3813
Overwatch 2 hivatalos weboldal
Legutóbb érkezett hős: Juno
Overwatch tematikájú merchandise cuccok
A 11. szezon időtartama: 2024. június 20. - augusztus 20.
-
#1763 Ez a nő most 49 éves anyuka és így néz ki, és nem fiatal kori képek utána néztem tényleg így néz ki. -
#1762 -
#1761 Nincs ebben semmi peofil.
Senran Kagura: Estival Versus is megjelenhetett Európában, egyszerűen ilyen a japán kultúra és a japán nők pl. tényleg "kortalanok". Láttam az Elementary-ban Lucy Liu-t, hát lehidaltam, amikor láttam, hány éves már.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.07.20. 15:57:02 -
#1760 Ja ahogy a kolléga írta, Mei 31 éves és igen az ázsiai nőkön valahogy később jelentkeznek a kor jelei, rengetek 30-40 közötti ázsiai modellnek van tinédzser teste.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.07.20. 13:36:50 -
Strayhand #1759 A honlapon fent vannak ezek a nevek meg elősztorik meg ilyesmik. Mei 30 fölötti, csak hát ugye ázsiai nő...:)
Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2016.07.20. 13:13:16 -
#1758 Hát nemtom, Mei elég kislányos, nem hiszem, hogy a pedofiloknak akarnának kedvezni egy ilyen skinnel :D -
#1757 És mindnek tudom a nevét, ez beteg...
Nagyon jó kis kép. :-) Már többen is pedzegették, hogy Mei-t megnéznék kevesebb ruhában, talán majd lesz egy skin valamikor a jövőben erre is. -
Strayhand #1756 Ha jól láttam a hitboxon is változtattak? Bár csak trainingen próbáltam Hanzot, de a robotok feje mellé lőve se adott be találatot, csak ha tényleg eltaláltam őket. -
#1755 Symmetra de kifehéredett. -
#1754 azért az az altató lövedék nem szar mások ultiját megszakítani (phara, reaper pl) vagy egy bastiont kiütni pár másodpercre. -
#1753 -
Evoluti0N #1752 Dehogy vicc az ultimate. Ha megvan a kommunikáció, akkor a megfelelő karakterre rányomva népirtást lehet rendezni. -
#1751 Hát ez az Ana nem lesz a kedvencem, vagy csak túl balfasz vagyok hozzá. A damage-e gyenge, a heal gyenge, iszonyat jól kell célozni vele, még az altatólövedéknél is, szóval igazából snipernek is szar, meg healernek is. Az ultimate-je meg egy vicc, szart se ér igazából :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.07.20. 01:34:32 -
#1750 LIVEon van a patch, ANA! -
#1749 Gondolom a kis Pharah hologramot tartja a kezében.
A karakterek eredeti nevei:
Genji - Genji Shimada
McCree - Jesse McCree
Pharah - Fareeha Amari
Reaper - Gabriel Reyes
Soldier: 76 - Jack Morrison
Tracer - Lena Oxton
Bastion - SST Laboratories Siege Automaton E54
Hanzo - Hanzo Shimada
Junkrat - Jamison Fawkes
Mei - Mei-Ling Zhou
Torbjörn - Torbjörn Lindholm
Widowmaker - Amélie Lacroix
D.VA - Hana Song
Reinhardt - Reinhardt Wilhelm
Roadhog - Mako Rutledge
Winston
Zarya - Aleksandra Zaryanova
Ana - Ana Amari
Lúcio - Lúcio Correia dos Santos
Mercy - Angela Ziegler
Symmetra - Satya Vaswani
Zenyatta - Tekhartha Zenyatta
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.07.19. 18:20:58 -
#1748 Tök jó az origin sztorija Ananak. -
#1747 Launcher már tölti előre a holnapi Ana patchet -
#1746 Hát az, nekem még fele ilyen jót nem sikerült nyitnom egyszer sem :D -
#1745 Egesz jo kis lada lett.
-
#1744 -
Fbn Lx #1743 én nagy nehezen felmásztam 51-re, de nekem úgy tűnik, mintha kb ugyanolyan skillesek lennének az ellenfél játékosai, mint amikor leestem 38-ra.
inkább annyi a különbség talán, hogy itt már nem nagyon fordul elő a duál sniperes attack meg a healer nélküli csapat, talán picivel több a game sense -
Strayhand #1742 Mondom, a ranked puggal tökugyanaz, mint a quick play.:) És ha csak teheted, NE legyél healer, a killekkel sokkal több befolyásod lesz a meccs kimenetelére, mint ha hátulról healelnéd azokat, akik nem nagyon csinálnak semmit. Bár mondjuk Lucióval frankón lehet pötyögtetni a turreteket, csak közben elég lelombozó látni, hogy rajtad kívül más nem csinálja... Én is 42-ről estem le 36-ra, de mióta inkább nem én healelek, sikerült visszamásznom 40/41-re. Mondjuk egy ideje nem rankedeztem, mert haverokkal toljuk inkább a quick playt... -
Rhonin7 #1741 az eddigi ranked játékaim eredménye 40-35...........egyetlen meccs híjján mindent elbuktuk...hiába vagyok tank vagy heal ha kell......az ellenfélnél mindenki együtt,nálunk mindenki másfelé, és amikor írom,hogy grp up kiröhögnek és leoltanak
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.07.17. 16:10:37 -
#1740 Nem megoldás az ilyen hitbox, ha ez kinyírja a karaktert, akkor inkább át kell dolgozni a kitjét. -
#1739 Aww, milyen szomorú, hogy nem lehet majd ezután tömeg közepébe lövöldözve tuti hiteket gyűjtögetni. :( -
#1738 Sajnos igazad van... Pedig kedvenc karim volt :/ -
#1737 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#1736 Ez most egész jól alakult. :-)
D.VA, Play of the Game.
-
Strayhand #1735 Fogd fel úgy, hogy ez a kísérleti szezon (mert az).:) Meg hát sok értelme tényleg nincs premade csapat nélkül, mert akkor kb. ugyanaz, mint a quick play... -
Rhonin7 #1734 ez a ranked egy kalap kaki...aki kitalálta a renszert meg valami debil volt -
Strayhand #1733 De ha a változtatás arra is vonatkozni fog, akkor utána nem feltétlenül... -
#1732 Azért a scatter arrow még mindig lenyír egy tankot 100%-ról. -
Fbn Lx #1731 hanzot viszont nagyon megszopatják ezzel, így kifejezetten gyenge lesz. egyáltalán vállalható is csak az elbaszott hitboxok miatt volt. -
#1730 Ez kibaszott jó hír! -
#1729 \o/ -
#1728 hála az égnek
-
#1727 Egy par\ -
#1726 Tudnatok linket adni olyan hero counter guide-ra, amit jonak talaltok? Koszi elore is. -
#1725 Nem lett rossz, ultija jópofa, ahogy lehet cikázni az emberek közt és mindenkit healelni, ez arra is félig-meddig megoldás, hogy pubon ha zenyatta ultizik hajlamos az összes csapattárs elmenekülni tőle. :D
A +50 shield se rossz, habár nem változtatja meg alapjaiban azért. -
#1724 jöhetne már a zen buff