3813
  • FalseHeLL
  • Maala
    Ez elég jó lett, talán csak a cukorka maradt ki, ami minden Ana player repertoárjában benn van. :-D
  • TBTPumpa
  • Maala
    <3 végre kijött.
  • TBTPumpa
    Zsarulány pls büntess!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.05.03. 20:47:43
  • TBTPumpa
  • pimpi001
    reszemrol minden hetre fellesek a cumok zsakolasa miatt. az utolso hetre 10 box. na lol.
  • Maala
    Hogy baszódnának meg, most emiatt tehetem fel HotS-ot... T_T

Új D.Va skin, ikon és spray 5 quickjátékért... grrr. Már csak egy friendet kell keresni, aki HotSozik is.
  • TBTPumpa
    Genji és Dva a HotS-ban:
  • foxpal
    step 1: kérd meg haverod, hogy legend essen a ládádból
    step 2: vágj valami ilyesmi fejet
    step 3: ne várj jó kívánságokat

Amúgy itt egy másik módszer (valaki szúrja be videóként, mert hiába teszem be nem rakja be)https://www.facebook.com/OverwatchClub1/videos/1842587782660267/
  • Malakai
    Már tudom ki kapta a szerencsémet... Átlag 10 szint alatt jön 1 legend, az is duplika. :P
  • foxpal
    dábülll mama dábüll

Azért befigyel a 2 szint alatt 3 legend
    Utoljára szerkesztette: foxpal, 2017.04.22. 08:07:38
  • Maala
    És még wifije is van. :-D
  • FalseHeLL
  • TBTPumpa
    Trácer is megérkezett:
  • sadface #2274
    Nincs. Minden lootboxban lévő tárgy tisztán kozmetika.
  • undY1ng #2273
    Értem, köszi! Továbbá ha esetleg mégis beszerezném a játékot, nem lennék túlságosan "lemaradva"? Vagy itt nincs ilyen? :)
  • Malakai
    Nem tudni, ezt nem nagyon szokták előre beharangozni egyébként se. Májusban lesz egy éves a játék, ennek környékén lehet lesz valami, akkor érdemes ránézni.
  • undY1ng #2271
    Gondolom azt nem tudni, hogy mikor lesz-e kövi, ha lesz... Illetve én nem találtam semmi hasonló hírt.
  • Malakai
    Ingyenes hétvége lehet időközönként, legutóbb novemberben volt. Olyan, amit bármikor előkaphatsz trial nincs.
  • undY1ng #2269
    Üdv! Van/Nincs valami kipróbálási lehetőség a játékkal kapcsolatban? Eddig az összes blizz-es játéknak volt (sajnos a beta-nál nem volt időm kipróbálni). Játék lényegét vágesz, kb. 1 hónapja Paladins-al játszok ami szintén tetszik, de úgy gondolom, hogy ez is beszippantana, viszont jó lenne kipróbálni... :)
  • sadface #2268
    Nekem a másodikból kiesett a Mercy skin.. Szóval én boldog vagyok. :)
  • Evoluti0N
    Első ajándék ládából meglett D.va szelfi highlight intro. Azóta sajnos semmi értelmes :(
  • Maala
    Szoktasd rá a Reinhardtodat, hogy amikor jönnek az orbok, és elkezdi az önmegsemmisítést, akkor chargeolja le.

0 dmg-et ad a reinnak, és a payloadnak is. A csapat meg hagyja az Orbot figyelmen kívül.
  • JaSoN HuNTeR #2265
  • Maala
    Én nem vártam meg míg kidobja, azonnal kellett, aztán egy 4es bombával ki is dobattam a képernyőre. :D Aztán feltakarítottam. :D
  • TBTPumpa
    Az is. + Dva szelfis videója is kiesett. :)
  • Maala
    Cuki lehet ezzel a skinnel a fagyöngy (vagy mi magyarul a mistletoe) alatti highlight introja. :-D
  • TBTPumpa
    GJ!

Szintén zenész:
  • Maala
    Bálint :D:D:D
  • Maala
    Ja, a Blackwatch skinek elég jók lettek. Talán Null Zero Bastion még, ami gyenge, de Mercyé jó. :-)
  • BuriP
    Konkrétan lehetetlen jelenleg játszani! Délután még a szerverekre sem lehetett feljutni, most pedig elindítani egy játékot. Nem tudja elindítani a meccseket, ha egyáltalán talál, 6-7 perc után feladtam a várakozást, aztán 5x errort írt ki és hogy próbáljam újra a keresést. sem az arcad, sem QP nem működik.
    Mcree eddigi legjobb skinje az új, nagyon durva lett. Viszont az egyenruhások nagyon gyengére sikerültek szerintem.
  • Maala
    Omg, az új D.Va highlight intro, elcsöppenés. :-D
  • Maala
    Igy egymás után ez a 3... kész. :D:D:D
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
    Az event hivatalos oldala

Többnyire legendary skinek, szóval lehet készíteni a pénztárcákat.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.04.11. 20:13:00
  • TBTPumpa
    Megérkezett az event egy laza 1,5GB-os patch formájában! Jó játékot és láda farmolást!
  • TBTPumpa
    Izmos kocka has:
  • Maala
    3000 kredit nem drága, utolsó event óta kijött kb 50 szint alatt.
  • TBTPumpa
    Valóban. Jó lenne megszerezni, bár ismerve a RNG-t úgysem fogja kidobni, csak spréket meg voice line-okat szokás szerint. ty Blizzard :D
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.04.11. 10:50:49