3813
  • CalebJoe
    Ez a nő most 49 éves anyuka és így néz ki, és nem fiatal kori képek utána néztem tényleg így néz ki.
  • FalseHeLL
  • Amiga
    Nincs ebben semmi peofil.
    Senran Kagura: Estival Versus is megjelenhetett Európában, egyszerűen ilyen a japán kultúra és a japán nők pl. tényleg "kortalanok". Láttam az Elementary-ban Lucy Liu-t, hát lehidaltam, amikor láttam, hány éves már.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.07.20. 15:57:02
  • CalebJoe
    Ja ahogy a kolléga írta, Mei 31 éves és igen az ázsiai nőkön valahogy később jelentkeznek a kor jelei, rengetek 30-40 közötti ázsiai modellnek van tinédzser teste.
    Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.07.20. 13:36:50
  • Strayhand
    A honlapon fent vannak ezek a nevek meg elősztorik meg ilyesmik. Mei 30 fölötti, csak hát ugye ázsiai nő...:)
    Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2016.07.20. 13:13:16
  • Kongy
    Hát nemtom, Mei elég kislányos, nem hiszem, hogy a pedofiloknak akarnának kedvezni egy ilyen skinnel :D
  • Amiga
    És mindnek tudom a nevét, ez beteg...
    Nagyon jó kis kép. :-) Már többen is pedzegették, hogy Mei-t megnéznék kevesebb ruhában, talán majd lesz egy skin valamikor a jövőben erre is.
  • Strayhand
    Ha jól láttam a hitboxon is változtattak? Bár csak trainingen próbáltam Hanzot, de a robotok feje mellé lőve se adott be találatot, csak ha tényleg eltaláltam őket.
  • dave9004
    Symmetra de kifehéredett.
  • BEAST #1754
    azért az az altató lövedék nem szar mások ultiját megszakítani (phara, reaper pl) vagy egy bastiont kiütni pár másodpercre.
  • Fpocok
  • Evoluti0N
    Dehogy vicc az ultimate. Ha megvan a kommunikáció, akkor a megfelelő karakterre rányomva népirtást lehet rendezni.
  • Kongy
    Hát ez az Ana nem lesz a kedvencem, vagy csak túl balfasz vagyok hozzá. A damage-e gyenge, a heal gyenge, iszonyat jól kell célozni vele, még az altatólövedéknél is, szóval igazából snipernek is szar, meg healernek is. Az ultimate-je meg egy vicc, szart se ér igazából :D
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.20. 01:34:32
  • Fpocok
    LIVEon van a patch, ANA!
  • CalebJoe
    Gondolom a kis Pharah hologramot tartja a kezében.

A karakterek eredeti nevei:

Genji - Genji Shimada
    McCree - Jesse McCree
    Pharah - Fareeha Amari
    Reaper - Gabriel Reyes
    Soldier: 76 - Jack Morrison
    Tracer - Lena Oxton
    Bastion - SST Laboratories Siege Automaton E54
    Hanzo - Hanzo Shimada
    Junkrat - Jamison Fawkes
    Mei - Mei-Ling Zhou
    Torbjörn - Torbjörn Lindholm
    Widowmaker - Amélie Lacroix
    D.VA - Hana Song
    Reinhardt - Reinhardt Wilhelm
    Roadhog - Mako Rutledge
    Winston
    Zarya - Aleksandra Zaryanova
    Ana - Ana Amari
    Lúcio - Lúcio Correia dos Santos
    Mercy - Angela Ziegler
    Symmetra - Satya Vaswani
    Zenyatta - Tekhartha Zenyatta

Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.07.19. 18:20:58
  • Maala
    Tök jó az origin sztorija Ananak.
  • TDC Geronimo
    Launcher már tölti előre a holnapi Ana patchet
  • Kongy
    Hát az, nekem még fele ilyen jót nem sikerült nyitnom egyszer sem :D
  • FalseHeLL
    Egesz jo kis lada lett.

• TDC Geronimo
  • Fbn Lx
    én nagy nehezen felmásztam 51-re, de nekem úgy tűnik, mintha kb ugyanolyan skillesek lennének az ellenfél játékosai, mint amikor leestem 38-ra.
    inkább annyi a különbség talán, hogy itt már nem nagyon fordul elő a duál sniperes attack meg a healer nélküli csapat, talán picivel több a game sense
  • Strayhand
    Mondom, a ranked puggal tökugyanaz, mint a quick play.:) És ha csak teheted, NE legyél healer, a killekkel sokkal több befolyásod lesz a meccs kimenetelére, mint ha hátulról healelnéd azokat, akik nem nagyon csinálnak semmit. Bár mondjuk Lucióval frankón lehet pötyögtetni a turreteket, csak közben elég lelombozó látni, hogy rajtad kívül más nem csinálja... Én is 42-ről estem le 36-ra, de mióta inkább nem én healelek, sikerült visszamásznom 40/41-re. Mondjuk egy ideje nem rankedeztem, mert haverokkal toljuk inkább a quick playt...
  • Rhonin7
    az eddigi ranked játékaim eredménye 40-35...........egyetlen meccs híjján mindent elbuktuk...hiába vagyok tank vagy heal ha kell......az ellenfélnél mindenki együtt,nálunk mindenki másfelé, és amikor írom,hogy grp up kiröhögnek és leoltanak
    Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.07.17. 16:10:37
  • Malakai
    Nem megoldás az ilyen hitbox, ha ez kinyírja a karaktert, akkor inkább át kell dolgozni a kitjét.
  • Maala
    Aww, milyen szomorú, hogy nem lehet majd ezután tömeg közepébe lövöldözve tuti hiteket gyűjtögetni. :(
  • WhiteStar
    Sajnos igazad van... Pedig kedvenc karim volt :/
  • dave9004

• Amiga
    Ez most egész jól alakult. :-)

D.VA, Play of the Game.

• Strayhand
    Fogd fel úgy, hogy ez a kísérleti szezon (mert az).:) Meg hát sok értelme tényleg nincs premade csapat nélkül, mert akkor kb. ugyanaz, mint a quick play...
  • Rhonin7
    ez a ranked egy kalap kaki...aki kitalálta a renszert meg valami debil volt
  • Strayhand
    De ha a változtatás arra is vonatkozni fog, akkor utána nem feltétlenül...
  • Maala
    Azért a scatter arrow még mindig lenyír egy tankot 100%-ról.
  • Fbn Lx
    hanzot viszont nagyon megszopatják ezzel, így kifejezetten gyenge lesz. egyáltalán vállalható is csak az elbaszott hitboxok miatt volt.
  • Fpocok
    Ez kibaszott jó hír!
  • TDC Geronimo
    \o/
  • CalebJoe
    hála az égnek
  • FalseHeLL
    Egy par\
  • MrStokes
    Tudnatok linket adni olyan hero counter guide-ra, amit jonak talaltok? Koszi elore is.
  • Malakai
    Nem lett rossz, ultija jópofa, ahogy lehet cikázni az emberek közt és mindenkit healelni, ez arra is félig-meddig megoldás, hogy pubon ha zenyatta ultizik hajlamos az összes csapattárs elmenekülni tőle. :D
    A +50 shield se rossz, habár nem változtatja meg alapjaiban azért.
  • McHaals
    jöhetne már a zen buff