Overwatch 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Sőt, szerintem solo teamet rakott össze egy party-val.
Az mondjuk kissé fura volt, hogy Hanamura A attack volt és kész, B felejtve, mivel támadóként nem foglaltuk el A-t sem. 😛
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2016.06.29. 10:29:38
(\__/) ( X.x) ( } . { )

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
És ez főleg azért vicces, mert ugye van, hogy overtime alatt nyerünk meg egy meccset, de ha átvált valami PotG karakterre, hogy legalább abban menő legyen, aztán persze a rambózásából az se jön össze, meg mi is elbukjuk az utolsó rohamot (is), az elég bosszantó. :-)
Play of the Game ≠ Player of the Game
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Mondjuk nemrég belefutottam abba is, hogy a csapatban volt (velem együtt :-D) 5 Hanzo, meg egy hatodik arc, aki kétségbeesetten szeretett volna valami értelmeset játszani. Kezdetben úgy szaladtunk át rajtuk, mint kés a vajon, de hamar elkezdtek minket counterelni. Én kasztot is váltottam, de a maradék 4 Hanzo nem, el is buktuk azt a meccset.
Tegnap viszont defend-en beálltunk négy törpével, és végük is lett. Pedig hamar rájöttek, de ugye a level 2-es turretek, és akkor még a törpéinkkel is szabadon lövöldöztünk. A turretek ráadásul úgy voltak beállítva, hogy egymást is védték. Ha leszedték az egyiket, máris épült egy másik. Na az reménytelen volt, együtt is éreztem az ellenféllel. A PotG persze egy törpe lett. :-D
Mondjuk remélem, kitalálnak valamit erre a PotG-re, mert láttam már olyan Mercy-t, akinek a csapat az egész meccset köszönhette, és mégis az ellenfél határszar Junkrat-ja volt a PotG, mert egyszer jól lőtte el az ultiját. Ugyanígy, voltam egyszer úgy D.va, hogy az egész meccs alatt egyszer sem haltam meg és mindig ott voltam az objective-n, mégis egy Bastion lett a PotG, aki a meccshez kb annyit tett hozzá, hogy egyszer jó helyen volt.
A 21 karakterből eleve nem sűrűn látni 5-6 típusnál több PotG-t, a mass destruction-os ultik viszik el a 75 %-át. Ezen javítani kéne.
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.06.28. 14:12:08
Azzal, hogy a levegőben mozogva szórjuk az ellenséget, miközben azok a földi társainkkal vannak elfoglalva, gyakorlatilag állandóan meg lehet törni a támadásukat. És mire az ellenség kilőne engem, addigra a platform már szépen elkezd visszafelé menni, a pálya biztonságosabb irányába, és addig lazán van idő gyógyulni, mielőtt ismét elkezdene előre menni.
Többször is volt már olyan, hogy az ellenség összefogott ellenem. Junkratek álltak lesben, csapdát és bombát lerakva (ott ahol platform érinti a földet), de még Reinchardok is, a falak takarásában.
Utoljára szerkesztette: Rafanir, 2016.06.27. 22:28:50
(\__/) ( X.x) ( } . { )
És ott a widowmakernek rálátása sincs, egy Pharah-al próbálom a turretet kiszedni általában, vagy a lépcsőről egy Bastion-nel... de randomban így is esélytelen, tehát a turretre egy minimális nerf tényleg ráfér. Hogy az sebzés, vagy reakcióidő, az nekem lényegtelen, de egy lerakott turret az gyakorlatilag egy + Bastion, csak még hatékonyabb esetenként...
Szerk: Kicsit utánaolvasva úgy tűnik a kezdeti (50) + a pin (300) felét sebzi turretnek, 175-öt, vagyis 1-es turretet leszedsz maxról is, 2-eset már nem. De ezt ki kellene próbálni custom-ban. 😊
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2016.06.27. 17:18:25
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egyébként meg pont azt mondom, hogy nem kell túl nerf-elni sem. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ha már szép nem vagy, legalább hülye ne legyél! DeadPool#24156
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Jeff Kaplan játék fejlesztő a redditen tette közzé, miszerint "Torbjörn tönkreteszi a játékot PS4-en"
"A következő patchben csökkenteni fogjuk Torbjörn Turretjeinek sebbzését 30%-al, PS4-en és XBOX One-on, PC-n viszont változatlan marad."- mondta Kaplan."
Én PS4-en játszom és tényleg halálos ott a nyomorult törpe. Kontrollerrel ugye nehezebb a turretet leszedni, mint egérrel, így konzolon hatékonyabb a lövegtorony. Viszont e logika mentén talán Bastion tornyos támadását is nerfelni kéne.
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Amit ő ír ugyanez, rég befutottam a fal mögé és meghalok, mintha kint lennék, mert a szerver úgy döntött na jó, még kint vagyok..
Utoljára szerkesztette: jazzy, 2016.06.26. 15:31:13