3813
Overwatch 2 hivatalos weboldal
Legutóbb érkezett hős: Juno
Overwatch tematikájú merchandise cuccok
A 11. szezon időtartama: 2024. június 20. - augusztus 20.
-
#2651 huh de szép -
#2650 A svájci doktornő szobra:
-
#2649 Végre lesz jó kinézete Moira-nak. :D
Az a sapkás nagyon bejövő.. igazi túlélő a kis bige. .Imádom. -
#2648 Érkezik a Mercy Statue!
Megjelenés: 2018. utolsó negyedév
Már vártam egy ideje. Jöhet a többi mellé.
Most már csak egy Brigitte szoborra vágyom.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.04.05. 22:25:17 -
#2647 A Retribution eseményeit felvezető képregény már elérhető -
#2646 Szió nekem már megvan de ha gondolod játszhatunk. Haverral szoktam esténként de néha annyira kifogjuk a partykat hogy csak anyázunk.. most lettem nagy csillagos :D -
#2645 A héten folytatódik a League, Twitch-en kiváltható egy All-Access Pass (30 dollár ellenében - Prime tagoknak 10% kedvezmény), amivel automatikusan kapunk 3 db exkulzív OWL skint (McCree, Soldier 76 és Moira), egy OWL spray-t és egy ikont, illetve teljes hozzáférést a League eddigi és soron következő meccseihez és a kulisszák mögötti eseményekhez.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.04.05. 08:43:20 -
#2644 A map (velence) jön majd pvp-ben is, de oda előbb persze PTR-ra. -
#2643 -
#2642 Az aktívabb játékosokat kérdezném. Van közületek olyan, aki a 9. szezonban még nem mente le a besoroló meccseit és előző szezonokban nem Healer main volt? -
#2641 Mi volt a megoldás? -
apromacska #2640 Köszönöm, megoldódott.Sikerült a live chat-el felvenni a kapcsolatot. -
apromacska #2639 Elvileg mennie kellene a battle szerint is...win 7-től (ez a min. requirement) /8/10 -ig -
#2638 Nem a 8.1 el van a baja? -
apromacska #2637 Az op.rendszer 64 bites. -
Árnyvadász #2636 Lehetséges, hogy 64 bites telepítőt akarsz mondjuk egy 32 bites operációs rendszeren elindítani? A hibajelzésre ez tűnne logikusnak. -
apromacska #2635 Sziasztok!
Előre is elnézést kérek,ha olyat kérdezek, amire esetleg a válasz valahol a fórumban megtalálható, de az elmúlt jó pár napban mást sem csináltam, mint a hivatalos oldalakon próbáltam kapcsolatot felvenni a szoftver gyártóval,megoldani a gondot, sikertelenül. A kérdésem az lenne,hogy a telepítő file-t nem indítja el a rendszer azzal a hibaüzenettel,hogy "Ez az alkalmazás nem fut az ön számítógépén" , mi okozhatja? A useres hibaforrásokat (driver update, víruskereső futás, dxdig lefutott, kompatibilitás ill. amit még a battle oldalán találtam ötleteket megcsináltam) szinte kizártam. A gép egy ASUS X550J, ( Intel corei5,Geforce 950 GTX, 8GB RAM, 1 TB HDD, Windows 8.1, DX11,) aminek a konfigurációja elvileg megfelel a játék gépigényének. Mindezek ellenére nem indul a telepítő, van-e ötletetek arra,hogy hol lehet még gond, mit állítsak át esetleg, amit Ti,mint tapasztalt játékosok, .Nagyon szépen köszönöm a segítséget! -
#2634 Sok infó nincs, OWL közben várható a legtöbb infó majd, összekössék a kettőt. :P -
#2633 -
#2632 Gratula, szép eredmény!
A ládához nem kell elsőnek lenni, meg a győzelemhez sem. Elegendő, ha az első 4-ben benne vagy.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.04.01. 20:15:33 -
ChipHazard #2631 És ezt is megéltem, hogy végre első lettem, örüllök mert valszeg többé ugy sem sikerül :D , ez is elég közel volt, XD
-
#2630 -
#2629 -
#2628 Április 10-től 30-ig tart az Uprising event. -
#2627 -
#2626 Mi a bajod vele? Ő a reklàmarca.. Amúgy elég erős is.. -
#2625 Nem, csak a Ready Player One-ban... -
#2624 Ez a ribanc Tracer mindenött ott kell legyen? -
#2623 Ez zsír. Moirahoz adhatnànak ki màr valami jò skint.. -
#2622 PvE event lesz, tavaly ilyen volt:
-
#2621 Lehet hülye kérdés de mit takar ez? -
#2620 Érkezik az Uprising event április 10-től! -
#2619 Digitális Standard verzió féláron egészen április 2-ig:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.27. 18:13:46 -
#2618 Amire te gondolsz az a charge/charge up lenne. Kiderul a patch notesbol, hogy melyikre gondoltak, sry. -
#2617 Ugyan már egy Windowmaker mindig kell hogy legyen a csapatban. Amit észrevettem, kezdő játékosok mindig ezzel kezdik meg Reaperel.. aztán továbblépnek ahogy nő a tapasztalatuk úgy lépnek fel a Junkart és Torbjörn szintre :D -
#2616 Rate of fire, egy ilyen képességnél sokféleképpen érthető. Ha a golyók sebessége lenne alacsonyabb (mint valamelyik youtuber mondta), akkor az projectile speed lenne. Hogy most minden egyes golyó betöltésén lassítottak, vagy csak az elején/végén az nem derül ki a patch notes-ból. És itt töltés alatt nem az újratöltést értettem, hanem ahogy a max 5 golyót betölt és egyszerre lövi ki. -
#2615 Lassabban lovi ki nem lassabban toltodik zenny. -
#2614 PTR-on egyébként van még ezen túl pár egyéb változás is, komolyabbak is.
Mei bal gombosa pl egymás mögött álló játékosokat mindet egyszerre le tudja már fagyasztani, Reaper meg bármikor meg tudja szakítani a Wrait Form-ot és gyorsabb is közben.
D.Va rakétáinak a sebzését meg nerfelték és Zen jobb gombosa kicsivel lassabban töltődik.
Blizzard World-ön meg az "A" payload pontot visszább hozták 10m-el, annak a falnak a közelebbi oldalára (a pylon mellé közvetlen), így valamivel könnyebb támadni azt a részt. -
#2613 Kicsit úgy érzem ezzel a 2 fős limittel több értelme lesz ennek a stream-elők számára, mint nekünk, mezei játékosoknak. A visszatérő stream sniperek ellen legalábbis nem lehet rossz.
Én viszont amikor nagyon fos játékosokkal futok össze, akkor többnyire a köv meccsen már nem rak össze ugyanazzal újra, hanem egy másik trollt talál a kedvemért. :P -