3813
  • Malakai
    Ami inkább szemöldök ráncoló, hogy assault lesz, a leginkább utált játékmód úgy általában a comp módok közül.

PTR-ban egyébként ki lehet próbálni, 1.12.0 patch része.
  • Maala
    Dafuq. :o Má' mé' menne oda az óvervaccs, vagy a talonna?

Mármint, gondolom, ez Watchpoint: Gibraltar folytatása lesz, nemde?
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.05.31. 20:08:55
  • TBTPumpa
  • BuriP
    Vagy ha healerrel vagy, és jelzi a csapattársaid körvonalát, színnel pedig az állapotukat. De ezt ugye hülyeség lenne kikapcsolni, mert magadat tennéd haszontalanná.
  • Malakai
    Kivéve, ha mondjuk arcade-ban van 5 widow a csapatodban és folyamatosan van ultija valamelyiknek, vagy hanzok, akik körbeszondázzák a mapot. :)
  • FalseHeLL
    Sehol resze a jateknak.
  • semo1
    1 Hülye kérdés
    Wall Hack-et hol lehet kikapcsolni?
    Kibaszott idegesitö,hogy mindenkit lehet látni a falakon keresztül
  • Maak
    Én kapom mint állat az aniversary-s cuccokat, csomó player ikon már megvan.
  • szabii98
    Tegnap végre megörültem hogy kaptam egy legendary-t, erre Goddess Symmetra duplicate:)

Értitek, nem elég hogy duplicate, nem elég hogy nem eventes skin, de még ráadásul a legocsmányabb Symmetra skin is :D
  • Evoluti0N
    13 lootbox. Semmi skin. :D Ja, de várj. Kaptam egy nem anniversary Orisa skint. Jej! Legjobb, h látom, jön vmi sárga, aztán a csalódás.
  • Ingman12
    Nem igaz már b***meg, hogy egy év eltelt a megjelenés óta és még mindig van aki nem mer pusholni chokepointnál, az ilyenek fejét a monitorba beleverném...
  • Evoluti0N
    Az se bánnám, h ha már anniversary doboz, akkor csak anniversary cuccok legyenek benne és ne minden más szar.
  • sadface #2317
    Nekem eddig úgy ~15 boxból, egy régi sombra és új lució a mérleg... Ezekszerint én még szerencsés vagyok.. :(
  • FalseHeLL
    "I just wanted to acknowledge that we've been following the threads about the loot box rewards as they pertain to the anniversary events, other events and loot boxes in general. The feedback and suggestions have been helpful to us, We had a really great discussion yesterday about the feedback we've been hearing this week. While I don't have any immediate action items to report, I thought it was important for you to know that we are listening."
  • szabii98
    Aztmondták keresnek valami megoldást.

Az egyik legkézenfekvőbb az lenne, ha mondjuk eventkor legendary nyitáskor nem kaphatnál duplicate-et, vagy csak úgy legit kaphatnál. Mondjuk én 10ből nemhogy újat még régit sem kaptam.
  • Evoluti0N
    Az a baj, h működik nekik. Az előző event utolsó napján 20 fontot költöttem, h meglegyen a Mercy skin. Tudom, a probléma része vok. :D
  • Maala
    Plusz ahogy halad az idő, az embereknek egyre több legendary lesz meg, egyre nehezebb újat találni...
  • Malakai
    Esélyek kétlem, hogy változtak, drágább se lett, hanem kizárólag legendary skineket kaptunk, epic nincs, se alternatív színek.
    Eddig is megvoltak ezek a gondok a loot box-okkal, most nagyobb a visszhang, talán lesz valami... pár eventen belül.
  • TBTPumpa
    Erre már többen is panaszkodtak. Drágább lett minden (minden új skin 3000-be kerül) és a dobási arányok is rosszabbak az előző eventhez képest.
    Blizzard logic: Ha skin kell, elő a pénztárcával, oszt majd csak kidobódik a kívánt skin.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.05.27. 18:01:40
  • Evoluti0N
    Hihetetlen, h mekkora fosokat nyitok. Legjobb, h alig van még meg valami az anniversary cuccok közül, de már 2x is sikerült olyant nyitnom, ami már megvan. 10 ládából eddig 0 skin. Vicc.
  • undY1ng #2309
    Oké, köszi! Akkor még hétfőn ki tudom próbálni. :D
  • Evoluti0N
    Dat Pharmercy.
  • Malakai
    Kedd reggel, ha itthoni időt nézed. Hétfő esti időpont, ami meg van adva (11:59pm) az csendes-óceáni időzóna, mi 9 órára vagyunk tőlük (perpill). Kedd reggel 9-kor lövik az ingyenes belépést.
  • undY1ng #2306
    Üdv! Pontosan hétfő estig tart az ingyenes hétvége? Csak mert a levélben amit kaptam a blizztől, ott azt írják, hogy hétfő reggel. De bnet appnál pedig estig.
  • FalseHeLL
  • Maala
    Phew, akkor np. :D
  • Evoluti0N
    19. :)
  • Maala
    Jah, 17 éves tejcsárdái. Wtf u sirius?...
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.05.24. 18:24:42
  • sadface #2301
    Luciot nekem már ki is dobta. Dva nagyon kellene, meg az ikon T.T
  • TBTPumpa

De még mennyire Cow. Igazi tejcsárda lesz itt.
  • Maala
    Omgomg Cowgirl :o:o:o
  • Evoluti0N
    A Lucio és a D.va skineket muszáj lesz megszereznem.
  • TBTPumpa
    Pedig lesz új Dva skin is:

Dobozfarmolásra felkészülni!
  • sadface #2296
    Nem vagyok elájulva... :D
  • TBTPumpa
    Néhány új Overwatch Anniversary skin
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.05.22. 16:12:16
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
    Nem, az megmarad sima ládának. Amit az event ideje alatt szerzel, az lesz csak az eventhez kapcsolódó.
  • pimpi001
    az event alkalmából a kinem nyitott ládáinkat átalakítják eventes ládáknak?
  • Maala
    That fucking Summer Games event...
  • TBTPumpa