3813
Overwatch 2 hivatalos weboldal
Legutóbb érkezett hős: Juno
Overwatch tematikájú merchandise cuccok
A 11. szezon időtartama: 2024. június 20. - augusztus 20.
-
#1885 Darab olimpiai skint nem kaptam, pedig én se kevés ládát nyitottam... :)
Azóta a legnagyobb olimpiai, amit adott az a Symm emote (az mondjuk jó :). -
#1884 Hány dobozt nyitottál ehhez? Mert én 12-nél tartok, de eddig sajnos csak a tracer (nem szeretem), torbjörn illetve a medálos gorillát szereztem be, a maradékban icon, meg spray volt. -
#1883 Jó neked. -
#1882 Úgy rémlik, hogy tegnap este kidobta azt a medálos cuccot. :D -
#1881 Már az új McRee skint is kidobta, csak a 2 Tracer hiányzik + a medálos Widowmaker győzelmi póz. -
#1880 Nem cserélünk accot? :D D.Va skin nekem is kell! :D -
#1879 Igen, meg a másikra, amit a menüben is mutat.
Utolsó ládikámból Dva skin esett:
-
brasco84 #1878 erre gondoltok? :)
tracer
Utoljára szerkesztette: brasco84, 2016.08.04. 17:07:12 -
#1877 Én is azt szeretném, nekem sem dobta még ki, ám augusztus 22-ig van rá esély (addig tart ez az event). A két Zarya skint már kidobta, plusz az új Mercy skint is 2x úgy, hogy még csak 2 napja tart az event. Szóval türelem és kitartás! Valószínűleg most gyűjtögetni fogom a dobozokat, aztán augusztus 20-án kinyitogatom őket. El fog tartani egy darabig, de legalább sok lesz és nagyobb lesz az esély Tracer legendary skint nyitni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.04. 16:27:36 -
#1876 Nyalogasd a levágott, kiszárított golyóit, az még egy jó technika a cigány jósok szerint! :D -
ChipHazard #1875 nincs kecském, valami más állat esetleg ? :D , macskám van de már igy is kasztrálva van XD -
#1874 Akkor áldozz kecskét lootbox nyitás előtt, az működni fog. -
ChipHazard #1873 Nyugi, Nyugi Nyugi,, CSak az uj Tracer skint akarom, semmi több XD , csak panaszkodom mert nicns szerencsém a dobozok nyitásában. :) -
#1872 Így is az új játékmódokat, pályákat és hősöket ingyen kapod. Még a kozmetikai cuccok is totál ingyen kellenének? Nézz körül milyen a játékpiac! Félkész játékokat kapsz, amikhez tonnányi DLC jön, persze ezek fizetősek (játékmódok, pályák), emellett szarásig vannak kozmetikai cuccokkal (mikrotranzakció), amiket szintén pénzért tudsz megvenni. Itt legalább nem így van. A lootbox vásárlása csak meggyorsítja a folyamatot (hogy egy adott skin/coin mennyiség kiessen), semmiféle előnyhöz nem jutsz általuk.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.04. 13:04:47 -
ChipHazard #1871 Hát igen, mi a fenét képzelnek ?! -
#1870 Attol fugg mennyire. A genji-hanzo bugert ban jart ezert szerintem nem fog. Ugyis kiaptchelik szerintem. -
#1869 Bastard Blizzard, még keresni is akarnak a játékukon! Szörnyű. -
ChipHazard #1868 Ez tulajdonképpen jogos , még Stylosa is említette hogy ez igy kicsit hát, nem franko... -
#1867 Hivatalos fórumon pedig azért megy a sírás, hogy az új cuccokat miért nem lehet coinért megvenni. -
#1866 Ha egyszeri, akkor _lehet_, hogy nem. Ha többszöri, akkor bug abuse (mert ismeri a methodot), és tuti ban.
Ha meg "véletlenül talált rá", akkor lehet szépen a blizzardnak jelezni. Senki sem kényszerít senkit a bug abuse-ra, csalásokra. :)
Ezért is volt olyan rohadt vicces tegnap olvasni a síró sós csalókat.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.08.04. 11:39:29 -
#1865 Ez meg lehet hogy a hackerek akiket bannoltak. -
#1864 Megint támadást észleltek:
"We are currently monitoring a DDOS attack against network providers which is affecting latency/connections to our games. #BlizzCS"
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.04. 11:02:27 -
#1863 Sima bug. Nem lesz belole semmi. -
#1862 Nálunk is:
Az azt követő meccsen pedig Soldier 76 jött. Bújj el azon a pályán, amikor ultizik...
De oroszok voltak - legalább is az írásuk alapján.
Ment is report, remélem már a bannamákon nyaralnak. -
ChipHazard #1861 Nekünk, meg egy Tracer jött be lövöldözni , remélem ő is bucsut inthet a dolgoknak. -
#1860 Jeff szerint lesz Halloweeni és Karácsonyi event is majd.
Ha már az eladások lecsengőben vannak, skineket kell kiadni, hogy a nép vegye a loot boxokat jó pénzért.
-
#1859 Tényleg nagyon aranyos. :D -
#1858 Ez nagyon aranyos :3
-
#1857 Nem teljesen. Tobben reportoltak hogy beesik egy ket widow meg winston ide oda. Valami nem stimmel vele. -
#1856 A srácnak akkor eddig tartott a karrierje a játékban.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.03. 17:03:38 -
#1855 Köszi a linket, mióta ezt olvasom esküszöm jobb a kedvem :D
Baszki most látom olyan is van ami csak sima triggerbot és annyit csinál, hogy csak akkor lő amikor a célkeresztbe kerül valami, ilyenből tényleg látni nagyon sok példát, feltűnően balfaszul céloz de mégis gyorsan fogy az életem.. :/
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2016.08.03. 15:57:06 -
Evoluti0N #1854 Hát, ez érdekes volt. A Brawlba, ahol elméletileg csak Lucióval lehet menni, belépett egy Roadhog és ölt minket. Na meg utána mindenkinek lement gyök kettőre az FPS-e. -
#1853 :D:D:D Nagyon viccesek. :D
Ez a troll a kedvencem. :D mármint akitől idéznek. :D:D:D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.08.03. 13:58:24 -
#1852 Volt megint egy ban wave. Enjoy the salt.
Album -
#1851 Az angolok már teázgatnak. :D -
#1850 Csak kidobta a Mercy skint:
-
ChipHazard #1849 Ez a lucio foci a legjobb mod eddig, már ezért meg érte megvenni XD , -
#1848 Nekem tegnap Björn skint dobott, meg Junkrat highlight introt. Mentem is vele addig, amíg be nem mutathattam a nagyérdeműnek. :-P -
#1847 3 ládát nyitottam. Mindegyikben volt valami Widowmakeres cucc, az egyik pont ez a spay volt. A másik a medálos Victory Pose, a harmadik pedig az új francia skin. Már csak Tracer cuccait kell kidobatnom.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.03. 08:11:25 -