Overwatch 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maala
Ja, a Blackwatch skinek elég jók lettek. Talán Null Zero Bastion még, ami gyenge, de Mercyé jó. :-)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

BuriP
Konkrétan lehetetlen jelenleg játszani! Délután még a szerverekre sem lehetett feljutni, most pedig elindítani egy játékot. Nem tudja elindítani a meccseket, ha egyáltalán talál, 6-7 perc után feladtam a várakozást, aztán 5x errort írt ki és hogy próbáljam újra a keresést. sem az arcad, sem QP nem működik.
Mcree eddigi legjobb skinje az új, nagyon durva lett. Viszont az egyenruhások nagyon gyengére sikerültek szerintem.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Maala
Omg, az új D.Va highlight intro, elcsöppenés. :-D

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Az event hivatalos oldala

Többnyire legendary skinek, szóval lehet készíteni a pénztárcákat. <#circling>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.04.11. 20:13:00

TBTPumpa
Megérkezett az event egy laza 1,5GB-os patch formájában! Jó játékot és láda farmolást!

TBTPumpa
Izmos kocka has:

Maala
3000 kredit nem drága, utolsó event óta kijött kb 50 szint alatt.

TBTPumpa
Valóban. Jó lenne megszerezni, bár ismerve a RNG-t úgysem fogja kidobni, csak spréket meg voice line-okat szokás szerint. ty Blizzard 😄
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.04.11. 10:50:49

Maala
Mmm, Widowmaker, mielőtt még a latexruha elszorította a vérkeringését, jól néz ki. :-)

CalebJoe
új skinek

Malakai
Tegyük hozzá ez lényegében szivárgás, mármint a kép (mint minden event előtt), a többi meg találgatás. 😊
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2017.04.09. 20:41:40

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TBTPumpa
Új skinek érkeznek a keddi eventtel:

+ Érkezik a várva-várt Legendary Widowmaker skin is.

sadface

I decide when I'm done.

Megoldódott a problémám, köszi az erkölcsi támogatást mindenkinek 😉
Neked és Greg-nek is kössz a válaszokat. 2 email cimem van, mind ketővel porbáltam kérni jelszo emlékeztetőt, de egyiket sem ismerte fel. végül a 2. számu email-el csináltam egy uj regisztráciot, és irtam a supportnak. Ott is le írtam nekik biztos ami biztos alapon mind két email címet, meg a nick nevemet, vagy mit , azt már írták hogy megkapták, majd küldenek email hogy mikor foglalkoznak velem. Még soha nem votl ilyen gondom ezelött , ugy hogy elég kezdőn áltam és állok hozzá, de greg szavadon foglak, ha el akadom, írok neked, de msot egyenlőre inkább majd várok a válaszra, nem terhelem tovább öket, mert az álítolag lasítja a folyamatot.
Kössz a támogatást 😊
Biztos, hogy nem tűnik csak így el az accountod.
Próbálj bejelentkezni a BATTLE.NET-en, ha nem sikerül kérj jelszó emlékeztetőt.
Az emailedet csak úgy tudják megváltoztatni, ha a mostani emailedben rákattintanak egy jóváhagyásra.
Ha tényleg úgy érzed, hogy teljesen elvesztél regelj egy új accot és arról nyiss egy ticketet a supportnak és írd le az eredeti accountod minden adatát (a jelszón kívül), segíteni fognak, rengeteg ilyen sztorival volt már dolgom a klánunkban.
igen, szal valaki kibaszott velem, enyi volt az overwatch pálayfutásom, azért szép időket töltütünk együtt. ha netán látod Chiplecsap-ot , az nem én vagyok
Malakai
Újra se kellett telepíteni, csak egyik frissítés után átvnevezte magát Battle.net-ről Blizzard App-ra.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bár igazábol nem értem mi történt, egy düh kilépésem volt, majd ki is kapcsoaltam a gépet, mikor urja bekacspaoltam, akkor feltelepített valami uj Blizzard appot amikor léptem volna az overwatcra, és akkor már nem fogadta el a dolgokat. Én ugyan a Batle-net-re regisztráltam anno, amikro kijött az overwatch, arrol olvastam hogy lecserélik, de az már megvolt, és nem volt gond, szoval nem tudom nem hiszem hogy az uj alkalmazásmiatt kéen ujra regisztrálni megint, akkor küldtek volan valami emailt is nem ? ! 5 percel elöttem még bent játszottam vele
Hát asszem valaki meg hackelt és faszán elopta az accuntomat. Játszottam, kiléptem, ujra idnítottam a gépet, majd már nem tudtam bejelntkezni, az accuntom meg már nem találhato. Biztos hogy valami hack, mert nekem nicns is meg a Word of Warcraft, és arra hivatkozva küld hibát . plussz amikor, be írtam hogy küldjenek uj jelszot, mert elfeljtettem, ki írta hogy account not found.
Fasza, gyorsan megváltoztattma za email cim jelszavát is, hátha meguszom.

https://eu.battle.net/support/en/article/BLZBNTTAS00000002
Utoljára szerkesztette: ChipHazard, 2017.04.07. 17:15:28
TBTPumpa

Maala
Gomabseubnida!

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

FalseHeLL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

TBTPumpa

CalebJoe
<#eljen> Kár hogy a játékban elég deszka lett, ilyen testet faragtak volna neki még jó pár millió vevőt nyertek volna Blizzék az tuti.<#smile>
FalseHeLL
+meg1

FalseHeLL
Nigri tracer.

TBTPumpa
Március 21-én érkezik Orisa:

Dat clickbait bélyegkép.
JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

TBTPumpa
Konzolvilágnál még maradt néhány Collector's Edition a játékból. Most féláron adják! Akinek kimaradt, de szerette volna, most pótolhatja! 😊
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.14. 10:01:37

szabii98
Jól indul a season, 4-0-6 volt a placementek eredménye (w/d/l), azóta buktam 10 meccset és 1 draw volt, még nem nyertem. Mehettem duoban, trioban, soloban, semmi. Már kezdem azt hinni hogy nem is voltam goldba való (előző seasonben hi-gold voltam, akkor kezdtem a játékot)...

A losing streak nem viccel, nyerni meg képtelen vagyok, akármit csinálok. Érdekes lesz ez így...😄

I met God. She's black

JaSoN HuNTeR

tetszik nekem ez az új hős!

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

FalseHeLL
Muh feminism.

TBTPumpa
Érkezik az új hős: Orisa (Tank)

Úgy tűnik az Overwatch-ban csak női karakterek vannak. A megjelenés óta 3 karaktert adtak ki eddig és mind nő volt. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.02. 19:28:39

Malakai
Lehet Efi robotja hard counterje lesz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

szabii98
Nemtudom amúgy ezt a Bastion-t hogyan gondolták a blizzék, de alacsonyabb szinten komp-ban meg qp-ban undorítóan mocsadék lesz 😄

Úgyis csak sírni fog a nép szája, kíváncsi vagyok meddig marad így

I met God. She's black

JaSoN HuNTeR

Szerintetek? Mi a véleményetek erről a klonról?

JaSoN HuNTeR

tegnapi live

FalseHeLL

TBTPumpa
Valentin nap alkalmából:

Metalmilitiakid
Na végre kaptam vmi értelmeset is. Mostanában minden lilám az pénz volt csak... Erre ma dobta ezt 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Malakai

Utoljára szerkesztette: Malakai, 2017.02.07. 20:50:50

(\__/) ( X.x) ( } . { )

FalseHeLL