3813
  • TBTPumpa
    A Twitch-en (Overwatch League) cheer-előknek már elérhető a Tracer skin:
  • TBTPumpa
    Yep!
  • Evoluti0N
    Kijött Brigitte. Tölts, tölts, tölts!
  • TBTPumpa
    A Ready Player One mozifilm új trailerébe egy Overwatch reklám is bekerült.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tracer táncol egy Overwatch-os kirakat előtt.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.16. 14:36:00
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
    Brigitte kedden érkezik az éles szerverekre!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.15. 19:14:04
  • tigeroo
    ah, értem.
  • TBTPumpa
    Egyik Blizzard játék sem érhető el EU-ban.
  • Malakai
    Valami fontosabb optikai kábeleket vágtak át, ezért kiestek szervereik.
  • tigeroo
    5000-es queue... az szép.
    Sajna mindig be kell logolnom és kezdi újra a sorbanállást :D Valami történt?
  • TBTPumpa
    Az Overwatch League következő (Twitch-en) kiváltható skinje Widowmakeré lesz.
  • Malakai
    Akkor legalább látod, most úgyis mindenki ezt rakja be, QP-ben meg úgyis gyakori pick. :)
  • Evoluti0N
    Amikor az ember azt gondolja, h Widow már nem lehetne szexibb. Kár, h nem szoktam játszani vele.
  • TBTPumpa
    Elérhető a Kerrigan Ghost skin Widowmaker számára!

• Malakai

Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.03.06. 13:29:04
  • TBTPumpa
    Sarah Kerrigan Ghost skin érkezik Widowmaker számára a StarCraft 20. évfordulója alkalmából:

Március hatodika és április harmadika között kell bejelentkezni az Overwatch-ba és megkapjuk ezt a csodás skint. Ez az Amerikai esemény ideje, lehetséges, hogy Európában 1-2 nappal később indul a dolog.

Persze a többi Blizzard játékban is lesznek ajándékok, szóval érdemes lesz azokkal is játszani:
    StarCraft Remastered: StarCraft 20. évfordulós kezelőfelület skin
    StarCraft II: StarCraft 20. évfordulós kezelőfelület skinek és portrék
    Diablo III: Dominion’s Revenge Pet (Battlecruiser témájú pet)
    Overwatch: Sarah Kerrigan Ghost skin Widowmaker számára
    World of Warcraft: Szalutálás animáció
    Heroes of the Storm: StarCraft 20. évfordulós portrék
    Hearthstone: StarCraft témájú Tavern Brawl és 3 Kobolds & Catacombs kártyacsomag
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.04. 16:01:39
  • TBTPumpa
  • Evoluti0N
    Tessék IRL verzió.
  • TBTPumpa
    Mostantól mindenki kedvenc virtuális barátnője:
  • TBTPumpa
    Twitch-en elértük a 25 millió Cheer-t. A Cheer-elők (akiknek össze van kötve a Battle.net accountjuk a Twitch-csel) most megkapják a Junkrat skint.
    Még 15 millió kell a Tracer skinhez. Sajnos nekünk magyaroknak csak ez jut, mert idehaza nincs League token szerzési lehetőség a meccsek nyomon követésével.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.02. 09:08:22
  • TBTPumpa
    Torbjörn nem tudott időtálló turret-et készíteni, ezért megteremtette a nőt.
    Női karakterekben gazdag ez az univerzum. 4 női karakterre kapunk (Ana, Sombra, Orisa, Moira) egy férfi karaktert és az is fekete (Doomfist). Azaz elmondhatjuk, hogy a Blizzard feminista és nem szereti a fehér férfiakat.

• Malakai
    Shield Bash-ről még annyit, hogy amit előbb írtam a sebzésről az nem igaz, vagyis pontosabban valami bugos lehet vele, mert egyszer-egyszer bazinagyot sebzett training bot-okra (sima játékban egyszer sem), máskor meg egy konstans kb 20-30 sebzésnek tűnik.
  • Malakai
    A Repair Pack dobása kb 25m lehet, talán 150-et healel, ideiglenesen pedig 50 armor-t ad.

Na de nem spammelem ezt ide tovább. :D
  • Malakai
    Sima Flail támadás kb 6m-re hat, talán 45°-os sávban hadonászik és amerről üt éppen arra fele néz kicsit ez a sáv.
    Sebzése 35-40 között lehet valahol, de a DPS-e magasabbnak tűnt, gyorsan hadonászik azzal a buzogánnyal.
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.02.28. 20:20:43
  • Malakai
    Shield Bash max táv 8m körül van, sebzése függ attól, hogy milyen távolságból nyomod, közvetlen közelről 180 körül lehet (training bot-ot majdnem megöli), 8m-ről talán 20 körül.
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.02.28. 20:12:18
  • TBTPumpa
    Új Overwatch League skin érhető el: Junkrat

Pontosabban 25 millió Cheer-nél, 40-nél pedig megkapjuk Tracert.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.02.28. 20:09:30
  • Malakai
    A Repair Pack extra armor-ja úgy tűnik 5mp-ig hat, utána visszaesik a normál HP-ja a társ.
  • FalseHeLL
    Legalabb lesz tobb rule 34.
  • TBTPumpa
    Végre újra egy női karakter!
  • Malakai
    Ja és 200 health, 50 armor és 600-as a barrier.
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.02.28. 19:46:40
  • FalseHeLL
    20m a tavolsaga a shiftnek.(asszem kb ugyanaz mint roadhog) Hagyd tolteni es beenged practice rangere egy ido utan. en mar 2x bejutoittam.
    Utoljára szerkesztette: FalseHeLL, 2018.02.28. 19:44:25
  • Malakai
    [LMB] Rocket Flail: Közelharci, láncos buzogánnyal csapkod, viszonylag távolra hat, de elég kicsit sebez, talán 40 körül és elég lassú vele.
    [RMB] Barrier Shield: Barrier típusú pajzs, de kicsi, saját magát védi, extra, hogy ilyenkor támadsz [LMB], akkor előre ugrik és lök egyet az ellenfelen, sebzése nem nagy, de stun-ol is. És ez a mozgás képessége is lényegében.
    [shift] Whip Shot: Távolságot nem tudtam kipróbálni (épp áll még a training is), de elég távolra kilövi a buzogányt, sebzése talán 70-80 körül. Ami igazán mókás viszont, hogy ellöki az ellenfelet és talán 2-3 métert is lök rajta, szóval le lehet majd vele lökni nem is kicsit embereket.
    [E] Repair Pack: Heal-t dob egy társra, ha az max HP-n van, akkor armor-t ad.
    [Q] Rally: Ultija talán 10m körül hat, ezen belül ad armor-t a társaknak, plusz gyorsul a mozgása, meg talán támadása is.
    Inspire: Passzívja pedig, hogy közel álló társak gyógyulnak, ha ő épp sebez ellenfelet.
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.02.28. 19:38:43
  • FalseHeLL
    Erdekes hero de az ultija eleg fasza.
  • Malakai
  • Malakai
    Már PTR-on.
  • Malakai
  • Malakai
    Akkor mégis játékban dob ki...
    Próbáld a Scan and Repair-t, esetleg újra install.

Gyors kereséssel legtöbb ember azt mondja biztonsági szoftver, pl tűzfal fogja meg, Blizzard support is ezt írta rá, de szerintem az már menü loginnál megfogná.
  • tigeroo
    na felvettem videóra... a lényeg, hogy ha a b.net appból léptem be, akkor nem kért semmilyen auth-ot.
    a legutóbbi peccs óta kifagy az első 1-2 mp-ben a játék, majd logint kér (az utolsó másodpercekben látszik). a videóben villámgyorsan kattintottam egy quick-playre, utána fagyott ki. ez a 2mp ami "belefér" mielőtt kifagy, és logint kér. érdekes.

• Malakai
    Ha viszont Orisából, meg Moirából indulunk ki, akkor viszonylag hamar tudhatunk majd többet róla.
  • Malakai
    Én lehet átsiklottam valami felett, de mit látsz benne, ami az új hősre utal?
    Hacsaknem Brigitte lesz az.. Már ha ő lenne a lánya, akit emleget a levélben, mert ugye van neki még pár.
    Később viszont lehet lesz itt még valami, mert ahogy írja, frissítik majd az oldalt.

Persze az új hőst, meg vélhetően az új lore eventet teaselik, csak az infót nem látom benne. ^^