1104
Tankos játék webes felületen
  • twi452
    nem is tudok venni rá csak ha veszek aranyat
    csak pro 1-es accountal enged ilyesmit :)

előbb egy shermannal párbajoztam ugyanígy, egy kv-1s spottolt engem mert közel volt akkor lövöldözött
    elment a kv a dombocska mögé, eltűnt a spot én faragtam tovább a sherman meg nézelődött bután xD
  • Terawatt
    WoT-os e50 vagy nem tudom már mi a neve prém tankra emlékeztet. Ugyan olyan sunyi tetű kinézete van és annak remek volt az álcája. Gondolom nem vettél még rá festést, az is dob rajta valamennyit.
  • twi452
    azt hiszem ennek a pici ASU vonalnak a rejtőzködés lehet a kulcspontja
    előbb nem is voltam bokorban és nem látott a kv1-es :D
    csak faragtam 130-asával lefelé, nézett nézett de nem lőtt úgyhogy gondolom nem látott mert ideje lett volna tölteni kétszer is bőven :D
  • Dewri
    A VK3601 nagy toronnyal már rendesen pattog. Ráraktam a 75 mm ágyút, az is sebzett 2ezer fölött a körben, de 250 körüli sebzés/lövés nem elég elrettentő. Ha viszont 600at csapok oda a 10,5-es ágyúval, attól gyorsan elkezdenek tolatni, már aki még él...:)
  • twi452
    a gonoszok le golfkocsizták a cuki tankomat :(

nem könnyű vele az élet az igaz és az sem segít h minden fejlesztés ami szükséges hozzá az 25ezer xp :D
  • noharka

A T18 se kutya
  • Dewri
    Azt is megfigyeltem, hogy ha nálunk van valami tank, ami egyébként kegyetlen lenne, nos biztos hogy nincs rajta a jó ágyú. KV1s kis szarral, PzIV a 75 mm-el, stb. Szemben persze mind topágyús. Tök véletlen ez is nyilván...

A moszkvai pályát is szeretem, ugyanaz, mint a wotban himmelsdorf. Mindegy hülye fölrohan egyből a hegyre és néz. Mindegy hogy a városban van minden ellenfél és vagyunk rájuk ketten, ők ülnek a hegyen. És hiába ugatom hogy jöjjenek már... Az ilyen dolgok idegesítőek, de nagyon...:(
  • Dewri
    Nézz szét az ncore-on, van fönt pár jófajta tankos könyv ott is.:)
  • noharka
    Brutális ez a Hetzer

• Terawatt
    Szerintem ez a tank úgy keletkezett, hogy egy elefánt ráseggelt.
  • twi452
    na meglett a pici :D
    nagyon kis cuki de ezzel nem lesz könnyű dolgom az tuti..
    jó hogy 3 mp alatt tölt és iszonyú pontos az ágyú de tier 3-ban vannak ilyen 150 körüli sebzések..ezzel nehéz lebontani 2000hp-s dögöket :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

egy jó kört azért tudtam menni már vele viszont végig fostam nehogy kiszúrjanak de fél hp-val megúsztam :D

Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.12.20. 13:38:43
  • twi452
    azért vannak kv-2vel is érdekes emberek.. nem is értem hogy jutott el odáig :D

próbálja fordítani a lassú kocka tornyot az ellenség után de nem fordítja a testet csak szép lassan vár h forduljon közben meg apránként de faragja őt a pz4
    aztán eszébe jut egy negyed fordulat után h forduljon a tankkal.. és merre fordul? az ellenkező irányba xD
    nézem és..ezt nem hiszem el :D
  • twi452
    én ráfeküdtem az asu ágra.. egyszer láttam csapatban egyet és azóta arra megyek :D
    nagyon szexi kis td :D
    olyan vagyok mint egy nő.. megtetszett aztán kell közben nem tudom mit fogok kezdeni tier 6-ban az 57 milissel..
    majd kiderül 10k exp múlva :D
  • Trucker39
    Ide viszont belinkelem. Tankos könyv karácsonyra
  • Trucker39
    Tessen csatlakozni a Hungarian Destroyers klánba és máris könnyebb lesz társakat találni. Én is voltam abban a klánban, de ... már kiléptem. Az ok személyes jellegű, nem haragszom senkire onnan.
    Kéred a felvételedet, ha még nem tetted és lehet csapatostól írtani az ellenfelet.
  • Terawatt
    SOD-os dologra vissza térve tier 6ban nekünk is kéne egy ilyen csapatot csinálni, hogy 3-5en felmegyünk és megeszünk mindenkit, csak lehetőleg hideg vérrel mert egy idő után allergiás vagyok arra ha a fülemből is a f*sz csöpög amikor valakit felhúznak és be nem áll a szája.
  • Terawatt
    "nem lesz pókhálós a nyominger gyerek billentyűzete, mert csata végéig püföli és osztja az észt a chat ablakban."

Sztem megvan amit lehet írni. HP alapú játékot azért szeretem itt, mert engem csak idegesített amikor bizonyos tankok életképtelenek voltak WoTban, mert minden elszenvedett találat után vmi fontos hullott el. Így könnyebben emészthető ahogy mondtad és instant fun. TK szerintem is jó hogy nincs, mivel ha valaki nagyon troll akarna lenni a kezdőről kilő mindenkit troll gunnal ami nem lenne vicces.

Jók voltak az akciók/küldetések amikkel bevezetett a játék (lásd pl a 7 nap logolj be és elhalmozunk cuccal), amit remélem hogy bővítik plusz küldetésekkel a meglévők mellé, mert akkor még inkább lesz értelme feljárni. /Csak ne wot féle kegyetlen grind legyen/
    Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.12.20. 01:06:58
  • Trucker39
    Tartalomról:
    - Vannak (voltak is ) századok, még jó nagy létszámú magyar század is van.
    - A CW illetve annak megfelelője épp ma indult el, tehát ez sem hiányzik.
    - A hülye csapat az nem a játék hibája. Ugyan ez a hiba itt is mint a másikban. Ha nem lát a játékos a térképen, sőt a térkép csak zavaró tényező neki, sőt azt sem tudja, hogyan kell felnagyítani, attól nem szabad taktikát várni, mert nem fog felmutatni semmit. Utasítást sem fog végrehajtani, mert neki nehogy már megmondja valaki, mit csináljon. Íratlan alapszabály ebben a játékban, amit épeszű játékos magától felfog és alkalmaz. 1. Mindig van TOP tank az oldalamon. 2. Ha én vagyok a TOP tank már elég sokat kellett játszanom és ismernem a saját tankomat és a térképet ahhoz, hogy eldöntsem, támadok vagy bázist védek. nem magyarázkodok, nem mutogatok, mert a csapat az íratlan szabályt követve vagy engem követ vagy a második TOP tankot. 3. Ha nem én vagyok a TOP tankban, akkor figyelem a két legerősebb tankot, milyen megállapodásra jutnak és támogatom vagy az 1-2 TOP tank párost vagy az 1-t követem, vagy a 2-t követem. Lehet ebben a játékban is szanaszét szaladni, de semmi értelme nem lesz a dolognak. Az győz, akinek nagyobb páncélja van az első sorban és mögötte fókuszálva van a csapat tűzereje. Ha a top tank rá teszi a markert egy célra , akkor azt lövöm én is. Ha szorult helyzetbe került a TOP tank, akkor védem az oldalát, mert szemből megvédi magát. Nem engedek senkit mögé kerülni, mert lassú és nem tudja magát megvédeni. Ha kell beáldozom a kísérő tankomat, mert a roncsomon nem tud átlőni az ellenfél, így a TOP megmenekül és hozza a csatát.
    - A TK hiánya engem sem zavar, de vigyázat, van helyette rosszabb. Nyom inger gyerkőc, nyominger TD-ben vagy tankban célzás közben lökdös hátulról, vagy ami még rosszab épp abban a pillanatban lök csak meg, mikor lőnél. KV-3 nagy lövege majdnem 20 másodpercenként lő egyet és 6 sec a fókusz idő. Nyominger fickót legszívesebben beletaposnám a talajba ilyen esetekben. Helyette jobbat találtam ki. Megvárom míg idegességében elém kerül, mögé állok és nem engedem többé vissza. Kitolom az ellenséges tűzbe. Ez több okból is hasznos. Egyrészt nem lökdös többet, másrészt van első fedezékem, harmadrészt nem lesz pókhálós a nyominger gyerek billentyűzete, mert csata végéig püföli és osztja az észt a chat ablakban.
    - MM besorolás. Végtelenül bosszantó dolog. Egyetlen olyan komoly hibája a játéknak, ami miatt egyszer abba fogom hagyni a játékot vele. SOD maffia megjelenik 5 fővel az egyik oldalon, másik oldalon azon a szinten meg én egyedül, a többiek sokkal kisebbek. Már írtam mindenhová panaszt, jelenleg magas ívben le van ez a dolog sajnálva.
    - Egyszerűsített sérülés. Nem tudjuk, hogy így marad-e a dolog, majd kiderül. Így is játszható, HP alapú játék. A szabály könnyen tanulható mindenkinek. leláncoltak, ott maradok, ha ott maradok, szétlőnek. Mire van szükségem, javító készletre. Felgyújtották a tankomat, mire van szükségem, tűzoltó készülékre. Nézem a zöld csíkot a tankom felett, ha elfogyott vége a játéknak, lehet hozni másik tankot, vagy a csata hátralévő részében, válogatott szidalmakkal szórakoztathatom, mind a csapattársakat, mind az ellenfeleket.

Kihagytam valamit?
  • Terawatt
    MM t5-ben nekem tökéletes volt a pz4-el. Most itt t6ban az alatt a 10 meccs alatt nem volt bullshit, és előző tierben is tán 2-3 alkalommal volt. Ebből egyet ki is raktam ide #478 . Kezdetnél villogni kell oda a hol meg kell fogni az ellent, írni hogy push here vagy akármi basic english dolgot a biztonság kedvéért és menni szokott. (vagy jön a csak azért sem effektus )
  • Trucker39
    Sajnos nem tudom megmondani mennyit hoz átlagosan. Ilyen kimutatást nem vezet a játék, én meg még nem figyeltem meg. Míg volt a kezdő hét nap akkor kezdtem el vele farmolni, majd mikor lejárt, kibéreltem, végül megvettem. Jó volna nagyobb farmolós tank, de nagyon drágák. Így elég sok csatát kell menni vele, hogy összeszedje a fejlesztésekre a szükséges összegeket.

Észrevehetően jobban teljesít a tank, ahogy fejlődik a legénység. Ha nem kerül túl magas ellenfelek közé, akkor hatékony az ágyúja és elég pontos is. Amit leszereltem a KV-1S tankról töltés gyorsítót és célzás rásegítőt, azt rászereltem erre a tankra, még egy kicsit gyorsabban tölt és még hamarabb céloz. Most olyan 17 sec alatt tölt teljesen újra. Valahol 20 sec fölött volt, mikor elkezdtem vele. Nem túl jó a páncélja, de addig amíg nem tanulják meg, illetve nem javítják ki a hibát, addig jól lehet vele farmolgatni. A hibát biztosan észrevettétek. Nem lehet sebzést okozni a tornyán. Aki azt lövi, hibát követ el. Ezt viszont ki is használják a játékosok és úgy helyezkednek (domb mögött), hogy csak a torony látszódik.
    Kicsit lassú a mozgása, de jól és precizen mozgatja a tornyot. A kategóriájában szerintem jobban megéri mint más tankok. Nagyon gondolkoztam az E10-n, de kiismerve ellenfélként már nem kellene most már. A KV-9 meg .... inkább hagyjuk szegényt. Nem sokat érne.

• Gottfried
    Nincs is sok panasz! :D

Összességében nekem sokkal jobban tetszik mint a wot,bár tartalom még nincs benne annyi.(század,cw,stb.) Nekem a wottal 3-4 komoly problémám volt ami megkeserítette ott az életem. A hülye csapat,ami itt nem zavaró a 7 fős csapatok miatt,a random,ami itt sokkal kisebb szerepet kap(sokkal pontosabbak a lövések és általában át is megy aminek át kell) a TK,ami maitt nem egyszer tiltottak ki ha már nem bírtam elviselni t10 csatában a t1-2-t behozó szakaszokat,(itt ugye nem lehet sebezni a csapattársat).
    Itt eddig egyetlen dolog bosszantott fel komolyabban,az időnként nagyon elbaszott MM.Ha ezt megoldják,nem sírok többet. :D
  • Dewri
    Egyébként megvan a stresszűző. Amcsi T18. Kettes td. Csak tier1-2 jön ellene, ezek viszont nem is nagyon tudják sebezni és szinte mindent 1lövésezik... Nettó 4-6ezreket hoz, így 10 gyors kör már 40-60ezer kredit és jól szórakozok közben...:)
  • Dewri
    Hát akkor csak engem szopat megint a játék, mert a stock ágyú tier7 ellen semmit nem ért és nekem rendszeresen jön legalább 1 hetes, leginkább IS.. De már egy Kv1s is szétszed semmi perc alatt... Most a 105 mm ágyúval már kezd jó lenni, sebzek végre több ezret is akár. Még a torony hiányzik, de valóban jól pattog.
  • Terawatt
    Kezdtem megijedni, hogy a sok panasz közben ami van, csak nekem van egész jó wr-em. :D Én ha lehet nem használok javító csomagot és hosszú távon az is sokat jelent. Ha valami nagyon hülye helyen ragasztanak le akkor szoktam elnyomni.
  • Gottfried
    Mennyit hoz átlagban győztes körönként a sörmi? 100 csatám van vele és szerettem is mikor megvolt de nem nagyon figyeltem a hozamát.
    Most a KV1s-t használom farmolni. 10-12 K a haszon vele egy győztes körben és ez a közel 70% win és a 3-4 perces csaták mellett egész gyorsan hozza a pénzt.Hatékonyabb mint a KV1.
  • Gottfried
    Nekem még nincs meg de ellenfélnek a legkellemetlenebb t6.(a kv1s-t leszámítva) A wotban is szerettem,azt hiszem itt is ez lesz a következő hatosom.
  • Terawatt
    VK3601H első 10 csata jó volt ( 8 győzelem). Szépen pattognak róla és a stock ágyú használható. Top ágyú ígéretes a statok alapján, szóval nem bántam meg, hogy ezt választottam. Kinézetre nem rossz, bár a DB végződésű jobban tetszik ilyen szempontból. :)

Eddig:

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.12.19. 23:10:30
  • Dewri
    Az viszont szintén nagy könnyítés, hogy nincs komolyabban kezelve a modulsérülés/legénység sérülés. A lánctalpat verik le, meg néha robban az ammo rack. Wotban ugye duplázza a töltést az ilyen találat, war thunderben meg általában első lövésre toronyforgatás vagy ágyúsérülés van... A leégés se jellemző, bár ellenfelet láttam már kiégni.
  • Dewri
    Bizony, ezt mondom én is. Pedig még így is lehetne hozni, ha a hétből kb 3 ember tudná mit kell csinálni. De nem. Mivel a csapatokkal nem tudnak mit csinálni, mert nincs agyhalottszűrő sajnos, ezért csak az MM-en lehetne dolgozni, de azt meg minden ilyen online játék készítői leszarják. A wotban évek óta megy a sírás, hogy legyen +-1 mm, de mindig visszadobják... Pedig biztos vagyok benne, hogy nem lenne nagy meló egy kis algoritmust csinálni, ami ugyanolyan tankokat rak össze. Vagy ha van bent 7 db nyolcas és 250 db hatos, akkor nem a nyolcasokkal rakja tele a hatos kört...
  • Gottfried
    Nevetséges ez az MM.Ha nem csinálnak vele sürgősen valamit,sok játékost fognak veszíteni.Szerintem a játék legnagyobb hibája.Nem hiszem el hogy nem lehet megoldani hogy legalább a top tierek egyformán legyenek elosztva.Hogy egy t8 szakasz mellé még be kell tenni egy t9-et is,úgy hogy nálunk csak egy t8 van,ez egy vicc.
    Ez a KV3 egyébként is egy nagy visszaesés a KV1s után.A kupoláját minden szar átlövi és t7-ben már általában tudják is hol kell lőni.

• Terawatt
    M3 Lee-t tdként kell tolni. Ahogy észre vettem elég papír tier6ig az amcsi ág és ez kiábrándított.
  • twi452
    nekem nincs is nagy dögöm csak su-85 és 1-1 ötös medium tank minden nemzetnél :D
    jó nem is dicsekszem..ez is igaz xD
  • Dewri
    Úgy látom itt se a td, se a kisebb tankok nem érnek semmit. A T-34 egy szenvedés, hiába van rajta a jó ágyú, bármi átlövi bárhonnan. Néha van egy-egy jó kör, de többnyire esélytelen. Itt csak a nehéztankok érnek valamit, KV2-vel simán hozom a kört még 4-1 ellen is, T-34 képtelen ugyanerre, pedig rendszeres hogy utolsóként vagyok életben... Ezért nem is merem kifejleszteni az M3 Lee-t. Az halmozottan hátrányos, gyenge és tornya sincs... Látom ti is a nagy dögöket nyomjátok, egyikőtök se a Párducával dicsekszik itt...:)
  • Dewri
    Íme az árkád eredménye. Nem igaz hogy nem lehet legalább saját tiert összeengedni. Ez már nagyon durva pofátlanság. Ez teszi tönkre az összes ilyen online játékot. És az már csak hab a tortán, hogy természetesen megint nem az én csapatom kapta a nagyokat "véletlenül"...

• Dewri
    Megnéztem. Kár volt. 5 vs 5. Nálunk 5 db ötös tank, szemben 3 db hetes (ebből 2 db IS), egy hatos, egy ötös. Ebből a hetesek és a hatos közös négyes szakaszban. Köszi. Ki is léptem rögtön... Nem tudom ezt is hogy gondolják a készítők...:(
  • Dewri
    Ja, én már néztem még korábban, akkor még csak négyessel tudtam bemenni. Majd most akkor benézek a KV1-el...:)
  • Terawatt
    NIncs is szebb, mint amikor a szorzós meccsen lesz 7 killed hatalmas sebzéssel, állam szakadt az xp mennyiségtől amit kaptam.
  • Trucker39
    Ja igen és próbáljátok ki az Arcade Battle Mode-t is. Kicsit kevesen vannak még, de már T5-ben el lehet bohóckodni. Mentem egy nagyon jó kis csatát. Tényleg Arcade és tényleg jó, érdekes a játék menet.

• Trucker39
    Vagy ha valami konkrétabbra gondoltál, akkor beülök az Object 277 tankomba és valami ilyesmi fog történni:

(Feltéve, ha még akkor is lesz kedvem ezzel játszani)

• Trucker39
    Gondolom, mint most a WoT-ban. Kell egy-két Tier VIII tank farmolni és fenntartani a T10 tankokat.