Overwatch 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Egy videó egy ázsiai ripoffról. Lemásolták az Overwatcht ilyen nagyon gagyi mobilos minőségbe és más néven rakták ki piacra.

#justasiainthings

Parasite Eve 2, best game EVER!

ti toljátok még innen teambe?
Lehet hogy magasabb az MMR-ed és többel találkozol ott.
jazzy
1920x1080, az fpsem nem valami extra, de szerencsére alig találkozni mccreevel. 1 azaz 1 játékot mentem fel játszani csak azért, hogy megnézzem az fpsemet.

CalebJoe
100-120 körül megvan 1440p-ben, de amúgy is jól van optimalizálva a játék.
CalebJoe
Ebben sem kell jobban célozni mint más fps-ben, CS-ben a dgeagle a McCree a Widow meg az awp csak gyorsabb kiadásban ennyi, gyakorolni kell sokat.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.06.15. 20:48:59
Ez egyéni preferencia kérdése is tényleg jól optimalizált a játék nem vitatom, de én látom a különbséget 60 és 120fps+ közt. Kizárt hogy a jó mcree-k 60-al lövik azokat a fejeseket, legalábbis én nem tudom elképzelni. 60 FPS eléggé mikrolaggos hozzá. Pl. Seagull is 140 felett játszik.

szerk: Azért 60-hoz viszonyítok, mert általában PC-s teszteken 60-ra méreteznek.
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2016.06.15. 20:49:25
jazzy
Nekem barlangrajzok vannak az őskorból a gépemen és frankón elfut, szerintem elég jól van optimalizálva.
Akad néha, de majd 500 meccs alatt talán ha 1-2 igazán jó mcree-t láttam. Szerintem az is hozzá járul, hogy elég magas FPS kell a jó mcree aimhoz.
jazzy
Lehet balfasz vagyok, ez nincs kizárva, de én sokszor megszívom és nagyon sok mccreet látok <#idiota>
40/66/82/23/58 ugyanez egyiptomi map.......kapun nem jutott át senki
53/48/32/41/39-es társak nem bírtak az orosz mapen a kapun átjutni....én 2x majdnem befoglaltam egyedül.......

kik ezek???
McHaals
már nem elérhető, mi volt benne?

MadWolf#11626

Szerintem WM túl gyorsan lö. Gyakorlatilag alig van reload time és böven van lövedéke egy tárban...lehet tempósan szedegetni vele ha engedi a szitu. Engem jobban zavart a minap amikor a disznó átrántott a falon keresztül a láncával...mondjuk pont kapott is egyet a fejébe Hanzoval így elég WTF moment volt.
Utoljára szerkesztette: Lilahagyma, 2016.06.15. 16:12:15

Ha már szép nem vagy, legalább hülye ne legyél! DeadPool#24156

MrStokes
De legalabb mostantol mar nem instant halal, ha nem fejen talal el WM, szerintem mar ez is valami. Marpedig erzesem szerint a legtobb instant olo loves, amivel eddig megoltek az nem fejre ment. Hat kivancsian varom a ma esti tapasztalatokat.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

"Amíg a prok mccreet hoznak, addig a nyomik is."

Nem tudom, én eddig talán egy kezemen meg tudom számolni, hányszor kaptam be a stun-hatlövetű kombót (egyébként én is sokat játszom Genjivel, mondjuk én részben azért, mert másnak általában nem jut eszébe foglalkozni a turretekkel...), és nem nagyon emlékszem, amikor 1-nél több McRee lett volna, sokszor 1 sincs. Míg WM azért jóval többször megölt már.

A fejlövés mondjuk alapból elég idegesítő, és nem WM miatt. Baromi felemelő nézni a killcamet, ahogy össze-vissza lövöldözik az illető, nem talál el senkit, aztán te pont akkor belépsz a látószögébe, rádrántja a célkeresztet, és bumm. Biztos fejre célzott...
Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2016.06.15. 14:31:50
szomferi
Genji is igen jó countere WM-nek, főleg akkor, ha jól kalkulálsz a reflectionjével, és rád lő WM 😄
múltkor olyat koppant a saját lövedéke a kis buksiján, hogy csak na 😄 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

böröczk
Mercyt-Luciot pont a legehezebb WMmel fokuszalni. De meg a tobbi karakterrel is alap az "ugrandozas", amikor sniper van az enemynel. 😊
Egyebkent Reinhardt az egyik legjobb pick sniper ellen (is). Lucioval meg aztan plane az enemy WM remalma. Es az osszes tobbi karaktere is 😄

Kar hogy ennyire egysiku a meta, johetnenek uj herok, es a jelenlegiekre valtoztatasok..

Kumiho #2179

Amiga
Én már minden karakterről hallottam, hogy ki kéne venni a játékból. :-D

D.Va amúgy a kedvencem, szuper, hogy a meka pusztulása után is lehet folytatni a játékot. Sok végjátékot nyertem már meg vele, ügyesen kijátszva tud rengeteg meglepetést okozni. Igaz, ez a legtöbb karakterre érvényes.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

D.Va segge igen csak alul értékelt, nyilván mert nem igen lehet látni mivel nagy mech-ben csücsül a valaga. De amikor ki ugrik belőle akkor igen impozáns látvány, föleg a kis sárva B.VA-skin ben. 😄 . De egyenlőre nem akarja a sors megaddni azt a skint nekem 😞
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

FalseHeLL
Nem is allni kell elotte. raugrasz es megolod semmit nem tud csinalni ellened.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Fpocok
Ázsiában így csinálják. Copy paste, új név.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kongy
Ha kijössz a pajzs mögül 2 lövés vagy neki, feltéve, hogy elég magasan van.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Az egyébként tényleg jó wm ellen talán a legkönnyebb vele leölni, darabokra tépi ha elkapja. Az a baj a majomban, hogy nem jó minden setup ellen és minden mapon.
Jó az, van egy hangulata, de én az csinálnám a Blizz helyébe, hogy karakterenként más lenne a hitbox. VM-ne lásson akkora head blobot. Én bízom a Blizzben ha nehezen is idővel lekövetik a metát. Az a fura, hogy ennél a játéknál hatalmas kuss van. Néhány apró ninja nerf, de nincs olyan aktivitás, ami megszokott tőlük más játékaiknál. Lehet tényleg nyaralnak.
FalseHeLL
winston.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Kongy
Widowmakert én egy az egyben kivenném a játékból, mert undorító, amit rendszeresen leművelnek vele. Konkrétan 2 meccsen alázott szarrá egyfolytában egy idióta WM, másodpercenként cseszte szét a turreteimet, aztán meg mikor Mercy-vel healelni próbáltam egyfolytában engem szedett le ismét. És nem tudom miért, de mindig elsőre szarrá tud lőni, killcamban meg kb a lábamat lövi....

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Marad a radius csökkentés, 10 milla aktív emberre nem fognak ticket emelni egyhamar 😞 Pedig egy idő múlva hozzá szokik a szem mikor ölte meg a lag.
jazzy
Ez igaz, én azért vagyok butthurt, mert countereli a genjimet 😄

Amíg a prok mccreet hoznak, addig a nyomik is. Ami nem is lenne baj, mert vissza lehet ütni a flashbangjét. De egyrészt ezen nem segít az általad említett 20 tick, sokszor csak a hangeffekt megy el a spell nem, illetve sokszor annyira ügyesek/bénák, hogy mellém dobják, akkor pedig hiába vagyok deflectben stunol és megöl. Ha rá kéne dobni a flashbanget az ellenfélre, vagy kisebb radiusban stunolna boldog ember lennék, de akár még 60 tickel is.
Épp beakasztottak neki? 😊
Ok de ne keverjük a pro ligát a casuallal, már én is bele esek a hibába, mert bele rángatsz. 😊
Pro-ban mcree és wm is OP: Mcree tudjuk miért wm miatt meg eleve bannonak néhány mapot. Láttuk mire képes, akár kings row-on felrántja magát és kilő 2 embert amíg a levegőben van LOL 😊 Azért az nem hétköznapi.

Átlag amatőrök közt mcree nem olyan jó, mert "bénák" hozzá a játékosok, vm annyival könnyebb, hogy nincs közvetlen a tűzvonalban, elég hozzá a jó reflex és a 20 tick. Mcree jobban a társakra épít. A tick vm-et nagyon segíti, te 20 tickel nézel ki ő pedig 60-al reagál, ha kitűnő a reflexe hatalmas előny. Mire észre veszed meghalsz. Nem kell hozzá skill rendben ez utóbbi relatív, mert a huzalozott reflex casualban bőven skillnek számít.
jazzy
Tehát akkor ezért hoztak játékonként 3-4 mccreet a csapatok nagyobb versenyeken. Szép és jó, hogy nincs mobilityje, csak sajnos a másik 100%ban pickelt karakter a lucio, aki persze ezt is megoldotta.

Így tehát flanker karakternek értelme nincs, reaper, genji, tracer alapból nem játszik, 1 stun és vége. Távolról tud lőni soldier, akinél.. jobb a mccree. Persze ott van még a pharah, akit szarrá counterel az általad említett widowmaker. Tehát maradt 1 offense karakter, aki pedig.. persze, hogy mccree, izgi.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2016.06.14. 20:15:10
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Engem többször szivatott meg wm, mint mcree. Mcree ellen lehet helyezkedni, jól pozicionálni wm ellen sokszor esélytelen, ezt be kell látni. Többször küldött haza sniper, mint egy offenzív mcree. Nagyságrendekkel. Nem véletlen nem szeretik a nyílt mapokat nagyobb versenyeken.
TBTPumpa

jazzy
Te eddig melyik játékkal játszottál? Melyik része volt a bonyolult, a 4 méterben ható stun, vagy a jobb gombra tenyereléssel tank kill?
CalebJoe
Nem éreztem hogy gyengébb lenne a jobbgomb.<#gun>
wm-re ráfért a nerf, mcree-t csak pár jobb képességű arc tudta használni.
Lusta Blizzard már derogál neki ami nem Blizzcon.
TDC Geronimo
patch note

McCree

Fan the hammer damage reduced to 45, down from 70.
Reload delay (no idea what does this mean) decreased to 0.3 second, down from 0.75 second.

Windowmaker

Sniper mode base damage reduced to 12, down from 15, charge damage scaling remains unchanged.
Headshot multiplier increased to 2.5x, up from 2x.
You can only snipe again after the retraction animation of the scope finishes.
Infra-sight cost increased by 10% (I assume this means her ult charges slower).

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Roy Manson
Helló

Szeretnék csapatban játszani.
Ha valahova még beférek, akkor vegyetek fel.

Wilan#21126

TBTPumpa
Blizzard nincs E3-on. Tavaly is csak a StarCraft 2 LotV-ot felvezető mini kampányt promózták az AMD PC-s Showján, de nem szoktak teljes standként szerepelni az E3-on. Majd augusztusban a GamesCom-on lesznek kint, utána pedig novemberben a BlizzCon-on.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.14. 09:52:11

Azért ez a kép kötelező volt ha már beöltöztek Widowmaker és Tracer-nek 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kongy
Na 18 szint után meglett az első legend skinem Roadhog-nak. 😄 Mondjuk nem a kedvencem, de jobb, mint a semmi. Igazából nincs is kedvenc karakterem, mindig mással van kedvem játszani. Ma pl Junkrat-ezhetnékem volt, múltkor meg Tracerrel nyomtam, meg Winstonnal. Mindegyik karakter jó a maga módján. Ha meg fáradt vagyok, célozni sincs kedvem, akkor Torbjörn 😄

szomferi
amikor tavaly volt E3-on

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Blizzard mikor lesz az E3-on? Melyik nap?
Panzeradler
Ezt én is néztem bétában, redditen kitárgyalták, maga a tárazás nem gyorsabb, csak tárazás közben tudsz ütni egyet, ennek max akkor van előnye, ha melee range-ben vagy.
TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

HeadHunter86
Itt inkább az van, hogy ha ütsz akkor kimarad a "tárazás" animáció, és instant be vagy tárazva.