3813
  • CalebJoe
    csak neked TBlint
  • Fpocok
  • Maala
    Meg kellett volna hagynod egy boxot, és tesztelni, hogy kövi eventkor a Summer Box átváltozik-e Kövi Event Boxra. :-)

Mert akkor ezek szerint bizonyított, hogy a "sima" Loot Box átvált eventkor Kövi Event Boxra. :-D

#csakkutatóivéna
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.08.24. 12:48:44
  • antiqueA
    Kérdeztem itt a topicban. Pumpa válasza ez volt: Igen, augusztus 22. után visszavált a normál dobozra. Nekem is volt néhány normál dobozom az event elején, aztán át is váltotta őket olimpiai dobozokra, de csak ikonok meg spray-k estek belőlük, szóval...

Ebből indultam ki. Mások is beszéltek ilyet, elhittem.
  • Maala
    Elmondták a fejlesztők, hogy amit event alatt szerzel boxot, az eventes box lesz. Generáláskor kapja meg a tartalmat a box, nem nyitáskor. Ezért nincs értelme tartogatni. :-)
  • antiqueA
    Nem nyitottam dobozt, a loot menübe se mentem bele, hogy most, ha lejár ez az olimpiás fosom, akkor rendes dobozt nyithassak, erre ma reggel kinyitok 25 olimpiás dobozt.
  • Malakai
  • jazzy
    Az utóbbi 10 hsz nagyon durva, vagy én vagyok teljesen hülye, vagy rossz válasz gombok lettek megnyomva, vagy elbeszéltek egymás mellett, de nem értem
  • Maala
    Sajnos ez egy ilyen játék, a pozitív életszemléletet célozza, és kevésbé szereti a kártékony, "toxic behaviour"-t. :-) GG EZ!? :D
  • antiqueA
    Érdekes, ha valakinek tetszik valami a játékban és szóvá teszi, abba senki nem köt bele. Ha valami nem tetszik, akkor "kösz, hogy megosztottad, de senkit nem érdekel".
  • Malakai
    Hátha érdekelt valakit, ott az info. Ha fontosságát nézzük, akkor bármelyikünk egójánál mindenesetre fontosabb lehet, de azért kösz, hogy megosztottad, hogy számodra, speciel nem az.
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2016.08.23. 21:21:26
  • antiqueA
    Én most megnéztem, nem lehet megvenni creditért. Tehát nagyon fontos :)
  • Fpocok
    POTG rendszer még nem tökéletes :DDD
  • Maala
    Tekintve, hogy EULA-ban az van, hogy MINDEN, Loot Boxokból kapható item megvásárolható a játékban kreditért, ezért igen, elég fontos. :-)

Kérdés, hogy mit tesz majd a Blizzard ez ügyben.
  • antiqueA
    Mert az annyira kell, az annyira fontos!
  • Malakai
    Summer Event Loot Boxot még 4pm-ig (PDT) lehet szerezni, az nálunk 22:00. (bnet)
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2016.08.23. 10:39:48
  • Pio
    Öööö... láttad már a warcraftot és/vagy a starcraftot? :D
    Ha azért nem pereltek ezért tuti nem fognak. :)
  • Rafanir
    Én a nyári event alatt összesen egy olimpiás skint nyitottam, és az pont a D.va skin volt. Az egyetlen olimpiás loot box tartalom ami érdekelt. O_O
    Ezen kívül jóformán semmi sem esett.
  • FalseHeLL
    Nah jolvan lassan perelhet a GW.

• TDC Geronimo
  • Maala
    Hétvégén elég sokat toltam (+33 szint), hogy essen pár loot box, és hát eléggé elszontyolodtam, hogy nem esett ki D.Va olimpiás spray-e, meg skinje. Bezzeg Legendary Lucio skin 2x is kiesett. :-|

Szóval elég nagy faszság ez Blizzardtól, hogy ha valaki ki akar maxolni egy karaktert, akkor vegyen pénzért boxokat, aztán vagy megvan 5-ből, vagy 500-ból sem. Túl nagy a random faktor.

Ha célzottan meg lehetne XY-t venni, az más lenne, de ugye erről szó sincs.

Ja, és persze van ~3500 kreditem, amit miafaszra költsek? :-D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.08.22. 18:23:14
  • TDC Geronimo
    PTRen fent van új map + 2 skin is

• Malakai
    Azért az már vicc, hogy Lucio summer games skinjeit egyiket 3x dobta, másikat 2x, de 7 másik karakterhez, amiknek van event skinje egyet se...
  • Maala
    25 alatti csak csapatban mehet afelettiek meccsére. Visszafele viszont ez nem nagyon jellemző, maximum csak akkor, ha az MM pár megkötést kikapcsol (2-3 perc sorban állás után).

207es vagyok, az esetkor 192 voltam.

#1982: Nyami, 2-t rendelnék, Maestro!
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.08.21. 23:51:11
  • RatBaG #1982
  • Morinad
    Mert attól függ ki hogy játszik, hogy hányas szintű... Te már 26 vagy?
  • Maala
    OMG berakott 25 alattiak meccsére, már tudom, hogy mit érez a PedoMaci, mikor beszabadul a bölcsödébe. :D:D:D:D:D
  • savior666
    Nincs valakinek egy megunt Overwatch? The Elder Scrolls online: Tamriel unlimitedet tudnek erte adni.
  • Pio
  • Maala
    Csak Bastionnel lehet majd lenni? :-P
  • Maala
    Akkor fakk, én emlékeztem rosszul. Most viszont megjött a kedvem, hétfőig kell a 220-as szint, és még ~50 boxot akarok nyitni, szóval gyere, mert kell a group. :-P
  • Fpocok
    HAMAROSAN JÖHET A TRIAL VERZIÓ EHHEZ IS!
  • Fpocok
  • Fpocok
    Bastion POTG :D
  • TBTPumpa
    Egész végig azt mondták, hogy 22-ig tart a dolog. Aug 18-al csak az első szezon ért véget, a Summer Event 22-ig tart.
  • Maala
    Csak 1000 kredit lesz, alapból vevős. :-P

Nem úgy volt, hogy 18-ig lesz csak a Summer Event? Mert most látom, hogy 22-ig tart. :-D

Akkor még belefér egy pár loot box.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.08.19. 06:18:47
  • Evoluti0N
    OMFG! Itt az ideje gyűjteni arra a D.va emotra.
  • CalebJoe
  • Evoluti0N
    Ami még több segget mutat?
  • TBTPumpa
    Widowmakerre jöjjön már valami!