3813
Overwatch 2 hivatalos weboldal
Legutóbb érkezett hős: Juno
Overwatch tematikájú merchandise cuccok
A 11. szezon időtartama: 2024. június 20. - augusztus 20.
-
#1804 Én szántam rá pár órát PTRen is és liveon is órákat toltam már. Mióta megittam a célzóvizet azóta elég jól megy vele :) -
#1803 Hát reméltem is, hogy buffolják. Egy átlagos képességű játékos, mint én elég bénán tolja vele. -
mkfdd #1802 Ezt én nem értem. Egész rankokat bukok vereségnél és negyedeket kapok vissza győzelemnél. Másnál is merkegült a competitive? 75%os winrate kell csakhogy tartsam az átlagon aluli szintemet? -
#1801 Egyre jobban imádom Anat és úgy néz ki hamarosan buffot is kap
"That said she is showing to be a little on the weaker side overall so she will be getting a some love soon." -
#1800 De azok legalább pontot értek. -
#1798 lol -
#1797 -
Fbn Lx #1796 De ha skill és koordináció is kell valaminek a megvalósításához, akkor miért probléma, ha nagy a payoff? Mindkét csapatnak lehetősége van eltolni az ultijait.
Az a 3 kill az ultival meg akkor dönti el a meccset csak, ha már előtte 99%-on volt a pont mondjuk, amit a 17 előző killel tettél lehetővé. -
#1795 Csak azt nem veszed számításba, hogy egy játékban 12 ember van. Mind a 12-nek megvan a lehetősége egy jó pillanatban elnyomott meccseldöntő ultira.
Mégsem történik ez az esetek nagy részében, vajon miért? -
Strayhand #1794 "akkor abból átlagosan 3-at csináltam az ultimmal..."
Csak az nem mindegy, hogy mikor és hol, ahogy te is írod:
"mérföldnyi különbség van pl egy megfelelő pillanatban a defence-nél elnyomott 6emberes lúcio ulti, és az átlagos játékos 3emberes ultija között"
Igen, és simán lehet, hogy az a mérföldnyi különbség fogja eldönteni a meccset. Nem az, ahogy egyesével szedegeted a 20 killt. Én is ezt mondtam...:) Azt én se mondtam, hogy csak úgy random elnyomva mészárolni fogsz, a jó pillanatban jókor kell eltolni, de ettől még sokszor ez fog dönteni, egy kiélezett meccsen különösen.
Mindegy, ilyen ez a játék aztán kész, nekem meg tegnap rossz napom volt, ennyi. -
Fbn Lx #1793 az erős túlzás, hogy az ultik körül forogna a játék. ha egy meccsen van 20 killem, akkor abból átlagosan 3-at csináltam az ultimmal...
ha jól célzol, akkor megtanulod megölni az embereket ulti nélkül is. illetve nem olyan könnyű az, hogy bedobom az ultit, és win. mérföldnyi különbség van pl egy megfelelő pillanatban a defence-nél elnyomott 6emberes lúcio ulti, és az átlagos játékos 3emberes ultija között, ami elől csak kiszalad az ellen, aztán rátok jönnek 5en és meghaltok.
d.va ultija szerintem a buff óta egyszer sem ölt meg engem. figyelni kell őt, instant kapod az audio és visual cue-t, nagyon könnyű 3 másodperc alatt beguggolni egy lófasznyi oszlopdarab mögé. nyilván ha egy nagy nyitott tér közepén állsz és ezért elkap, akkor alapból nem állsz jó helyen. -
#1792 Várd ki a BF1-et, az új CoD-ot, azok mások lesznek. -
Strayhand #1791 PONT ez a bajom a játékkal, hogy ezt kell csinálni. Hogy az ulti az atyaúristen. Szerintem ez unalmas. Tudom, így jártam... -
#1790 Valahogy az az érzésem, hogy te nem nagyon szoktál összejátszani a csapatoddal. Egy jól sikerült ultinál sokkal jobb érzés, amikor 2-3-4-et időzítetek össze, és leírtjátok az egész csapatot. :)
Akkor aztán mehet a "Q of the game"-ezés. :D -
Strayhand #1789 Ha nem lett volna egyértelmű, Junkrat a kedvencem, de nem azért mert skill kell az ultijához. És nem érdekel a PotG. Nem Dvával van bajom, hanem az ultikkal. Hogy arról szól az egész játék, ki mikor milyen ultit tol be és csinál PotG-et, írtja le a fél csapatot és emiatt foglalják el a pontot... Amit előtte csináltál, az sokszor kb. tökmindegy, csak azért kell pötyögtetni, hogy feltöltsd az ultidat. De persze értem, hogy sokaknak pont ezért tetszik, hogy "váó, PotG, megöltem egyszerre három embert omg de jó vagyok, látjátok, csak azért vesztettünk, mert ti szarok vagytok"... -
Evoluti0N #1788 Rohadt jó ez a felbuffolt D.va. Eddig kerültem a karaktert, mert csak szoptam vele, de most olyan mészárlásokat végzek, h öröm nézni. -
#1787 Te most tényleg Q of the gamek miatt problémázol? Légyszi, írj már egy accountot, hadd nézzük meg, te kinek a Q-ját kedveled annyira, amihez ennyire kell a skill is. :) Hátha megüti az újdonság varázsa az itt lévő hallgatóságot.
Mindig lehet valami miatt sírni. AoE, Q, Beam, aimbot, wallhack... Már olyat is láttam, hogy "jajj, az a Mercy elbújt az utolsó pillanatig, aztán ultival élesztett 4-5-t. Q of the game".
Sose lehet megfelelni az igényeknek, mindig van kifogás. :) -
Strayhand #1786 "Ööö, D.Va-t is meg tudod ölni az ultija közben."
Na ja, csak ő nem önkívületben várja hogy megöljék, és tud közben mozogni meg lőni...
"Nem mellesleg ha lelövöd róla a mechet, akkor nem csak, hogy ultizni nem tud, de még az Ultija töltése helyett is csak a Call Mechet kezdi el tölteni."
Szegény. Másnak ha szétlövik a mechát... ja várj, másnak nincs mechája, szóval ha szétlövik meghal...:)
Azt mondjuk aláírom, hogy az ultiján kívül nem nagyon sebez, szóval egye fene... élvezzétek ki az ultis play of the game-eket, az biztos fun. Azért a bastionosak még mindig izgalmasabbak. -
#1785 Ööö, D.Va-t is meg tudod ölni az ultija közben.
Nem mellesleg ha lelövöd róla a mechet, akkor nem csak, hogy ultizni nem tud, de még az Ultija töltése helyett is csak a Call Mechet kezdi el tölteni. Az élet nem piskóta D.Va esetében sem. :) De határozottan, vagy inkább hatványozottan erősebb lett. A pajzsa sérthetetlenné teszi Zarya, Symm, és Winston fegyverén kívül mindenre, és egész ultikat tud benyelni (Roadhog, S76, McCree...).
Jó cucc lett. Egyébként D.Va mechjét is el lehet húzni-tolni Reinhardttal, Hog kampóval.
Junkratnek bőven elég, hogy a saját bombája nem sebzi, akkor most patthelyzet? Az egyik 10mp-nként van, a másik meg jó, ha 2 percenként.
A játék meg a situational awarenessről/helyzetfelismerésről szól nagy részben. Pont, hogy ezért jó. :)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.07.23. 10:27:11 -
Strayhand #1784 Hát D.vának szerintem elég OP lett az ultija... Gyakorlatilag nem jöhetsz el fedezék mellől, folyamatosan azt kell figyelned, hogy el tudsz-e menekülni egy random benyomott D.va ulti elől... Meg egyszercsak random felküldi a levegőbe magasra, és ott a play of the game... Miközben pl. egy Junkrat utlival nem elég, hogy engem tudnak megölni közben (akár én is saját magamat, és nem csak az ultimmal...), de még az ultimat is... Amúgy nem zavarna, ha nem az lenne, hogy a játék gyakorlatilag kb. az ultikról szól, ami kezd egyre unalmasabb lenni sajnos, mert hiába strapálom magam, ha folyton belehalok valami jókor jó helyen elnyomott random ultiba. -
#1783 :D:D:D:D:D -
#1782 "Ments meg fa!" -
#1781 Megérkezett Reinhardt! Mozgásban.
-
#1780 Na akkor én ezzel tarolni fogok, mert én megtanultam mészárolni a gyengébb változatával is. :-) -
#1779 Azta, D.Va kecifun lett. :D:D:D
Zsinórban 3 PotG, 2 acsi 1 meccsen, ilyenek. :D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.07.21. 22:39:13 -
mkfdd #1778 Nah 100 meccs után eljutottam 57% winrate-tel 41ről 44re. Ha tartom a statisztikáim már csak 200 meccs és feljuthatok az átlagos tudású játékosok közé :D -
Evoluti0N #1777 Anát majd buffolhatnák. Jók a képességei, de nem elég erősek. Vagyis hát sztem a lövése se sebez olyan sokat, meg a gyógyítása se gyógyít eleget. -
#1776 D.va tényleg nagyon jó lett. Tegnap csakis vele játszottam.
És bár eddig messze a legpocsékabb TANK-nak tartottam, de most így Roadhogg mellett ő lett a másik TANK akivel szívesen játszok.
Eddig csak bénázni tudtam vele, de most már nagyon bírok zúzni a pink mechájával ^^. Tegnap kétszer is play of the game lettem.
A Defense Matrix átalakítása telitalálat volt. Kicsit így már olyan feelingje van, mint Reinhardt pajzsának. Most így, a jobb klikkre átrakva, sokkal kezelhetőbb, és jó, hogy mi döntjük el, hogy meddig legyen előttünk (persze azért lemerül idővel).
Az ultinál meg végre most már nem az van, hogy beugrok az ellenséges csapat közé,és mire a mecha fel méltóztat robbanni, addigra az ellenség már a világ másik végén jár.
Sokkal kezelhetőbb a karakter. Jól tettem, hogy kivártam a felbuffolását, mielőtt jobban belemerültem volna a kitanulásába. -
#1775 Az jól hangzik... Az ultijával az utóbbi időben általában már csak magamat öltem meg... -
#1774 dva nagyon jó lett, ultija is újra használható végre. Tegnap 1 meccsen volt is vele 2db 3as ultikillem :) -
#1773 Felbuffolt... -
#1772 Úgy látom, a Hyuna Gangnam Style megölte a topikot, elnézést. :-D
Hogy újrabootoljam, megkérdezném, vannak-e már tapasztalatok a felbuffolt D.VA-val kapcsolatban? Kedvenc karakterem, de PS-re még nincs kint a patch. -
#1771 hát eléggé az sajnos :o na de ez nem az a topik :"D -
#1770 Jézusom... mit indítottam... -
#1769 Oké, off, de ha már itt tartunk, Hyuna is nagyon ott van. :-)
-
#1768 Hogy ez a topik mindig a csajoknál lyukad ki :D -
Strayhand #1767 Szőrös punci, omg, mekkora igénytelenség... Micsoda problémák.:) -
#1766 még ha gyantáztatnának xd sajnos nem lehet látni a dolgokat ez a gond :D pedig kurvára imádom a koreai nőket ^^ de kevés aki igényes arra -
#1765 Mert tartósságra mennek és gyantáztatnak. :D Egyébként általánosságban nem nehéz jól kinéznie annak a nőnek, aki nem napi 8 órát gürizik a gyártósor mellett 60 éves koráig. Aki meg ott van, annak azért pár fokkal nehezebb megoldania a dolgot. :) -
#1764 jól néz ki ez a koreai nő csak sajnos a borotvát nem értem miért nem szeretik még most sem az ázsiai nők kicsit rontja az összképet