3813
  • TDC Geronimo
    Jó kis netkód <3

• Fpocok
  • Maala
    Ez a Reaper nagyon beteg többtankos setupok ellen. :D
  • Strayhand
    Csak arra kell figyelni, hogy ha pl. "borderless windowed"-ben futtatod, akkor a shadowplayben engedélyezni kell az asztal felvételét (valami ilyesmi, nem tudom pontosan), mert akkor úgy látja, mintha a windows asztalon futna a játék. Mire erre rájöttem...:)
  • MrStokes
    Koszonom a valaszokat!
    Shadowplay jonak tunik, egyszeru hasznalattal. Este kiprobalom! :)
  • Maala
    Shadowplay, érdemes átállítani gombra, látsz valami érdemeset, megnyomod, és kinyomod, ha vége. :)

Aztán egyből mehet fel YT-ra.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.07.07. 14:14:52
  • brasco84
    fraps szerintem megfelelő
  • MrStokes
    Lenne egy kerdesem a nagyerdemuhoz. NVidia kartyaval milyen progival erdemes rogziteni a jatekmenetet ?
    Esetleg Shadowplay ? Meg nem probaltam, nem ismerem, nem tudom mennyire terheli le a gepet es hogy milyen minosegben rogzit.

Valami egyszeruen hasznalhato lenne jo, ami nem terheli nagyon a gepet, es nem kell utana meg konvertalgatni, mar ha letezik ilyen egyaltalan.
  • MrStokes
    Mitol fugg, hogy valaki benne van-e vagy sem? Neztem, de nem talaltam meg magamat a 800 ember kozott. Bar lehet, hogy jobb is igy! :D
  • Maala
    Látod, az ázsiaiak egyből átlátják, ha egy rendszerben probléma van! :D
  • dave9004
    Hát ez szuper. Akkor most már nem kell azért szenvedni h győzelem után popót láthassak.
  • Maala

Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.07.06. 23:01:05
  • j0rmungandr
    Jó az a competitive, csak a leaverek idegesítőek. (Nem tudsz sok pontot nyerni, hisz sokszor leavel az enemy ha nyernél.)
  • TBTPumpa
    Érkezik az új hős:

• McHaals
    ez jól esett :D
  • Strayhand
    Úgy vettem észre, hogy csak akkor kapsz keveset a KotH-ért, ha valaki kilépett a vesztes csapatból. Tegnap három KotH-t is megnyertem, amelyikből kiléptek, azért kaptam keveset, a másik kettőnél rendesen kaptam majdnem fél szintnyi ratinget. Szerintem csak sokszor kilépnek KotH-ről, mert azt egyértelműbbnek látják. Ha nagyon gyorsan/fölényesen megnyeri az egyik csapat az első menetet vagy megnyer zsinórban kettőt, akkor már feleslegenek tartják maradni... Míg a payload sokszor nem ilyen egyértelmű, mert ott igazából a második körben dől el, hogy melyik csapatnak melyik mód fekszik jobban (pl. tegnap egy Hollywoodban hiába nem tudta bevinni a másik csapat a 3. pontra, utána mi még az elsőt se tudtuk befoglalni...^^).
    Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2016.07.06. 12:47:56
  • ChrlNwbrn
    Üdv!
    Készítettünk egy magyar competitive ranglistát: http://www.overwatchmayhem.com/ranglista/
    Jelenleg még fejlesztés alatt áll így akadhatnak hibák. Ha nem látja magát valaki a listában az nyugodtan írhat ide, vagy az oldal szerkesztőinek emailben ([email protected]) vagy facebookon.
  • Rhonin7
    mindenki 50%-on van :D

a legszebb volt mikor a 200. meccsemen épp 100 WIN-em volt...perfect
  • Amiga
    Nekem 47 amúgy a kezdő rankingom, de ahogy itt olvasom, azzal járok legjobban, ha be se megyek többet competitive-be, mert csak veszthetek belőle. :p
  • Amiga
    Épp tegnap néztem és nekem is elég gyanús a matchmaking. 174 meccsből 87 győzelmem van, ami pont 50 %.

Azelőtt kb. 40 %-os volt a győzelmi arányom, aztán már nekem is feltűnt, hogy elkezdtem látványosan nyerni és olyan csapatokat kapni, akik tudnak is játszani.
    Szerintem hosszú távon, ha megpusztulok sem fogok tudni erről az 50 %-ról elmozdulni, mert hiába van skill, csapattársak nélkül mit sem ér. Ha meg nyerni kezdenék, a gép tuti besorsolna valami anticsapatba.
  • Maala
    Szerintem ebbe a kezdeti ratingben belezavart az is, hogy King of the Hill-ért kevesebbet számolt, mint sima Payload/Hybrid módért.
  • szlordzs
    Már a hots-ban is elbaszták. Ha nincs szerencséd,akkor belekerülsz egy olyan mókuskerékbe, amiből csak baromi nagy szerencsével tudsz kimászni. Mivel ezek általában nem fix csapatok,így amit használnak mmr rendszer egy kalap hajítófát nem ér.
  • Fbn Lx
    nyugi srácok, én 48-ról indultam és már azt hiszem 38 körül lehetek. Egy olyan pitbe kerültem, ahol a csapattársaim két sniperrel támadnak, sem tankot, sem healert nem hoznak, így nekem kell választanom, hogy a kettő közül melyiket hozzam. Nem érdeklik őket a turretek, és symmetra teleportjait le sem szarhatnák jobban. Nem látok kiutat, egyszerűen el sem tudom képzelni, hogy ebből a pitből hogyan kell kimászni.
    A másik észrevételem az, hogy semmivel sem kevésbé skillesek a 38as ellenfeleim, mint a 48asok voltak. Egyszerűen nem észlelek különbséget a kettő között az ellenfeleim egyéni skillje terén. Én egészen biztos vagyok benne, hogy a blizzard statisztikái ami alapján a rankszerzést az egyéni teljesítmény befolyásolja, rendkívül el van baszva. Nem tudnám megmondani, hogy mi a rossz, de biztos vagyok benne, hogy valami nem úgy működik, ahogyan kellene.
  • mkfdd
    Én 54%os winrattel és kemény munkával eljutottam 41ről 41re :D De hallottam olyat hogy vki 60%+ winrattel visszaesett 56ról 51re. Jó lenne hallani sztorikat olyanokról akik fölfele másznak a létrán. Van itt olyan?
    Utoljára szerkesztette: mkfdd, 2016.07.05. 19:13:22
  • Pio
    Egy kis betekintés egy új kínai játékba:

• Strayhand
    Nekem competitive-ben sokkal jobbak a statjaim, mint quick playben - nem mintha érnék vele valamit... Pl. eleve engem csak 40-es kezdőratingre rakott be 4 winnel, míg mást ugyanennyivel majdnem ötvenre, úgy, hogy magasan a quick play-es statjaim felett játszottam, 2-3x annyi kill, dmg, heal, objective time... Szóval csinálhattam én akármit, nem sokat értem vele...

Az a vicc, hogy először felfelé mentem, voltam 42, aztán most már csak 36 vagy mennyi. Csak azt magyarázza már el valaki, hogy akik ellen játszom, azok alacsonyabb ratingről indultak...? És most előzik meg a 40-eseket és mennek fel 50 fölé? Vagy vajon hogy képzeljem ezt el? Hiszen valakinek felfelé is kell mennie, ha én folyamatosan lefelé esek, és a csapattársaim is folyton arra panaszkodnak, hogy lefelé mennek...:)
  • Árnyvadász
    Nálam Anubis-on volt egy olyan eset, amikor a védekezést megnyertük, de utána a támadásnál kilépett a csapatunkból egy játékos. No itt már én lélekben fel is adtam, ám végül a hátrány ellenére sikerült ezt is megnyerni. Igaz ez egy eset, az esetek 90%-ban DEFEAT feliratot látok a képernyőn. Néha én sem értem, miért nem megy a játék. Most már lassan lvl90 leszek és amióta a Competitive bejött, mintha nem is úgy játszanék mint eddig. Attól, hogy "tétje" van a meccsnek, szerintem én is szarabb vagyok. Óvatosabb, megfontoltabb, valahogy megkötve érzem magam, nem merek olyan hőst behúzni, amit Quick Play-ben, nehogy a kockáztatással magamat és a csapatomat is megszívassam.

Remélem nem tart sokáig ez a holtpont.
  • dave9004
    Van erre a slow loading dologra megoldás?
    majd egy hónapja jó a game, tegnap a semmiből előjött nálam is..
  • Strayhand
    Hanamura, sudden death, mit támadunk. Már nem sok időnk maradt, de valahogy megöltük őket, csodálkoztam is, mert EGYEDÜL szambáztam Lucióval a harang körül, mondom mi a franc, hol van az ellenség, hol vannak a többiek. A többiek ott voltak - a vonalon kívül. Ott VÁRTÁK az ellenfelet... Reinhardt karaktere még kiabálja is, hogy "Get to the objective!", de a játékosok valahogy képtelenek kettőt lépni. Hárman nem voltak képesek bejönni kb. 10-15 másodpercig, simán meglett volna az objective... Ehelyett odaért a másik csapat, megölt és egy milliméter maradt a csíkból és ezen ment el a meccs.

Nagyon sokszor van, hogy felenged a csapat és azt hiszik, már nyertünk, és ezért veszítünk... Pl. payloadon is nagyon gyorsan meg tudnak halni amikor már csak 10 másodperc van hátra, volt olyan, hogy majdnem a táv felén overtime-ban tolta végig az ellenséges csapat...
  • Amiga
    Ezektől kapok én is hisztériás rohamot. Ugyanez történt velem. Payload, ami foglalással kezdődik... Nagy nehezen, percek alatt áttörjük a védelmet, megnyílik a tér, megkezdem a foglalást, megy a csík. Hátranézek, basszus az egész csapat 50 méterrel hátrébb kerget 1 darab Tracert. Hát mondom, ez most mi?
    Persze pár másodperc múlva megérkezett az újraspawnolt enemy és kiszedtek, esélyem sem volt.
    Nyomtam is 3 thank you-t a csapatnak.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.07.05. 08:33:07
  • dave9004
    ez mitől lehet? Nem töltődnek be a csapattársak karakterei, a menü is teljesen lassan reagál escape-re stb. (nem megy töltés, semmi se ow-n kívül.
    Ez előtt teljesen rendben ment a game. (most futtatok egy scan&repairt)
  • Kongy
    Jó hát vakáció van na. A 12 éves Pistikéknek is kell játszani valamit... (agyfasz egyébként a sok kis takonypóc) A kedvencem, amikor megmondja egy gyerek mindenkinek hogy kell játszani, de ő maga béna mint a szar :D
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.04. 22:38:45
  • mkfdd
    Első ragequitem is megvolt competitiveben. Egyedül foglalok, hátranézek, és azt látom hogy az EGÉSZ csapatom spawnnál hadakozik 2 enemyvel már vagy egy perce. Szóltam hogy nem kéne támadni? És berohantak egyenként meghalni...
  • Fpocok
    OWNED
  • Maala
    Egyre jobb OW számok vannak. :)
  • McHaals
    Jól sejted, healer voltam legtöbbször. A turreteket már csukott szemmel lövöm ki zenyattával. Utána voltam még kicsit Zarya is, de lehet ezután hanzo leszek mindig. Hátha.
  • Pio
  • Strayhand
    Tegnap jót röhögtem, amikor elvesztettünk egy KotH-t és kb. háromszor annyit vesztettem, mint amennyit kapni szoktam...:)

Mondjuk végre láttam olyat is, hogy az ellenféltől lépett ki valaki. Alapból percekig abban a tudatban játszottam tovább, hogy tőlünk lépett ki, már azt hittem überkirályok vagyunk, hogy nem tudták befoglalni a pontot egyel több emberrel, de ez már gyanús volt, és akkor néztem csak meg jobban, hogy jé, mi vagyunk többen.xD
  • Strayhand
    Lehet, hogy túl sokat tankolsz/healelsz.:) Próbáld ki azt, hogy dps-elsz (bár tankokkal is lehet aratni). Én meguntam, hogy healerként 2 killel gold vagyok, meg nekem kell odamennem leszedni a turreteket, szóval most már csak akkor vagyok support, ha tényleg nem akar senki az lenni.
  • FalseHeLL
    1ig.