3813
  • Maala
    Remélem, elkap téged este egy sötét sikátorban egy kis beszélgetésre. :D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.08.14. 13:08:03
  • RatBaG #1924
    sekszi koszpleyes tsaj

• FalseHeLL
    Tracerbol megvan mind a 2 uj nekem mar ha 2 van. Nem nagyon jatszom vele csak emlekszem hogy egyszer mar kiesett ez meg elvileg nem duplicate volt.
  • jetblack
    Nekem is ket legendary volt a mai utolso ladaban de sajnos csak a lucio-s skin volt benne(Brazil) Meg 500 penz. A tracer skinre nagyon faj a foam.
  • antiqueA
    Hát én annyira nem örülnék annak a spraynek
  • FalseHeLL
    Megint szerencses voltam.

• antiqueA
    Nekem ezek az olimpiai cuccok nagyon nem jönnek be. Úgyhogy akkor kivárok. Köszi a választ!
  • TBTPumpa
    Igen, augusztus 22. után visszavált a normál dobozra. Nekem is volt néhány normál dobozom az event elején, aztán át is váltotta őket olimpiai dobozokra, de csak ikonok meg spray-k estek belőlük, szóval...
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.13. 16:29:53
  • antiqueA
    Mi van ha úgy nem nyitok ládát, hogy még a menüben se megyek bele a lootboxba? Akkor olimpia után normál doboz lesz benne? Bocs, ha már volt téma.
  • Maala
    Itt még nem vót', de tájékozott noobok vagyunk. :)

Mondjuk vicces, ahogy a képednél nem tudják a userek, hogy mit is kell nézni. (PPS IN)

Akkor végre jöhetnek a menthető Highlightok, és végül az egész meccses replayek. <3 Blizz.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.08.12. 20:20:54
  • CalebJoe
  • Fpocok
    Ha VÓTMÁ, akkor kabbe.

Az megvan, hogy frissült a játék és most már 60 tickréttel fut?
  • Maala
    Nyehehehe. :D Nekem már nem kell ranked szint, megvan a max 65, inkább loot boxok kellenének, az új skinek miatt. :-P
  • TBTPumpa
    Add át öcsédnek az accot, az majd szinten tartja. Maximum nyom 1-2 ragequitot jó szokásához híven, de az csak sima pontlevonás. Simán vissza lehet hozni.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.12. 15:26:48
  • Maala
    Ugyan, én a héten szinte be se léptem, munka van hétfőig. :-(

Pedig érzem, hogy hívogat D.Va. Meg látom a telefonomon. :(
  • TBTPumpa
    Már rég nem, de te biztos jobban tudod, mert nálatok csak ez számít. :-P
  • Maala
    Mit akarsz, tegnap 8-2es w/l-t összehozott Rankedben, be is dobta 60-as szintre. OP D.Va is OP.

Te még mindig 38-as vagy? :-P
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.08.12. 14:11:25
  • TBTPumpa
    Jó helyre került akkor. Oh, wait...
  • Maala
    Lehet venni, én cdkeys.comon vettem, 3,65 ojró volt. (Megnéztem, most már 7,19 ojró, rofl. :D:D:D)

Amit tegnap "találtam" meg odaadtam öcsémnek. :D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.08.12. 11:18:44
  • TBTPumpa
    Nem lehet már venni, esetleg e-bay-en van még néhány ilyen kód, horror áron. Még az előrendeléséhez kapta, csak nem használta fel.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.12. 08:40:44
  • Anthrax
    Lehet még venni WM skin kódot ? Te hol vetted ?
  • Maala
    Tök véletlenül nézem az OW rendelésemet, még a megjelenés napjáról, és észreveszem, hogy van ott egy Widowmaker Noire skin kód. Én meg azt hittem, hogy anno egybe adták, és tök mérges voltam, hogy külön kellett vennem egy kódot majdnem 4 euróért.

Fák? :D
  • Rafanir
    Pedig azt hittem, már nem lesz több karakter kisfilm. De ez jó hír! Ráadásul pont a kedvencemről. ^^
    Azért még egy Mei, vagy D.va kisfilmet is szívesen megnéznék.
  • TBTPumpa
    Érkezik Bastion kisfilmje a GamesCom alatt:
  • TBTPumpa
    Sőt, a Lucioball bug kihasználásáért bünti is jár (Jeff tegnapi közleménye szerint). Ha rajtakapnak (vagy reportolnak), hogy más hőssel játszottál abban a játékmódban megy a bünti. Mondjuk ez jogos is.
  • Malakai
    Azért ezt a reinstanceot is meg kell tapsolni, Blizzard...
    Lucioball, egy csávó kilép, keres helyette mást, gondolom nem talált, úgyhogy a meccs vége előtt 3 másodpercel nyomott egy match cancelt, no victory, no xp... -_-
  • MrStokes
    Es azok nagy resze ugyis duplicate lenne! :P
  • TBTPumpa
    25-öt nyitottam, abból is csak Zarya skinek estek. Mi garantálja, hogy 50 ládából kiesik? Ha 100%-ra megmondja a Blizzard, akkor veszek ennyi box-ot. De az 50 ládából 49 úgyis ikonokkal meg sprékkel lenne tele.
  • Maala
    50 doboz csak most, csak neked 40 ojró!

Annyiból csak kiesik! :D
  • TBTPumpa
    Sajnos ez így van. Tegnap délután a totális kiégés kerülgetett. Egy ismerőssel épp játszani akartunk, erre olyan meccsbe dobott be minket 2x egymás után, amiből csak másodpercek voltak hátra és persze Defeat lett. Ez még nem is hatalmas probléma, ám a harmadik meccsen 2 ciril betűs nevű játékos a kezdőponton rombolta a berendezést, ahelyett, hogy ment volna a csapattal, meg egymásnak írogattak valamit az új világrendről.
    Így egész végig 4vs6 volt, aztán nyerjél kedves játékos.
    És mivel nem voltak inaktívak, így a játék sem dobta ki őket, hogy új játékosokat hívjon be. Nem igazán értem, miért jó ez egyeseknek. Emellett az olimpiai Tracer skin sem esett ki azóta sem. F@sz kivan ezzel.
    Pedig tegnap a Cute-s acsiját is sikerült már megszereznem! :)
    Persze, amikor összeverődtünk 5-en és mellénk került egy egyedüli játékos egyből hozni tudtunk zsinórban 6 meccset, mert a hatodik játékosnak is volt annyi esze, hogy a csapattal tartson, ne külön utakon járjon és egyesével menjen szembe 6 ellenféllel.
    Soloban miért olyan nehéz ezt összehozni?
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.08. 10:09:11
  • Fpocok

• Evoluti0N
    Úristen! Már emlékszem, h miért nem szoktam full ismeretlen, random emberes teamben játszani. Komolyan mondom, h egyik hülyébb, mint a másik.
  • RatBaG #1893
    https://gfycat.com/LegitimatePhysicalFlatcoatretriever
  • Banane15
    Na jól van kb. elment a kedvem a játéktól, nagyban hajtok a lucio vagy zarya legendaryra, mentem kb. 25 szintet és 2. ládámban a gátfutós tracer volt, most az utolsóban meg kidobta a brit változatát. Hihetetlen szerencse, soha nem játszom azt a karaktert.
  • Maala
    Huh, akkor pont meglesz D.Vanak az arany fegyver. Ámen. :)
  • TBTPumpa
    Hamarosan vége az első szezonnak
  • CalebJoe
    Aláztuk a népet.

• ChipHazard
    cute, akkro is Ő a legjobb XD
  • RatBaG #1887
  • j0rmungandr
    Szintúgy. Valahogy nincs szerencsém ezzel az olimpiai boxokkal.