3813
  • McHaals
    haladok, 41. Akkora nyomorékoskodás folyik, hogy el se tudom mesélni.
  • McHaals
    competitive-ben most olyat játszok, hogy mennyire lehet lemenni pontban. 48-ról indultam, most vagyok 43.
    kb 3-4 meccset nyertem eddig, az összes többiben balfaszokkal vagyok megáldva. Már nem is idegesítem magam, inkább megnézem meddig tudok lejutni.
  • Fbn Lx
    de én úgy tudom, hogy ezt már kijavították vagy 2 napja. Nekem a KotH is rendesen adja már.
    Valószínűbbnek tartom, hogy azért kaptál keveset mert kilépett az ellenféltől valaki a végén.
    Én azt figyeltem meg, ha az ellenségnél van egy leaver, akkor kurva keveset kapok. Így nagy szopás, ha kiharcolod a győzelmet és a victory képernyő előtt nyomnak egy alt+f4-et. Fú, rengeteg faszság van ebben a ranked rendszerben.
  • Maala
    :D:D:D Ez nagyon jó lett!
  • Fpocok
  • dave9004
    Végre boob nem popó xd
  • TBTPumpa
    "Heroes Never Die."
  • Fpocok
    Elfogadom

:))))))))))))))
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.07.03. 19:55:47
  • mkfdd
    Bugos és töredékét adja annak amit kéne.
  • CalebJoe
    Csak madarak vannak, lehetne nyitni egy Blizzard madárházat drága belépővel.
  • Maala
    Igen, kb a 1/6-odát éri, vagy még annyit sem. De mivel Underdogként nyertetek, ezért többet kaptál, mint egyébként.

Legyen a mottód KotH-en veszíteni, minden mást megnyerni!
  • Strayhand
    Igen. Ezek szerint az nem ér annyit, vagy mi?:)
  • Maala
    King of the Hill mód volt?
  • Strayhand
    LOL. Hát kb. egy kétcentinyi szintet "léptem", akkor ha nem lettünk volna underdog, nem is kaptam volna semmit...?:D
  • jazzy
    So for those of you who do not know the underdog system is a part of competitive matchmaking where the team with the lowest rounded average score is ranked as an underdog. This affects how much ranking you get at the end of a match where if the underdog wins they get more ranking points than normal and if they lose they lose less than normally. The opposite is true with the favored team.
  • Strayhand
    Amúgy ez az underdog státusz miben befolyásolja a dolgokat? Pl. most kb. kaptam 1/20-nyi szintet, mert underdogként nyertünk. Lol.
  • Tababo
    Mindig könnyebb a rendszert köpködni mint tenni azért hogy kimássz a szarból. Egy ranked rendszer sem lesz tökéletes. Ez sem az, de nincs vele nagy probléma. Nekem csak pélós rendszer nem jön be elméletileg javítani fogják illetve az aranyfegyók gusztustalanok de ez szubjektív. Minden más nekem okés. Sokkal jobb meccseket megyek mint quick játékokban. Aki szar az szezon 2-ben is az lesz. A jó játékosok akik tesznek érte meg 60 fölött fognak mozgolódni.
  • Maala
    Jézus, mekkora mák mindkettő. :D
  • mkfdd
    Jelenlegi competitive nekem se nagyon tetszik. Nem is talán a játékosok miatt, mert vitathatatlanul vannak ott is verebek, de nagyságrendekkel kevesebb. Jobb meccseket tolok mint amiket quick playben toltam. Engem az bosszant hogy az 50% körüli winrate miatt nehéz elmozdulni onnan ahova a 10 besoroló meccs után behajít. Tök m1 hogy vki jobb vagy rosszabb, ha a csapat teljesítményétől függ hogy vki bukik vagy nyer. Premade összeszokott csapatokkal persze lehet hogy más a helyzet, de gyakorlatilag szólóban többet számít az első 10 meccs, mint az azt követő több száz játék akár, mert szólóban csak néhány százalékkal lehet eltérni az 50%os winratetől és azzal már borzasztóan lassú megmászni rankedet. Ez a formula működik blizz szóló játékaiban (sc2, hs stb) de itt nagyon nem.
  • Pio
    Bár nekem még a szintem sincs meg hozzá, szóval nem saját tapasztalatból beszélek, de a competitive play MMR alapú és pár napja indult, szóval véletlenül se várjátok, hogy most kiegyenlített lesz. Kell neki legalább 1-2 hét, mire jól elrendeződnek az erőviszonyok.
    szerk.: és persze az, hogy az adott ember lejátsszon legalább 20-30 meccset.
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.07.03. 07:03:49
  • szomferi
    ez jobban tetszett :D
  • FalseHeLL
    Genji es megolted 2-3 masodperc alatt. Nem olyan nehez az.
  • Kongy
    Ja, hát kiszedtem, 3adjára. Csak az a baj, hogy a gyerek egyfolytában a balegeret nyomja, és így ha megjelentél előtte, akkor kb 2-3 másodpercig éltél... :) Ez aztán a skill.
  • Malakai
    Ha nem tudod kiszedni, akkor ezekszerint igen, ügyesebb.
  • Kongy
    Mert egy helyben áll valahol, és nyomja a bal egérgombot? :D Jaja, ügyesebb nálam!!
  • dave9004
    Nekem tegnap este úgy kellett támadnom a b pontos mapokon h folyton volt bastion meg törpe a csapatban. Izgi volt... Nem.
  • jazzy
    Jól értem, hogy pofán könyökölnél egy embert azért mert ügyesebb nálad egy online játékban?
  • Rhonin7
    nekem is ugyanez...2 csapat van A csapat tük hülye, B csapat együtt megy-support-tank minden van segítik egymást......4x A csapatot kaptam 1x B típust
  • TDC Geronimo
    Tegnap felrakott seagull valami durva zenyattas videót. Ma nem láttam más healert szinte csak azt.. KOTHs mapokon, ahol 2 secig él kb :D

Mindenki pro akar lenni, azt közben meg...
  • Kongy
    Igen, azt én is bírom, amikor Bastion van 2 is támadó csapatban. Akkor már úgy nagyjából tudom, hogy kikapunk, ha már ilyen agyhalottakkal vagyunk. De olyan is volt már, hogy egy Bastion-ös gyerek alázott le, csak mert jó helyre kempelt. Such skill, much wow. Az ilyeneket úgy pofán könyökölném, hogy megemlegetné.
  • Strayhand
    Az egész egy baromság. Én még egy szoros meccset nem láttam, baromira "competitive"... Csak alázás megy. Sokkal több idióta csapatot kapok, akik nem tudják, mi az az objective, hanzóval meg bastionnal támadnak, a turreteket leszarják, én szedem le őket lucioval, stb... Mondjuk most legutóbb meg pl. mi a aláztunk, 3-0-ra foglaltunk úgy, hogy a másik csapat nem tudott semmit hozzászólni... Semmi értelme az egésznek, számomra sokkal élvezhetetlenebb lett a játék, a quick play is, mert ott meg alapból leszarják az emberek a dolgokat és "funolnak" ilyen 2xhanzo+bastion támadó csapatokkal... És akkor arról még nem is beszéltünk, amikor leavel valaki... Eh...
  • TDC Geronimo
    Nézi a teljesítményt is, mert már kiderült, hogy a support kisebb besorolást kap, mint egy DPS aki öl... Jó kis design mondhatom
  • Rhonin7
    ja ok...akkor az fasza.....jól kitalálták :D
  • Kongy
    Győzelmet és vereséget néz, nem a te egyéni teljesítményedet.
  • Rhonin7
    mit néz besoroláskor? mert eddig 4 meccset mentem, mind a 4x szinte végig ON FIRE és gyedül rakott be legjobbnak a 3 ellenség közé a végén ennek ellenére van 4db nagy piros X-em..........

• Fpocok
  • Fpocok
    tipikus törnjbörn
  • Maala
    Cool, többet úgysem tudtok tenni.
  • Malakai
    Sokan írkálták, én reportoltam persze.
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2016.07.02. 01:10:12
  • Maala
    És reportoltátok?