottal szemben itt én úgy érzem hogy sokkal kevesebb a random.Ezt a találati arányok is hűen mutatják.80% körül van mindennel,a wotban 65-70% volt. Nem mondom hogy nem fordulnak elő furcsa esetek de szerintem olyan kis arányban a wothoz képest,ami nem zavaró.
Egy pár perccel ezelőtti csata a "királlyal" 😊

Tessék. Stug ellen 2 hatos és egy Tigris. Nyilván kiléptem, nem fogok szarozni 2450 hp ellen 580-al...
KV2 van már valakinek? Használható az alapágyúja?
Eh, szerintem befejezem a páncélvadásszal... Semmi értelme az egésznek. Feleannyi életem van mint a szembejövő tankoknak és mivel rendszeresen minimum hárman esnek a nyakamba, ebből 2 garantáltan az ellenfél 2 legnagyobb tankja, nincs értelme szenvedni. Az előbb kilőttem 5 ellenfelet a hétből Hetzerrel (2800 sebzéssel), akkor kilőttek, és a maradék egy darab T40 kis szar leszedte az utolsó 3 emberünket, köztük egy KV1-et és egy PzIV-et!!!! Ennek fényében mostmár ott tartok, hogy kilépek már akkor is, ha +1 tier van szemben, mert ha én nem hozom a meccset, akkor tuti a bukta. És ez nem nagyképűség, hanem szomorú tény, nem én vagyok ennyire jó, hanem ennyire trágya folyamatosan az ÉN csapatom, soha nem az ellenfél...😞 Torony kell és hp, mert 7 vs 1 meccsekben csak így van némi remény túlélni, illetve sokat sebezni...
Még fontolgatom, de úgy látom tankból is inkább a mozgékonyabbakat kell favorizálni, mert a támogatás teljes hiánya miatt rommá lőnek ha lassú vagyok. Így az IS felé megyek majd, pedig a KV3 jobban tetszik.
Még fontolgatom, de úgy látom tankból is inkább a mozgékonyabbakat kell favorizálni, mert a támogatás teljes hiánya miatt rommá lőnek ha lassú vagyok. Így az IS felé megyek majd, pedig a KV3 jobban tetszik.
Ötös szakaszban kell menni. <#idiota>#idiota> (egyet értek)
Eleinte nekem is tetszett, főleg a kis ágyú után. De aztán azt vettem észre, hogy sokszor nem üt át, emellett lassan tölt és sokszor emiatt halok meg. Azóta inkább a 150es átütésű ágyút használom, az legtöbbször átüt és egész pontos is.
22es csapdája. Egyedül nehéz játszani, mert agyhalott a csapat. Szakaszban viszont szemét az MM. Egyedül saját tier 90%-ban, szakaszban egymás után tolja a +2 tiert... Ez így nem túl jó.
És mi ebben az új? Wot klón, ott is tök ugyanez van... Ott a T29-el pattantam egy M5A1 stuart oldaláról 10 méterről 2x egymás után!!!!!! Szóval nem okoz sokkot ha néha itt is van ilyen anomália...
Hát én ezzel azért vitatkoznék. A stug egy állat a troll gunnal.T6 ellen még elég ha jól célzol vele és brutálisat sebez. A su85 sem rossz de nekem itt a stug sokkal jobban teljesít.(a wotban pont fordítva volt)
A mai két első csatám vele.Az elsőben t6-ok voltak és szemből simán lőttem át őket. A másodikban egyedül maradtam egy egy prém m4 ,két pzIV és egy marder ellen.Az m4 fél hp-val,a másik három fullon. Simán lehoztam a végén. 😊 (na jó,ehhez azért nem pro ellenfeleket kaptam valószínűleg 😄)

A mai két első csatám vele.Az elsőben t6-ok voltak és szemből simán lőttem át őket. A másodikban egyedül maradtam egy egy prém m4 ,két pzIV és egy marder ellen.Az m4 fél hp-val,a másik három fullon. Simán lehoztam a végén. 😊 (na jó,ehhez azért nem pro ellenfeleket kaptam valószínűleg 😄)

Már is4-ek is szaladgálnak......de soká lesz az meg nekem 😞
Ennyi elég is volt a gameből. Amikor a 100+os átütésű ágyuval pattanok a tier 3as alvázáról az meg kilő az nevetséges. Tele van fogyatékos playerrel, de még ha azt el is nézem Rengeteg (!) afk, bot van.
De tényleg, az átlagember soha nem kerül a durva oldalra... A minap én is belefutottam egy ötfős hatos szakaszba szemből, ki is léptem rögtön...
Én FB -re szoktam van neki hivatalos FB csoprtja meg ilyen kedvelőknek, dühöngőknek is.
FB csoport
FB csoport
FB csoport
FB csoport
Na ez már sok(k) Nem elég hogy egy full hatos csapattal egy 5 fős hetes platoon ellen rak be,még bebasz nekik egy nyolcast is felülre. Miért nem egy kurva Maust kaptak,hiszen elég gyengék voltak ellenünk. Nevetséges...
Ja,és én még soha nem voltam ilyen csapatban,mindig csak ellenfélnek kaptam.WHY ?????
Van ennek a játéknak valami hivatalos fóruma ahová fel lehet tenni az ilyen szép képeket?

Utoljára szerkesztette: Gottfried, 2014.12.13. 10:57:37
Ja,és én még soha nem voltam ilyen csapatban,mindig csak ellenfélnek kaptam.WHY ?????
Van ennek a játéknak valami hivatalos fóruma ahová fel lehet tenni az ilyen szép képeket?

Utoljára szerkesztette: Gottfried, 2014.12.13. 10:57:37
Most nézem, hogy milyen csúnya különbség van a Su85 és a Stug ágyúkiosztása között! Természetesen az orosz oldal javára... Ha előbb átnézem, lehet nem a németekkel megyek...
Na, még megvan a Brummbar? 😊
KV3. Szemben egy SU101 közel és egy M4 sorozatlövő messze. Kap egy 570es pofont a SU101-től, az M4 ugye nem lövi át, erre ez a ***** elkezdi lőni a távoli M4-et!!!!!!!!! Az ilyen hogyan jut el hetes szintre?????? És főleg minek?????? De persze szépen ki is volt festve, mert pénze van, ha már esze nincs....
most nézem h már a tier 6os gépek is 800k pénzbe kerülnek..
még 25k exp kell az első ASU-hoz azt meg tudom majd venni mert most van összesen annyi lóvém de nagyon hamar le fogok gatyásodni ha a többi 6-osra is rámegyek utána 😄
még 25k exp kell az első ASU-hoz azt meg tudom majd venni mert most van összesen annyi lóvém de nagyon hamar le fogok gatyásodni ha a többi 6-osra is rámegyek utána 😄
én már lőttem ki párszor "eltűnt" tankot
viszont amikor eltűnik akkor általában fölé lő a tankom valamiért mindig
úgyhogy mindig lehúzom ilyenkor a célkeresztet lehet ez a gond 😊
viszont amikor eltűnik akkor általában fölé lő a tankom valamiért mindig
úgyhogy mindig lehúzom ilyenkor a célkeresztet lehet ez a gond 😊
Szerintem itt még van némi gond a találatok és páncélzatok kezelésével. Csak ezzel lehet magyarázni a sokszor kilőhetetlen PzIII-PzIV incidenseket, meg hogy a Stugot nem lehet meglőni KV1-el sehol, még a kémlelőjére direkt rázoomolt célzás is lepattan. A SU76 is sokszor durván sebezhetetlen, pedig csak egy darab lemez... Azt is megfigyeltem, hogy ha eltűnik a spot, de tudod hogy ott a tank mert le van verve a lánca, és odalősz, akkor nem sebzed. Ha nincs spot, nincs találat... Szóval van még min dolgozniuk, de ezekkel együtt még mindig élvezhető a játék, főleg ilyen pöpec akciókkal, mint most az 5x3. Tényleg csak egy EU szerver kéne a boldogsághoz (meg a 100as ping alatti játékhoz...).
Jobban is élvezem, de így hogy megint jön a totálnemtudszmitcsinálni esetek eléggé megborítják a szám állását. Edit: jelenleg a tier 3as tankkal weakspot lásd parancsnoki kupola és társain se lövöm át az ötös tankokat, max hátba de itt erre nagy ritkán van idő.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.12.12. 19:26:29
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.12.12. 19:26:29
eddig csak az amcsiknál próbáltam a troll ágyúkat de egyszer adott be nagy sebzést a többi csak ilyen 140 körül.. amit a rendes ágyú is tud kétszer gyorsabban xD
úgyhogy azoktól nem voltam elájulva 😊
úgyhogy azoktól nem voltam elájulva 😊
Hát az bizony az. megpróbáltam a német ágon mind a két vonalat. Mindegyik egy halom ...r volt. No de a PzIV kárpótol érte. Felteszed rá a troll ágyút és a T28-nak vége van mert egy lövéssel kiszedet, az aprólékokról már nem is beszélve.
nekiindultam a németeknek ha már exp akció van ugye
gyorsan át lehet futni a kis szarokon 2-3 csatával.. de hát ez a t3 mindenhol egy nagy szívás úgy látom 😄
gyorsan át lehet futni a kis szarokon 2-3 csatával.. de hát ez a t3 mindenhol egy nagy szívás úgy látom 😄
Igen, úgy néz ki az amcsi vonal majd csak tier7-nél talál magára, addig vergődős... Pedig ajándékba adtak már 2 teljesen fullos amcsi legénységet is, lehet hogy emiatt... A vadászaik is inkább tier7 körül kezdenek jók lenni. Őket kell utoljára hagyni, mikor már minden orosz-német tier10 és már unjuk...😊
Pedig a Párduc nem nagy szám, már ami a páncélját illeti. Még a gyorstüzelő M4-el is szépen le lehet bontani. Csak hát elég sok a hp-ja és jó az ágyúja. De nem kéne, maradok a Tigris vonalon.
most találkoztam először párduccal elég durva volt 😄
ő volt az egyedüli 7es top tank, nálunk egy t-20 volt a párja
5öt lőtt ki a párduc...😄
talán 110 hp-t vesztett és volt neki 2100 összesen 😄
ő volt az egyedüli 7es top tank, nálunk egy t-20 volt a párja
5öt lőtt ki a párduc...😄
talán 110 hp-t vesztett és volt neki 2100 összesen 😄
Azért nem teljesen másolat. Hatalmas piros pont jár már csak azért is, mert kihagyták az összes arty-csókát. Remélem, ez későbbiekben is így marad. Végül is van benne egy féle tüzérség, de az csak T10-ben és teljesen más a működése (Sturmpanzer)
a lee-vel már néha egész élvezetes köröket is lehet menni aztán a sherman már szuper ezekhez képest, azzal tényleg el lehet kezdeni élvezni a játékot
dimbes dombos pályán meg egész nagy troll tud lenni mert elég csak kidugni a tornyot ugye és lefelé lehet csipkedni 😄
jobban szeretem mint a t-34et, az kicsit fürgébb viszont szerintem gyengébb az ágyúja és kb 2 lövéssel kevesebb hp-ja is van mint a sörminek
a többiről nem tudok még nyilatkozni csak 5ös dolgaim vannak egyelőre 😊
dimbes dombos pályán meg egész nagy troll tud lenni mert elég csak kidugni a tornyot ugye és lefelé lehet csipkedni 😄
jobban szeretem mint a t-34et, az kicsit fürgébb viszont szerintem gyengébb az ágyúja és kb 2 lövéssel kevesebb hp-ja is van mint a sörminek
a többiről nem tudok még nyilatkozni csak 5ös dolgaim vannak egyelőre 😊