Overwatch 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anthrax
Lehet még venni WM skin kódot ? Te hol vetted ?

Maala
Tök véletlenül nézem az OW rendelésemet, még a megjelenés napjáról, és észreveszem, hogy van ott egy Widowmaker Noire skin kód. Én meg azt hittem, hogy anno egybe adták, és tök mérges voltam, hogy külön kellett vennem egy kódot majdnem 4 euróért.

Fák? 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Rafanir
Pedig azt hittem, már nem lesz több karakter kisfilm. De ez jó hír! Ráadásul pont a kedvencemről. ^^
Azért még egy Mei, vagy D.va kisfilmet is szívesen megnéznék.
TBTPumpa
Érkezik Bastion kisfilmje a GamesCom alatt:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Sőt, a Lucioball bug kihasználásáért bünti is jár (Jeff tegnapi közleménye szerint). Ha rajtakapnak (vagy reportolnak), hogy más hőssel játszottál abban a játékmódban megy a bünti. Mondjuk ez jogos is.

Malakai
Azért ezt a reinstanceot is meg kell tapsolni, Blizzard...
Lucioball, egy csávó kilép, keres helyette mást, gondolom nem talált, úgyhogy a meccs vége előtt 3 másodpercel nyomott egy match cancelt, no victory, no xp... -_-

(\__/) ( X.x) ( } . { )

MrStokes
Es azok nagy resze ugyis duplicate lenne! 😛

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

TBTPumpa
25-öt nyitottam, abból is csak Zarya skinek estek. Mi garantálja, hogy 50 ládából kiesik? Ha 100%-ra megmondja a Blizzard, akkor veszek ennyi box-ot. De az 50 ládából 49 úgyis ikonokkal meg sprékkel lenne tele. <#buck>

Maala
50 doboz csak most, csak neked 40 ojró!

Annyiból csak kiesik! 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

TBTPumpa
Sajnos ez így van. Tegnap délután a totális kiégés kerülgetett. Egy ismerőssel épp játszani akartunk, erre olyan meccsbe dobott be minket 2x egymás után, amiből csak másodpercek voltak hátra és persze Defeat lett. Ez még nem is hatalmas probléma, ám a harmadik meccsen 2 ciril betűs nevű játékos a kezdőponton rombolta a berendezést, ahelyett, hogy ment volna a csapattal, meg egymásnak írogattak valamit az új világrendről.
Így egész végig 4vs6 volt, aztán nyerjél kedves játékos.
És mivel nem voltak inaktívak, így a játék sem dobta ki őket, hogy új játékosokat hívjon be. Nem igazán értem, miért jó ez egyeseknek. Emellett az olimpiai Tracer skin sem esett ki azóta sem. F@sz kivan ezzel.
Pedig tegnap a Cute-s acsiját is sikerült már megszereznem! 😊
Persze, amikor összeverődtünk 5-en és mellénk került egy egyedüli játékos egyből hozni tudtunk zsinórban 6 meccset, mert a hatodik játékosnak is volt annyi esze, hogy a csapattal tartson, ne külön utakon járjon és egyesével menjen szembe 6 ellenféllel.
Soloban miért olyan nehéz ezt összehozni?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.08. 10:09:11

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Úristen! Már emlékszem, h miért nem szoktam full ismeretlen, random emberes teamben játszani. Komolyan mondom, h egyik hülyébb, mint a másik.
RatBaG
Banane15
Na jól van kb. elment a kedvem a játéktól, nagyban hajtok a lucio vagy zarya legendaryra, mentem kb. 25 szintet és 2. ládámban a gátfutós tracer volt, most az utolsóban meg kidobta a brit változatát. Hihetetlen szerencse, soha nem játszom azt a karaktert.

Maala
Huh, akkor pont meglesz D.Vanak az arany fegyver. Ámen. 😊

TBTPumpa

CalebJoe
Aláztuk a népet.<#smile>

cute, akkro is Ő a legjobb XD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

Szintúgy. Valahogy nincs szerencsém ezzel az olimpiai boxokkal.
Malakai
Darab olimpiai skint nem kaptam, pedig én se kevés ládát nyitottam... 😊
Azóta a legnagyobb olimpiai, amit adott az a Symm emote (az mondjuk jó 😊.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Banane15
Hány dobozt nyitottál ehhez? Mert én 12-nél tartok, de eddig sajnos csak a tracer (nem szeretem), torbjörn illetve a medálos gorillát szereztem be, a maradékban icon, meg spray volt.

TBTPumpa
Jó neked. <#buck>

Maala
Úgy rémlik, hogy tegnap este kidobta azt a medálos cuccot. 😄

TBTPumpa
Már az új McRee skint is kidobta, csak a 2 Tracer hiányzik + a medálos Widowmaker győzelmi póz. <#hehe>

Maala
Nem cserélünk accot? 😄 D.Va skin nekem is kell! 😄

TBTPumpa
Igen, meg a másikra, amit a menüben is mutat.
Utolsó ládikámból Dva skin esett:

erre gondoltok? 😊
tracer
Utoljára szerkesztette: brasco84, 2016.08.04. 17:07:12
TBTPumpa
Én is azt szeretném, nekem sem dobta még ki, ám augusztus 22-ig van rá esély (addig tart ez az event). A két Zarya skint már kidobta, plusz az új Mercy skint is 2x <#idiota> úgy, hogy még csak 2 napja tart az event. Szóval türelem és kitartás! Valószínűleg most gyűjtögetni fogom a dobozokat, aztán augusztus 20-án kinyitogatom őket. El fog tartani egy darabig, de legalább sok lesz és nagyobb lesz az esély Tracer legendary skint nyitni. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.04. 16:27:36

Maala
Nyalogasd a levágott, kiszárított golyóit, az még egy jó technika a cigány jósok szerint! 😄

nincs kecském, valami más állat esetleg ? 😄 , macskám van de már igy is kasztrálva van XD
Maala
Akkor áldozz kecskét lootbox nyitás előtt, az működni fog.

Nyugi, Nyugi Nyugi,, CSak az uj Tracer skint akarom, semmi több XD , csak panaszkodom mert nicns szerencsém a dobozok nyitásában. 😊
TBTPumpa
Így is az új játékmódokat, pályákat és hősöket ingyen kapod. Még a kozmetikai cuccok is totál ingyen kellenének? Nézz körül milyen a játékpiac! Félkész játékokat kapsz, amikhez tonnányi DLC jön, persze ezek fizetősek (játékmódok, pályák), emellett szarásig vannak kozmetikai cuccokkal (mikrotranzakció), amiket szintén pénzért tudsz megvenni. Itt legalább nem így van. A lootbox vásárlása csak meggyorsítja a folyamatot (hogy egy adott skin/coin mennyiség kiessen), semmiféle előnyhöz nem jutsz általuk.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.04. 13:04:47

Hát igen, mi a fenét képzelnek ?!
FalseHeLL
Attol fugg mennyire. A genji-hanzo bugert ban jart ezert szerintem nem fog. Ugyis kiaptchelik szerintem.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Maala
Bastard Blizzard, még keresni is akarnak a játékukon! Szörnyű.

Ez tulajdonképpen jogos , még Stylosa is említette hogy ez igy kicsit hát, nem franko...
TBTPumpa
Hivatalos fórumon pedig azért megy a sírás, hogy az új cuccokat miért nem lehet coinért megvenni.

Maala
Ha egyszeri, akkor _lehet_, hogy nem. Ha többszöri, akkor bug abuse (mert ismeri a methodot), és tuti ban.

Ha meg "véletlenül talált rá", akkor lehet szépen a blizzardnak jelezni. Senki sem kényszerít senkit a bug abuse-ra, csalásokra. 😊

Ezért is volt olyan rohadt vicces tegnap olvasni a síró sós csalókat.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.08.04. 11:39:29

FalseHeLL
Ez meg lehet hogy a hackerek akiket bannoltak.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

TBTPumpa
Megint támadást észleltek:
"We are currently monitoring a DDOS attack against network providers which is affecting latency/connections to our games. #BlizzCS"
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.04. 11:02:27

FalseHeLL
Sima bug. Nem lesz belole semmi.

TBTPumpa
Nálunk is:

Az azt követő meccsen pedig Soldier 76 jött. Bújj el azon a pályán, amikor ultizik...
De oroszok voltak - legalább is az írásuk alapján.

Ment is report, remélem már a bannamákon nyaralnak.

Nekünk, meg egy Tracer jött be lövöldözni , remélem ő is bucsut inthet a dolgoknak.
TBTPumpa
Jeff szerint lesz Halloweeni és Karácsonyi event is majd.
Ha már az eladások lecsengőben vannak, skineket kell kiadni, hogy a nép vegye a loot boxokat jó pénzért.

Maala
Tényleg nagyon aranyos. 😄

Rafanir
Ez nagyon aranyos :3

FalseHeLL
Nem teljesen. Tobben reportoltak hogy beesik egy ket widow meg winston ide oda. Valami nem stimmel vele.

TBTPumpa
A srácnak akkor eddig tartott a karrierje a játékban. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.03. 17:03:38