1104
Tankos játék webes felületen
-
#704 Fast training-nek csak én nem igazán látom hasznát? Ugyan úgy 100 valamennyi xp körül kapok max meccsenként ami hozzá adódik a legénység xpjéhez. -
#703 :DDDDD erre már csak ezt lehet mondani.
-
Dewri #702 Hát igen, elég beteg. Én meg most mentem egy hatos kört. Nálunk a top egy Tigris, vele szakaszban egy KV1s és egy M2... Ez már gyanús volt... Szemben 2 KV1s, Su100, nincs szakasz. Én a VK-val. Természetesen bukta lett, a Tigris 275-öt sebzett, ennyire volt pro. HETES SZINTEN, HATOSOK ELLEN, KV1S SZAKASZBAN!!!!!!!!!!! És megint az én csapatomban. Egyszerűen nem értem hogy miért mindig az én csapatom a fos. Valami algoritmus osztja ezt be a nevem alapján, vagy mi????????????? -
twi452 #701 az érthetetlen pofátlanság netovábbja :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
még a nem szakaszban lévő 6-ost is oda rakja xD
miért nem tudnak olyan játékot csinálni amiben valami alap dolog nincs elkúrva rettenetesen
-
#700 Nem.
-
#699 Engem be engedett most Crome alatt is az FB-s acc-ra.
-
twi452 #698 én nem is találok ilyet :D
persze simán lehet h csak vak vagyok :) -
#697 Lehet, de akkor miért van feldobva nekünk is? :P -
#696 Azért ez még a KV1s-el is ritka. 4 db t7 volt a csapatokban,mégis a hatossal kellett lehozni a csatát. Szeretem ezt a vasat,talán még jobban mint a KV1-et vagy a stugot,pedig azok is eredményesek.
-
twi452 #695 az csak az orosz kliensnél van vagy nem? -
#694 Más: Ez a micro client nektek letöltődik? :D -
#693 Cool. Mentem is párat szakaszban, bátyám elkezdte és tier 4ben jár, kv-1et ajánlottam neki azt mentünk arattunk. Hetzerel egyik körben 6 killem volt, úgy hogy top tank voltam. Tiszta ovoda nehézség, de ugyan ez igaz bármelyik troll gunos tankra ha top tierben jár. Lövely :D -
#692 Akkor Chrom-on és Opera-n át nem megy, de IE-n és Firefox-on igen. Hmm.. érdekes. -
Dewri #691 Nekem működik facéról, Firefox-al. A weboldaluk nálam is sima t1 tankokkal indít, pedig régen onnan is belépett a facén keresztül. -
#690 Köszi!!!! Úgy megy nekem is :)
-
#689 Az IE-n beengedett.
-
#688 Internet explorerrel beengedett facen keresztül. Próbáljátok ki. /eredetileg chromeon próbáltam/
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.12.24. 20:02:05 -
#687 Van már két T5-ös tankom nem fogom ujra kezdeni inkább hagyom a francba. -
#686 Te csináltad jól.Én nem akartam otthagyni a három t5 tankot,most meg már hogy kiszenvedtem a KV3-at és lassan meglesz a KV4,nem kezdem újra.Ha ilyen balfaszok hogy nem lehet belépni a saját accomra,holott a pecs előtt lehetett és ezért egyből a pecs után reklamáltak is,akkor hagyom a francba az egészet.
Hihetetlen hogy ennyire amatőr banda legyen,vagy ami még rosszabb,ennyire leszarják a játékosaikat. :( -
twi452 #685 nem, én regeltem egy sima profilt
még korábban láttam h ilyen szopások vannak úgyhogy hagytam a facebook-os profilomat és beregeltem egy simát inkább :D
azóta onnan játszom gond nélkül :) -
#684 Egyszer tudnának valamit úgy megcsinálni hogy ne csak a méreg legyen vele.A weboldalon be tudok lépni de csak egy új accal,3 fasza t1 tankkal. A sajátomra úgy már a legutóbbi pecs óta nem enged be,pedig előtte simán be tudtam úgy is lépni. A faceen keresztül meg nem tölti be.Fasza kis karácsonyi akció.Ha nem szenteste lenne,nagyon csúnyát írnék....... -
#683 A faces profillal?
-
twi452 #682 én a sima weboldalukon http://www.gamebox.com/tanks/
már láttam t-34 100-at előző körben... ő is kapott a trollpz-től szeretetcsomagot
eddigi messze legdurvább köröm, IS-t is meg tudtam küldeni ap-vel aztán HE-vel befejeztem az értetlenkedőt szemből :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#681 PFf nem mondjátok komolyan? *felborítja az asztalt* :D -
#680 Engem sem enged be.Egy darabig tölt,aztán megáll. :(
-
#679 Ti hol játszotok? Én a facen akarok belépni de nem enged. -
Dewri #678 Ja. Most szembesültem vele, mikor pörgettem volna. Eh... -
twi452 #677 hát...
a roulett pénzes keményen..ahogy az életben :D
300 gold egy pörgetés..illetve az első az akciós az 150 arany
vagy 150000 ezüst de azt csak akkor veheted meg ha legalább pro I az account.. -
Dewri #676 Nem rossz hogy 2 helyen is tankot ad. Nyertél már valami értelmeset rajta? Más játékban is van hasonló rulettszerű pörgetős napi ajándékosztás, de ott szinte soha nem ad semmi jót, mindig csak a legkisebb valamit. VÉLETLENÜL persze... -
#675 Rulett? Szerintem olyan lesz mint az orosz szerveren.
-
twi452 #674 Dear all,
To maintain the server stability and update the new contents, the server has been closed, and it may last for 1.5 - 2 hours. Please get ready and tell other players.
Thanks for understanding.
ezt írták ki 50 perccel ezelőtt úgyhogy még egy-másfél óra aztán kiderül a rulettezés :D
én ma azért le tudtam nyomni pár trollos pz4 kört, úgyis kaptam valami küldetésre egy nap vip-et
hát rohamosan megnőttek a statisztikáim a pz4 miatt :D -
#673 Jaja. Kíváncsi leszek erre a rulettes játékra, hogy mennyit lehet pörgetni. Remélem nem napi 1 alkalomra lesz szűkítve, hanem inkább játssz 5 nyertes meccset (hasra ütöttem). -
#672 Mire oda keveredtem, hogy kicsit még játsszak, szerver karbantartás. Nekem mára ennyi is volt a tankozásból akkor. -
Dewri #671 Most van a karbi az oldalon ha jól látom. -
#670 Még nem tudom hogy med vagy heavy, valoszinü heavy. Kár hogy nincs T29-es. -
#669 Oroszt már régen tanultam, beszéltem. A premium tank kap szorzót ezüst farmolásra igen.
Korridor: Ha med ág végig akkor van egy med képesség, szerintem azt először.
(Sok a munka a konyhában, alig jutok gép elé. )
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2014.12.24. 16:23:27 -
#668 Ezzel elvileg majd jól lehet pénzt farmolni nem? Ha már prém tank akkor illene neki. Fordíts plz -
#667 Az M4-es ágnak milyen plusz képpeséget kéne fejleszteni a legénységnek? -
#666 Tessék addig megnézni.
-
twi452 #665 de ha mindenki ezekkel fog menni akkor nem lesz más :D