Overwatch 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CalebJoe
Roadhog-gal is ez van miután odahúzod és lősz egyet érdemes ütni egy melee-t hogy tutira meghaljon az ellenfél.
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Metalmilitiakid
Hali!

Keresnék embereket játszani, mert azért egyedül annyira nem fun (van ts szerverem beszélgetni) ha valaki szeretne csoportban játszani, dobjon egy privátot és felveszem. Dolgozó ember vagyok szóval nem leszek mindig online, de azért viszonylag sokat tolom.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Fpocok

best
Fpocok

Fpocok

Fpocok

Malakai
Elméletileg ha nem kapsz epic-et, legendary-t, akkor leközelebb nagyobb eséllyel dobja.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Kongy
Én tudom, HS-ben is ugyanez megy. 😄 40-50 csomagonként esik egy legend...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Malakai
60 szint alatt 4 epic-et és 5 legendary-t dobott, ilyen a random.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sosem fog leállni a szint növekedés, előbb-utóbb úgyis megszán a random isten. 😊
Kongy
Vicces ez a loot box dolog, én 17 szint alatt még kb egy epicet se nyitottam, nemhogy legendet, más meg már 5-ös szinten nyitogatja a legendeket.... nice.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

jazzy
Dehogy 😊 Csak "sajnos" ez a játék többnyire arról szól, hogy pályához és objectivehez kell pickelni, mert különben esélytelen nyerni 😞 Én Genjiznék folyton, de ha az ellenfélnek 3 tankja van cseszhetem, veszteni meg a kedvenc karakteremmel sem kifejezetten fun.. Az a pálya kifejezetten nem D.va pályája, mert nagyon sok a fal, nem tudsz jót ultizni, ellenben pl az egyiptomi, vagy a havas, na oda nagyon jó, mert kis helyen van az objective, azt körbeveszik sokan, berobbant, jóccakát 😊
Jajj, olyan ritkán jut időm a játékra, hogy a végén már be se fogtok invelni, mert túl low level vagyok.... 😄
hehe tudom miről beszélsz ezt én is érzem néha, bár nem izgat sajnos nekem a játék nagyon unalmas lett 2 hét alatt. néha jó lesz belépni és hülyülni de megyek mással tolni az időm nagy részében
Jo kis mecseket toltunk most Caleb-el és barátaival , kössz a party-t. Kár hogy ahogy haladom felfelé egyre jobban kiütközik a bénaságom 😄. pedig nem vagyok anyira szar, még mindig többet ölök mint halok, de az hogy már csak hobby gamer vagyok meglátszik.
De Mei-t akkor is nerfelni kell, mi a fenének van neki 200 fölötti élete, amikor gyorsabban fagyaszt le mindenkit mint Sub-zero XD
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Te jó ég, el is felejtettem már ennek a létezését, tényleg milyen jó volt starcraftban. Most rámtört a nosztalgia, köszi szépen, hogy eszembe juttattad! 😊
Nem értem miért nincs benne a regionális chat rendszer a játékban a legnagyobb faszság, hogy kivették a bnet 2.0-ban. Rohadt jó partykat lehetett szervezni a HUN-x -ről. Most pedig 100 felé szét van szakadva az egész community.
nem tudsz mindig csapatban játszani ha ráérsz....vagy te igen? jó neked
Maala
Szolozasra az e heti Brawl mode tokeletesen alkalmas, egyenkent el lett mondva, hogy NE jatssz egyedul.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Fpocok

szomferi
na, Galaxon Overwatch megy, valami kopasz kölyök játszik

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

CalebJoe
141-es gyerek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

roolandsan
bocsi, lemaradt 😄
roolandsan#2981

V has come to!

McHaals
ez azért kevés lesz battletagnek 😄 a # és a szám is kell.

MadWolf#11626

azért az a torony nagyon OP ám! olyan aimbot van rajta,hogy még ! nem mindennel lehet csak úgy hipp-hopp kiszedni
roolandsan
Ha valakinek van kedve group-ban jatszani akkor az nyugodtan vegyen fel: roolandsan (foleg Mercy-vel nyomulok)

V has come to!

SO SKILLED 😄

gyerek már kivan 😄
Kongy
Bastion-é is hasonló, csak ő legalább céloz valami minimálisat 😄 Amúgy meg, aki belerohan a turret tüzébe, az magára vessen 😄

Hétvégén sajnos ez a jelenség nagyon felerősödik, ha valaki épp szólózni akar. A nem fullos pre-t is tönkrevágja.
Fpocok

CalebJoe
<#taps>
Kongy
Az a legnagyobb baj a matchmakinggel, hogy szinte mindig olyan játékba dob be, ami már elkezdődött, és általában abból a csapatból lépnek ki emberek (akiknek a helyére be tudok kerülni értelemszerűen), ahol szarul játszanak a többiek. Még mindig sorra kerülök olyan helyekre, ahol egyes emberek percenként váltogatják a karaktereket, és minddel szarok.... A másik kedvencem, amikor 2-3 tank van, aztán support meg sehol.....

McHaals

MadWolf#11626

és megint 3 győzelem majd 5 agyhalott közé egyből bedob a random....köszönöm Blizzard! annyira fasza a rendszer ,még véletlen se azt favorizálja aki értelmesen játszik,mert hülyéből több van és kell a pénzük............szánalmas
ááá sírok 😄
TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

jazzy
Biztosan neked is van rossz meccsed néha, lehet, hogy olyan karakterrel gyakorolnak amivel nem ügyesek még, de szeretné megtanulni.. és közben elfelejti az objectivet mert figyel a karakterre.. nyomogasd az avoid playert, lépj ki meccs után, nagyjából ennyit lehet tenni.
nem értem ezt a logikát: nyerek 2 játékot, gyönyörűen védjük az objectet a támadók sem hülyék,jönnek ezerrel,de jobbak vagyunk és szépen megnyerjük....majd berak egy 3. játékba ahol magamon meg egy hanzon kívül SENKI! az Object közelében sem a japán pályán......másfél perc alatt átgyalogolnak a 2 Objecten.......könyörgöm hogyan lehet az,hogy ennyire ellentétes képességű embereket rak össze ? Miért bűntet a program azzal,hogy jól játszom,segítem a csapatot,nem önzőzöm 2 meccsen át majd ,hogy meglegyen a fogyatékosoknak az öröme betesz egy full retardált csapatba akiknek halvány lövete sincs a játékról csak rohangásznak össze-vissza a pályán...........ez így 2 hét után kezd kurvára nem FUN lenni!
ui: nem mehetsz mindig a haverokkal sem,hogy ezt kiküszöböld ugyebár
Tegnap este elég vegyesen alakultak a mérkőzések, aztán úgy voltam vele belenézek az e heti Brawl meccsbe, ahol random választ a gép mindenkinek egy hőst. (Vagyis a játékosnak nincs beleszólása mit visz magával és ha meghal a hős, akkor egy másik hőst kap.) Na most az érdekes az volt az egészben, hogy egyszer sem haltam meg a 3 meccs alatt. Ilyen azért ritkán adódik. Először Roadhog-al voltam Holywood pályán védtünk, aztán Solider76, ugyanezen a pályán támadtunk, majd végül Lucio jött az egyiptomi pályán, ahol megint védeni kellett.

Egyszer sem voltam PotG egyébként, de baromi jó statokat hoztam, gyakorlatilag sok egyéni rekordomat megdöntöttem. Szokott olyan lenni, hogy életben maradok a játék végéig egy pályán, de azért igen ritka. Viszont az, hogy háromszor egymás után, na ilyen még nem fordult elő.

Egyébként tetszik ez a mostani Brawl, mert sosem lehet tudni kit fog adni és új helyzetek állnak elő, új taktikákat kell alkalmazni, mivel nem a feladathoz és a pályához legmegfelelőbb hősöket adja be a játék. Előfordul, hogy kettő játékos is lesz ugyanabból a hősből, szóval épp ahogy a random adja.
Anthrax
Még mindig nem poénos...

Randommal voltam és egy 6 fős genji group jött ellenünk. A csapatomban 1 torbjornt kivéve rögtön mindenki átváltott winstonra. Nem volt vicces az ellenfélnek. Úgy nézett ki a payload mint vmi halálosztó teslagömb 😛

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
most épp CS:GO megy, hátha lesz OW is 😄

amúgy fél 2-től fél 4-ig van

CalebJoe
Itt már egy eléggé összeszokott csapat van, most ahogy elnézem ti már több mint ezren vagytok, kötve hinném hogy nincs kivel játszani ezért toboroztok még embereket.
Ez egy fórum és minden fórumnak megvan a maga közössége és általában ők egymással szoktak játszani az adott játékkal nem a facebook-on keresnek játékosokat, bármelyik nagyobb fórumra belinkeled ezt tutira spamnak fogják venni és törlik, olyan mint amikor valaki itt hirdeti a szaros youtube csatornáját, senkit sem érdekel. bocsi ez a véleményem<#ejnye1>
jazzy
Biztos nem akarok részese lenni ilyen gyökér közösségnek ahol nem fogják fel, hogy tudok olvasni és nem kell ötezerszer belinkelni ezt a csoportot. Másrészt a tököm se kíváncsi rá ahogy 1000 ember rinyál, hogy éppen aktuálisan ki az op, cheater és ő mennyire jó a társai mennyire bénák. Legyél kedves eltakarodni innen most már.