Overwatch 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Én is arra jutottam, hogy a turret randomban nagyon erős. Mondjuk D.Va-val elég jól leszedegetem őket egy öngyilkos rush-akcióval, illetve a MEKA önmegsemmisítő képességével.

De múlkor már én is úgy voltam, hogy pontfoglaláson indítottam egy törpét, szinte az egész meccs alatt csak szedegettem a nyersanyagot, aztán felhúztam és kalapáltam egy turretet... Meg is nyertük, csak minek. :-)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

CalebJoe
fasza ötlet<#eljen><#szeret>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fpocok
Időutazó.
Duh

Parasite Eve 2, best game EVER!

Maala
Mondjuk Tracer 26 éves ezen, 20 évvel az Omics lázadás után. Dafuq?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Fpocok

TBTPumpa
A nap végére még egy: <#circling>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

ozimak
AMD Gaming Evolved?
TBTPumpa
AMD-m van. Nem is szereti ezt a Blizzard játékot sem. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.05. 21:50:32

Maala
Ne legyél lusta dög beállítani Shadowplayt a PotG-okra, jól fog esni visszanézni majd őket, trust me. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

TBTPumpa
Meet da team:

Pew pew pew:

Maala

sziasztok, valami gyorstalpalo osszefoglalot merre lehet talalni a hosokrol? vagy a blizzardos a leghasznosabb?

Na igen, ezen már én is rengeteget gondolkodtam...

...said no one ever
Kongy
Bejelöltem itt egy pár embert, majd tolhatnánk egy kis OW-t együtt, Persian0077#2348 én vagyok 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TBTPumpa
Életképek:

SG-s csapat:

PH-s csapat:

Play of the Game:

Dat Reaper:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.05. 18:54:28

Anthrax
Megvettem én is végül, ha szeretnétek csapatban játszani vegyetek fel: Norgi#2527

DAT Junkrat play <#banplz>

mintha magamat látnám 😄
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.06.05. 18:03:49
Maala
Marry me Mei/D.Va? 😊

FalseHeLL

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

jazzy
Pontosan és a reddit szerint éjszaka, bár engem marhára nem érdekel, csak infóként írtam, hogy állítólag ez történt, attól még szar volt.
jazzy
Nem lehet megoldás - esetleg - együtt játszani valakivel ahelyett, hogy folyamatosan azt olvassuk, hogy profi vagy és mindenki más egy ordas balfasz?
Fpocok
Márc 31.

jazzy
Ez egy áprilisi "tréfa" volt állítólag. Nézd a feltöltés dátumát.
szép volt! de szénalmas názni,hogy az összes fosik
"teamünk amúgy mit csinál? itt állnak a kapuban és nézelődnek"

I feel you BRO! ez basz fel engem is! kajak félnek,hogy meghalnak RL is ha meghalnak a játékban vagy mi?! 😄

a reggeli meccsemen 3x takarítottam le a payload előtt az utat egyedül.....el is jutottunk 3 ellenőrző pontra,aztán az uccsó nem sikerült,mert a canyon-os pályán egyszerűen senki nem ment be a hegybe a vaskapunál
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.05. 13:37:47
az nagyon illuminati lenne bááááár a 150 meccsemből 20-30 ban simán volt,hogy úgy vesztettünk,hogy végig aláztuk az ellent majd 99%-on 20 sec alatt elveszítettük a meccset 😄 😄
WhiteStar
A konteohoz visszatérve, ma elgondolkoztam rajta én is, hogy lehet valami nem kerek, ugyanis egy teljesen low enemy az overtimera hirtelen megtaltosodik, karaktercsere nélkül, és team killel 2x, a foglalasnal, és az utolsó pontnál, elég furcsa. Pedig estek keltek időközben meg szinte sehova nem jutottak a szekérrel. Lehet van valami rejtett buff? XD

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

JaSoN HuNTeR

Mai délutáni live!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

szerintem se,de csak kilett sírva,hogy csak színben van különbség
Különc
WoWban is jár title, mount és transmog a legjobb arénásoknak, amit nagyon kevesen érnek el. Nincs ezzel semmi probléma.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

tegnap nézegettem videókat és valamelyikben mondták,hogy RANKED SKIN-ek lesznek a játékban! tud erről valaki valamit? epiq lenne!! csak ugye jönne is a sírás aki nem annyira ügyes,hogy neki nem lesz......mondjuk azt meg meglehetne oldani,hogy ugyanazt megkaphassák,csak más színben
Fpocok

CalebJoe
jó volt az időzítése😊

Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.06.05. 00:11:12
Maala
5 csillag után meg egy koronát, tisztára SG fórum! 😄
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.06.04. 21:36:08

Százas szint után kezdődik elejétől a szintezés. Minden századik szint után kapsz egy csillagot.
Fpocok
Prestige?

TDC Geronimo
lvl 105

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ez mi?

Fpocok
Látom közben TB is kommentelt.

FalseHeLL
Wow gamespot is atment ignorant newsba? Aztakurva, gratulalok nekik. -.-

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Nálam randomban sem szokott gondot okozni a turret. Ami gondot okoz, hogy sokan még lvl30-40 felett is automatikusan tracert/reapert/soldiert/mcreet stb választanak, és nem váltanak ha a helyzet úgy kívánja. Pedig offenzív slotokon kell szvsz a legrugalmasabbnak lenni és counter herokat választani. Ha tudnak counter herokat választani, akkor nem szokott gond lenni a turretekkel, ha meg nem, akkor m1 hogy van-e turret vagy se mert úgyis kikapunk 😊

Engem legutóbb az idegelt fel hogy kings row-n támadtunk, és én voltam reinhardt, offenzíven meg volt egy widow,soldier,mcree és genji, míg a védőknél másfél percen keresztül csak ácsorgott az ellen reinhardt a payloadon mert senki nem tudta leszedni a pajzsát. Nekem kellett junkratre váltani, és utána gyakorlatilag végiggyalogoltunk a pályán. Csak utolsó 10 méteren kellett visszaváltanom tankra. De kellemetlen tud lenni hogy ilyenre nem tudnak odafigyelni. Nem az én dolgom lett volna tankként.

Fpocok

"minket" csapatban valóban nem okoz komoly gondot.....
bosco05
Hát minket turret még nem állított meg 😊 Valahol máshol kell a hibát keresni 😊
randomban nagyon erősek,szervezett támadás nélkül ha jó helyre teszik le őket akkor GG

csapattal kilehet szedni őket elég egyszerűen, nem is nagyon játszik ott törpét senki
Amiga
Konkrétan a támadó csapatnak esélye sincs, ha a choke pointokat telerakják turretekkel. Abban meg mi a játék, ha folyamatosan szopunk?

Amiga
Ezek a g*ci turretek megölik a játékot. Itt derül ki, hogy a Blizzard szart se ért a kompetitív FPS-ekhez.