3813
Overwatch 2 hivatalos weboldal
Legutóbb érkezett hős: Juno
Overwatch tematikájú merchandise cuccok
A 11. szezon időtartama: 2024. június 20. - augusztus 20.
-
#2731 Az első héten érvényes, naponta változó Brawl játékmódok menetrendje
Május 22. - Lúcioball
Május 23. - Junkenstein's Revenge
Május 24. - Snowball Offensive
Május 25. - Yeti Hunt
Május 26. - Uprising
Május 27. - Retribution
Május 28. - Lúcioball
-
#2730 Legendary Lootbox garantáltan egy Legendary itemet ad (ez lehet skin vagy emote).
Legendary Lootbox nem vásárolható külön!
Az esemény ideje alatt a játékba való belépéskor mindenki kap egyet. Néha még a Twitch Prime előfizetők szoktak ilyet kapni, illetve most az 50 Lootbox vásárlása mellé jár egy ilyen lootbox, bónuszként.
50 Loot Boxes + Bonus - EUR 39.99
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.23. 10:26:36 -
#2729 Én már megvettem, franc sem vár dobozokra. Főleg, amikor 8000 coinom van.
Szuper ez a medveprémes bőrpáncél. És a tánc emótot is megvettem, baromi aranyos.
Legendary box-ból az új Orisa skin esett:
Más már nem kell ebből az eventből, esik, ami esik. Többnyire duplicate lesz úgyis.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.23. 10:09:29 -
Evoluti0N #2728 Hát, remélem, h most jobban esnek a cuccok, mint utóbbi eventekkor. Ha nem esik ki a best girl (értsd: Brigitte) skin, akk kénytelen leszek megint lootboxokat venni. -
ChipHazard #2727 Ok, jol kezdődik az event, az ajándék ládábol kapásbol jo dolog esett XD . Két legendary egy lila, baromi ritka, tavaly uprising-kor volt ez, akkor Widow macree-t adot XD , ezzel körbe ért a kör lol
-
#2726 Patch Notes - 1.24.0.1
Az évfordulós esemény hivatalos oldala
A Pink Mercy Skin-hez kapcsolódó jótékonysági esemény már véget ért. Sem a skin, sem a játékbeli jutalmak nem szerezhetőek már meg!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.22. 18:31:13 -
#2725 Töltődik a patch! Indul az event!
Legendary Edition (új kiadás a játékból) most akciós áron!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.22. 17:46:11 -
#2724 Az Overwatch 2. évfordulójának alkalmából a CD Galaxisnál a dobozos Game of the Year Edition nagy kedvezménnyel szerezhető be!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.21. 09:24:24 -
#2723 Ez nagyon jó! :)
-
#2722 Trace & Bake
& behind the scenes:
-
#2721 Hivatalos Petra vid...
-
#2720 Moiraé pont olyan, mint amilyet kinéznék belőle, belőtt EDM-es táncika. :-D -
#2719 Brigitte tánca aranyos lett:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.19. 21:56:09 -
#2718 van egy kettő ami jó! :) -
#2717 Idő előtt kikerült az összes, az évfordulós eseményhez kapcsolódó új skin!
Ez a Brigitte skin instabuy lesz!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.19. 17:17:43 -
#2716 Ha mosolyogna mint az original, lehet, a duplája lenne :D -
#2715 10 millió dolláros bevételnél tart a mellrák elleni jótékonysági kampány:
-
#2714 Nekem se tetszik, egyébként epic skin, ahogy ez a soldier skin is, ott se tetszik az a türkiz szín. -
#2713 Nekem tetszik, jöhet. Kicsit olyan Fortnite stílusú skinek ezek. De valóban az alap skinek a legjobbak. Azok fejezik ki legjobban az adott karaktert.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.17. 09:28:01 -
#2712 Kövezz meg az eredeti jobban nézz ki.. -
#2711 Ehh, Tracer skin...
-
#2710 Az All-Access Pass májusi skinjei is megérkeztek a játékba:
D.Va, Ana, Zarya, Genji, Sombra, Lucio, Widowmaker, Orisa, Winston, Reinhardt, Zenyatta, Junkrat
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.16. 21:52:13 -
#2709 Brigitte is kap Overwatch League skint:
-
#2708 Új Soldier 76 skin! -
#2707 Több, mint 40 millió játékos. -
#2706 RIP Overwatch, haldoklik a játék, a WoW meg amúgy is halott.
Itt vannak a főbb dolgok:
– Overwatch Anniversary 2018 begins May 22!
– We want to celebrate YOU
– Introducing a new Free-for-all Deathmatch map: PETRA!
– You asked, we delivered…
– …announcing our first Free-for-All Competitive Deathmatch Season!
– Log in and receive a free Legendary Anniversary Loot Box
– Anniversary Loot Boxes can contain items from past seasonal events
– Previous seasonal brawls and missions are back!
– New Anniversary cosmetics, including 8 new legendary skins
– Here’s a hint about one of the upcoming new skins
– Thank you for an incredible two years of Overwatch!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.15. 18:59:09 -
#2705 Mondjuk csak azt mondja el Jeff hivatalosan, amit polygonék is lehoztak infót.
Ami egyértelmű lett, hogy naponta változik majd, hogy melyik brawl elérhető, pedig szimpibb lett volna, ha végig az összeset lehet nyomni. -
#2704 -
#2703 Május 25-től 28-ig ismét ingyenes hétvége! Valószínűleg akciós lesz majd a játék is!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.14. 19:48:09 -
#2702 Immár hivatalos:
Május 22-én indul az Anniversary event.
Korábbi cuccok is elérhetőek lesznek, illetve kapunk egy új Deathmatch pályát is, Petra néven. -
#2701 Mivel Cindy Yen már nem játszik, előadói elfoglaltságai miatt, így változás állt be. Helyette Elspeth csinálja a jótékonysági stream-et.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.13. 18:30:56 -
#2700 van 3000 pontom azt tuti ellövöm.. A junkart kalóz skin nagyon jó :D Már kíváncsi voltam mikor kap hasonlót.. nála adott volt a téma :D -
#2699 Majd mindenkinek sok sikert az új skinek megszerzéséhez, hogyha minden eddigi elérhető lesz (felirat a dátum után)... :P
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.05.12. 13:10:53 -
#2698 Király.. :D -
#2697 Május 22-én indul az Anniversary event. -
#2696 Jesszus..gondolkodtam én is Twichelésen de még a beállításokon szenvedek. Meg annyira még talán nem vagyok jó. Isszonyat idegesítő hogy comp meccsek azért úsznak el mert vagy kilép valaki vagy orosz csóka trollkodik. Ezért is szeretnék összetrombítálni egy 6 fős normális társaságot. A random nagyon random..és nagyon nem is lehet tanulni belőle mert nem tudom eldönteni hogy én vagyok a béna és változtassak valamin vagy a társaim afk játékosok.. Legjobb group mikor jön Hanzo, Window, Ana, McR. És az ellen rushol.. Vagy mikor 6* sétál a Bastion elé és megy a noob healer kiáltás. De ezt gondolom mindenki megérte már.. :) -
#2695 Igen, ügyes és lelkes sztrímerekkel dolgozik a Blizzard. Nem csodálom, hogy hazai sztrímer nem vesz részt ebben az akcióban.
Lenne egy csajszi (M0llika - Support Main - Master/GrandMaster szint), aki alkalmas lenne rá idehaza (ő az összes hazai streamer közül a kedvencem), de ő meg nem annyira aktív (heti 1 stream). Akik viszont minden nap játszanak, azok meg már inkább toxikusak és rettentően rá vannak feszülve a játékra. De tényleg, nem bántásból, de szabályosan nekem ciki nézni a hazai streamereket Twitchen (Overwatchra lebontva), és mindegy hogy az illető silverben vagy diamondban van, kivétel nélkül toxic mindegyik. Folyton megy az észosztás meg a faszösszeméregetés, külföldi stream-ekben nem igazán láttam ilyet. Idehaza sajnos egyre többet. Ez főleg akkor tetőzik, amikor ingyenes hétvége van. Amikor az alacsony szintű (ingyenes) új hazai játékosok azzal köszönnek be Quick Match-ben (Rankedre még nem tud menni ugyebár), hogy "basszátok meg magatokat". Vannak ilyen gyöngyszemek... Anno ezeket gyűjtögettem egy darabig. :)
Flowervin is elkezdte a jótékonysági stream-et. Itt lehet követni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.05.10. 13:23:35 -
#2694 Végignéztem :) nem játszott rosszul a kiscsaj.. most ért véget.. 27k dolcsit szedett össze.. -
#2693 2en vagyunk tuti a haverommal..Most ha beérik egy hölgyismerősünk ő is jön.. Bálint is remélem jön szerintem összejövünk :D -
#2692 Már jó pár szezon óta nem comp-oztam őszintén szólva, de ha lennénk hatan, abban benne vagyok.