Overwatch 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beírja: Oops.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2016.07.02. 00:59:29
(\__/) ( X.x) ( } . { )
És ezt soloban...
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2016.07.02. 00:33:25
(\__/) ( X.x) ( } . { )
amugy bindelni lehet? vagy ha meg nem, akkor lesz ra lehetoseg vajon? Altalaban Reinhardt-tal vagyok, es jo lenne pl. a shield erteket linkelni, mikor mar keves van belole.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nehezebb bevallani, hogy félrenézted, hogy hozzád sem szóltam, mielőtt elkezdtél kötekedni.
Egyébként nem írtad, de próbáltál kommunikálni a csapattal? Tudom, ez csak egy újabb kérdés, amire nem fogsz válaszolni. De egyébként szokott működni a játékon belül, bármilyen hihetetlen is.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ezt a gyávázást meg hagyd légyszi. Elhiszem, hogy nagy a farkad, és seggbedugnál bárkit. De ez egy Overwatch topik, és senkit sem érdekel.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.07.01. 21:01:30
Engem például pugban rohadtul zavar, hogy nincs minimap. Nem tudom rendesen belőni hol vannak a társaim. Meg persze amit írsz igaz, sokan önzőek a játékban és azt játsszák amit akarnak, leszarják a csapat érdekeit, talán a jövőben majd erre is rájönnek, hogy nem így kéne. De attól még nem gondolnám, hogy hülyébbek, mint bármely más online játékban.
Eddig ahányszor játszottam a játékkal, hasonló élményeim voltak. A béta alatt nem, de a release óta ez megy. Más játékokban inkább az van, hogy a többség azért ismeri a szabályokat és valamennyire tud is játszani, és van legfeljebb 1-2 ember aki idióta, de az sem mindig.
Szóval ez nem salty, és még csak hülye sem vagyok (ahogy Maala utalt rá, ezúton is üdvözlöm), hanem egyszerű tapasztalat. Gondoltam, aki még nem vette meg, annak talán ez információ. Ha nem tudsz (vagy nem akarsz) csapatban menni, akkor a solo miatt kár megvenni.
Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2016.07.01. 20:08:44
Engem nem zavar, ha kiesnek az emberek a csapatból, de az vérlázító, hogy MINDIG az én csapatomból essenek ki. Menjen premadel az, akinek 2 anyja van, várjak órákat 1 játékra (mert pisi, kaki, vacsi, gyerekfürdetés), meg a faszom.
Kb. az összes ember abbahagyta már OW-t, akivel az első pár napban játszottam. 😊
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.07.01. 18:48:58
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Lehet nem jo idopontban toltam a meccseket...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Azt se árt tudni, hogy melyik karakter melyikkel jó kombózásra.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.06.30. 18:29:13
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Szerintem az MM rendszer majd placement után lép működésbe, hisz a 10 meccs alapján kalkulál majd az algoritmus.
Utoljára szerkesztette: Strayhand, 2016.06.30. 15:46:02
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Az korrekt lenne amit írsz, sudden death mapok egyenlő esélyekkel. Ezen dolgoztak 1 évig, ezen a rendszeren? 1 éve már betaban is az számított ki tolja be hamarabb döntetlen esetén. Marha bonyolult lett volna átvenni onnan a jól működő rendszert. Agyfasz, komolyan.
arról nem is beszélve amit mondtál, hogy ha overtimeban sikerül bekínlódniuk mert derekasan védekeztetek, ti meg 2 perc alatt végigszaladtok vele, akkor is a kibaszott coin flip dönt.
de ha már sudden death, akkor nem lehetne egyenlő talajra helyezni? mondjuk nem attack-defend map, hanem egy assault, egyetlen pontért, egykörös. vagy legalább lehetne egy-két ilyen dedikált sudden death map, ha ezt a mechanikát akarják.
Bezzeg ahogy észrevettem payloados pályán számít az, hogy hány méterig tudtuk tolni.. de azt még nem tudom, hogy ha mindketten betoltuk akkor mi történik, megint döntetlen? Aztán sudden death? Ki a fasz találta ezt ki?
a besorolós meccsek utáni meccseken eddig eggyel több a winem mint a lossom, mégis 3 rankot veszítettem már. mert a vereségeknél lehúz rólam egy fél szintet, a győzelmeknél pedig ilyen fél centiket nő. Előbb-utóbb elérem a nullát vajon?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Akkor most már nem csak az számít, hogy 9 percig bújkáljon a Junkrat és a végén benyomjon egy robbanó kereket. :-D
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Viszont ha valaki kilép, akkor sajna borul minden, mert vége szakad a játéknak 20 másodpercen belül. Azt is hozzá kell tenni, hogy itt hosszabbak a meccsek, vagyis inkább elhúzódhatnak. Előbb játszottuk egy 5 köröst, 3:2-re nyertünk.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.06.29. 13:26:38