3813
  • Kongy
    Ilyen amikor 2 ultimate keresztezi egymást :D

• envagyok
    Sziasztok,

Xbox one-ra hogy lehet hozzájutni ehhez a játékhoz a legolcsóbban?
    Köszönöm :)
  • CalebJoe
    egy kis patch info
  • Kongy
    Az igen :D Jó neked :D Én se fogok egyhamar ilyen pakkot nyitni..
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.13. 23:04:21
  • Fpocok
    Tenksz :D

• Rafanir
    Ok, köszi a választ.
  • TDC Geronimo
    valószínű hónap végén jön livera ez a patch
  • Rafanir
    Azt lehet tudni, hogy D.va felerősítése nagyjából mikorra várható?
  • TBTPumpa
    Még csak PTR-en játszható (tesztelhető). Éles szerverekre: coming soon - július vége/augusztus eleje. De a novemberi BlizzCon előtt tuti megkapjuk, mert akkor már új tartalmakat kell bejelenteniük.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.07.13. 11:21:07
  • Kongy
    Mikortól lehet játszani Ana-val? Töltögetett tegnap valami patchet, de az nem tette elérhetővé : /
  • dave9004
    Popónak.. Sajnos Ana túl van öltözve ehhez :/
  • TBTPumpa
  • Amiga
    Végre! D.va-val így is megtanultam játszani, mi lesz, ha majd erősebb lesz. :-D
  • Maala
    Hát, szerintem Defendre, és nem Supportra.
  • Strayhand
    Hát elég OP-nak tűnik. Meg innentől minek van Widowmaker...?
  • Maala
    Úgy érzem, hogy a Disapproving Emote-ja, és a "Mother knows best" voice line-jára van ennek a játéknak a legnagyobb szüksége. :D

Önkifejezés a köbön! :D

És az a csitítgatós Highlight Intro... :D:D:D Ez a karakter troll a javából.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.07.13. 04:59:03
  • Rhonin7
    ez kurva erős így elsőre
  • TDC Geronimo
    Ana nagyon tetszik pedig világ életemben utáltam sniper karaktereket
  • TDC Geronimo
    Toltam pár kört PTRen. Kiválóak lettek a balance változtatások. Ana ultija op, skilljei is jók csak sajnos snipereket nem szeretem :(
  • CalebJoe
  • TBTPumpa
  • CalebJoe
    itt már tolják a nénit

• ChipHazard
    Ez hülyeség. Még hívatalos versenyeken tán megértem, bár ott is votl egy-egy olyan build ahol, 2 winston, vagy 2 tracer stb, comboval mentek. Nem kéne ezt itt redukálni, amugy sem látsz gyakran 2 nél többet egy hősből a Competitive-ben. Ez jelenleg a legg kisseb gond, nem erre kéne pazarloni az időt.
  • TDC Geronimo
    patch note

1.75gb már kint van. Nagyon jó kis balance változtatások is vannak
  • Kongy
    Tetszik. Support amúgy is szeretek lenni.
  • TBTPumpa
    Második szezonban már csak 1 hős lehet egy csapatban a Competitive játékmódban
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.07.12. 20:07:16
  • TDC Geronimo
    elég op -.-

• Fpocok
    Zenyata és Diva buffot kap.
  • TBTPumpa
  • Fpocok
    ÚJ HŐS

• Strayhand
    Szólózok, szóval olyan szintre rak be, ahányas vagyok, 41 (az a meccs épp 42 volt). A "kevés" az az 1/6 (2-3 "centi") amiről korábban is volt szó itt. És csak akkor, amikor az ellenféltől kilép valaki KotH-en, pont mint patch előtt... Ha nem lép ki senki, akkor rendesen kapok ratinget KotH-ért is, csak akkor nem, ha kilépnek. Ezt nem is akarják kijavítani? Mindenki kapja be mert valaki leavelt? Nem úgy kellene lennie, hogy az eredeti kalkuláció szerint számolja, és nem módosítja a leave miatt?
    Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2016.07.12. 18:53:07
  • Maala
    Nem, eddig aki leavelt (mert pl. elment a nete), és visszajött az 1 perces türelmi időn belül, az végül akár nyert, akár veszített a csapata, a játék vesztett csatának számolta (statisztika és kapott comp rating szintjén is). Ezt fixálták.

Az, hogy te kevés ratingot kapsz egy csatáért, valszeg azért van, mert túl magas szintű vagy. Mennyi ez a "kevés", és hanyas comp szinten? (Persze lehet, hogy van egy új bug, én még nem olvastam utána / hallottam róla)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.07.12. 18:10:49
  • Strayhand
    "Fixed an issue where if you left and rejoined an in-progress Competitive Play match, the game would still track the match as a loss in your placement match history and when determining the amount of Skill Rating you receive for completing a match even if your team won"

Én értem rosszul, vagy tényleg nem kellene kevesebb ratinget kapnom, ha az ellenféltől leavel valaki? Mert jelenleg szart sem kapok... Vagy csak az kap normális ratinget, aki visszajön és nyer, ahonnan nem leavelt senki, az a csapat bekaphatja?
  • Malakai
  • Fpocok
    Ez is egy megoldás :D
  • antiqueA
    A heal hiányát a teleport kompenzálja. Ezért support, nem a shield miatt.
  • Kongy
    Hát amúgy kb! :D Rossz classban van, simán lehetne defend-nél, Torbjörnnel egy csapatban. Kb annyit ér a páncélja, mint amennyit a törpéé. Elférne több healer, de ahogy a híreket nézem, lesz is.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.09. 17:32:50
  • Fpocok
  • TDC Geronimo
    Igen
  • Fbn Lx
    ez egy mei jégcsap lenne?