Overwatch 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.facebook.com/groups/owhungary/
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.06.09. 19:11:19
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
3 perces győzelem, soldier szemszögből 😄
kicsit csúszik a hang, bocsi
MadWolf#11626
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.06.08. 20:19:14
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.08. 18:41:07
valóban brutál volt, megmerem kockáztatni,hogy széndékos is,hogy a gyengébb képességű játékosok is teljesen elaléljenek a sikerélménytől! marketing you know
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
igaz ez nem is nerf hanem végre normálisan műkszik 😊 nem gyenge volt a kétszeres ráhagyás
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.06.08. 13:33:41
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Én épp halál után indultam, hogy odaérjek a csata helyszínére, de kétséges volt már az is, ez időben meglesz e. D.Va-val begyorsítottam és láttam, hogy nincs idő odaérnem, mert kezdett visszamenni a csík az overtime feliraton, de ekkor egy utolsó esélyként fogtam és átugrattam egy falszakaszt és pont a payload mellé sikerült megérkezni. Mindenhol ellenfél, az enyéim meg nem bírtak igazán közel kerülni hozzájuk. Szemben velem bastion lőtt bőszen, azzal kezdtem rögtön. Kiszedtem viszonylag hamar, aztán fordultam balra és ott egy törpe torony, azt is sikerült, de már nagyon életerő híján voltam. A csapattársak viszont, ahogy bastion és a löveg megszűnt létezni, felzárkóztak. Nekem még a végén a törpét is sikerült kiszednem, és mire betoltuk a járművet a helyére életbe is tudtam maradni. Durva volt.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
És a meccs után 8 szavazatot kaptam a lehetséges 9-ből, ami hihetetlenül jól esett.
Aztán a következő partiban Mercy-vel kezdtem (gondoltam D.Va-t a csúcson kell abbahagyni), és ismét eszméletlen sikersorozatom volt. Heal-eltem egy csomót, a kis pisztolyával is tök eredményes voltam. Aztán ott a második forduló közepén egyszer csak ledobott a szerver és elszállt a meccsem.
Eléggé elszomorított, mert utána már megszakadt a szériám és nem tudtam hozni azt a teljesítményt. Át is léptem BO3-azni, de aztán inkább visszajötem és még pár meccset játszottam, de akkor már csak vesztettünk. Így is szép élmény volt.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.08. 08:34:16
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.