Ground War: Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezen a részen szerintem élvezetes a játék, főleg egy már kifejlesztett tankkal. Vegyél rá + hp-t meg töltésgyorsítót azt had szóljon. Ha nagyon a zsebedbe nyúlsz akkor még a legnagyobb szintű távcső és rossz időjárási viszonyok mellett OP leszel. 😄
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
M3 nekem sem volt szimpatikus wotban, azt elkezdtem td-ként játszani vele és ott tök mindegy volt, hogy most mókásan néz ki-e vagy nem, működött, itt is jó annak. Egy troll gun ellen meg szerintem max a heavy tankok tudnak valamit kezdeni, ha ügyesen forgatják be a tankot, de én még ekkor is rommá lövöm a parancsnoki kupolájukat, vagy sok esetben az alváz bőven elég (talán ez nem 100 mm vastag, hanem a fölötte lévő páncélra írja és ezért van, hogy még időnként forgatva is átviszem). Egyszer meg is kaptam, hogy cheater vagyok, mert hogy bujkált egy tank mögött én meg sorba belőttem. <#hehe>#hehe>)
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.12.23. 01:29:14
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.12.23. 01:15:21
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2014.12.23. 01:13:48
Az a terv, hogy összeszedek 14ezer szabad xp-t, hogy ne kelljen szenvednem az M3 Lee-vel, hanem egyből kivegyem a Shermant. Az M6 utáni tank valami brutális, kéne egy olyan.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Néha muszáj letenni a KV-3-t , mert már tett be T9 ellenfelet is neki.
Az MM egy rémálom,minden második csatában az ellen olyan túlerőben van hogy eleve esélytelen a csata.A maradék csatákban teljesen idiota a csapat,tele vannak balfasz szakaszokkal amikor behozza a t3-4 tankokat a hetes mellé. Ma értem el azt a szintet amit a wottal,úgy felidegesített a 8. vereség zsinórban ezzel a szar lassú,semmirevaló Kv3-al hogy kiléptem a játékból a büdös francba,úgy hogy a duplákat sem csináltam meg.
T7 már játszhatatlan,nem tartja el magát.Így meg főleg nem. A wotban azért jó játékkal még a t8 nem volt veszteséges,max t9-től kellett prém tank farmolni.Itt már a t7 használhatatlan.
Szeretem ezt a játékot de azt hiszem nagyon hamar itt lesz a véga ha még 2-3 ilyen napot kifogok. Kár.....
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
mondjuk viszonylag mozgékony könnyű gépekkel játszom ugye, számomra semmi értelme ott nyomorogni és tilitolizni mert úgysem tudok lőni mert belógnak a képbe és csak akkor tudok hatékony lenni ha nem számítanak rám pl mögöttük felbukkanok 😄
persze volt h az egész csapat így gondolja vagy csak követik a furcsa kis izét 😄 olyankor előfordul h megyünk egy teljes kört mi is meg az ellenség is 😄
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.12.22. 18:51:48
talán kétszer pattant rólam valami eddig vele, a lánc szokott nyelni lövést az előfordul 😊
ilyen kivételes furcsaságok meg mindenhol vannak
most előbb 160as pennel nem tudtam totál szemből a pz4-et és a kv-2őt se ütni 😄
be is darálták az egész csapatot egy pillanat alatt
9mm-es páncélja van az asunak amúgy 😄
Egy kérdésem lenne,ami esetleg megváltoztatja a véleményem. A javítási költség itt hogy alakul? Annyiszor felszámolja ahányszor kilőnek? Ha igen,az nem valami fasza.Az előbb volt egy AFK stug,hatszor azt lőttem le,mire visszaért az egyik KV1. Szép mínuszos köre lehetett. 😄

Persze ha a csapat segítene és fedezné a nehéztankokat, akkor jobb lenne az élet. Tegnapi incidens: M4 rombol előre, belefut 2 Vk3601-be, leszedik a fél hp-ját, erre jön visszafelé, nyomja az SOS-t. Ekkor érek oda KV2-vel, az első VK-ban hagyok egy lövés után 58 hp-t, töltök. Közben jön a másik VK is, meg ez az 58 hp-s elkezd kerülgetni és lőni. Az M4 meg már a környéken nincs, úgy elhúzta a belét. Pedig ő ki tudta volna szedni az 58 hp-s VK-t és akkor lett volna módom foglalkozni a másikkal ugye. De nem. Nulla stratégia, nulla agy. Tényleg nem értem miért tankoznak az ilyenek, amikor nyilvánvalóan föl se fogják a játék lényegét... Persze bukta lett, nem is vártam mást, a 2 Vk szakaszban volt, nálunk meg én voltam a legnagyobb tank...
és az még gyorsabban is tölt egy kicsivel..lehet lemegy 2.5 mp-re most 2.9-en van 😊
azért durva így belegondolni.. már 45k exp-et kiszenvedtem vele 😄
Mondjuk ez a KV-3 nem egy főnyeremény. Kifejlesztettem a másik motorját, hátha kicsit virgoncabb lesz, de semmi változást nem tapasztalok rajta. Szinte mindenféle löveggel kipróbáltam már, de igazándiból egyik sem hatékony rajta. Tönkre vágja a 6 másodperces fókuszálási idő. Még a 17-18 másodperces időt el is fogadnám. A besorolása is egyre kellemetlenebb, gyakorlatilag a lap alján harcolok vele szinte minden csatában. Lassú torony mozgás, még lassabb fordulás jellemzi. Nehéz lesz kifejleszteni vele az utódját. Egy csatában jó ha 5-6 lövést le tudok adni, mire bedarálnak. Gyakorlatilag veszteséges tanknak számít.
A Brummbar viszont a drága, gold lőszerével már hatékony. 2500 silver darabja, de az érzés mikor átüti a KV-1S tankot vagy a Panther és sebez 1200-t, megfizethetetlen. Legfőképp, mikor még van rá lehetőségem látni becsapódás után a pánikszerű torony forgatást is, hogy mi a fene történt.
vannak olyanok akiknek sokkal rosszabbak a kiírt statisztikái mint az enyémek mégis magasabb eff-et kapnak a rendszertől 😄
Hanem az árkádban még mindig durva az MM, szemben 3 nehéztank, nálunk csak egy, ez így alapból bukta... Előtte viszont mentem 10 kilövéses kört a VK3601-el, az szép volt. Ha meg 2 db T18-al megyünk be, az az igazi jutalomjáték...😊
most lehackerezett és reportal fenyeget lol
erre jóval kevesebbet kaptam mint az előzőre amit mutattam pedig itt még talán többet is ügyködtem
ki érti ezt

kv-1s úgy eldurrant ammo rack-el h le is noobozott utána 😄
frusztrált lehetett amiért kipukkantottam szemből a "sérthetetlen csodatankból" 😄
a t-28 is ammorack pukkant
a brummbart hátulról kaptam el és beforgattam oldalra majd szépen lassan megerőszakoltam 150 dmg-ekkel
a 3002db meg nem is látta honnan lövöm..
néha tényleg kis genyó ez a tank 😄

Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.12.21. 19:31:57
Először is kell egy-több jelölt, akit a többiek elfogadnak. Kell némi fórumozási ismeret. Sok-szabadidő és még lehetne sorolni a dolgot.
Tudja valaki, kinek kellene írni, hogy képet helyezzen el a megfelelő helyre?
Valami Ilyesmire gondoltam:

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.12.21. 14:57:34

Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.12.21. 13:56:13
A többi tankkal csak a duplákat csinálom meg és lépek tovább amint lehet.
egy nehéz tankom sincs pedig azokkal biztos jobb az élet 😄
előbb egy tigris p eskü nem csinált semmit csak odaállt elénk egy domb mögé és fogta a lövéseket
hármat talán bekapott a többi csak pattogott de így is háromnegyed élete megvolt még
megkerülni nem tudták úgyhogy szépen megette a csapatunkat ez a kis "döccenő" 😄