Overwatch 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Keresnék embereket játszani, mert azért egyedül annyira nem fun (van ts szerverem beszélgetni) ha valaki szeretne csoportban játszani, dobjon egy privátot és felveszem. Dolgozó ember vagyok szóval nem leszek mindig online, de azért viszonylag sokat tolom.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
De Mei-t akkor is nerfelni kell, mi a fenének van neki 200 fölötti élete, amikor gyorsabban fagyaszt le mindenkit mint Sub-zero XD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Parasite Eve 2, best game EVER!
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
V has come to!
gyerek már kivan 😄
MadWolf#11626
ui: nem mehetsz mindig a haverokkal sem,hogy ezt kiküszöböld ugyebár
Egyszer sem voltam PotG egyébként, de baromi jó statokat hoztam, gyakorlatilag sok egyéni rekordomat megdöntöttem. Szokott olyan lenni, hogy életben maradok a játék végéig egy pályán, de azért igen ritka. Viszont az, hogy háromszor egymás után, na ilyen még nem fordult elő.
Egyébként tetszik ez a mostani Brawl, mert sosem lehet tudni kit fog adni és új helyzetek állnak elő, új taktikákat kell alkalmazni, mivel nem a feladathoz és a pályához legmegfelelőbb hősöket adja be a játék. Előfordul, hogy kettő játékos is lesz ugyanabból a hősből, szóval épp ahogy a random adja.

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
amúgy fél 2-től fél 4-ig van
Ez egy fórum és minden fórumnak megvan a maga közössége és általában ők egymással szoktak játszani az adott játékkal nem a facebook-on keresnek játékosokat, bármelyik nagyobb fórumra belinkeled ezt tutira spamnak fogják venni és törlik, olyan mint amikor valaki itt hirdeti a szaros youtube csatornáját, senkit sem érdekel. bocsi ez a véleményem<#ejnye1>#ejnye1>