3813
Overwatch 2 hivatalos weboldal
Legutóbb érkezett hős: Juno
Overwatch tematikájú merchandise cuccok
A 11. szezon időtartama: 2024. június 20. - augusztus 20.
-
#2249 Mmm, Widowmaker, mielőtt még a latexruha elszorította a vérkeringését, jól néz ki. :-) -
#2248 új skinek
-
#2247 Tegyük hozzá ez lényegében szivárgás, mármint a kép (mint minden event előtt), a többi meg találgatás. :)
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2017.04.09. 20:41:40 -
#2246 Új skinek érkeznek a keddi eventtel:
+ Érkezik a várva-várt Legendary Widowmaker skin is. -
#2245 -
ChipHazard #2244 Megoldódott a problémám, köszi az erkölcsi támogatást mindenkinek ;) -
ChipHazard #2243 Neked és Greg-nek is kössz a válaszokat. 2 email cimem van, mind ketővel porbáltam kérni jelszo emlékeztetőt, de egyiket sem ismerte fel. végül a 2. számu email-el csináltam egy uj regisztráciot, és irtam a supportnak. Ott is le írtam nekik biztos ami biztos alapon mind két email címet, meg a nick nevemet, vagy mit , azt már írták hogy megkapták, majd küldenek email hogy mikor foglalkoznak velem. Még soha nem votl ilyen gondom ezelött , ugy hogy elég kezdőn áltam és állok hozzá, de greg szavadon foglak, ha el akadom, írok neked, de msot egyenlőre inkább majd várok a válaszra, nem terhelem tovább öket, mert az álítolag lasítja a folyamatot.
Kössz a támogatást :) -
Pio #2242 Biztos, hogy nem tűnik csak így el az accountod.
Próbálj bejelentkezni a BATTLE.NET-en, ha nem sikerül kérj jelszó emlékeztetőt.
Az emailedet csak úgy tudják megváltoztatni, ha a mostani emailedben rákattintanak egy jóváhagyásra.
Ha tényleg úgy érzed, hogy teljesen elvesztél regelj egy új accot és arról nyiss egy ticketet a supportnak és írd le az eredeti accountod minden adatát (a jelszón kívül), segíteni fognak, rengeteg ilyen sztorival volt már dolgom a klánunkban. -
ChipHazard #2241 igen, szal valaki kibaszott velem, enyi volt az overwatch pálayfutásom, azért szép időket töltütünk együtt. ha netán látod Chiplecsap-ot , az nem én vagyok -
#2240 Újra se kellett telepíteni, csak egyik frissítés után átvnevezte magát Battle.net-ről Blizzard App-ra. -
ChipHazard #2239 Bár igazábol nem értem mi történt, egy düh kilépésem volt, majd ki is kapcsoaltam a gépet, mikor urja bekacspaoltam, akkor feltelepített valami uj Blizzard appot amikor léptem volna az overwatcra, és akkor már nem fogadta el a dolgokat. Én ugyan a Batle-net-re regisztráltam anno, amikro kijött az overwatch, arrol olvastam hogy lecserélik, de az már megvolt, és nem volt gond, szoval nem tudom nem hiszem hogy az uj alkalmazásmiatt kéen ujra regisztrálni megint, akkor küldtek volan valami emailt is nem ? ! 5 percel elöttem még bent játszottam vele -
ChipHazard #2238 Hát asszem valaki meg hackelt és faszán elopta az accuntomat. Játszottam, kiléptem, ujra idnítottam a gépet, majd már nem tudtam bejelntkezni, az accuntom meg már nem találhato. Biztos hogy valami hack, mert nekem nicns is meg a Word of Warcraft, és arra hivatkozva küld hibát . plussz amikor, be írtam hogy küldjenek uj jelszot, mert elfeljtettem, ki írta hogy account not found.
Fasza, gyorsan megváltoztattma za email cim jelszavát is, hátha meguszom.
https://eu.battle.net/support/en/article/BLZBNTTAS00000002
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2017.04.07. 17:15:28 -
#2237 -
#2236 Gomabseubnida! -
#2235 -
pimpi001 #2234 orisa 3 pajzs cucc -
#2233 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2232 -
#2231 Kár hogy a játékban elég deszka lett, ilyen testet faragtak volna neki még jó pár millió vevőt nyertek volna Blizzék az tuti. -
#2230 +meg1
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2229 Nigri tracer.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Pio #2228 -
#2227 Március 21-én érkezik Orisa:
-
Pio #2226 -
Evoluti0N #2225 Dat clickbait bélyegkép. -
#2224 -
#2223 Konzolvilágnál még maradt néhány Collector's Edition a játékból. Most féláron adják! Akinek kimaradt, de szerette volna, most pótolhatja! :)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.14. 10:01:37 -
#2222 Jól indul a season, 4-0-6 volt a placementek eredménye (w/d/l), azóta buktam 10 meccset és 1 draw volt, még nem nyertem. Mehettem duoban, trioban, soloban, semmi. Már kezdem azt hinni hogy nem is voltam goldba való (előző seasonben hi-gold voltam, akkor kezdtem a játékot)...
A losing streak nem viccel, nyerni meg képtelen vagyok, akármit csinálok. Érdekes lesz ez így...:D -
tetszik nekem ez az új hős! -
#2220 Muh feminism. -
#2219 Érkezik az új hős: Orisa (Tank)
Úgy tűnik az Overwatch-ban csak női karakterek vannak. A megjelenés óta 3 karaktert adtak ki eddig és mind nő volt.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.02. 19:28:39 -
#2218 Lehet Efi robotja hard counterje lesz. -
#2217 Nemtudom amúgy ezt a Bastion-t hogyan gondolták a blizzék, de alacsonyabb szinten komp-ban meg qp-ban undorítóan mocsadék lesz :D
Úgyis csak sírni fog a nép szája, kíváncsi vagyok meddig marad így -
Szerintetek? Mi a véleményetek erről a klonról? -
tegnapi live -
#2214 -
#2213 Valentin nap alkalmából:
-
#2212 Na végre kaptam vmi értelmeset is. Mostanában minden lilám az pénz volt csak... Erre ma dobta ezt :D
-
#2211 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2017.02.07. 20:50:50 -