Overwatch 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#justasiainthings
Parasite Eve 2, best game EVER!
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.06.15. 20:48:59
szerk: Azért 60-hoz viszonyítok, mert általában PC-s teszteken 60-ra méreteznek.
Utoljára szerkesztette: Yserac, 2016.06.15. 20:49:25
kik ezek???
Utoljára szerkesztette: Lilahagyma, 2016.06.15. 16:12:15
Ha már szép nem vagy, legalább hülye ne legyél! DeadPool#24156
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Nem tudom, én eddig talán egy kezemen meg tudom számolni, hányszor kaptam be a stun-hatlövetű kombót (egyébként én is sokat játszom Genjivel, mondjuk én részben azért, mert másnak általában nem jut eszébe foglalkozni a turretekkel...), és nem nagyon emlékszem, amikor 1-nél több McRee lett volna, sokszor 1 sincs. Míg WM azért jóval többször megölt már.
A fejlövés mondjuk alapból elég idegesítő, és nem WM miatt. Baromi felemelő nézni a killcamet, ahogy össze-vissza lövöldözik az illető, nem talál el senkit, aztán te pont akkor belépsz a látószögébe, rádrántja a célkeresztet, és bumm. Biztos fejre célzott...
Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2016.06.15. 14:31:50
múltkor olyat koppant a saját lövedéke a kis buksiján, hogy csak na 😄 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Egyebkent Reinhardt az egyik legjobb pick sniper ellen (is). Lucioval meg aztan plane az enemy WM remalma. Es az osszes tobbi karaktere is 😄
Kar hogy ennyire egysiku a meta, johetnenek uj herok, es a jelenlegiekre valtoztatasok..
Kumiho #2179
D.Va amúgy a kedvencem, szuper, hogy a meka pusztulása után is lehet folytatni a játékot. Sok végjátékot nyertem már meg vele, ügyesen kijátszva tud rengeteg meglepetést okozni. Igaz, ez a legtöbb karakterre érvényes.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
https://youtu.be/VUqrxNGvGHs?t=8m34s
Per Aspera Ad Inferi.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Amíg a prok mccreet hoznak, addig a nyomik is. Ami nem is lenne baj, mert vissza lehet ütni a flashbangjét. De egyrészt ezen nem segít az általad említett 20 tick, sokszor csak a hangeffekt megy el a spell nem, illetve sokszor annyira ügyesek/bénák, hogy mellém dobják, akkor pedig hiába vagyok deflectben stunol és megöl. Ha rá kéne dobni a flashbanget az ellenfélre, vagy kisebb radiusban stunolna boldog ember lennék, de akár még 60 tickel is.
Pro-ban mcree és wm is OP: Mcree tudjuk miért wm miatt meg eleve bannonak néhány mapot. Láttuk mire képes, akár kings row-on felrántja magát és kilő 2 embert amíg a levegőben van LOL 😊 Azért az nem hétköznapi.
Átlag amatőrök közt mcree nem olyan jó, mert "bénák" hozzá a játékosok, vm annyival könnyebb, hogy nincs közvetlen a tűzvonalban, elég hozzá a jó reflex és a 20 tick. Mcree jobban a társakra épít. A tick vm-et nagyon segíti, te 20 tickel nézel ki ő pedig 60-al reagál, ha kitűnő a reflexe hatalmas előny. Mire észre veszed meghalsz. Nem kell hozzá skill rendben ez utóbbi relatív, mert a huzalozott reflex casualban bőven skillnek számít.
Így tehát flanker karakternek értelme nincs, reaper, genji, tracer alapból nem játszik, 1 stun és vége. Távolról tud lőni soldier, akinél.. jobb a mccree. Persze ott van még a pharah, akit szarrá counterel az általad említett widowmaker. Tehát maradt 1 offense karakter, aki pedig.. persze, hogy mccree, izgi.
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2016.06.14. 20:15:10
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
McCree
Fan the hammer damage reduced to 45, down from 70.
Reload delay (no idea what does this mean) decreased to 0.3 second, down from 0.75 second.
Windowmaker
Sniper mode base damage reduced to 12, down from 15, charge damage scaling remains unchanged.
Headshot multiplier increased to 2.5x, up from 2x.
You can only snipe again after the retraction animation of the scope finishes.
Infra-sight cost increased by 10% (I assume this means her ult charges slower).
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.06.14. 09:52:11
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB