3813
  • TBTPumpa
    Érkezik a Summer Games Event:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.02. 13:30:29
  • FalseHeLL
  • FalseHeLL
    Nem talaltam probald meg upscalelni.
  • FalseHeLL
  • ChipHazard
    cool. Nagyobb méret nincs ? ez nem teljesen tölti ki a monitort, mint hátérkép XD
  • FalseHeLL
    Ha mar nyar van.

• BuriP
    Este fél 12-kor belépéskor még.: in queue 500 player
  • Evoluti0N
    Jep. Nálam eddig jó volt. Most meg joining game és nem történik semmi. Majd holnap.
  • Maala
    Fogadjunk, hogy update volt, mert szar a meccskeresés. :D
  • TBTPumpa
  • BuriP
    jövő héten a 27.-ei frissítéssel berakják Doomfistet!
  • TBTPumpa
    Új képregény
  • Malakai
    Az jó kérdés metát mennyire bolygatja meg majd, dive-ba ő is beleillik.
  • FalseHeLL
    Lucio?
  • Malakai
    PTR-on ki lehet próbálni.
    Habár ha rendes meccsen akarjátok, akkor gyorsan kell belépni, mert úgyis az első kiválasztott hős minden team-ben. :D
    "Nem rendes" meccset direkt elérhetővé tettek, ahol biztos mindenki kipróbálhassa, no limits, meg doomfist elimination (semmi extra, csak doomfist választható elimination módban).
    Flair még hiányzik, szóval alt skinek, emoteok, voiceline, stb.

Így első nekifutásra úgy tűnik őt nem alultápolva hozzák ki, habár azért annyira nem könnyen játszható, jól kell időzíteni a képességeket, ha harc közben is használni akarja az ember és a kijutáshoz is.
  • TBTPumpa
    Érkezik Doomfist!

Azért bő 1 évvel a megjelenés után csak megérkezik az első férfi karakter a játékba. Azt is mondhatnám, hogy a kötelező néger megérkezett.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.06. 19:27:45
  • szabii98
    PTR-on van a változás, kevesebb duplicate-tel.
  • BuriP
    A droppal tényleg csinálhatnak már valamit! Tegnap 3 ládából, 9 duplicate cucc esett ki, vagyis ládánként egy új, az is 3 spray...
  • szomferi
    nyaljam meg a fülét :D
  • Maala
    Sőt, videóba is D.Va-s hokispólóban volt. :o
  • TBTPumpa
    Dva:
  • Malakai
    Igen, ezek kerültek PTR-ba.
    Highlight jónak tűnik, a napi top5 highlight úgy tűnik dettó megmarad, nem tűnik el ki-be lépéskor. Az egyéb lementettből ahogy mondja 36-ot jegyez meg, azok videóra mentése viszont nálam még nem ment valami miatt (ismeretlen hiba).

A lootbox drop rate tényleg drasztikusnak tűnik, PTR-ban adtak 5 lootbox-ot ennek tesztelésére, abból egyetlen duplika sem esett és 2 legendary-t is dobott, true abból egyik gold volt, a másik pedig skin. Azt még így nem lehetett látni, hogy ha mégis duplikát ad, akkor mennyi az értéke.

Amit videóban Jeff nem említett, de változás, hogy a korábban ígért célkereszt módosítások is bekerültek, van egy advanced menü, ahol lehet állítgatni minden félét (kereszt közti rés mérete, áttetszőség, ilyenek).
    Meg apróság, de úgy tűnik a custom game mód kikerül arcade-ból és kap egy saját fő gombot a play-ben game browser címen.
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2017.06.22. 20:45:36
  • Malakai
    Jó hírek, lehetne fent valami videó az új highlight rendszerről. Mondjuk PTR frissített ma, lehet ez került be...

Azt őszintén szólva nem gondoltam, hogy a lootbox-oknál a duplikákon így fognak változtatni, persze számokat még nem tudunk, de ha tényleg drasztikus, akkor ez jó.
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2017.06.22. 20:10:52
  • TBTPumpa
    Változások:
  • Malakai
    Arcade módok változhatnak hétről-hétre (valójában patchről patchre szoktak). Jövő héttől meg valszeg az lesz, ami PTR-on megy most, csak az új map mód, meg a low gravity mód.
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2017.06.14. 23:31:26
  • semo1
    hová lett a capture the flag??
  • BuriP
    Június 20.:
  • BuriP
    Nem rossz ez a dupla XP! Négy, maximum öt meccs egy szint!
  • szabii98
    3 legi 21 láda alatt, sym, junkrat, bastion.
    Szeret a blizzard.
  • TBTPumpa

Ty Bli$$ard!
  • Evoluti0N
    Na, meglett a D.va skin. Most már csak Lúcio kell.
  • Malakai
    A láda kérdés bonyolultabb azért az ő szemszögükből, az nem olyasmi, amit így event közben gyorsan fixálnak (én még köv eventre se várnék ezen a téren semmit). Nem arról van szó, hogy bugos lenne, hanem a mostani eventel egyszerűen csak kiemelésre került a probléma a sok legendary (és emote) miatt.

Azt tudom elképzelni, míg arra kitalálnak valamit (ha egyáltalán lesz valami), addig esetleg extra láda/xp szerzési opciót fognak beletenni, több arcade láda, napi challange, vagy hasonló.
  • TBTPumpa
    A láda lootot bezzeg nem javítják.
  • Malakai
    Az nálunk 9, tehát péntek hajnalban lép életbe, ma és holnap még normál xp. :)
  • BuriP
    Június 8-tól 12-ig, tehát event végéig, dupla XP-t kapunk meccsek végén mindenre! (kivéve a napi első nyert meccs 1500XP bónuszát)
  • Evoluti0N
    Nekem is a Soldier esett ki. Igazából D.va és Lucio skint szeretném legjobban, de így is legalább olyan valakinek esett ki, akivel játszok is néha.
  • Rafanir
    Nekem a Soilder eventes skinje kiesett nemrég. Jó skin, de menőbben nézne ki, ha itt is takarva lenne a szája, azzal a maszkkal.
  • Evoluti0N
    2. sárga skin event óta. Ez se eventes. Thx Blizzard.
  • anadrex
    Nem hinném, gibraltáron a műhöldat lövik fel, amivel újra összehívják az overwatch-ot, de lehet rosszul tudom.
  • Maala
    Én szeretem az assaultokat, ami elronthatja a dolgot, azok inkább a rugalmatlan csapattársak, akik nem váltanak comp-ban.