3813
  • TBTPumpa
    Újabb Tease anyag a következő hősről
  • Malakai
    Szerk:

Hogyha a játék nem is tölt be egyáltalán, hanem a bnet kliens dob csak ki...
    Győződj meg róla, hogy a beállításokban a General > Security Settings > Remember email address + Keep me logged in be van pipálva.
    De ha jól értem a hiba az, hogy elindul rendesen, de a play gombra kattintva léptet ki minden alkalommal, akkor próbáld meg törölni a {user}/AppData/Local/Battle.net és a {user}/AppData/Roaming/Battle.net mappákat, ezzel cache-t és beállításokat is törlöd.
    Utána indítani a klienst, valszeg újra be kell jelentkezz, de remélhetőleg csak egyszer.

Hogyha nem a bnet kliens dob ki, hanem a játék képernyőn dob ki, akkor próbálj meg először egy scan and repair-t.
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.02.24. 14:25:01
  • tigeroo
    Az új peccs óta szükséges hogy újra belépjek, megadva a login adatokat? Vagy valamit én berheltem el?

Belépek Bnet kliensből a játékba, be vagyok jelentkezve ofkorsz, majd rányomok a Play gombra majd kifagy a képernyő... Azután kidob a login képernyőre, és kéri hogy adjam meg a felhasználó nevem és a jelszót, majd a blizz auth kódot.. Minden.Egyes.Alkalommal. Az előbb elment a netem egy pillanatra játék közben, és sima reconnect helyett ismét végigzongoráztatott ezen a metóduson. Nem lehet valahogy ezt beállítani hogy "megjegyezze"? Régebben nem kellett ennyit szenvedni vele.
  • TBTPumpa
    Új hős a láthatáron!

Tease 1
    Tease 2
  • TBTPumpa
    League mérkőzések nézéséért is jár már a Token!
    Illetve a Twitch-en keresztül (Cheer-ek alapján) exkluzív játékbeli skineket is fel lehet oldani. Ha összejön az adott cheer mennyiség a kijelölt dátumig, minden Cheer-elő Overwatch játékos (Twitch profilhoz hozzá van csatolva a Blizzard-os profil) kap egy exkulzív Overwatch League skint.
    Első körben most a Tracer skint lehet megszerezni (február 28-án jön a következő):

Jó szurkolást!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.02.22. 19:06:54
  • Malakai
    Ahhoz nem tudom mennyire tudnak hozzányúlni. Ha túl könnyű megölni, akkor közel semmi haszna az ultijának, mivel nem egy burst ult, mint pl Zen, vagy Lucio, hanem hosszabb távon fejti ki hatását, tehát életben kell maradnia.

Amit ezen a téren el tudnék képzelni változtatást:
    - Vagy cast time-ot adni neki, tehát amíg eltolja addig könnyű célpont utána viszont már nehéz leszedni mint most.
    - Vagy hitbox-on növelni, hogy könnyebben el lehessen találni, de valamilyen módon mozgékonyabbá tenni a levegőben.
  • Maala
    Arra gondolok, hogy Valkyrie alatt annyit gyógyul, hogy kb. megölhetetlen. :-)
  • Malakai
    Umm, hogy lett így erősebb? Csak nerf-et kapott, buffot nem. :)

Vagy ha arra gondolsz, hogy Valkyrie előtt a mass-res akkor igen, erősebb volt sima képességként, ezért is kellett nerf-elni, de az már megtörtént ugye... :)

Amit el tudok képzelni, hogy amiatt lehet majd sok nyávogás, hogy ezt az ultit azért random emberekkel kihasználni sokkal nehezebb, mint az élesztést. Ha sok a rinya még kaphat majd változtatást. Habár amiatt is sok sírás ment már, hogy túl sokszor volt már változtatva. :)
  • Maala
    De most megint nerfelni fogják, mert túl erős lett a teamfightokat támogató ultja. :-D

Mondjuk szerintem a Revive így sokkal erősebb, mint volt.
  • Malakai
    Ha úgy érted, hogy az élesztés használhatatlan, akkor fogjuk rá, persze nem, de nagyon szituációs. Ami persze nem rossz dolog, ezt akarták elérni, hogy az elkövetett hibákat ne lehessen olyan könnyen eltörölni.

Ha az egész ultira gondoltál, akkor egyáltalán nem használhatatlan, csak nem az élesztés a lényeg. Még így is egy elnyújtott, erős healt / dmg-buffot ad az ultija és növeli a saját túlélési esélyeit is.

Amióta Valkyrie van neki azóta kb erre szánták az ultiját, hogy teamfight-okat támogasson. Vagy akár egy támadásnál egy löketet adjon, mint pl Ana, csak nem egy karaktert buffolva fel annyira, hanem többeket kevésbé.

Most már nem OP / must-pick. :)
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.02.21. 15:37:47
  • Evoluti0N
    Ok. Nem nagyon követtem mostanában a híreket a játékkal kapcsolatban, szal tiszta sokként ért, h nerfelték Mercy ultiját. Értsd: most már ultival is lassan éleszt. Miért kellett ezt? :( Így most teljesen használhatatlan.
  • Malakai

Eredeti post twitter-en.
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.02.18. 21:30:30
  • Malakai
    Szokásos leárazás ilyenkor, standard és goty is 50% 26-ig.

Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.02.17. 11:46:27
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
    Ismét ingyenes hétvége közeleg:
  • TBTPumpa
    Végre!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.02.11. 19:27:36
  • Malakai
    Ez nem teljesen új dolog, régen is voltak ilyen módok. És valszeg kicsit gyorsabbra akarták. Plusz azért itt a képességekkel, barrierekkel könnyen be lehet védeni egy valakit egy hátsó részen, szóval könnyen alakulhat ki patthelyzet.

Emiatt nem feltétlen bánom annyira, persze megnézném azért klasszikus módon is, de simán lehet, hogy tényleg nem működne.
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.02.09. 18:20:31
  • Maala
    Jah, a self-destructon ki is akadtam tegnap... De még mindig nem annyira, mint hogy CTF-nek merik azt a módot nevezni, ahol akkor is lehet score-lni, ha a saját zászlód nincsen bent épp...
  • Malakai
    Múltkori lista a zászlót eldobó képességekről nem volt teljes, valami dataminingból jött egyébként.
    Ez elméletileg már teljes:

TL;DR ugyanaz, lényegében minden közvetlen, vagy közvetett movement képesség (kivéve passzívok, mint pharah, mercy lebegése, vagy a shimada tesók falon mászása).
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
     • Doomfist: Rising Uppercut, Rocket Punch, Seismic Slam, Meteor Strike
     • Genji: Dash
     • Pharah: Jump Jet (hover jets viszont működik)
     • Reaper: Shadow Step, Wraith Form
     • Soldier 76: Sprint
     • Sombra: Stealth, Translocator
     • Tracer: Blink, Recall

 • Junkrat: Concussion Mine
     • Mei: Ice Block
     • Widowmaker: Grappling Hook

 • D.va: Boosters, Self Destruct
     • Reinhardt: Charge
     • Winston: Jump Pack, Primal Rage

 • Lucio: Amp It Up (mást tud gyorsítani)
     • Mercy: Guardian Angel, Valkyrie
     • Moira: Fade, Coalescence
     • Zenyatta: Transcendence

ui.: Amit múltkor mondtam, hogy junkrat ugrálás jó lehet, nem működik (az is kimaradt), amikor felrobbantod az aknát, akkor eldobja a zászlót.
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.02.09. 17:20:01
  • CalebJoe
    Tracer cosplay

• TBTPumpa
    Elkezdődött az event! Jó játékot!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.02.08. 20:05:35
  • TBTPumpa
    Patch Notes:

Néhány új skin:
    *Red Phoenix (Zhu Que) Mercy
    *Black Tortoise (Xuan Wu) Zarya
    *White Tiger (Bai Hu) Genji
    *Black Lily Widowmaker
  • Maala
    Uhh, én egy random skin opciót imádnék nagyon.
  • Malakai
    Event patch-el jön, hogy a meccs elején lehet majd skint váltani. @twitter
  • Malakai
    Akik vágynak majd CTF competitive-re, lista arról, hogy milyen képességek dobják majd el a zászlót:

TL;DR Minden movement képesség, vagy ami sebezhetetlenséget ad.
    Hacsaknem lefelejtették a listáról, akkor junkrat ahogy elölre robbantja magát lesz egy gyors módja a zászlóvitelnek.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    • Doomfist Rocket Punch, Seismic Slam, Meteor Strike
    • Genji - Dash
    • Pharah - Jumpjet
    • Reaper - Wraithform, Shadow Step
    • Soldier 76 - Sprint
    • Sombra - Translocator, Stealth
    • Tracer - Blink, Recall
    • Mei - Ice Block
    • Widowmaker - Grappling Hook
    • D.Va - Boosters
    • Reinhardt - Charge
    • Winston - Jump Pack
    • Mercy - Guardian Angel, Valkyre
    • Moira - Fade
    • Zenyatta - Transcendence

Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.02.07. 21:28:02
  • TBTPumpa
    Amit eddig tudunk:
    New Thailand map | "Ayutthaya" | Designed for Capture the Flag (CtF)

New CtF rules:
    - No more draws (Sudden death mechanic | Flags moved closer to center of map)
    - Picking up flag is instant. Certain abilities will drop flag (ex. Winston's Leap)
    - 4 week CtF competitive season - Special sprays/icons (like Competitive Lucioball)

Lunar New Year will run for 4 weeks

6 New Legendary skins

Mercy and Genji getting legendaries
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.02.07. 12:53:22
  • TBTPumpa
    Jó hát vesszük azt is, a fullos csomagot, de ebből sem akarok kimaradni. :)
  • BEAST #2544
    Én még így is inkább a PoE2-t venném. :p
  • TBTPumpa
    Új Widowmaker skin? Na bazz, lehet megint lootboxokra költeni. :) Pedig a Pillars of Eternity 2-t akartam abból a pénzből megvenni.
    De akkor ez lesz a leghosszabb event eddig az Overwatch történetében!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.02.07. 09:33:47
  • Malakai
    TL;DW Újra CTF lesz, új map, kimondottan CTF-hez. Zászló felvétel azonnali, de bizonyos képességek eldobják a zászlót. Competitive CTF. 4 hetes event lesz. 6 legendary skin (Mercy, Genji).

• Maala
    Megjött a bögre, kösz a linket. <3

Igen, egy rózsaszín bögréből iszom. Problem?
  • Árnyvadász
    Nálam ma megjavult. Egyébként itt írnak róla részletesebben. Nekem is ugyanez volt a helyzet. Most viszont megint 35 körüli pingem van.
  • szabii98
    Én eredetileg nem telekomos csomagot használok, de a cég a telekom kábeleit használja, lecsekkoltam a Battle Net Looking Glass-szal és úgytűnik igaz a dolog, a telekomnál valahogy behalnak a csomagok. Fura, mert délután 3-4 körül még jó volt (bár tölteni akkor se nagyon tudtam), de most nekem is 90es a pingem.
  • TBTPumpa
    Jövő héten érkezik a Kutya éve esemény!
  • TBTPumpa
    Másik fórumban is olvastam, hogy megannyi online játékban magasabb lett a ping a Telekomos hálózatokban.
  • Árnyvadász
    Köszi! Akkor érdeklődöm majd mit lehet tenni.
    Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2018.02.01. 20:18:28
  • TBTPumpa
    Telekomnál lesz a hiba.
  • Árnyvadász
    Igen.
  • TBTPumpa
    Telekomos vagy?
  • Árnyvadász
    Tegnap és ma 80-85 közötti pingjeim vannak játékban. Ilyen magas még sosem volt. Általában 30-35 közt szokott lenni. Talán egyszer volt még tavaly, hogy egy napig 60 körül mozgott és nem igen akart alább menni. Persze a sárga kis ikonok is jeleznek a bal felső sarokban. Nálatok minden rendben? Szerverekre gondolok elsősorban, de lehet nálam van a hiba.